Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון דשבורד סדוק (VOLVO 850 94)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם לא אספנות אך זקוק לקצת חכמה מכאלו שמטפלים במכונות וותיקות.

הפלסטיקה הידוע לשמצה של וולוו פשוט מתייבש ונהיה פריך עם חלוף הזמן, ביחוד בארצנו הקדושה והחמה.

ברשותי וולוו 850 שנת 94 וכל הדשבורד - שבנוי כולו פלסטיק- סדוק ומקרקש, יש 4 אוזניים שמחזיקות את הדשבורד לקיר האש ובד"כ הם מתפוררים, ואז כל הדש קופץ בנסיעה ומשמיד את עצמו.

עלה בידי לאחר מאמץ וחיפוש רב להשיג דשבורד קומפלט עם סדק קטן בודד לא משמעותי, וכל התפסנים שלמים.

שאלתי: כעת שהדש החלופי על השולחן בבית איך מומלץ לחזק את הפלסטיק שלא ייסדק? למרוח משחת פיבר? למרוח אפוקסי? או אולי בכלל אחר? אשמח לשמוע מניסיונכם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שנה טובה אנשים יקרים.

ממתין עם התקנת הדש עד שאני אחזק אותו ועדיין אין לי פתרון טוב.

אני יודע שלמצוא חומר שמתחבר טוב לפלסטיק זה קשה.

האם משחת פיבר מתחתנת טוב עם פלסטיק האם זה יכול להיות החיזוק שאני מחפש עבור הדש?

הנה מישהו שתיקן את הדשבורד אחרי שזה נשבר כבר

http://www.matthewsvolvosite.com/forums/viewtopic.php?f=1&t=58347&p=298169&hilit=dash+repair#p298169

אצלי זה שלם ואני רק מעוניין לחזק אותו.

רעיונות יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...