Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטסט השנתי קרב הבא אך השנה הביטוח חובה לא נשלח אליי אוטומטית הביתה בדואר כמו בשנים עברו,פניתי היום לסוכן הביטוח שלי אך לדבריו השנה יש קשיים לבטח ביטוח חובה וצד ג רכבים "מיוחדים" בייבוא אישי שאינם מופיעים בספר,הבטיח לי שיעשה מאמצים בימים הקרובים לבטח לי את הרכב אך לא מבטיח שיצליח.אנא עזרו לי למצוא סוכן/חברת ביטוח שכן יכולים/מסוגלים בוודאות לעשות לי ביטוח חובה+צד ג לשברולט קמארו 92 .

תודה רבה מראש למסייעים והמשך ערב נעים לכל חבריי הפורום הנכבד.

בברכה,יוסי

פורסם

גם אני בעצמי לא מבין מה כל כך מיוחד ברכב הנ"ל פרט לזה שאין הרבה רכבים כאלה בארץ ומעולם לא נמכרו באופן סדיר בסוכנויות הרכב אלא יובאו עצמאית ע"י אנשים פרטיים, ולכן גם אינו מופיע במחירון לוי יצחק ובגלל זה חברות הביטוח מתקשות/אינם מעונינות לבטח אותו, אז מה בכל זאת עליי לעשות?למי לפנות?

אני צריך לפחות לעשות ביטוח חובה ע"מ לגשת לטסט בעוד שבועיים.

פורסם
סליחה על הבורות אבל מה המיוחד בקמארו 92?

חברות הביטוח הנבלות לא רוצות לבטח שום דבר שהוא מעבר למאזדה 3 \ פורד פוקוס.

בעבר היו לי בעיות קשות לבטח ניסן 200SX (הגיעה בייבוא אישי), סונומה 4X4 (יובאו כמה בשנת 98 ע"י חברת חשמל) וכדומה.

לפותח השרשור - פנה לקבל מחיר מהפול (הם חייבים לבטח כל נהג שפונה אליהם) לפחות כדי לקבל קנה מידה למחיר שלהם.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

פחות מעניין אותי כרגע המחיר עבור הביטוח העיקר שמישהו בכלל יהיה מוכן לבטח אותי ולהוציא לי פוליסה של חובה+צד ג.

פורסם

אוקיי הבנתי,במידה וממש לא תהיה לי ברירה אעשה ביטוח חובה דרך חברת "הפול".

ומה לגביי ביטוח צד ג, אין לי שום סיכוי לבטח באחת מהחברות "הרגילות"?

פורסם

כל אלה ששולחים לסוכן שלהם.

זה עם ניסיון שהוא מבטח רכבים בלי קוד.

או סתם חברים שלו.

מניסיון שלי לא הרבה מתעסקים עם זה.

וחבל לטרטר את הפונה לחינם.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

שלח בטלפטיה את המס שלו. :lol:

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תוכן חדש...