Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אספנות לא בעיה לבטח.

רכב מיושן (20-30 שנה) הוא הבעיה

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
כל אלה ששולחים לסוכן שלהם.

זה עם ניסיון שהוא מבטח רכבים בלי קוד.

או סתם חברים שלו.

מניסיון שלי לא הרבה מתעסקים עם זה.

וחבל לטרטר את הפונה לחינם.

בדיוק,אני כבר יומיים עושה טלפונים וטרם הצלחתי למצוא חברת/סוכן ביטוח שמוכן לבטח את הקמארו בטענה שהרכב בלי קוד ואינו מופיע במחירונים אצלהם.

פורסם
הרכב שלי זה קאמרו 95 ביטחו לי בגפן בלי שום בעיה .

ביטחו לך את הרכב גם בחובה וגם בצד ג? מה כולל הביטוח שעשית?שמשות?גרירה?רדיו?גניבה?

ניתן לשלם עבור הפוליסה באמצעות כרטיס אשראי דרך הטלפון וישלחו לי את הפוליסה המשולמת הביתה?

פורסם

לצערי עדיין אין לי בשורות טובות למרות כל המאמצים והנכונות לסייע מצד גפן ומלאמוד ביטוחים עדיין לא הצליחו לבטח לי את הרכב,בינתיים שלחתי להם את רשיון הרכב+ביטוח החובה של השנה שעברה ונקווה לבשורות טובות לפחות מאחד מהם מחר.

פורסם

שלושה סוכנים שיודעים לעשות ביטוח כזה (הם משתמשים במשהו שנקרא "קוד כפוי" או משהו בסגנון):

מאיר רוטברג, כפ"ס. יש לו קמארו בעצמו...

חמדה, מבטחת את הרכב אספנות שלי, גם ייבוא אישי ואין קוד.

אבי גולן, "ביטחה", מבטח לא מעט ג'יפים בייבוא אישי ודברים מוזרים שלא מופיעים במחירון.

אסף.

פורסם

בשורות טובות,עשיתי היום סוף סוף ביטוח חובה+צד ג'+גרירה אצל מלאמוד ביטוחים בכפ"ס.

יחס טוב ושירות מצוין,ממליץ בחום.

תודה רבה לכל מי שהמליץ וסייע והמשך ערב נעים לכולם.

בברכה,יוסי

• תוכן חדש...