Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות של ההורים שלי משנות החמישים:

אמא שלי בטיול שעשו החברה, מי-ם לאילת דרך כביש "העקרבים"

c605ad0c-9ccb-4df0-8e19-165790381bce_zpsddbffafb.jpg

ווספה כנראה מודל 52 אחד מהחברה של ההורים

9899dd8a-87f8-44d0-b52d-b38c0d93637e_zpsb6123f09.jpg

הקבוצה הירושלמית בטיול לאילת (ההורים שלי על הוספה 150 שלושה הילוכים!)

963233fd-ec40-4ec6-9b2e-43e8dadc0599_zps33cc0f37.jpg

אבא שלי (במשקפי שמש) והוספה בדרך לאילת.

fc8ee7f2-961d-4bdc-8064-22035e52d7dd_zps3a0ae39a.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התמונה הראשונה - האופנוע נראה כמו BSA M21

בתמונה השנייה (שזיהית כווספה 1952) מדובר למעשה בלמברטה LD משנת 1956 בקירוב.

תמונות יפות על החיים של פעם...

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

חבר'ה עם אומץ, לרדת לאילת עם ווספה ואופנועים ישנים ללא רכב מלווה או גרר בכבישים של אז - הרפתקנים במלוא מובן המילה

מה שבטוח מזוהה - למברטה

מצא משה

פורסם
חבר'ה עם אומץ, לרדת לאילת עם ווספה ואופנועים ישנים ללא רכב מלווה או גרר בכבישים של אז - הרפתקנים במלוא מובן המילה

אפרופו הרפתקנות :

רכשתי לפני כשנתיים למברטה. נפגשתי עם הבעלים לנושא הניירת.

זו גברת נכבדה עם משרה רפואית מכובדת בת כ - 60.

סיפרה לי שכשהיתה ילדה הייתה בבית ווספה ככלי רכב יומיומי. (בחישוב שלי זו VBB גלגלי 8 אינצ') .

בקיץ היא נשארה אצל קרובי משפחה והוריה נסעו עם הווספה , במעבורת , לטיול באלפים השוויצריים (!)

לימים בגרה וקיבלה את הווספה מההורים. השתמשה בה באופן רציף לנסיעות מהשפלה לירושלים .

לימים ימים , לאחר הווספה , רכשה למברטה מסדרת Li שבסופו של דבר היגיע אלי.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

מה שבטוח מזוהה - למברטה

היום שואלים בפורום אם זה בסדר לרדת לאילת עם מזדה 3 שנת 2004... :roll:

כבר חתמתי...

פורסם
האם לא החלו רק בשנת 1961 לתת 6 ספרות למספרי הרישוי?:oops: אולי צולמה בתחילת שנות השישים???:?:

יתכן מאד שאתה צודק, אני נולדתי ב-1965 אז כנראה שהתמונות צולמו בין 1965 ל-1962/3 - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תמונות מאוד יפות... אם יש עוד, תרגיש חופשי לשתף

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

תמונות נהדרות - שוות הדפסה כפוסטר.

מצא, אתה כנראה שכחת את ישראל של פעם. אני זוכר פעמיים שנתקעתי עם אופנועים בדרכים לפני תקופת הפלאפונים, מנוי הגרירה וה GPS. לא היתה שום בעיה כי כולם עזרו אחד לשני.

פעם אחת היה לי פנצ'ר ב BSA בכביש ירושלים ת"א הישן לפני רמלה. עצרתי טרמפ שהוריד אותי אצל פנצ'רמאכר שגייס שכן שלו עם טנדר. נסענו להביא את האופנוע לפנצ'ריה, ותוך זמן קצר הייתי בדרכים שוב.

פעם שניה נתקעתי בלי דלק לפני קרית שמונה. עצר צנחן עם קורטינה (אני מניח של ההורים) ושאל מה קרה. שאבנו קצת דלק מהאוטו לטריומף שלי, והמשכתי הלאה.

לכולם היה ברור שחלק מלהיות נהג זה לסייע לנהגים אחרים. אני מניח שבאותה תקופה אם נתקעת בדרך לאילת היה צריך לחכות קצת יותר, אבל זה לא דרש אומץ - רק סבלנות.

נמרוד

פורסם
תמונות נהדרות - שוות הדפסה כפוסטר.

מצא, אתה כנראה שכחת את ישראל של פעם. אני זוכר פעמיים שנתקעתי עם אופנועים בדרכים לפני תקופת הפלאפונים, מנוי הגרירה וה GPS. לא היתה שום בעיה כי כולם עזרו אחד לשני.

פעם אחת היה לי פנצ'ר ב BSA בכביש ירושלים ת"א הישן לפני רמלה. עצרתי טרמפ שהוריד אותי אצל פנצ'רמאכר שגייס שכן שלו עם טנדר. נסענו להביא את האופנוע לפנצ'ריה, ותוך זמן קצר הייתי בדרכים שוב.

פעם שניה נתקעתי בלי דלק לפני קרית שמונה. עצר צנחן עם קורטינה (אני מניח של ההורים) ושאל מה קרה. שאבנו קצת דלק מהאוטו לטריומף שלי, והמשכתי הלאה.

לכולם היה ברור שחלק מלהיות נהג זה לסייע לנהגים אחרים. אני מניח שבאותה תקופה אם נתקעת בדרך לאילת היה צריך לחכות קצת יותר, אבל זה לא דרש אומץ - רק סבלנות.

נמרוד

צודק!

זון הייתה דרך חיים לא הרפתקנות באופן מודע.

מכיר אחד שירד לסיני במבצע קדש עם וספה 1952 וחזר ללא כל תקלות בדרך...

• תוכן חדש...