רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתמול ישבתי בספה כהרגלי וצופה בחדשות פתאום אני שומע נהימה רצינית מעבר לחלון ישר רצתי לראות מה זה, זה היה רכב מיוחד -קבריולט T,ספוילר קטן,ארוך עם פנסים עולים כמו של MX5 דור ראשון,מרשים מאוד אורך כ-5 מטר בערך. הרחוב היה חשוך ככה שלא הספקתי לזהות. אני חושב שזה איזה פוטיאק ישנה או שברולט כלשהי משנות ה-80 צריך את עזרתכם .(תמונות יעזרו מאוד כי ככה אני יזהה )
הודעה אחרונה מאת bregman, -
- 1 תגובות
- 820 צפיות
שלום, בקורטינה שלי בזמנו היה לה מנוע 1.3 אך הבלוק שלה היה בלוק 205 השאלה שלי האם זה הגיוני שבמנועים כאלו הגיעו בבלוק 205 שנועד בעצם למנועי 2.0,???
הודעה אחרונה מאת DaniAv, -
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום! אתמול אני ואבי רכשנו את הפרויקט הראשון שלנו. גילרה קרוס. אמנם מדובר ב50 סמ"ק,אבל כנראה שזאת חתיכת נוסטלגיה עבור אבי. הצלחתי לאתר ביד 2 אחת עם רישיונות,שלדה ומנוע. כל שאר החלקים כמעט ולא מקוריים ויש הרבה עבודה. אם יש מישהו שעשה שיפוץ כזה בעבר,אשמח מאד לכיוון למציאת חלקים. כרגע עוד לא התחלנו את השיפוץ אבל ממבט ראשוני חסר לנו כסא מקורי,מכסה מגנטו,פנס אחורי וראשי מקורי,אגזוז וכנף קדמית מקורית. קצת תמונות
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
- 2 תגובות
- 851 צפיות
שלום חברים, כבר שבוע אני מחפש צמיגים לחיפושית, 165/15 של הנקוק. אני לא מוצא בשום מקום, ביררתי בקרוב ל50 בתי עסק מחיפה עד תל אביב ואין בשום מקום. מישהו מכיר איפה אפשר למצוא? מה אתם אומרים על מקסיס?
הודעה אחרונה מאת chevy-man, -
השחרת ניקלים
מאת Laurence- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אמנם לא מדובר ברכב אספנות, אבל ריבוי הניקלים מזכיר רכבי אספנות ולכן אני שואל פה. ברצוני להשחיר את הניקלים ברכב: גריל, ידיות של דלתות, מראות. לא סתם צבע שחור, אלא לעשות אותם בשחור גרגרי כזה, אפשר לומר בדומה לפגושי ברזל של ג'יפים, מין משטח כזה מחוספס. א. מה צריך לעשות? (ניקוי חול? משהו אחר?) ב. עם איזה חומר צובעים? ג. איזו סדנא באזור המרכז תדע לעשות את זה? ד. האם זה בכלל יחזיק? תודה
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
זכיתי מספר פעמים לצפות בשדורים חוזרים, בתוכנית מטריפה לחובבי רכב עתיק ספורטיבי וקלאסי כאחד, בערוץ דיסקאברי בערוץ 44 בשלט(בהוט), על סדנת שיפוץ רכבים בארצות הברית, ששמה "פנטום וורקס"שמתמחה בשיפוץ רכבים מיוחדים היום למשל צפיתי בשיפוץ , קורבט טריומףTAR 6 ,שברולט אימפלה, שברולט בל אייר, חיפושית ועוד.. חובת צפיה , לאוהבי ולמכורי רכבי ספורט וקלאסי עתיקים! בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, לפני כמה ימים במהלך נסיעה ראיתי וולוו 240 אם שלט למכירה, לאחר שיחת טלפון אם המוכר , נאמר לי שהיא שנת 83 דגם gle , מנוע 2000 ותיבת הילוכים אוטומטית . היום נסעתי לראות את האוטו , לאחר שיחה אם הבעלים ובדיקת הרכב (על ידי ) . ראיתי שהוא במצב שמור יחסית לגילו . האוטו עשה 214000 אלף ק"מ יד שלישית . המנוע דיי יבש למעת קצת הזעות . הגיר עושה רושם שהוא במצב טוב אין דפיקות חריקות רעשים וכדומה . נאמר לי שהוחלף לו ראדיאטור, משאבת מים , קרבורטור . מבחוץ האוטו נראה יפה קווים ישרים בלי מכות , צבע מקורי . גנטים של וולוו , הצבע כבר כמובן דהויי בגג מכסע מנוע ועוד כמה מקומות . לא ראיתי חלודה לא בניקוזים שמשות ומלמטה . הסלון נראה שלם ללא קרעים ונקי בסך הכל …
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קבלו...
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם. האם חוקי להרכיב אור דרך צהוב ? ומהיכן ניתן לקנות ? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אומנם לא אספנות, אבל אני בטוח שפה יוכלו לענות לי, מכיוון שהאוטו פשוט וחף כמעט מכל טכנולוגייה. כמו שציינתי בכותרת, יש ברשותי לנסר 93, כתוצאה מהשמש החלק העליון של ההגה מתחיל להתפורר ולהיות ממש רך. במקום מסויים בעיר שלי ראיתי אחת כמו שלי (רק שנתון 89) עומדת ללא תזוזה, וצוברת אבק. השארתי לבחור טלפון שאני מעוניין בכמה מהחלקים ברכב. לאחר פרק זמן ארוך יחסית, הוא יצר איתי קשר ואמר "מה שאתה צריך תיקח אין לי כ"כ מה לעשות איתה, ובקרוב היא תלך לברזל" ההגה שלו במצב מצויין, מישהו פה התנסה פעם בסוג עבודה כזה? האם אפשרי לפרק לבד במידה שיש לי חוש טכני? או שמא חייב בעל מקצוע? שוב אציין שאין בהגה כרית אויר, מה שכן הוא חשמלי. אשמח על תגובה בנושא. שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
חידת זיהוי
מאת adig1971- 5 תגובות
- 894 צפיות
אשמח לדעת למה זה שייך
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צריך לתקן רעש בבאקאקס ולכך נדרש מכונאי מומחה בתחום אשמח לקבל טלפון של מישהו תודה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש המון מידע ברשת וכמו תמיד שיש יותר מדי יש גם בלבול שאלה לבעלי האופנועים הישנים בעלי מצמד רטוב באיזה שמן מנוע אתם משתמשים? בגדול הבנתי שעדיף שמנים בתקן jaso ma או api sg במקרה הייתי בסניף של אוטו דיפו היום ולא מצאתי אחד כזה מבחינת צמיגות בספר כתוב 10W40 האם יש בעיה להשתמש ב צמיגות אחרת כמו 15W40 או 20W50? האופנוע הוא סזוזוקי GSX400 שנת 84 תודה ערן
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין- 05.10.13. נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת IAROC, -
- 5 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום ושבוע טוב. אני מחפש מוסך באיזור השפלה/מרכז שמטפל בחיפושיות. אם אפשר המלצה על אדם אמין והגון שאפשר לטפל אצלו. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת kilshtok, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
שלום לכולם האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג פלטינות וכבל למרצדס 200 שנת 1970 באזור הגליל המערבי או בתל אביב? תודה ושבוע טוב שיהיה. ניר
הודעה אחרונה מאת nir08, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 900 צפיות
מעוניין לרכוש את הרכב כרכב אספנות ראשון הרכב במצב נסיעה ועם טסט עד 6.13 אשמח לדעת חברי הפורום לגבי אחזקה עלויות תיקון והאם ניתן למצוא חלפים. הרכב לא אמור לשמש לנסיעה יום יומית
הודעה אחרונה מאת grand cherokee, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום רב לחברי פורום האספנות. שמי עידן. עורך דין במקצועי. אני חבר ותיק יחסית בפורום ואני מוגדר על ידי סובבי כ"חולה הגה" מוצהר. מאז ומתמיד אהבתי את התחום המוטורי ובעשור ומחצה האחרונים החזקתי רכבי ספורט רבים (רובם המכריע מסוג רודסטר/קופה, הנעה אחורית). כיום נוהג על 370Z חזקה ומהנה. בין לבין אני משתתף מדי פעם בפעילויות מסלול, הדרכות נהיגה וכיוצ"ב. בנוסף אני משמש כמבקר עמותת מועדון הרודסטרים הישראלי. חלום האספנות תמיד היה ונשאר ברקע, ונדמה לי שהגיע הזמן להתחיל לממש חלומות ילדות. חשבתי להשקיע ברכב אספנות שכבר עבר שיפוץ מקיף (מסוג "לשים דלק ולהינות") מאחר ו: א. אין לי כמעט זמן פנוי להתעסק בתחזוקה שוטפת (עבודה קשה ובשעה טובה גם עולל קטן בבית) ב. אין לי את …
הודעה אחרונה מאת giladblum, -
-
בלייזר נטוש 1 2
מאת רוני גבע- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
בקריית אריה ראיתי בלייזר נטוש במצב לא טוב. כבר שבועות עומד שם. האם יש למישהו מידע על הבעלים? בבקשה בהודעה פרטית. תודה רוני
הודעה אחרונה מאת niro007, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבת שלום חברים! חנכנו היום את המגרש החדש/מחודש בהיכל נוקיה . שילוב מפגש של רכבים וחברים , פסטיבל מרנין . וטעימה מעין המצלמה.
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בשעה טובה הגיעו 2 127 לאוסף אחת משופצת והשניה לשיפוץ את האדומה נתחיל לשפץ בקרוב נ.ב אני מחפש מכסה מנוע ודשבורד עליון ..... :-)
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 2 תגובות
- 682 צפיות
את התמונות ניתן לראות בקישור הבא:
הודעה אחרונה מאת reuven, -
עד איזה סכום אין מכס על חלקים לרכב? כמה אחוז מס ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 0 תגובות
- 774 צפיות
למישהו יש ניסיון עם תיקון של קופסאות האלה שמתחברות לכוהל או ברשות כזאת קופסה??? תודה גלעד
הודעה אחרונה מאת giladblum, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
בשבת 5.1.2013 ייערך מפגש הג'יפים הקשישים המסורתי. כל בעלי הג'יפים הקשישים מכל הדגמים מוזמנים. לפרטים נוספים: זיו [email protected] או השארת הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת זיו שחר, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב, אשמח לקבל המלצות לפחח באיזור של בת ים חולון או ראשון לציון לעבודת פחחות (עם טלאים) וצבע. חשוב שיהיה בעל מקצוע הגון ( אם עדיין קימים כאלו) שלא רואה רכב אספנות ורואה לנגד עיניו מחלבת כסף וכמובן איש מקצוע רציני. אני לא מעוניין הפחחות למצב תצוגה אבל לא עבודה שתתפרק אחרי שנה שנתיים. תודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת adidas_il, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי בעיתון כלשהו כתבה על התרגיל המסריח ב.1990 מצורפת תמונה מהכתבה. פרס עם השברולט קפריס, דרעי עם הוולוו. שימו לב לעמוד הכתום בצד ימין , הותקן בזמנו להזעיק כוחות חרום במקרה הצורך. (למי שנתקע בלי סלולרי)
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
הייתי שם לאחרונה לפני כשלוש שנים. היה שם עובד מבוגר. הוא עדיין שם? עדיין עובד? אם לא, מי מכיר בית מלאכה שכזה? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ozio, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
מועדון החמש יתארח באשקלון ביום שישי 27.09.13 לאחר סוכות, בשעות הבוקר עד הצהריים. הביקור יכלול תצוגה ואירוח במלון גני דן אשקלון ואפשרות לרונדו קצר בעיר. האירוע בחסות עיריית אשקלון ומלון גני דן אשקלון. פרטים נוספים בהמשך.. בברכה, סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto: [email protected]
הודעה אחרונה מאת iceco, -
- 1 תגובות
- 861 צפיות
שלום רב, ביום שישי 04.10 מפגש המועדון השבועי בנוקיה יתקיים באופן חד פעמי בכניסה המזרחית סמוך למשטח המרוצף, במגרש שיתוחם לטובת מועדון החמש. החברים מתבקשים להגיע עם תעודות חבר בתוקף ולהישמע להוראות השומר ואחראי המפגש. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש,
-
מי מחובר 72 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 407 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- borsood
- itaysamurai
- שום מאכר
- Night Driver
- Rongaflugen
- baer
- yor2
- matanff
- samg
- Supertigre
- natco