רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שבוע טוב, תופעה ידועה ודי מתסכלת אותי שלאחרונה מתגברת, אני לא מבין את בעלי הרכבים שמעדיפים שרכביהם יירקבו בפרדס מאשר למכור בסכום סימלי ולראות את הרכב שלהם שנסע בעברו שב לחיים ונוסע, אני לא מבין את התופעה ״האוטו אצלי 30 שנה ואני רוצה אלף ש״ח על כל שנה שהוא אצלי״ או ״ יש הרבה עבודה אבל הוא רכב נדיר״, יש מספר רכבים שדינם מוות כי הבעלים חושבים שיש להם זהב, אישית בתור אספן אני לא רואה סיבה לשלם יותר מכמה אלפים על כל רכב מכל סוג לשיקום, הרי לשקם רכב זה לא זול ולרכוש עוד רכב שצריך שיפוץ מהיסוד בסכום של רכב נוסע לא נראה לי הגיוני אני לא מחפש בחינם אני פשוט מציאותי, גם לי יש חיפושית שאני יודע שהיא רקובה שאפילו הצעתי אותה בחינם אך לאור מצבה טרם נמצא מי שישקם ולצערי…
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
עברה לאחריותי דודג' אספן 79 מאדם מבוגר שהפסיק לנהוג בה הגדרת התפקיד: לטפל ברכב (לאחר שלא נגעו בו שנה), ולשמור עליו במצבו הנוכחי (מצב טוב) למשך שנה עד למועד הרישום כאספנות. עצות וטיפים לאחסנת הרכב (בינתיים רק ניתקתי את המצבר) יתקבלו בברכה. חשוב לציין שהרכב נמצא בחניון תת קרקעי מקורה. קצת תמונות:
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
. שלום לכולם. לאחר חג הסוכות, בסוף חודש אוקטובר 2013, עקב בקשת חברים רבים ממפגש השרון, נקיים מסע נוסף לאילת. כמו במסע הקודם, נצא ביום שישי בבוקר, נבקר באתרים לאורך המסלול, ובערב נגיע למלון. למחרת (בשבת) נקיים טיולים קצרים באזור אילת, ביום ראשון נחזור לצפון, ונבקר בדרך באתרים נוספים. הרכבים יחנו בחניה תת קרקעית ושמורה במלון. את המסע ילווה גרר (על כל צרה שלא תבוא). כבעבר, תהיינה הפתעות נוספות ומרעננות משך ימי המסע. חברים מכל הקבוצות/מפגשים/מועדונים וכו' מוזמנים בכיף להשתתף. פרטים נוספים יימסרו בהמשך. להתראות, אבי נוף מעט תמונות מהטיול הקודם. צילמו: גדרון, שלי ולירוי. …
הודעה אחרונה מאת אבי קליינמן, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מעוניין לייבא לארץ אופנוע אספנות. למישהוא מהמכובדים יש ניסיון עם יבואן מומלץ?? תודה מראש אמיר.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
איזה רכב זה?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 741 צפיות
מפגש השפלה 15.11.2013
הודעה אחרונה מאת zembo, -
מועדון החמש מזמין לאירוע השקת וויליס מסחרית משנת 58 במוזיאון ישראל ירושלים ב-8.11.13 1 2 3
מאת מועדון החמש- 35 תגובות
- 6 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע השקה בירושלים: וויליס מסחרית משנת 1958 שופצה ע"י אודי וויקוביץ' – חבר מועדון החמש את ההשקה יארח מפגש מועדון החמש בירושלים, ברחבת החנייה של מוזיאון ישראל ביום ו'- 08.11.13 . התכנסות בשעה 15:00 . שעת סיום- 17:00. בשעה 15:30- נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית-קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת וויליס מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 15:00 לתצוגה. אם ירד גשם ההשקה תידחה למועד אחר. לבירורים יש לפנות אל : אילן גורן, רכז המועדון בירושלים, טל' 5272562- 050 מתניה הלוי, אחראי השקות, טל' 4472256- 052 בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319…
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
- 0 תגובות
- 660 צפיות
האם יש מוסך בבאר שבע שיודע לטפל בשברולט 65 ?
הודעה אחרונה מאת guccii800, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי פורד קפרי 74 2000 סמ"ק. התחלתי לפרק ונתקלתי בכמה בעיות וחוסרים בחלקים. לאחר חיפושים בבאר שבע וכמה חנויות בתל אביב. אשמח לקבל שם של חנות שיש בה חלקים לרכבי פורד ישנים קורטינה קפרי וכו'. תודה מראש על העזרה. דודי
הודעה אחרונה מאת Dudys11, -
- 0 תגובות
- 646 צפיות
ישנה בעייה כרגע להעלות תמונות לפורום, את תמונות האלפות מהמפגש ניתן לראות בקישור הבא: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.229338920561538.1073741882.100004562944883&type=1&l=8ca4699451
הודעה אחרונה מאת reuven, -
צביעת שטיח לרכב
מאת אסף22- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
האם מישהו ניסה לצבוע את השטיח של הרכב? אצלי השטיח היה פעם בצבע כחול והיום הוא דהוי סוג של טורקיז אפור האם יש אפשרות לצבוע את השטיח הספריי צבע ולהבריש תוך כדי צביעה עם מברשת גסה ? אשמח לשמוע פיתרון מועיל , כי סך הכל השטיח לא משופשף ולהחליף זה לא ייראה כמו המקורי נ.ב מנסיון עם צבע שמיועד לבדים זה יעשה יותר בלאגן מתועלת וגם זה לא מחזיק
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
אחרי הרבה זמן שכמעט אפסו תקוותי , וכבר הייתי מוכן להתפשר על טנדר שברולט אפאש 10 1960-1966 מצאתי סוף סוף את משאת נפשי --- שברולט פרנקלין , שמכונה גם סברבן (ואני עדיין לא יודע מה ההבדל) מודל 1966.הרכב במקור היה אמבולנס , והמטרה להחזיר אותו למקור(אמבולנס). הרכב היה במד"א ירושלים במשך כ 9 שנים תחת מספר רישוי 68-640 בתמונה השמאלית, מחיצת דלת מיוחדת מעץ בין תא הנהג ו"חדר הטיפולים"
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 1 תגובות
- 948 צפיות
באנגליה של 1935 קראו לה הסלמנדרה של גריניץ' אבל בישראל היא הפכה ל"מאירה", על-שמו של ראש העירייה מאיר דיזנגוף. היא היתה המילה האחרונה ברכבי כיבוי, וסגנו של דיזנגוף - רוקח - התגאה בכך שהיא מתוצרת בריטית. קראו כאן את סיפורה של המשאית הותיקה ביותר בארץ, הכבאית של אלביון-מריוד'ר. ׁנא העתיקו את הכתובת ישירות לדפדפן. הקישור לא עובד משום מה. http://israelmotorindustry.org/albion-merryweather-1936-tel-aviv
הודעה אחרונה מאת ICM IS, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בסט פורמולה משיקה בסניפי אוטו דיפו את קו המוצרים האיכותי של חברת Meguiar's החל מהיום ניתן לרכוש את המוצרים בסניפים הבאים: חוצות המפרץ, גן שמואל,צומת בילו, בני ברק וירקונים בימים הקרובים בכל שאר הסניפים.
הודעה אחרונה מאת Meguiar's Israel, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כידוע הפיאט 127 שלי עוברת פחחות מקיפה . כרגע נשאר רק לצבוע אותה ואני מעונין להחזיר את הצבע המקורי של הרכב . במקור הצבע היה צהוב בהיר / חיוור . עד עכשיו היה צבוע בצהוב מטאלי . מישהו יודע מה הקוד צבע ? מדובר בפיאט 127 שנת ייצור 1979. אודה לסיוע או הכוונה לקוד הצבע המקורי ( צהוב בהיר/חיוור פחות או יותר ). תודה מראש . צביקה
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
http://www.ccw.co.il/#!product/prd1/979592414/tha-heist איזה מגניבבב כבר דיברו על זה פה? ראיתי היום והייתי בטוח שהבחור שיפץ הארלי משנות ה 50
הודעה אחרונה מאת Gregos, -
-
מכון תקנים 1 2
מאת mustang-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. האם רכב שנת 97 שלא עבר 3 שנים טסט מחויב לעבור מכון תקנים לפני חידוש רשיון?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
השקת למברטות
מאת Yishay- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב בשישי האחרון הושקו שני פריטים משופצים ברמה גבוהה. האחד , מוכר יחסית , למברטה GP. השני נדיר בארץ ואף באיטליה , למברטה מסדרה D. העבודה מדהימה , והכבוד לרותם תמיר , שעשה הכל כולל הכל לבד. ישי
הודעה אחרונה מאת epiphone, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן חברה שאלה לי לאופנוענים שבפורום. אני מתעניין בשביל חבר בימאהה אספנות 125 שתי פעימות. הסיבה היא: הנחת הביטוח לאספנות וההגבלה ל125 סמק ברשיון. רציתי לקבל חוות דעת על האופנוע ובכללי איך זה אספנות לעומת מודרני. אני אישית מכיר טוב את פן האספנות משימוש בסאאב 99 1976 לזמן של כמעט 6 שנים,אך לדעתי האופנוע המדובר דומה יותר לחרמש מאשר לאוטו. שמעתי גם שמחליפים מנוע כל 100 שעות, הגיוני???!!!!. אשמח לדעת גם רצת על האחזקה של אופנוע כזה אני יודע שצריך להקפיד על תערובת ושמן איכותי מצת ופילטר אוויר יש עוד? תודה לעונים ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
תמונות של ההורים שלי משנות החמישים: אמא שלי בטיול שעשו החברה, מי-ם לאילת דרך כביש "העקרבים" ווספה כנראה מודל 52 אחד מהחברה של ההורים הקבוצה הירושלמית בטיול לאילת (ההורים שלי על הוספה 150 שלושה הילוכים!) אבא שלי (במשקפי שמש) והוספה בדרך לאילת.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איזה ושל מי הרכב בפרסומת של קסטרו?
הודעה אחרונה מאת bender, -
עוד אלפא הלכה לעולמה 1 2
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.hnn.co.il/gallery24434.html
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
מחפש מנעולן
מאת ערן rob- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בדלת האחורית יש לי אפשרות לפתיחה וסגירה של החלון באופן חשמלי בעזרת המפתח של הרכב. אבל, המפתח של הרכב לא מתאים לצילינדר הזה. מחפש מנעולן שיוכל להתאים לי מפתח עבור הצילינדר. (תמונה להמחשה)
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הפורשה 928 שלי מתחממת ונמצא שהרדיאטור נוזל בכמה מקומות. הבעלים הקודם לא שמע על נוזל קירור וסתם את הרדיאוטר. רדיאטור אלומיניום על פי בעלי מקצוע לא ניתן להלחים ולכן יש באפשרותי שתי אופציות. ייבוא רדיאטור (OEM) מחו"ל בעלות של 5000 ₪ אחרי משלוח ומיסים. או לייצר אחד על פי מידות הישן בארץ מנחושת ב 2000-2500 ₪. היתרון של אורגינל הוא התאמה מדויקת ועמידות לאורך שנים (יש אומרים שטיפול במערכת הקירור כנדרש יאפשר לרדיאטור לשרוד אפילו 30 שנה). כמו כן זה שומר על האורגינאליות של הרכב כרכב אספנות. החסרונות הן העלות הגבוהה, והעובדה שלהפעיל אחריות זה אומר לשלוח שוב לחו"ל. היתרונות של רדיאטור מנחושת תוצרת מקומית הן העלויות הנמוכות, אחריות ע"י בעל העסק, עמידות גבוהה והעובדה שניתן לתקן אותו בע…
הודעה אחרונה מאת רפי שטח, -
-
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלומות לשוכני הפורום . ברשותי הונדה אקורד 86 שתיעוד שיפוצה מסתובב כאן בפורום. לצערי הרכב זקוק לממיר מומנט ומושבת כבר כמה חודשים . לאחרונה מצאתי מישהו בארה"ב שמפרק את רכבו לחלקים ומסכים למכור לי גיר+ממיר+סטרטר במחיר אטרקטיבי למדי . מאחר והגיר שלי גם ראה ימים טובים יותר , אני רוצה להזמין ממנו את החלקים . השאלה היא מה הדרך העדיפה ליבוא החלקים לארץ ? אני מודע לעובדה כי מחירי הייבוא יעלו לי פי10 ממחיר החלקים עצמם , ושאצטרך להשתמש בחברות שילוח הן בארה"ב והן בארץ בכדי לשנע את החלקים . מה עלולה להיות הפרוצדורה מול הרשויות בארץ ? מדובר בחלקים שאינם בטיחותיים. כל עצה תעזור . בתודה גרג
הודעה אחרונה מאת erand70, -
- 2 תגובות
- 948 צפיות
מחפש בודי לשברולט בל אייר 1957 משהו מכיר יודע? אופציה לייבא .
הודעה אחרונה מאת 57chevy, -
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
האם באמת מורגש כזה הבדל גדול בין המנועים הללו מבחינת התנהגות הרכב/סחיבה/ביצועים?
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב, האם יש דרך קלה וללא התערבות מוסך לכוון דוושת קלאץ' בחיפושית 72?(1300) הקלאץ' תקין ומפריד היטב (הוחלף לפני כשנתיים)אך נקודת החיכוך גבוהה מאוד ומייצרת כאבים בברך (אחרי נסיעה ממושכת בפקק לדוג') תודה לעונים/עוזרים תומר
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שבוע טוב! אני חובב ענתיקות והיו לי בעבר סובארו משנות השבעים ופיאטים, בזמן האחרון יצאתי לתרבות רעה, ועקב התרחבות המשפחה (כן ירבו) עברתי לרכב 7 מקומות (מאזדה 5, אלא מה?). ברצוני לרכוש או לייבא רכב אספנות 7 או 8 מקומות, אך יש לי דרישות מפונקות כדלהלן: -רכב משופץ ברמה גבוהה (פנים וחוץ) אשר יהיה בעל רוב המערכות המודרניות המצויות כיום. לדוגמא: נ"מ, ח"ח, מזגן ABS וכדומה. יש לציין כי אני מוכן להשקיע כ-100,000 ש"ח גמיש. -רכב אשר לפי ההיסטוריה של הדגם הנו יחסית ללא בעיות מיוחדות ולא "נתקע" באופן כללי. -זמינות מוסכים וחלקים (לכל הפחות לטיפולים השוטפים) באזור המרכז רבתי. -אינני נוסע ק"מ רב כך שלא קריטי בשבילי נושא הדלק, אך לא הייתי מעוניין באיזו אמריקאית 6500 סמ"ק. -עדי…
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי ברנדה 75 מדהימה רכב אספנות הראשון שלי. הכל התחיל מנסיעה רגילה שהכל היה טוב עד שפתאום לא היה לי ברקס . ז"א שכשהרכב מונע ואפילו בנסיעה כשלוחצים על דוושת הבלם מרגישים כאילו לוחצים עליה כשהרכב מכובה ובנוסף גמגום חריף של המנוע אמנם לא מתכבה אבל מגמגם ולא עובד עגול. יש לציין כי הרכב כשדוושת הבלם לא לחוצה היה עובד בסדר גמור מניע ונוסע פיקס לאחר פירוק המערכת התגלה כי החישן אל חזור שיושב על הבוסטר הלך לעולמו. (נכנס אוויר משתי הצדדים ויוצא משני הצדדים) היום נקנה חישן חדש ותקין הותקן עם צנרת חדשה אך הרכב מניע ל 2 שניות עד 4 שניות ונכבה. כשלוחצים על דוושת הגז המנוע ממשיך לעבוד אך לא עגול. כל הגומיות נכנסו בלחץ ולא רופפות. האם יכול להיות שזו בריחה …
הודעה אחרונה מאת ofurst,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 242 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Eyal Amzleg
- sperial
- הלוחש למכוניות
- gollu
- 3n
- yuvk
- Moshe c
- G. P. Magnus
- liads
- Nemesis
- llaavvii