Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+1

היה גם הפרק עם המוסטנג הכסופה, שמרוב שהשיפוץ היה לפי רצונותיו ולא מה שהלקוח ביקש.

הלקוח פשוט סירב לקחת את הרכב.

מסכים גם, שצ'יפ פוס ואד צ'יינה הם הטופ של המקצוע, פשוט תענוג לראות אותם עובדים.

התוכנית שהיתה של אד צ'יינה הייתה לטעמי הכי מעניינת כי הוא הסביר כל מה שהוא עושה והראו איך ומאיפה כל הציוד נרכש ,צ'יפ פוס ,עבודות מדהימות אבל תוכנית מטופשת ,התוכנית של דני גם לא משהו כי לא רואים את השיפוץ אלא ליפני ואחרי והוא גם ניראה חרטטן לא קטן אבל יש את הקטע של איך שהם מוצאים את הרכבים וזה כן מעניין, התוכנית הכי טובה שהייתה זה אמריקן צופר ! כשהאבא והבן עבדו ביחד ,מלחמת עולם .

פורסם

אני רק לא הבנתי אם הסכומים שרצים שם אמיתיים? אני זוכר את שיפוץ האימפלה, הרכב יצא מדהים אין ספק אבל 100 אלף דולר?!? 100?!?! נשמע לי סכום מטורף לכל הדעות.

מעבר לזה תוכנית יפה! אה וצריך להכות בבעל החיפושית!!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני חושב שהעבודה שלו היא מקצועית , הוא מתאים את העבודה לתקציב הלקוח, והלקוח ממש לא תמיד צודק.

הכי חשוב אצלו זה הבטיחות של הרכב , הוא לא ממהר להרוג ולהרוס מכוניות כמו בתוכניות אחרות שמקצצים קפיצים וקוראים לזה הנמכה.

לדעתי מקצוען אמיתי, והכנות והאמת שלו זה מה שאני אוהב בו.

דני קאונט הוא איש יחסי ציבור וסוחר מכוניות , הוא תמיד זורם עם הלקוח והוא הכי לא אמיתי שיש , בחיים למדתי להתרחק מאנשים כאלו, והוא גם רחוק מליהיות מכונאי או פחח.

פורסם

בתוכנית הוא גובה מאה דולר לשעה.

קצת יקר.

שחצן לא הייתי אומר...אלא יסודי עד כדי טרחנות.

באופן כללי כל התוכניות האמריקאיות מתמקדות בהתחלה ובסוף...או במילים אחרות בלפני ובאחרי..

באמצע הם מכניסים שתותניקיות בדמות כל מיני אינטריגות מבוימות בן השחקנים.

לא ניתן ללמוד כלום מהתוכניות שלהם...

להבדיל, התוכנית האפקטיבית היחידה הייתה ונותרה השיפוציקים ועוד תוכנית נוספת "מגלי המכוניות" או משהו דומה...

שתי התוכניות בריטיות, משעשעות, וניתן ללמוד ממש על תהליכי השיפוץ...

פורסם

התוכניות האלה חצי מבוימות כולל מחירים ולקוחות שהם לפעמים מסוכנות ניצבים.

נכללות בזה כל תכניות שיפוץ המכוניות וגם הסטוריה למכירה וכמו חדש.

אני מציע לראות ולהנות ובשום אופן לא להתיחס ברצינות ולא להקיש לעולם האספנות הישראלי.

פורסם

תוכנית מעצבנת!!

עלויות לא הגיוניות

זמני עבודה לא הגיונים

יותר מידי בלבולי מוח ופחות מידי עבודה תכלס

בקיצור, השנואה עליי מבין התוכניות!!

פורסם

אין על fast and loud :twisted:

התחתלתי לראות מהעונה הראשונה והאבתי את הסגנון, ובמיוחד את המוסטנג הירוקה של ריצארד :twisted:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

כפי שכבר נאמר - אין להקיש מתוכניות אלו לארצנו הקטנה והמבודדת ממקורות החלפים ואופציות.

בכל אחת מהתוכניות שהוזכרו, יש היבט אחר שמקבל את תשומת הלב של הבימאי והעורך ולכן כל אחת נחשבת בפני עצמה.

מה אני לומד מהתוכניות - ששיקום רכב אספנות ברמה נאותה, אפשר לעשות גם בארץ, הכל תלוי בעומק הכיס ולמה מייעדים את הרכב (לאולם תצוגה/ לטיולים/ לנסיעה יומית/ למפגשי חברים מעת לעת) - הבחירה באחת האופציות תכוון את עומק השיפוץ ואת עומקו של הכיס המשלם.

החוסר העיקר בארץ הוא מוסד לביצוע ניקל/כרום ברמה טובה ומעבר לכך - לצערי אין בארץ מישהו שיעשה ניקל-כרום וזה חבל.

בכל שאר התחומים יש עדיין בעלי מקצוע, הקושי העיקרי הינו בהשגת חלפים, ובמכס שהוא שותף מלא בשיפוץ/שיקום.

בהצלחה לכל המשפצים/משקמים

מצא משה

פורסם

יש איפה לעשות אבל במחירים מטורפים,בקריות ביקשו ממני על ציפוי של מיכסי שסתומים 2500 שקל.....חשבתי הם צוחקים בהתחלה,קניתי ב80 דולר חדשים וזהו.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...