רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
טוב הגיע הזמן לפתוח שירשור לפרוייקט הזה. בהמשך לזה :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=320435&highlight=%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95 וזה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=317160&highlight=%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D קצת רקע למי שלא זוכר, הרכב הגיע במתנה מחבר טוב , שכב אי אילו שנים על גחונו (ממש על הגחון) לאחר שהחבר ניסה (קצת בעזרתי) להתחיל לעבוד עליו ובגלל חוסר זמן,כסף ומקום העיניין נתקע. עוד לא ברורה לי תצורתו הסופית,אבל הרעיון הוא רכב שיסע ויסע הרבה אני לא מאמין במוצגים מוזאוניים. המטרה היא בגדול רכב לשטח בינוני, לטיולים ולכיף, כמובן תוך שמירה על הרכב כאקזמפלר לא נפוץ בארץ. כרגע הרכב עומד אצל חבר במושב בדרום ויעבור…
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 3 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לפעמים יש אנשים ששווה לפרגן להם ושפו זה פשוט לא מספיק. בחמישי האחרון לקחתי את חתיכות הרדיאטור שלי לאס רדיאטורים בחוף שמן. יש שם שלושה אנשים, איש מבוגר (כנראה בעל המקום) איש צעיר, ופועל. איך שהגעתי הסבא פשוט חטף לי את הרדיאטור מהיד וממש התרגש מהמציאה שנחתה עליו. לפני שהספקתי לשאול מה ומי ובעיקר כמה עולה האיש הצעיר הצליח למצוא מצנן חדש מנחושת במחיר לא רע (600 ש"ח כולל עבודה), אבל הסבא אמר שהמקורי לא נורא ואפשר לתקן. הוא התיישב על הרדיאטור כשעה כשעבדיכם יד ימינו ומחזיק לו את הרדיאטור בזמן שהוא עם להביור מסיר את הבדיל הישן, מקרצף, מורח חומצה ומה לא. בסוף הוא פירק את החלק התחתון, סתם את החור וחיבר מחדש עם הלחמת בדיל יפה. איך אומרים- כבר לא עושים דברים כאלה וכבר…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במהלך החודשים האחרונים התרכזנו בהתקת מזגן באלפא GT ג'וניור שנת 1975, שאת השיפוץ המלא שלה סיימנו לא מכבר. משימה לא פשוטה, אך אפשרית ולאחר שהסתיימה בהצלחה ועוררה התעניינות רבה בקרב האספנים, אפשר לעבור שלב אחרי שלב בהסברים ובליווי תמונות בהתנהלות הפרויקט. שלב ראשון בהתקנה מצריך מספר חלקים ייעודיים לאלפא רומיאו, הראשון שבהם הינו פולי כפול לטובת חגורת המדחס. את הפולי ניתן להשיג מאלפות שיוצרו בשנים מאוחרות יותר עם מזגן או הגה כח מהמפעל. (לרוב אלפא 75). את החלק שיושב בתוך מחזיר השמן עדיף להעביר ציפוי ושיוף לנקודת האפס ע"מ למנוע נזילות מרגיזות מהחלק הקדמי של האוזינג בעתיד. לעיתים בשלב הזה שווה להחליף משאבת מים כיוון שהעבודה מאוד פשוטה כאשר הפולי ב…
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים שלום, לא מזמן רכשתי רנו 4cv שנת 59. אתמול הכנסתי אותה לפחחות וברצוני להזמין לה חלקים, יש אתרים בחו"ל שמוכרים חלקים לרכב? בעוד כחודש אני טס לצרפת לשבוע, אם יש אתרים צרפתיים שמוכרים זה מאוד יעזור לי. תודה!
הודעה אחרונה מאת רנו, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם האם אפשר לקבל מחיר מתוך מחירון קראוס על מרצדס אס אל 450 שנת 1976 דרגה 4-5 תודה מראש שבת שלום
הודעה אחרונה מאת shimon zohar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
במקרה נתקלתי בקישור הבא : http://www.classicdriver.com/en/car/fiat/125/1968/188473 יוצרו רק 100 יחידות. נראה כמו מנוע טיפוסי של 124 ספיידר. דגם מעניין ללא ספק. שיפוץ מ-ד-ה-י-ם
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אצלנו במועדון אלפא קלאסיק שימור האלפות בראש מעייננו, יוני-דמות מוכרת בנוף האלפיסטי דאג לאחרונה למספר רכבי אלפא רומאו קלאסיים בכך שרכש אותם ושיפץ, אחת מהן היא האלפטה GT, קלאסיקה מדהימה במיטבה. ההשקה לא רחוקה .
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 1 תגובות
- 944 צפיות
מועדון אלפא רומיאו ישראל IAROC ביקר במוזיאון התעופה "השמורה האווירית" בחוף הבונים בדרך למפגש המשותף עם מועדון ה-5 בארומה נשר 11.10.13. מוזיאון מקסים המכיל מטוסי אספנות רבים, מנועים, מדחפים והמון מורשת תעופה מקום המדינה. קבלו המלצה חמה ממועדון שביקר שם את האלבום המלא ניתן לראות בקישור הבא: תמונות של המקום : תמונות שלנו מהמקום : וכמה תמונות מהדרך......
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, כבר זמן מה שאני חוכך בדעתי להכנס לעולם רכבי האספנות. המכונית שהכי מושכת אותי היא הפיאט 600. אשמח לקבל פרטים על מכוניות שאולי למכירה כאן בארץ לפני שאני מתחיל לחפש בחו"ל. כמו כן אשמח לקבל מושג על מחירי קניה ממוצעים.
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
העיקר באדום אבל היה גם לבן
הודעה אחרונה מאת IAROC, -
שלום לחברי הפורום הכותרת בעצם מחביאה בתוכה שאלה/תמיהה. האם יש רכב מהשנים האחרונות (שנות ה 90 ואילך) שיהיה לו ערך אספני כלשהו כשיגיע לגיל זקנה. ואני לא מדבר כאן על רכבים אקזוטיים למיניהם שמספרם הוא מאות בודדות. אני גם לא מדבר על ערך סנטימנטלי לבעלים. דעתי האישית היא שרוב רובם של הרכבים "הצעירים" שנוסעים בכבישי ישראל כיום ישכחו ויהפכו לערמות ברזל ולא יהיו בעלי ערך אספני. אין להם לא סטייל ולא ייחוד שיכול לתת אינדיקציה לכך שיהיו בעלי ערך אספני. כשאני חושב על זה יש מספר מצומצם של רכבים שבולטים בין שאר הרכבים האפורים כגון מה שאני מגדיר כרכב המכוער ביותר שנוצר על ידי האדם: הפיאט אימפאלה. או לדוגמה הקאדילק CTS או STS עם הצורה המיוחדת. מאזדה מיאטה האלמותית או המיני קופר בגלל השם…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בהתארגנות ספונטנית, המפגש הצפוני של חובבי שימור הרכבים ומורשת מוטורית, הזמין ברשת המיילים, חברים וחובבים ל"שבת בכיף" בחניון קק"ל - "חורשת שער הכרמל". קהילת בעלי רכבי אספנות, המעוניינים להצטרף לרשת המיילים של המפגש הצפוני, מוזמנים להעביר את כתובתם למייל [email protected] אכן היתה לכולנו שבת בכיף, תודה למשפחות שהשתתפו בשירה ובקריוקי, גילינו כשרונות חדשים ונוספים !! תודה לכל החובבים שהגיעו ולידידים שהפתיעו !! תודה לעדי למערכת ההגברה ולציוד הקריוקי. ניתן לתמונות לדבר.
הודעה אחרונה מאת ניסים סוסיתא, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
The core plugs in the L/H Head have corroded. I spotted this when the car came in for a 10K service. It also needed tyres. It has a strange tyre size and very few manufacturers make this size. It is now fitted with Michelin Pilots each tyre cost 395GBP + 20% Vat. That's an expensive tyre! Gadi
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל החברים, אני מחפש גרריסט אמין ולא יקר, רצוי כזה שמתעסק עם רכבי אספנות. דיברתי עם עזרא הנ"ל לפני כמה שבועות ובכמה ימים האחרונים אני לא מצליח לתפוס אותו בטלפון. יכול להיות שהוא החליף מספר? אודה לעזרתכם, אור.
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1347/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a4%d7%99%d7%90%d7%98-128-%e2%80%93-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-1970-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת irork, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החל משבת 12.10 המפגש החודשי בדרום יתקיים במלון גני-דן אשקלון ולא ביד מרדכי. המפגש ייערך ברחבת החנייה הראשית של מלון גני-דן , בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש יישמר מקום מיוחד בחנייה! חברים המעוניינים להזמין ארוחות בוקר במלון יקבלו הנחה ניכרת. לבירורים יש לפנות אל צביקה מרגלית בטל' 2592839- 050. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 0 תגובות
- 726 צפיות
שלום לכולם מקווה שלא יוזז, זה לא הכי קרוב לרכבים אבל מעניין מאד. הסיפור הוא כזה, לפני כמה חודשים קיבלתי מתנה . מדובר בגנרטור להפעלת מרעום של חומר נפץ משנת 1940. על תוית הנחושת כתוב- EXPLODERS DYNAMO MK.11 O.KENT LTD LONDON & LOTON 1940 פירקתי אותו לאחרונה בזהירות רבה והייתי די סקפטי בקשר למה שאראה בפנים, אבל הופתעתי לטובה. מערכת מתוחכמת של גנרטור שנראה תקין , יש רק בעיה אחת והיא המוט המשונן שעולה ויורד והמשמש לסיבוב הרוטור תפוס, שמתי W40 ואנסה לשחרר אותו עוד כמה ימים. למוט זה ישנה עוד פעולה והיא מתן מתח בשיא המהירות ולכן ישנו מפסק חשמלי בתחתית הדרך שלו והוא מחבר את הגנרטור רק כשהידית והמוט הורדו למטה. המגעים המעבירים את המתח ל…
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי רכב אוסטין מאסטרו, שנת 87, כרגע לא בשימוש. למרות הקשר הרגשי לרכב, אני מעוניינת למכור אותו למי שמעוניין לעשות בו שימוש כרכב אספנות (בבוא היום). אשמח לקבל הפנייה אם פורום זה הוא אינו הכתובת הנכונה, ובמידה ומישהו מעוניין ניתן ליצור איתי קשר בנייד 052-8644669 טובה.
הודעה אחרונה מאת shironet, -
אני מנח שבצרפת
הודעה אחרונה מאת [פנדוב, -
- 0 תגובות
- 663 צפיות
מעונין לשנות מידת גלגלים בב.מ.וו E 21 כיצד ניתן לברר אילו מידות מתאימות?
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
- 1 תגובות
- 767 צפיות
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצורפות תמונות של ספידומטר JAEGER שנות ה 50 מי יודע לאיזה רכב שייך. אשמח לסימוכין. יתכן מקט 9537315 או 1208/10/0 הפריט הנ"ל נובמבר 1956 תודה מראש לפותרים
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 850 צפיות
A nice little job I enjoyed doing nearly a year ago. The Mechanism, was in a very poor state. The owner struggled to shift Gears. After a little bit of cleaning and replacement of worn parts it returned to work as it should. These old parts are so well made, that once cleaned and fitted correctly they work in such a purely brilliant way you cannot but admire the person/people who originally designed them! Especially so the reverse light switch it is built like a brick S***house! This RR participated in the London to Jerusalem in a few years ago
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
הטסט השנתי קרב הבא אך השנה הביטוח חובה לא נשלח אליי אוטומטית הביתה בדואר כמו בשנים עברו,פניתי היום לסוכן הביטוח שלי אך לדבריו השנה יש קשיים לבטח ביטוח חובה וצד ג רכבים "מיוחדים" בייבוא אישי שאינם מופיעים בספר,הבטיח לי שיעשה מאמצים בימים הקרובים לבטח לי את הרכב אך לא מבטיח שיצליח.אנא עזרו לי למצוא סוכן/חברת ביטוח שכן יכולים/מסוגלים בוודאות לעשות לי ביטוח חובה+צד ג לשברולט קמארו 92 . תודה רבה מראש למסייעים והמשך ערב נעים לכל חבריי הפורום הנכבד. בברכה,יוסי
הודעה אחרונה מאת bosss, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 826 צפיות
שלום רציתי לדעת האם מישהו כאן מכיר או יודע על מישהו שיש לו אופל אומגה עד שנים 1993 ? או מכונאי שיודע לעבוד על רכב כזה?מחפש גם חלקים תודה
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
הסדרי חנייה חדשים למפגש המרכזי של מועדון החמש במתחם נוקיה ת"א-החל מיום שישי 11.10.13
מאת מועדון החמש- 2 תגובות
- 891 צפיות
שלום רב, מפגש המועדון השבועי בנוקיה יתקיים מעתה ואילך בכניסה המזרחית סמוך למשטח המרוצף, במגרש מתוחם לטובת מועדון החמש. החל מיום שישי 11.10, יחולו הסדרי כניסה חדשים למפגש המועדון ב- : חברים עם תעודות חבר בתוקף יכנסו דרך שער עם כרטיס כניסה אוטומאטי. הכרטיס ילקח ע"י החברים מעמדת כרטוס אוטומאטי וכנגד הצגת תעודת החבר שומר המתחם ידביק מדבקה על גבי הכרטיס, לצורך יציאה ללא תשלום. חברי מועדון החמש שיגיעו ברכב שאינו רכב אספנות יחנו את רכבם במקום שיוקצה לכך במתחם נוקיה, וללא תשלום. החנייה המגודרת מיועדת אך ורק לחברי מועדון החמש. מי שאינו חבר יוכל תמורת תשלום להחנות את רכבו במגרש החנייה הצמוד למגרש המתוחם לטובת המועדון. החברים מתבקשים לנהוג בהתאם …
הודעה אחרונה מאת Zami Zemer, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
ברכות למשפחת רוזינקוויט, להולדת רועי הבן של עופר והנכד השלישי של יהודית ואריה. תודה למשפחת רוזינקוויט להזמנת החברים והחובבים של מהמפגש הצפוני לחגיגת הולדת היורש הנוסף לרכבי האספנות !! ברכות לאורית לרכש החדש פיאט 127, ברכות לאורית להצטרפותך למפגש הצפוני של חובבי שימור הרכבים !! תמונות מהמפגש הצפוני בארומה נשר
הודעה אחרונה מאת מצא, -
Porsche 928S 1 2
מאת bender- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
Hi Guys At last got My 1984 Porsche 928S Love this car what do you think
הודעה אחרונה מאת bender, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
קבלתי במתנה DS שנמצאת עדיין בפרברי פאריז. הרכב במצב נסיעה אבל יש מקום לשיפוצים במכללים אוטומטיבים בומבות וכו... פלסטיקה עייפה וריפוד גבולי. כמה יעלה להביא לארץ+מס ?? תודה.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
האירוע המוטורי המרכזי של מועדון החמש בסוכות בפארק הלאומי ר"ג ביום ו' 20.9.13 1 2 3 4 5
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 71 תגובות
- 15.6 אלף צפיות
אירוע חגיגות סיום הקיץ- 20.09.13 האירוע המוטורי המרכזי של מועדון החמש בפארק הלאומי ר"ג מפגש חברי מועדון החמש ומשפחותיהם בפארק הלאומי ברמת גן, ייערך השנה בחוה"מ סוכות, יום שישי, 20.09.13, בין השעות 9:00- 14:00. האירוע בחסות עיריית ר"ג והפארק הלאומי ר"ג פרטים נוספים בהמשך. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
-
מי מחובר 72 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 407 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- borsood
- itaysamurai
- שום מאכר
- Night Driver
- Rongaflugen
- baer
- yor2
- matanff
- samg
- Supertigre
- natco