Jump to content

ranisa

  • הודעות

    22
  • כאן מאז:

הנקודות של ranisa

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. תודה. דיברתי.
  2. שלום לכולם אני מחפש מכונאי ״אומן״ לכיוון סופי של מנוע קורבט (1982) תודה
  3. ranisa

    1984 גולדוינג

    בחרת במאכר לא מקצועי..... עברתי לא מזמן את אותו התהליך בלא יותר משעה, היה לי מאוד עצוב שכך מתנהלים שם הדברים, אבל מכיוון שהעדפתי לא לשרוף שם שעות על גבי שעות, לקחתי מישהו שהריץ לי את התהליך במהירות (ובמקצועיות....)
  4. אני יכול לתאר לך תהליך ״גיור״ של גולדווינג אספנות שאני נמצא בסיומו. 1. יום ג בבוקר מחלקת התקינה במשרד הרישוי בחולון, מומלץ להגיע מוקדם, יש לשלם אגרה של 230 ש״ח . 2. עמדה מס׳ 1 בחולון, בדיקה ואימות. 3. כל התהליך, יכול לקחת לך יום שלם, או לחילופין שעתיים, תלוי אם בחרת לעשות הכל בכוחות עצמך, או להיעזר במי שבאמת בפועל מנהל את התור. אתה תמצא אותם בכל מקום שם, את המנהלים האמיתיים של משרד הרישוי. 4.טסט במכון רישוי, יש צורך באישור לרכב מיושן ממוסך מורשה ( בדיקת בלמים) 5. חזרה למשרד הרישוי בחולון עם כל הניירת, והוצאת ניירת סופית 6. יש להביא רישיונות זמניים, טפסי שחרור מהמכס, (בקיצור תביא את כל הניירת שיש לך...) 7.לגבי נזילות, וכדו׳, נראה לי שככל שהאופנוע יראה שמור ומתוחזק, יהיה לך תהליך ״גיור״ קל יותר. 8. בהצלחה
  5. ranisa

    1982 גולדווינג

    אנסה לשתף בתהליך ״גיור״ האופנוע,לטובת אלה שצריכים לעבור תהליך דומה. יש להגיע למשרד הרישוי בחולון, לעמדת מחלקת התקינה, ימי ג׳ בלבד, בשעות הבוקר בלבד,מומלץ לבדוק באתר משרד התחבורה. יש להביא את הניירת של שחרור האופנוע מהנמל, וכל ניירת אחרת שבנמצא, לשלם בדואר 220 ש״ח, את השובר מקבלים בעמדת התקינה, לאחר בדיקה קצרה יש לעבור לעמדה מס׳ 1 לאימות ובדיקת התאמות. לאחר מכן יש לגשת לטסט, יש להגיע לטסט עם טופס בדיקת רכב מיושן, (בדיקת תקינות בלמים) כעת לאחר הטסט יש לחזור למשרד הרישוי בחולון עם כל הניירת. כמה הערות לגבי התהליך במשרד הרישוי, המקום מנוהל ע״י קבלני ביצוע, מי שבא לתקן את העולם, ישרוף שם יום שלם, וייצא מתוסכל ועצבני. מי שרוצה לקצר תהליכים, יכניס יד לכיס וכבמטה קסם יסיים את התהליך בזמן קצר, וגם אז ייצא מתוסכל ועצבני. לא ברור מדוע העסק צריך להתנהל כך, מדוע אנשי משרד התחבורה לא עושים את מה שמחובתם לעשות כמשרתי ציבור.
  6. האם הצלחתם בהרכבת הקרוז קונטרול? ברשותי רכב זהה, מעוניין בהתקנה, הייתי שמח לדעת מה העלות במידה והתקנת. תודה
  7. רשיון זמני לשלושה חודשים שבהם אתה צריך לעבור את מחלקת התקינה, עמדה מספר 1, ואחכ טסט. למכור מותר לך אחרי שנה כמדומני.
  8. ranisa

    1984 גולדוינג

    בהצלחה, נראה מדהים
  9. ranisa

    1982 גולדווינג

    זאת המערכת. Clarion 2. השאיפה היא כמה שפחות חיתוכי פיירינג ושינויים. אבל נראה לי ששקע מצת ורדיו הם הכרחיים, ואם לא אמצע פתרון לרדיו הנ״ל כנראה שזה מה שיהיה .
  10. ranisa

    1982 גולדווינג

    האופנוע הנ״ל מגיע עם רדיו ומערכת קשר של קלריון. הרדיו מכויל לתדרי ארה״ב , האם ישנה אפשרות עצמאית או במעבדה, לשינוי תדרים, כך שהרדיו יקלוט תחנות בארץ? תודה מראש
  11. ranisa

    1982 גולדווינג

    תודה על ההזמנה. אשמור אותה לפעם הבאה. קצת רחוק לי. (אני בברזיל...) רני
  12. ranisa

    1982 גולדווינג

    בשמחה אתן אומדן, ברגע שאסיים את התהליך, אני עדיין בעיצומו, אני מניח שעוד כמה רשויות וגורמים יעשו לי סיבוב בארנק..... תרצה פרטים צור קשר טלפוני. 0505316265 (מיום א, אני בחו״ל)
  13. ranisa

    1982 גולדווינג

    בהמשך לנ״ל. הוצאתי רשיון זמני, יש ביטוח. כעת האם עלי לגשת לעמדה מס׳ 1 בחולון להתחלת תהליך הגיור ?. או שיש צורך בתאום תור טלפוני? ואח״כ אם אני מבין נכון עלי לעבור טסט. בקיצור מהו סדר הדברים בתהליך כעת? תודה מראש
  14. Tomi אני בחו״ל, ( לא יכול לשלוח הודעות פרטיות, מסתבר של קשקשתי בפורום מספיק...) חוזר בתחילת ינואר. אצור איתך קשר. ב16 לינואר אני בלוס אנגלס, אקח איתי את הניירת ואנסה לבצע בזמן הפנוי שיהיה לי בדיקה. אני מאוד מקווה שאתה טועה.... רני
  15. לי עצרו את המכולה בחודש שעבר. המשלח היה אריק חצרוני, דיינמיק ל.א, שילמתי כ 300$ עבור התענוג. נכנסתי דרך האינטרנט לחוקי המכס האמריקאי, מצויין שם בפירוש שעלויות הבדיקה חלות על היבואן, במקרה זה אני. קבלתי מסמכי בדיקה שנראים אותנטיים לחלוטין, אך לא חשבונית מהמכס. קשה לי להאמין שמשלח עושה יד אחת עם רשויות המכס האמריקאי. אבל אם יהיו תוצאות שונות לבדיקתך אשמח לדעת. אני מוכן להעביר לך את המסמכים שהועברו אלי.
×
×
  • תוכן חדש...