רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, כנראה שהגיע הזמן לאוברול וטיפול מיכאני מקיף, מנוע 1000, חשבנו על שידרוג כולל תחבת הילוכים וברקסים אך מחוסר זמינות של חלקים ואין ספור שינויים, הענין בוטל, יש המלצות למקום עבודה אמין ומקצועי או שזה מנוע פשוט שכל אחד יכול לסדר ? ? מה להחליף על הדרך ? ובכללי אשמח לשמוע טיפים ממכם.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 5 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני מחפש רכב בחול וליד המחיר רשום OBO מה זה תודה מראש רונן.
הודעה אחרונה מאת omri617, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום רב, בתור אחד שמחפש בעל מקצוע לשיפוץ פחחות וצבע לרכב אספנות , חשבתי שטוב שיהיה שרשור מרוכז עם המלצות לטובה או לרעה על בעלי מקצוע בתחום הפחחות וצבע לרכב בדגש על אספנות (טיפול בחלודות). נא לציין: - שם הפחח ומיקומו בארץ. - מה בוצע במסגרת העבודה. - תמונות לפני ואחרי השיפוץ. - כמה זמן עבר מהשיפוץ ואיך הוא החזיק במהלך השנים. תודה לכל משתפי הפעולה.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4 אלף צפיות
לילה/ בוקר טוב חברים. האמת שתמיד שאני רואה את הרכב הזה כשאני נכנס לעבודה אני חושב על הפורשה 944 של ג'רמי. בתוך מקום העבודה שלי ניתן לראות את הרכב הזה בצורה קצת יותר ברורה. מרחוק יש רושם שאפשר לשאול מהרכב הזה כמה חלקים, אין לי מושג לגבי חלקים מכניים. למישהו יש מושג של מי הרכב הזה? יש עוד כמה רכבים בדרך בן צבי בתל אביב שנראים דיי נטושים, אעלה תמונה שלהם השבוע, נקווה שזה יועיל למישהו.
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
שלום, כבר זמן מה שאנחנו משפצים קרוואן מעניין ומיוחד שרכשנו, הדגם נקרא FHATI 600 והוא שנת 1961. אעלה כעת תמונות של לפני, אין לי כ"כ תמונות של ה"במהלך" משום שאלה נמצאות אצל המחשב של אבא שלי בישראל (ואני לא בישראל כרגע), אז בהמשך אעלה תמונות של התהליך. כרגע אעלה רק תמונות של לפני השיפוץ. גוף פיברגלאס במצב לא מי יודע מה, משקל עצמי נמוך ועיצוב מיוחד. היעוד של הקרוואן הוא "עסק על גלגלים", משמש את אבי כאולם תצוגה נייד, כך שהפנים של הקרוואן קיבל עיצוב מיוחד. לאט לאט אעדכן עם תמונות שלו כמו שהוא היום. תהנו. אז כמו שאמרתי, לפני:
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
המפגש הצפוני- חוגגים חנוכה במפגש -הדלקת נר שלישי, ברכות וסופגניות - בארומה BIG קריות 1 2
מאת דודי ff 1- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חוגגים חנוכה במפגש הצפוני ב"ארומה" במתחם "BIG קריות". המפגש מתחיל בשעה 16:00 !! בשעה 16:30, הדלקת נר שלישי בחנוכיה גדולה וייחודית, ברכות וסופגניות. להתראות
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מועדון החמש טיול אופנועי אספנות סתווי לאזור חולון ויפו ביום שבת 30.11.13 סוגרים את הסתיו עם טיול אופנועים של מועדון החמש. הטיול יתקיים ביום שבת בין השעות 09:00- 13:00 במשוער. אם ירד גשם הוא ידחה למועד אחר. תכנית הטיול: 09:00 - נקודת מפגש במסעדת "אסא" בית דגן נסיעה לחולון למוזיאון נסיעה ליפו ארוחת צוהריים משותפת במסעדה מסלול מפורט יימסר בהמשך. רישום מוקדם לטיול חובה, אצל בועז איתן, בטל' 4802226- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
קארוון לצילומים
מאת הללי- 0 תגובות
- 660 צפיות
שלום לכולם וחג שמח מחפש קראוון גונגלר לצילומים לחודש 12 תמורת תשלום נדיב הללי 0522510550 הודעות בפרטי
הודעה אחרונה מאת הללי, -
אלון חברנו רכש אלפא ג'וליה שאותה הוא מתחיל לפרק לגורמים על מנת לשפצה מהיסוד, אעדכן כאן. תמונות ראשונות מצורפות. אני ארכז את התמונות כאן ובעמוד הפיסבוק של מועדון אלפא קלאסיק בקישור הפתוח לכל: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.111343255694439.18408.100004562944883&type=1&l=78fd138d14
הודעה אחרונה מאת alfashay.v, -
- 0 תגובות
- 638 צפיות
בזרוע עצמה יש 2 חורים רגילים אך בגוף הרכב ישנם שניי חורים אובליים ונראה שכאילו יש צורך בכיוון גובה מסוים,האם פשוט להרכיב את הזרוע החדשה לפי סימניי הברגים שנשארו מהזרוע הישנה? http://htsmall.rickscamaros.com/assets/rfg/images/size/265x265/sku/721430.jpg
הודעה אחרונה מאת bosss, -
- 0 תגובות
- 645 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין ב-07.12.13. אם ירד גשם המפגש יתבטל. נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
המפגש הצפוני - "שבת של אור"- חנוכה במוזיאון ראשית ההתישבות בקיבוץ יפעת - שבת 30.11.13 1 2
מאת דודי ff 1- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
המפגש הצפוני הוזמן עם רכבי האספנות, ל- "שבת של אור" במוזיאון לראשית ההתישבות בעמק יזרעאל בקיבוץ יפעת. "פעילות מדליקה לכל המשפחה בחג החנוכה". הכניסה לאתר המוזיאון חינם לנהג ולנוסעים ברכב האספנות. ישיבה בחברותא במוזיאון הרפת ובחצר בחזית, להביא כסאות מתקפלים. אפשר להביא שולחן. מקום הכינוס לנסיעה בשיירה:- משתלת מנצור, רמזור ראשון אחרי מחלף יגור, ולפני צומת העמקים. שעת התכנסות:- 10:00, יציאה בשעה 10:05 בדיוק !!. מוביל השיירה עדי. מסלול השיירה:- מהמשתלה לצומת העמקים, בצומת ימינה לכיוון טבעון, דרך רמת ישי לצומת נהלל, בצומת נהלל ימינה, נסיעה של 5.5 ק"מ עד קיבוץ יפעת. אורך המסלול 20 ק"מ. חברים המגיעים מכיוון אחר שלא בשיירה, מתבקשים להגיע לא יאוחר מ- 10:30. המפ…
הודעה אחרונה מאת Moris, -
המפגש הצפוני - מפגש הפתיחה בארומה BIG קריות, חגיגת "4 חובבים + טוק טוק" - 22.11.13 1 2
מאת דודי ff 1- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
חברים וחובבים צפוניים שלום רב, עוברים למקום המפגש החדש במתחם BIG קריות, בצומת קריית אתא. חגיגת הפתיחה בחברותא בהרבה שמחה והפתעה. בתוכנית:- "4 חובבים + טוק טוק 4CV", לא להחמיץ !! החגיגה מתחילה לפני החשכה !! מתייצבים במתחם ב- 16:00 בדיוק !! כולם מוזמנים !! להתראות
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי חברים, רכשתי בשבוע שעבר אודי 80 שנת 82', הרכב במצב טוב יחסית ואני מתכנן להעניק לו שיפוץ רציני רציתי לשאול כמה שאלות, בגדול במיידי אני יודע שאצטרך להחליף לו זוג מתלים אחוריים ולתקן/להחליף את הציריה הימנית הקדמית. האם יש למישהו כאן / מישהו כאן יודע האם ניתן להשיג רכב דומה שלם לחלפים? יש לי מקום לאחסן אותו. כמו כן, האם יש אתרים שהם לא EBAY מהם אתם רוכשים חלפים? הסתכלתי על הדגם תחת מילות החיפוש audi 80, audi b2 בשילובים שונים אך לא מצאתי מגוון רחב של חלקים, בטח לא מתלים. בנוסף, אם יש למישהו ספרות של הרכב אני מוכן לקנות האוטו במצב נסיעה טוב (חוץ מדפיקה שהופיעה השבוע מהצירייה) ועבר טסט לפני שבועיים. אני מתכנן לסדר הכל מבחינה מכנית ואז לעבור לקוסמטיקה…
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר הביא לי גליון מעריב מ 1972 כדי שאקרא על חידוש מדעי בתחום הרכב. בנוסף גם הייתה הגרלה ופורסם הזוכה. תהנו ישי
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
ראיתי וחשבתי שיעניין אתכם, אספנים יקרים קרדיט לכתב: אלי שאולי המתעניינים בכלי רכב קלאסיים וודאי ישמחו לשמוע כי משרד התחבורה עדכן והסדיר את נוהל הייבוא של מכוניות אספנות. עדכון הנוהל נעשה מתוך שאיפה ליצור תקנות שיהיו ברורות לכולם, וכדי להקטין את חוסר הוודאות בנוגע להליך הבירוקרטי של ייבוא רכב אספנות. התקנות החדשות מאפשרות ייבוא כלי אספנות מכל מקום בעולם ובכל תקינה, ובלבד שיהיו עם מנוע בנזין והגה שמאלי. כל זאת נעשה כחלק ממדיניות משרד התחבורה לעודד תרבות מוטורית ואספנות, כך מסרו ממשרד התחבורה. הנוהל החדש שם קץ לפערים בין מועד הייצור המדויק של הרכב בפועל לבין שנת הייצור שהוגדרה על ידי היצרן. כעת, ניתן יהיה להביא כול רכב שחלפו שלושים שנים משנת הייצור המוגדרת ש…
הודעה אחרונה מאת טל 25, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נגנב קטנוע אספנות רוסי Karpaty ממקלט באשדוד באזור י׳ מרחוב הנביא עמוס . היה מאוכסן והמתין לשיפוץ . סמנים מזהים פנס קדמי חסר הקופסא שלו מלופפת אם איזוליירבאנד אין את הפילטר אוויר סימני מלט/ בטון על הסבל משיפוצים אצל הבעלים הקודמים סבל אחורי זרוע אחת שבורה מהריתוך.. קבל הילוכים קרוע ומקובע לברגים של הכידון מאחורי הבורג שלו . בולם קדמי תפוס היה לא היה זז (דרש שיפוץ ) גלגל קדמי אם ברקס או מייסבים תפוסים ... מתחת למושב היה ספר רכב ברוסית כולל סט אטמים חדש בשקית אם הפרטי משלוח נמען שלי אם שם כתובת והמשפחה שלי .. (ROMAN ZENIN ) פיצוי מובטח למוצא הישר לא מאמין שאני ימצא אותו אבל בכל זאת אשמח לכול פיסת מידע ניתן לחייג ל…
הודעה אחרונה מאת broadaxe, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 957 צפיות
שלום. נניח שיש לי חבר שיש לו רכב כמו שלי והוא מוכר לי אותו לחלקים. אם אני לא מעביר בעלות במשרד הרישוי איך אני יכול להשתמש במנוע של הרכב הזה ברכב שלי בצורה חוקית?
הודעה אחרונה מאת GLF, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו ראה היום את אמא מחליפה בערוץ 2. הראו שלאחד האבות יש אוסף די מרשים של רכבי אספנות. למישהו יש מושג מי הבחור, ואיך הרכבים משופצים אצלו. מעניין גם אם הוא הגיע למפגשים.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
האבטומוביל
מאת מצא- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קבלתי היום את האבטומוביל ברכות ויישר כוח לעוסקים במלאכה - בני הספל וקובי מילוא. הבטאון עשוי בטוב טעם, דפי הכרומו מעבירים תחושה של בטאון יוקרתי התכנים מעניינים והכתבות עשויות כהלכה. יש חברים עם כישרון מולד לערוך כתבות מסקרנות ועל כך אני מברך אותם ומצפה להמשיך לקרוא מהמלאי שבאמתחתם. תודה לעוסקים במלאכה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש טנדר יפה שאני רוצה... המוכר מקליפורניה רשם שהקונה יהיה אחראי על העברת בעלות ,אך אני יכול מישראל לבצע את זה אך נהוג לבצע רכישת רכב שהכל יהיה בסדר ׁ( בדקתי שהרכב בנזין וגם שיש לרכב טסט ׂ) תודה מראש רונן.
הודעה אחרונה מאת bender, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 932 צפיות
חג שמח והחלמה מהירה ומלאה לבני ל.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 978 צפיות
מחפש כבר שבוע ולא מצליח למצוא גומיות לחלונות ולדלתות להחלפה בניסן 300 ZX 85. מחפש לכל הרכב סט גומיות כהכנה לפני השיפוץ ולא מצליח לאתר ,אשמח לקבל עזרה לאתר או מוכר . בקרוב מתחיל השיפוץ ומתחיל לאסוף חלקים . תודה.
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 692 צפיות
שלום רציתי בבקשה לקבל קישור ל-מדור לחיפוש קרובים של מכוניות האתר הזה כל כך לא ידידותי ומסובך לצערי... לא יכולים לעשות פשוט ונגיש יותר??
הודעה אחרונה מאת קדילק, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 884 צפיות
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חברים המתכוונים להשתתף בטיול מתבקשים לאשר את הגעתם בדוא"ל [email protected] קישורי מידע למקומות בהם נבקר. פרטים על הכבאית "המאירה" http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99_%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%99_%D7%95%D7%94%D7%A6%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%AA%D7%9C_%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91 קישור לגלידה מונטנה. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%94_%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%A0%D7%94 קישור לקבוצה בפייסבוק "ההיסטוריה של הכבאות בישראל" https://www.facebook.com/groups/430672576981164
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הקמארו נכשלה בטסט על חופש בתפוחיי ההגה,ואני מעוניין להזמין מאיביי את כל חלקיי המתלה הקידמי ,האם צריך להמציא אישור ממשרד התחבורה טרם הרכישה? האם בכלל אפשר להכניס לארץ חלקים כאלה חדשים?לא יהיה בעיות במכס? תודה רבה מראש למסייעים והמשך ערב נעים לכל חבריי הפורום הנכבד. בברכה, יוסי
הודעה אחרונה מאת bosss, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הייתי חייב לשתף אתכם בתמונה שעלתה בדף פייסבוק שמפרסם תמונות מפעם של העיר תל אביב. רחוב ביאליק פינת אלנבי מימין החנות של ״תנורי שביט״ בבית ״מינץ״ ומשמאל הקונדיטוריה המפורסמת ״קפולסקי״ בבית ״שנברג״. תל אביב שנות ה - 70. צילום באדיבות שלמה מנשה. מי מזהה את המכוניות? אני רואה שלושה יוצאות דופן =]
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מפגש הטוביה יחגוג יום הולדת לרם מלון האיש והלימונית. כמו כן באיחור אופנתי יום הולדת לעודד טרוולאר האנגלי והאוטו. נארח את מועדון האופנועים הישראלי והיו"ר שלהם להנחת התשתית לפעילות עתידית משותפת והנצחת י-ם בשיתוף ראש העיר ליוזמת שישי מוטורי בי-ם. נחגוג עוד סופ"ש מוטורי מהנה וכולם מוזמנים ללא הבדל מין, שפה, או שייכות מוטורית. אז קבענו, פאב הטוביה רח' שושן 4 החל משעה 14:00 כולם יהיו שם - רן
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בוקר טוב , שוב אני עם שאלה לותיקים, אולי תוכלו לעזור לי בעניין המפלג של ה"רוזנת" : מדובר במפלג פשוט ללא קידום וואקום ואני מחפש כבר שלושה ימים במשך שעות בדפדוף באינטרנט ובאיביי ולא מוצא שום רמז לפלטינות שלו או למשהו שדומה להן. צירפתי תמונה במבט על , מדובר בפלטינה משני חלקים כשהזרוע הגמישה נראית די "סטנדרטית" אבל המגע הסטטי, השני, לא נראה כמו שום דבר שראיתי עד כה. ישר. מישהו יודע להושיע ולנסות לעזור לי איך אני משיג פלטינות כאלה לפני שהקיימות ישבקו? ואני מנצל כבר את נושא המפלג לעוד תמונה עם שאלה ושואל האם למישהו יש שמץ של מושג מה תפקידו של הבורג המסתובב שסימנתי באדום? בנסיון סיבוב ( סימנתי את המקום המקורי ) לא ראיתי שום תפקיד או שינוי שהוא עושה…
הודעה אחרונה מאת עמי, -