רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 5 אלף צפיות
גם לאלו שלא כל כך אוהבים את היום הזה. שנזכה כולנו למחילות, צום קל ומועיל לצמים. זהו יום עם משמעות גדולה למי שמתייחס אליו ברצינות. שכל אחד באמת יחשוב מה הוא עשה רע במשך השנה וכיצד הוא יכול להשתפר. וגם, שיחשוב מה הוא עשה טוב כדי שיידע באיזו דרך להמשיך. גם מי שלא דתי, זהו יום מאוד שקט שבו יש המון זמן לא לעשות כלום ורק לחשוב קצת. שיהיה סוף שבוע מצוין חברים.
הודעה אחרונה מאת נדב50, -
אנחנו מתחילים מסע לנבכי תיבת ההילוכים - אחד המכלולים המורכבים והמעניינים ביותר במכונית: http://wp.me/pXLKy-1JX
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם האפיפיור יתחיל לבקר בשרשור רנו המיתולוגי? האם הוא עבר אתכם בקילומטראז' שלו? רנו 4, שנת 1984, 297,000 ק"מ. יד שניה, מאפיפיור, לא בשבת.
הודעה אחרונה מאת A110, -
- 0 תגובות
- 665 צפיות
שלום, אשמח אם מי מבינכם שהתנסה בתהליך יוכל לתאר בכמה משפטים מהו התהליך מרגע רכישת הרכב בארה"ב (קליפורניה) ועד להטענתו על המכולה בנמל אמריקאי. מי קונה את הרכב? מהו התנאי להוצאת רכב מגבולות ארה"ב (הרכב חייב להיות רשום על שם מי?)? מרגע קניית הרכב יש צורך בביטוח. האם יש פוליסה המכסה מרגע הרכישה ועד ההגעה לנמל היעד? תודה.
הודעה אחרונה מאת אסף הופמן, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יום שני השבוע היה יומנו האחרון בטיול בן שבוע ימים באזור האגמים בצפון איטליה .מאחר והטיסה יוצאת מאוחר בערב תכננו את יומנו כך שבמשך היום נטייל ונגיע למוזיאון של הרכבים העתיקים סביב השעה 16:00 נסייר כשעתיים עד סגירתו ומשם ניסע לשדה התעופה של ורונה שנמצא 9 ק"מ צפונית למוזיאון.ואכן הגענו בשעה שתכננו אך המוזיאון היה סגור .בתוך המוזיאון נראו מספר אנשים כאשר אחד מהם הבחין בנו פתח את הדלת והסביר לנו כי היום באופן חד פעמי המוזיאון סגור .ניסינו להסביר כי אנחנו מישראל ובאנו במיוחד וכו וכו אך הדבר לא הועיל והוא נכנס למוזיאון חזרה .מאחר ולחלק מהמוזיאון יש קירות מסך מזכוכית וניתן לראות חלק מהמוצגים דרכם החלטתי לנסות ולצלם את אותם מוצגים מעבר לקירות הזכוכית .התחלתי לצלם ועשיתי מספר תמו…
הודעה אחרונה מאת עמית_כ, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה: תצוגת רכבי אספנות בהפנינג מתנ"ס שדה בוקר גבעתיים ביום ב' , 09.09.13 ישתתף מועדון החמש בהפנינג פתיחת שנה של המרכז הקהילתי "שדה בוקר" גבעתיים, לטובת תושבי גבעתיים והסביבה הפוקדים את המרכז. המועדון יציג בחצר המתנ"ס כ-7 רכבי אספנות במצב תצוגה, בין השעות 17:00- 19:00. לרשות המציגים תוקצה עמדת כיבוד קל במהלך התצוגה. מרכז קהילתי "שדה בוקר" מהווה בית לקהילה. מתקיימים בו אירועי תרבות, פעילות קהילתית בתחומי עניין שונים לאוכלוסייה על כל גווניה , ילדים , בני נוער ומבוגרים, כולל פעילות מועדון החמש. http://www.sdeboker.022.co.il/BRPortal/br/P100.jsp כתובת המתנ"ס- רח' שדה בוקר 10, גבעתיים (הכניסה מרח' גולומב, אהרון…
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
העברת בעלות
מאת דורוןא- 2 תגובות
- 878 צפיות
נסיון אישי נידרש כאשר אני מוכר רכב אספנות שהיבוא נעשה לפני כ 10 שנים מה אני צריך לעשות כדי לבטל את המגבלה המופיעה ברשיון ,או שהמגבלה לצורך העברת בעלות כבר לא קיימת. אשמח לחלוק עם משהו שעבר את התהליך.
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם מעולם לא היה לי רכב אספנות אבל תמיד רציתי BMW סדרה 3 ידנית שנת 92, נכון שלפי ההגדדרה כרגע הוא לא מוגדר כרכב אספנות, אך האם לדעתכם כדאי לרכוש אחת בסביבות 20-25K ולהחזיק אותה למשך המון שנים? תודה רבה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת 318m, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם האם מישהו יכול לזהות לאיזה רכבים הם היו שייכים ?. כמוכן אודה לרעיונות עיצוב בלי לפגוע בהם. האם כדאי לצבוע, לגלוון או להשאיר כך? תודה למשיבים אריק
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
חנייה מקורה
מאת DORONC- 0 תגובות
- 865 צפיות
התפנה באיזור ביאליק האנגר סגור עם אזעקה כ500 מ"ר - המון מקום לחניית רכבים
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
- 2 תגובות
- 744 צפיות
היי לכולם. אני יודע שהיו המון דיונים פה וברשת לגבי העברת בעלות לרכב אספנות ללא טסט בתוקף. הטענה היא שרשום שניתן לבצע זאת בתנאי שהוא אספנות וששולמה אגרה אחרונה ורק במשרדי הרישוי. השאלה שלי האם ישנו סעיף/תקנה שמישהו מכיר שניתן להפנות אליו את הפקידה/מנהל שטוענים שאי אפשר? תודה
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חזרתי לפני כמה ימים מחופשה באירופה ויצא לי להתקל במקרה במעין מפגש של מכוניות מיוחדות\עתיקות בכפר קטן בגרמניה. צילמתי קצת תמונות והחלטתי להעלות אותן לכאן כדי שגם אתם תהנו (במיוחד חברי מועדון ה-5 ). אז ללא מילים נוספות, קבלו אותן:
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 712 צפיות
היי יש לי חבר עם קטלס סופרים שנת 82 מנוע V8 4.4L קרבורטור וגיר אוטומט 3 הילוכים. הוא צריך להחליף מנוע והשאלה איזה מנוע יכול להתאים לו גם מבחינת התאמה וגם רישוי. אפשר להכניס מנוע 350 בלי בעיה? ואם כן זה משנה אם הוא ירד מביואיק או שברולט? החלפת הגיר ל-4 הילוכים אפשרית? תודה אסי
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בצער רב אנו מודיעים על פטירתו בטרם עת של חברינו היקר איציק כהן , אדם חברותי שתמיד עזר והשתתף. בתמונה הראשונה עם אבי נוף הוא יושב שני משמאל, בתמונה השנייה הוא עוזר להרים את כסאו של גורן ביום הולדתו ובשלישית יושב משמאל ליענקלה. מועד ההלוויה טרם נקבע ויהיה כנראה במוצ"ש. אריק
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אומנם לא אספנות אך זקוק לקצת חכמה מכאלו שמטפלים במכונות וותיקות. הפלסטיקה הידוע לשמצה של וולוו פשוט מתייבש ונהיה פריך עם חלוף הזמן, ביחוד בארצנו הקדושה והחמה. ברשותי וולוו 850 שנת 94 וכל הדשבורד - שבנוי כולו פלסטיק- סדוק ומקרקש, יש 4 אוזניים שמחזיקות את הדשבורד לקיר האש ובד"כ הם מתפוררים, ואז כל הדש קופץ בנסיעה ומשמיד את עצמו. עלה בידי לאחר מאמץ וחיפוש רב להשיג דשבורד קומפלט עם סדק קטן בודד לא משמעותי, וכל התפסנים שלמים. שאלתי: כעת שהדש החלופי על השולחן בבית איך מומלץ לחזק את הפלסטיק שלא ייסדק? למרוח משחת פיבר? למרוח אפוקסי? או אולי בכלל אחר? אשמח לשמוע מניסיונכם.
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רכב מסוג פיאט 500L משנת 1972. הרכב בבעלותי משנת 1985. ב1992 אחותי הפקידה את רשיונותיו לאחר שנסעתי לחו"ל ורציתי להימנע מהתרחת חברים להמשיך להעבירו טסטים בזמן שאני שם (מה שנעשה בהצלחה במשך כשנתיים). עברו שנים רבות והרכב נח לו בחצר ההורים גם אחרי שחזרתי. הגיע הרגע שבו אני רוצה להחזירו לכבישת וכרכב רגיל לא אספנות. למה רגיל - שריטה בראש. אחותי אינה זוכרת אם קיבלה או לא קיבלה מסמך לגבי הפקדת הניירות. היא רק זוכרת שהיא הביאה את הניירות וביקשה להפקיד אותם כי אחיה לומד בחו"ל על מנת שלא יהיה צורך להעביר את הרכב טסטים. אז הלכתי היום למשרד הרישוי כדי לברר את הסטטוס של הרכב. באשנב המהיר הפקידה אמרה שלא מצויין אצלה שהניירות הופקדו. באשנב הרגיל הפקידה אמרה שהניירות הו…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום הגיעו החברים להרמת כוסית לשנה החדשה אירוע של מועדון החמש שאורגן על ידי עדי גולדנברג ויהודית עזרה לנו בעריכת השולחן והכנת הסנדביצים. מישהו שלח לנו שני חסידים חברה שברכו אותנו עם שופר! (תמונה אחרונה) שנה טובה ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת bx1905, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלומות לכולם, אני מחפש מקום לשיפוץ בלמי תוף למיני שלי. האם יש המלצות? הכוונה לפרק את כל המכלול ולהעביר לשיפוץ. שאלה נוספת לאנשי הצפון, מה דעתכם על מוסך בכר בקריית חיים? האם הוא אמין? מחירים הוגנים? אני מחפש מוסך שיאשר לי את הרכב לקראת טסט ואולי גם יעביר אותו בשמי. אם יש המלצות אחרות סביב חיפה או חדרה אשמח לקבל.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מישהו שמבין או שיש לו סרטוט של מערכת ואקום למרצדס W123 הרכב לא מצליח לשמור על מנוע עובד ללא לחיצה על דוושת הגז באופן תמידי אשמח גם לדעת אם יש מכונאי מקצועי שאפשר להתיעץ איתו בעיניין תודה רבה לכולם ושתיהיה לנו שנה טובה ומבורכת
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 918 צפיות
אחד הדברים שאני מחפש זה ליפט לשימוש עצמי, לאור המחירים היקרים באופן יחסי כמובן- חשבתי על הכיוון הבא: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&RecordID=295166&Code=122f34813fdffda7e67487ebe1fe94b8 מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם : כבר זמן מה אני חושב לקנות רכב אספנות ולשמר/לשפץ אותו , חשבתי להתחיל בקטן (עם חיפושית) ורציתי לדעת אם יש דברים שאני צריך לקחת בחשבון מלבד תיקונים/טיפולים וכו' .. כלומר , אם יש איזשהו אגרה / תשלום שאני צריך לשלם בגלל שזה רכב אספנות ? אני יודע שרכב מיושן צריך לעשות שניי טסטים בשנה , האם גם ברכב אספנות זה ככה ? אם אני קונה רכב שבדיוק מלאו לו 30 שנה , האם אני צריך לעשות/לשלם כדיי להירשם כרכב אספנות ? כל מידע , גם על סוג הרכב שאני רוצה (חיפושית) יתקבל בברכה .
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 0 תגובות
- 647 צפיות
שלום לכל החברים ! היום פנה אליי חבר בבקשה לעזור לתייר מגרמניה לקנות רכב בארץ . מדובר בוולקסוגן מיניבוס T1/T2 עד שנת 1973 אני יודע שיש פה כמה חברה שפירסמו כזה רכב למכירה . אז לכל המעוניינים צרו איתי קשר ואני אקשר בניכם . אגב כל מה שמעניין אותו זה ששלדה וגוף יהיו ללא חלודה . לא מעניין אותו מצב מנוע וגם לא חשוב אם הוא עם חלונות או בלי . שימו לב הבחור היגיע ל 3 ימים בלבד !!!! תודה לכולם .
הודעה אחרונה מאת natan5, -
נורות צהובות
מאת eran_k- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם מותר להתקין נורה צהובה ברכב אספנות (נורת דרך אור גבוה/נמוך)?
הודעה אחרונה מאת v121, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://leroux.andre.free.fr/simi.htm לא ממש מצאתי כותרת בשביל הלינק הזה, שבו ישנן המון תמונות, בעיקר של רכבי אספנות וקונספט. האתר בנוי לפני דמיונות בין דגמים שיוצרו, לצערי הכל בצרפתית אז תשתמשו במתרגם של גוגל https://translate.google.co.il/?hl=iw&tab=TT. הזלת ריר מובטחת! ככל שמתעמקים בזה יותר מגלים דברים ממש מגניבים, הידעתם שלקונטסה 1300 היתה גרסת קופה? http://leroux.andre.free.fr/simi46.htm ושחפירה נוספת מובילה למי שעיצב אותה http://www.ras.free.fr/MICHELOTTI/Michelotti.htm * שאלה ליוחאי שנער: האם היו קונטסות במרכב קופה בארץ? עמודים שיעניינו את האלפיסטים: http://leroux.andre.free.fr/simi70.htm http://leroux.andre.free.fr/simi34.htm http…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
יש בארץ BMW Z1? מישהו אמר לי שהוא ראה אחת, ואחרי שלחצתי ואמרתי כמה פעמים שזה בטח היה Z3, נשארנו עם השאלה. אם יש, הן נמכרו באופן רשמי, או יבוא אישי?
הודעה אחרונה מאת sahard246, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכם, קרובת משפחה (זו הילדה המוצלמת בתמונה) מבקשת כמה שיותר מידע לגבי המכונית (יכול להיות שזו רובר?) האם זו מכונית של הצבא הבריטי (דודה שלה היתה נשואה לקצין בצבא הבריטי)? האם אפשר ללמוד משהו ממספר הרישוי שלה? תודה
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 81 תגובות
- 29.6 אלף צפיות
כבר הרבה זמן שמתרוצץ לנו איזה רעיון בראש: להציג בסדר כרונולוגי את כל הדגמים והגרסאות הקיימים והנגישים שיוצרו על ידי אוטוקארס ורום כרמל. והנה נקרתה בדרכנו ההזדמנות לנסות ולהרים את הפרוייקט הזה, ביחד עם מסיבת סוף הקיץ שאנו מארגנים. אז הרעיון הוא כזה: בתאריך 30/8/13, יום שישי האחרון של חודש אוגוסט, החל מהשעה 16:00, אתם מוזמנים לאירוע/מסיבה, שתיערך במסעדת "זינגר'ס", http://www.rest.co.il/sites/default.asp?txtRestID=4939 שממוקמת בכניסה המזרחית לחדרה. המסיבה פתוחה לכולם! במקום, שטח חניה מוגדר וגדול, שיכול להכיל עשרות מכוניות אספנות. ברחבה הפנימית של המסעדה, בשביל שחוצה את הדשא, הרעיון הוא לסדר מכונית אחת מכל גרסה של סוסיתא/רום - מהראשונה ועד האחרונה (רשימה בהמשך).…
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 79 תגובות
- 12.1 אלף צפיות
לכל חברי וחברות הפורום שנה טובה, שנה מתוקה,שנת בריאות והגשמת כל השאיפות. ולא פחות חשוב שהדלק לא יאזל ואף חלק לא יחסר (במיוחד לאספנים שבינינו) שנת סובלנות בפורום ובכלל....... נחום קדמיאל יו"ר מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכם אני זקוק למקום בו אוכל לרכוש ברגים לסמלים שעל מיכל הדלק. תודה רבה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולם. נ.ב - הגיע לי משתיק מחו''ל ומההתרשמות שלי (לפי מישקלו) הוא מלא בשמן שהצטבר התגבש והתקשה במהלך השנים. כיצד אני יכול לרוקנו מכל מה שהצטבר שם בפנים?
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 977 צפיות
בא לי להגיע עם הפלקון לשם...
הודעה אחרונה מאת נדב50, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 372 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דוד495
- שחר 1
- אורי מ.
- איציק נ.
- axSupreme
- topop
- IsraCar
- amosbmw
- yoni162
- kookoo1
- Zacka
- lanosforce