רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 869 צפיות
שלום לכולם. בכמה מפגשים שהייתי בהם בארומה בנשר היה בחור שהיה מדפיס תמונות על חולצות. מישהו יודע איך אני משיג אותו? שם שלו? טלפון? זה די דחוף. אני צריך להדפיס אצלו חולצה או שתיים לחתונה של חבר שמתרחשת ביום חמישי הקרוב (19/12/13). על הדרך אשמח גם לרעיונות מקוריים לכיתוב על החולצה... תודה!
הודעה אחרונה מאת epiphone, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עד כמה העניין מסובך ? האם ברכב הנ"ל קיימת הכנה ? מהן העלויות המשוערות להוספה כזו והיכן כדאי ? לדברי המוכר קיים מדחס אך אין רדיאטור נוסף וצנרת.
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ידיעה שנתקלתי בה בגיליון עיתון "אוטו" של החודש, וחשבתי שכדאי לפרסם את זה כאן. מקווה שזה עוזר למישהו.
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני שנים רבות קניתי חיפושית לצורך שיפוץ. לצערי הפרוייקט נתקע (בשלביו הראשוניים) והחיפושית נשארה לעמוד באיזה שדה במושב. עם השנים היא פשוט "נאכלה" ובאיזשהו שלב (לא ברור) כנראה הומרה לברזל. כך או כך- היא איננה. נותרתי רק עם הרשיונות (מוגדרת כאספנות מן הסתם). מה אני עושה כעת? האם למישהו יכול להיות שימוש ברשיונות? האם זה יהיה חוקי? ומה עלי לעשות עם הרשיון על מנת לסגור את הסיפור?
הודעה אחרונה מאת Gal R1, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
מספרים שבשנת 1986 מרקו אלן נהג בדלתא S4 סביב מסלול אימולה בזמנים ששמו אותו במקום שישי בזינוק למרוץ הפורמולה שהתקיים באותה שנה... זאת אם הדלתא היתה מתחרה! לא סתם מכוניות הראלי group B נקראו ״פורמולה אחת ביער״. חשבתי שהסרטון הנ״ל ירתק חלק מהאנשים בפורום: ואם תרצו לנבור קצת יותר בדלתא S4 אז הינה הרכב בתקופת התכנון שלו ובמבחנים, המהירות וההיגוי בלתי נתפסים: אלעד
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אודה למי שיסביר לי מה התכוון המשורר בהודעה מאיביי שקבלתי. Congratulations! Your withdrawal limit has now been lifted. You can now withdraw unlimited funds from your PayPal account. Please keep in mind that there is a minimum withdrawal amount. For more information, go to https://www.paypal.com/il/cgi-bin/?cmd=_display-withdrawal-fees-outside To withdraw funds, log in to your account, go to the "Withdraw" subtab of the "My Account" tab and follow the instructions.
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
מי לדעתכם מנצח?? תוצאות מפתיעות.... http://www.youtube.com/watch?v=_xwYBBpHg1I&feature=player_embedded#t=57
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
שיפוץ חיפושית
מאת EB-86-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 999 צפיות
שלום לכולם , אני יודע שזאת שאלה כללית מאוד ולא מפורטת אבל אשמח לדעת כיוון כללי לגביי שיפוץ חיפושית . כמה עולה ? כלומר , מהו טווח המחירים שאני יכול להגיע בשיפוץ חיפושית שנוסעת ? פחחות ? צבע ? חשמל ? מנוע ? וכו'.. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 1 תגובות
- 676 צפיות
שלום לכל האספנים, אמנם לא מדובר ברכב אספנות, אבל נראה לי שהמומחיות בנוגע לייבוא נמצאת דווקא בפורום הזה. אני מעוניין לדעת מה 'בערך' נוסחת החישוב לייבוא רכב חדש (או בן עד שנתיים) מארה"ב לארץ. כלומר, בכמה להכפיל את עלות הקניה בארה"ב כדי לדעת כמה יעלה לשים את הרכב אצלי בחניה. האם זה משנה אם הרכב חדש או בן שנתיים? (כלומר האם הנוסחה משתנה?) בנוסף, האם המוכסים מוסייפים עלות של תוספות לחישובים? למשל, אם מדובר בג'יפ אז: כננת, בולמים, פגושי ברזל וכו? תודה
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 4 תגובות
- 994 צפיות
אהלן, אני מחליף את האגזוסט של המיני שלי. הישן קיים לצורך מידות, אבל רקוב. מחפש בעל מקצוע טוב ובמחיר סביר שיבנה אחד חדש. קבלתי הצעת מחיר ממישהו בחדרה ב600 ש"ח. ואם כבר בונים מערכת חדשה, מה תהיה ההשפעה של דוד פתוח על סגור? האם שווה להשקיע למנוע צנום (1000) במערכת פלטה משודרגת? כל טוב ולא לשכוח כבלים...
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1431/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a0%d7%a6'%d7%95-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa היום, כשאופנת רכבי הכבישטח פורחת, ויצרן אחר יצרן מצטרפים לפלח השוק שהולך וגדל במהירות מדהימה, נחמד להזכר מי היה החלוץ בתחומו. קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת jackh, -
-
רציתי לשאול : באיזו שעה המפגש היום
הודעה אחרונה מאת [פנדוב, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאור השלג בירושלים הנצורה והמושלגת , השלום לענתיקות הירושלימיות ? כיצד נשמרות , איך מאוכסנות ? מקווה בשבלכם שבתנאים טובים עד כמה שניתן שבוע טוב לכולם . דרור .
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם מדובר בפנסי רכב אספנות של חבר .הפנסים מלבניים וקשים להשגה והשאלה היא האם מישהו התנסה בחידוש ניקל רפלקטור הפנס ?. האם קיים מישהו העוסק בכך ומהן העלויות המשוערות ?. בתודה אריק
הודעה אחרונה מאת Zami Zemer, -
- 1 תגובות
- 793 צפיות
על הרחבה שכוסתה בברד העזו וחנו 2 מרצדסים, הרגישו ממש בבית. בבית הקפה - חגיגות כרגיל. ציינו את ימי ההולדת של ירון נחום, של דורון סגל וניצה זוגתו בעוגות ויין. מאחר ולדורון יש גם TR6 קפצנו על ההזדמנות לפנק את אלו שהעזו ויצאו למפגש בסיפור מקיף. קובי מילוא, איך לא - ערך הרצאת סקירה מרשימה על מותג הספורט של מכוניות טריומף האנגליות. בזה אחר זה עלו הדגמים על המסך, למן הTR2 ועד TR8 בלי לפספס אף אנקדוטה בדרך. את ההרצאה חתמו דגמי ספיטפייר, וויטס וסטאג, כל אחת והצרות שלה... תודה לקובי, לפז שלי שהכין את המצגת, לחוגגים שטרחו על כיבוד ויין ולחברים שהשתתפו, היה נהדר! שבוע טוב לכולנו:
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
למי שמתעניין בהווייה המוטורית לפני קום המדינה אספתי תמונות של כלי רכב שונים ובעיקר מכוניות מאוספי תצלומים ישנים. ניתן להתרשם גם מכלי הרכב וגם מהנופים העירוניים והבין עירוניים. מעניין לראות רחובות מוכרים (בעיקר - ת"א, חיפה , ירושלים) וכיצד הם נראו לפני 70-80 שנה. הסקירה החובבנית שערכתי מתחילה מתחילת המנדט הבריטי בארץ בסוף 1917 ועד קום המדינה. מי שמצליח לזהות דגמים ותוצרים מוזמן להגיב . אתחיל בסוף מלחמת העולם הראשונה - הצבא הבריטי בראשות הגנרל פילדמרשל אדמונד הנרי היינמן אלנבי כובש את פלשתינה מהטורקים. גנרל אלנבי נוסע ב - Vauxhall D Type Army Staff Car עם מנוע 4 ליטר 25 כ"ס(!) ובעוד רכב בלמ"ז המשמש אותו לכניסות מרשימות לערים הכבושות (ירושלי…
הודעה אחרונה מאת beamvelavan, -
-
אז בהמשך למחלת שיפוץ האסקורט שפקדה את הפורום, הגיע תורי להדבק במחלה. ביום ראשון לאחר לבטים רבים ומחשבות רבות לא פחות, רכשתי את הזקנה: פורד אסקורט MK1 שנת 74, 1300E בצבע ירוק בהיר, סטיישן. למיטב ידיעתי ברגע שאחזיר את הזקנה לכביש, היא תהיה היחידה מסוגה (סטיישן) שנמצאת במצב נסיעה. קצת על היום שעבר עליי ביום ראשון: נסיעה לאריאל להעברת הבעלות וכתיבת זכרון הדברים, הגרר (הרחבה בהמשך) הגיע מיד בסיום התהליכים, קפה אצל מאיר המוכר, ונסיעה לכיוון הבית. אבא שלי כבר מחכה בבית עם כל הציוד (להפתעתי) ומיד עם ההגעה, החלה מלאכת הפירוק. אני רוצה להודות לשחר מ"גרר גרוסי" על הסבלנות, הדייקנות, הרגישות לאספנות והמקצועיות שעשו את היום הזה להרבה יותר נעים ופשוט. קצת …
הודעה אחרונה מאת tomerku11, -
- 38 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
באוגוסט האחרון הבאתי כרמן גיאה פתוחה מארהב למי שזוכר. עוד לא נגעתי בה עדיין. עכשיו אני חושב להתחיל לעבוד עליה, אבל אני מתלבט ממה להתחיל. האוטו כולו רקוב (רצפה, ובודי) ויש לי לא מעט פאנלים חדשים שפחח יצטרך לרתך. מיכני - הרכב מניע והמנוע נשמע טוב. בדקתי. אני גם יודע שהיא נסעה עד 2005 מהבחורה שקניתי ממנה, כך שאני מעריך שגם הגיר בסדר. עממה ? הברקסים תפוסים, החלונות תקועים (בקושי זזים) ובטח עוד מיליון דברים אחרים לא עובדים כולל חשמל. הבעיה שאי אפשר אפילו לשים כסא כי אין רצפה.. בקיצור...לנסוע בה במצבה אי אפשר. אני רוצה בגדול שיפרקו את הבודי מהשסי במהלך הפחחות. עכשיו, מאיפה מתחילים ? קודם לגרור למוסך ולהוריד מנוע ואז לפחחות ? או שהפחח מוריד את המנוע בעצמ…
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
http://http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4463671,00.html שימו לב לבא: ״138 מכוניות משנות הייצור 1980 עד 1967 נגרטו עד אתה.״
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ארומה "BIG קריות" - מחממים את המפגש הצפוני בחורף !! בשישי, יתקיים המפגש הצפוני כרגיל במתחם "BIG קריות", משעה 16:00. המגיעים לארומה יוכלו להנות ממרק "מיניסטרונה" ביתי וחם, במחיר מיוחד (הנחה גדולה !!). להתראות במפגש. הערה:- בגשם אפשר להגיע ברכב רגיל למפגש החברותא הצפוני.
הודעה אחרונה מאת Moris, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהוא יודע לאיזה רכב זה ?
הודעה אחרונה מאת Avi Yaakov, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל החברים. לאחרונה רכשתי רכב ממודל ישן (יחסית) ורציתי לשאול כמה שאלות. הרכב הוא ב.מ.וו e30 316 שנת 1983 קופה ידני צבע לבן הרכב נקנה לפני כחודש עם מנוע ששבק חיים וללא טסט כמעט שנה על כן הרכב עדיין לא הוסב לאספנות. בינתיים הוחלף מנוע וכמה מכלולים נוספים כדי שיוכל לעבור טסט, השבוע בשעה טובה הרכב עבר טסט אחרי הוצאות של אישור רכב מיושן (177₪) תשלום פיגורי אגרה וכו׳ השאלה שלי היא מה נדרש כדי להעביר את הרכב לאספנות? האם צפויים קשים בדרך? ומהי בכלל המחויבות של רכב אספנות לגבי מקוריות ביחס לרכב רגיל? לדוגמא רישום מנוע חדש ברישיון, שינוי מידות גלגלים וכיוצא בזה? ואם חוץ מזה יש לכם עצה טיפ או כל דבר אחר אני אשמח
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום בשיטוטי אחר רכב אספנות לקנייה נתקלתי ברכב ללא טסט מזה 20 שנה . האם מישהו יוכל להגיד מה קורה עם הרישוי והאגרה שלו? בתודה חלו
הודעה אחרונה מאת fantic84, -
הכל התחיל כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=226403 באשכול הזה הראיתי לכם את המיני בחצר בעליה הקודמים העליתי אותה על הגרר וניגשתי חיש מהר לעבודה המנוע כמו שהוא ניראה שהמיני הגיעה התחלתי בפירוק האלטרנטור על שלל התושבות שלו והרדיאטור , עד שאמצא זמן להביא את הג'ק ליפט לחניה החלודה שופעת ואין מי שיישים סוף לפרעות שלה ..... עד שהיא פגשה אותי ! Didi The Rust Warrior!
הודעה אחרונה מאת מיצובישי, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קניתי סוזוקי סמוראי שנת 84 ברשיונות רכב רשום הנעה 2*4 הרכב הוא כמובן 4*4 למישהו יש מושג למה כך כתוב והאם יעשו לי בעיות להעביר את הרכב טסט
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לאור ההתפתחויות בשרשור הבא : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=494476 הייתי רוצה לדעת אם משהו ייבא רכב או מכולה מארצות הברית ובמקרה אני חוזר רק במקרה ! המכולה שלו עוכבה ע"י המכס האמריקאי ביציאתה לכוון ישראל ונאלץ לשלם לחברת השילוח כסף עבור בדיקת המכס האמריקאי, אני ואלעד במקרה קיבלנו חיוב לתשלום מאותה סיבה , יש פה עוד משהו שבמקרה אבל רק במקרה קיבל ? תודה
הודעה אחרונה מאת ranisa, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אין לי מושג ירוק באופנועים וערכם אבל יש לי תחושה שמדובר פה באוצר. האם מישהו יכול לזהות את האופנוע בתמונות.
הודעה אחרונה מאת meirbs, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום שמי עמית אני בן 20 והגשמתי חלום קניתי פורד סיירה שנת 88 הרכב סטנדרטי מנוע פינטו 1.6 במצב מצוין גיר 4 הילוכים סורר קלץ שמפריד בירח ודריפנציל מרותך שהבעלים הקודמים עשה דבר ראשון ניקנה פורד סיירה לחלקים והוחלף הדריפנציל לאחד פתוח בתוספת שמן גיר של רד לין טרי וחדש ובזמן חיפוש חלקים התחלתי לטפל בקבינה של הרכב מערכת סאונד ריפוד הגג בזמש שחור החלפת הכיסא נהג לכיסא יותר אוחז והגה קטן יותר עכשיו נישאר הסוגיה של מכניקה אני רוצה להחליף את החמור העייף הפינטו העצלן שלי הרצון הוא אוטו נהיגה לא מפלצת כוח קצת דריפטים טיולי נהיגה הרכב הוא יום יומי וגם הדלק זה חלק מי השיקול שלי לכן חשבתי על החלפת המנוע למנוע זטק מוזרק ויותר מתקדם גרסת ה1.6 וגיר 5 הילוכים …
הודעה אחרונה מאת Tzachi20, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום החיפושית לא מניעה לי בגשם ובקור מה עושים ? הצתה אלקטרונית אולי ? מצבר יותר חזק ?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
מוסטנג לשיפוץ
מאת 206_- 0 תגובות
- 731 צפיות
שלום לכולם. החלטתי שאני נכנס לתחום האספנות ועיקר המכוניות שאני רוצה שהיו ברשותי הם כל האמריקן מאססל האם יש למישהוא איזה רכב כזה שזקוק לשיפוץ שרוצה למכור אני ישמח לשמוע על הכל!! תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם.
הודעה אחרונה מאת 206_,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- קוסקוס
- guccii800
- לירון .ה.
- KOOKE
- שחר 1
- yuvk
- סולל הדרך
- T_A
- rev-Match
- parnuk
- hans