Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידושים בתחום הרכב , 1972

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר הביא לי גליון מעריב מ 1972 כדי שאקרא על חידוש מדעי בתחום הרכב.

בנוסף גם הייתה הגרלה ופורסם הזוכה.

תהנו

ישי

1S_S.jpg

2S.jpg

5.jpg

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

האמת, שגם אם לא כל התחזית התממשה ,

עדיין למשל החלק הקשור להצתה

המעבר מפלאטינות להצתה אלקטרונית אשר לא דורשת כיוון וטיפול תכוף אלא מחזיקה לרוב את כל חיי הרכב אכן נוספה

דבר שלא חזו אפילו אז הוא הגילוון של הפח,

ודובר שם עדיין על מכוניות מחלידות , בעיה שלרכבים חדשים כבר לא קיימת

בכל מקרה נחמד מאוד לקרוא

תודה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
חבר הביא לי גליון מעריב מ 1972 כדי שאקרא על חידוש מדעי בתחום הרכב.

בנוסף גם הייתה הגרלה ופורסם הזוכה.

תהנו

ישי

איזה כיף,

מגרילים פרינץ 4

NSU Club Israel

פורסם

לפחות בתחום המנועים הנבואה הגשימה עצמה; מערכת ההצתה והזרקת הלק במכוניות חדשות לרוב אינן דורשות כל התערבות, לפחות לא בעשור הראשון לחייה של המכונית.

גם מרווח הטיפולים הוארך לאין שיעור, ומגיע היום ל 30,000 ק"מ, פי 6 מבמכוניות עבר.

הפרינץ 4 שהוגרלה היתה מהאחרונות שיוצרו, והיתה מדגם ה L המפואר (:-P) שכלל שעון זמן ומד דלק חשמלי, כמו גם חישוקים נאים יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לפחות בתחום המנועים הנבואה הגשימה עצמה; מערכת ההצתה והזרקת הלק במכוניות חדשות לרוב אינן דורשות כל התערבות, לפחות לא בעשור הראשון לחייה של המכונית.

גם מרווח הטיפולים הוארך לאין שיעור, ומגיע היום ל 30,000 ק"מ, פי 6 מבמכוניות עבר.

הפרינץ 4 שהוגרלה היתה מהאחרונות שיוצרו, והיתה מדגם ה L המפואר (:-P) שכלל שעון זמן ומד דלק חשמלי, כמו גם חישוקים נאים יותר.

כמו שלי,

היא יוצרה כך ממודל 71, עד סוף הייצור ב 73.

דש בורד במתכונת הפרינץ 1000

NSU Club Israel

פורסם

חן אמר "מד דלק חשמלי" וצריך להסביר, שעד אז היה מד דלק מכני שהיה מחובר ישירות למד הדלק בתא הנהג.

שלמה דן גדרון

פורסם
כמו שלי,

היא יוצרה כך ממודל 71, עד סוף הייצור ב 73.

דש בורד במתכונת הפרינץ 1000

"פרינץ 4L" שווק החל משנת 1970 (לנו היה כזה, פברואר 70 - 276-011)

שאר הפרטים מדויקים...

עודד

• תוכן חדש...