רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
הרבה רכבים...נותן התרשמות טובה על מה היה נפוץ אז...
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשבת שלאחר שבוע חנוכה ה-7.12.2013 בשעה 10:30 נערוך בקיבוץ דליה מפגש בלתי תלוי של דו גלגלים קלים. מוזמנים גם קטנועים, אופנועים ורכבי אספנות. נשמח לפגוש חברים שיחפצו במפגש/טיול/חברותא - המפגש יערך בכניסה השנייה של הקיבוץ בקרבת אורוות הסוסים והמוסך. הקיבוץ מעניק צל עצים ודשא מלוא החופן. יש במקום שירותים מסודרים. מי שיחפוץ יביא עימו אוכל ושתייה. לכל שאלה ניתן לפנות אלי. __________________
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב ברשותי טרנספורטר T2 1973 אני שוקל להחלף את שני הקרבורטורים בקרבוקטור אחד עם סעפת. היתרונות של קרבורטור ברורים, השאלה היא כמה זה ישפיע על הכח של הרכב? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת golf mk2 92, -
בדיקת קומפרסיה
מאת ברברון- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. היום בדקתי קומפרסיה במיני שלי . 200 psi בכל הצלינדרים. נראה לי גבוה לא? מנוע מטרו 1275
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 1 תגובות
- 708 צפיות
לחיפושית שהוא לא ראמפ ולא לינקר תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת chevy-man, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
קהילת בעלי רכבי אספנות צפוניים שלום רב, מפגש הפתיחה למיקומו החדש של המפגש הצפוני זכה להצלחה ומשוב חיובי גם בקנדה !! דרור אירגן חשיפה מעניינת בדף אינטרנטי בקנדה למפגש הפתיחה והשקת ה- 4CV של יהודית ואריה. תודה, ויישר כח לדרור !!. הקישור לכתבה מתאריך 30.11.13 http://www.bsccoc.ca/ חגיגת חנוכה במפגש וסופגניות שבהם התכבדו כולם, והביקור במוזיאון ראשית ההתישבות ביפעת, זכו למשוב מעולה מכולם !!. תודה לחברים בארגון הקופה הפנימית של המפגש הצפוני, וברכות למצטרפים החדשים. מר חורף הגיע לצפון, ורובנו נתכנס בחלל הפנימי בארומה BIG קריות, למפגש חברותא, ושיח בשימור הרכבים ותוכניות המשך. להתראות במפגש החל מ- 16:00.
הודעה אחרונה מאת Liron97, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
החלק העליון של הדיפונים נשרף מהשמש, מחפש מקום שיעשה חידוש לחלק הנ"ל במחיר סביר. תודה!!
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 713 צפיות
פילטר זה סופק במקורו כ extra ולכן לא נכלל בשיפוץ "הרשמי". עכשיו הגיע תורו: http://wp.me/pXLKy-1Wo
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב, אשמח לקבל תשובות לשאללות הבאות: 1. מי היה היצרן הראשון שהציע מכונית פרטית מונעת דיזל ומתי? 2. מי היה היצרן הראשון שהציע מכונית פרטית טורבו דיזל ומתי? (לדעתי, פיזו 604 או מרצדס 220D בשנת 76/77). מכונית סאלון דיזל ראשונה? מכונית מיני דיזל ראשונה? תודה.
הודעה אחרונה מאת v121, -
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
חברת הפקות מחפשת VW BUS ( לא "דבל קבינה") לצורך צילומים - בתשלום כמובן נא לפנות לחגי 052-6584838 תודה
הודעה אחרונה מאת eran_k, -
- 1 תגובות
- 788 צפיות
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, המנוע ב403 שלי זקוק להשתלת סליבים פיסטונים ורינגים. בשיטוטי הרבים ברחבי האינטרנט נתקלתי בסט שכזה (שאינו שכיח על מדפי החנויות) בחנות בצרפת. הצרפתי הנחמד (כן, יש אחד כזה לפחות) ששיתף פעולה הסכים לשחרר אותו תמורת סכום השווה ל1600 שקלים הכוללים משלוח. לאחר ספורי הזוועה שקראתי עליהם בפורום בקשתי שישלחו לי את הטובין בדואר ולא בעזרת חברת שילוח. בימים אלו קבלתי בהתרגשות את ההודעה המבשרת כי הסט מחכה לי בבית הדואר. להפתעתי הרבה על ההודעה נכתב כי עלי לשלם 913 (!!!) שקלים מכס. החשבונית לשיפוטכם. ממתי המע"מ 22.5%?? השורה התחתונה, המדינה נושכת (שוב) 60% מיסים ואין פוצה פה ומצפצף. האזרח הקטן משלם בגדול. אבל מה שהכי הרגיז אותי זה הדואר ששלח יד לכיסי וחמד לעצמו 20 שקלים (פלוס מע…
הודעה אחרונה מאת avnerak, -
- 3 תגובות
- 842 צפיות
יש באפשרותי לרכוש פיאט טופולינו c הבעיה שהרכב חסר חלקים (בקיצור פח עם מנוע וגיר) מאיפה אפשר לרכוש חלקים במחירים סבירים (פנסים מראות שמשות גג מתקפל ושאר ירקות) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, ברשותי רכב בן 30 + שנים ששימש לחלקים. יש לי קונה לשלדה של הרכב אך אני רוצה להשאיר את המנוע אצלי למקרה ואצטרך ממנו חלקים לרכב שלי. האם ניתן להעביר בעלות על הרכב (כלומר על השלדה) ולהשאיר שטר מכר או משהו בסגנון של המנוע אצלי? תודה.
הודעה אחרונה מאת Gal R1, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
היי , מהו ארגז הכלים המושלם למשפץ הביתי ? כלים שאנחנו חייבים שיהיו שם בארגז אביזרים הכרחיים , וכל מה שעולה על הדעת .. מאיפה לקנות וכמובן עלויות . . נראה לי שיהיה פה מעניין .
הודעה אחרונה מאת היונימוג האדום, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום. הצהרה! היום דפקתי את אלי פרחי (אבא של חן קרחי למי שלא יודע) כמו שצריך ועשינו לא הפתעת יום הולדת שהוא לא ישכך בחיים! אז בו נברך את הילד אלי פרחי ליום ההולדת 60 מתוך 120 הבחור מחליף ספידומטר והוא רק בן 60. אז לאלי היקר , המתוק , והמיוחד הרבה מזל טוב שיהיה לך הכי טוב שיש אתה אדם מיוחד ! ואנחנו אוהבים אותך. כמו כן יש לך אשה שהיא מתנת אל וחלומו של כול גבר. ולעליזה היקרה וואלה מגיעה לך אחד כמו אלי. אז עושר ואושר לכול משפחת פרחי והסניפים! בברכה זהבה ובני ל.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
המפגש החודשי של מועדון החמש בדרום מלון גני דן , יום שבת 14.12.13 המפגש ייערך ברחבת החנייה הראשית של מלון גני-דן , בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש נשמר מקום מיוחד לתצוגה בחניית המלון. למעוניינים- ארוחת בוקר עד השעה 10:00 , בעלות 60 ש"ח לאדם. אם ירד גשם המפגש החברתי יתקיים בלובי של המלון ללא תצוגת הרכבים.. לבירורים יש לפנות אל צביקה מרגלית בטל' 2592839- 050. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי חיפושית שנת 1962, ובטסט האחרון התבקשתי לעבור בדיקת co.... האם יש חוק בנושא??ואם כן אשמח לקישור. למיטב ידיעתי החל משנת 72 יש חובת בדיקת co תודה
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
קבלת פנים לרכבי אלפא רומיאו אלפטה מועדון החמש בשיתוף מועדון אלפא קלאסיק מזמינים את מועדון אלפא רומיאו ואת בעלי רכבי אלפא רומיאו מכל שנות הייצור לקבלת הפנים ל-4 רכבי אלפא רומיאו אלפטה קלאסיים. (התמונה להמחשה) אלפטה GTV6 הייתה חלומו של כל אלפיסט בתחילת שנות השמונים. היא התפרסמה גם בעקבות השתתפותה בסצנת מרדף בסרט "אוקטופוסי" מסדרת ג'ימס בונד. הרכבים יובאו ושופצו ע"י חברי מועדון החמש ואלפא קלאסיק: 1. אלפא רומיאו אלפטה GTV6 משנת 1982, יובאה מארה"ב ושופצה בארץ ע"י כרמל הלון 2. אלפא רומיאו אלפטה GTV6 משנת 1983, יובאה מארה"ב ושופצה בארץ ע"י ארז בנקר 3. אלפא רומיאו אלפט…
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום מישהו מכיר פירוקיות של בני דודינו בשטחים/שומרון/צפון י-ם שמחזיקות רכבים ישנים וניתן להגיע אליהן בבטחה? תודה
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 2 תגובות
- 860 צפיות
יש לי חופש דיי משמעותי בכריות הבולמים הקדמיים (העירו לי על כך בטסט) עקב בלאי טבעי, ביררתי בארץ בכל מיניי חנויות חלפים כולל אוטוליין בת"א אך לצערי לא הצלחתי למצוא ולכן האופציה היחידה שנשארה לי זה להזמין מאיביי/חו"ל,האם פריט זה מצריך המצאת אישורים ממשרד התחבורה טרם הרכישה?האם מבחינת המכס זה נחשב לפריט "מעוקב" או ברשימה של השחרור המהיר? אגב 400 ₪ לזוג כריות בולמים כולל המישלוח מארה"ב נחשב למחיר טוב?
הודעה אחרונה מאת system_x, -
מועדון החמש מזמין להשקת שברולט סברבאן "פרנקלין" שנת 1966- ברמת גן ב-29.11.13 16:00 1 2 3 4
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 48 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת שברולט סברבאן "פרנקלין" משנת 1966 (התמונה להמחשה) הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש צביקה מרגלית ואביו מרדכי. בשל אירוע בנוקיה ההשקה תתקיים ברחבת החנייה המערבית של איצטדיון ר"ג , ביום ו', 29.11.13, בשעה 16:00. בעלי רכבים מתוצרת שברולט מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 15:30 לתצוגה. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת שברולט מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות, בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 F…
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
כתבה נפלאה של רועי (איש הסוכר) צוקרמן ותמונות שבא לבכות! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4460405,00.html מוגש כשרות לאניני הטעם - רן
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
היתכן? באמת? בטוחים שזה יצליח? רוצים לדעת עוד - קיראו כאן: http://wp.me/pXLKy-dn
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1417/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%95%d7%92%d7%9f-%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%95-%d7%95%d7%90%d7%95%d7%93%d7%99-50---%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה, חג אורים שמח ושבוע טוב לכולם !
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 1 תגובות
- 839 צפיות
יצרנית המכוניות האמריקאית פורד חשפה את המוסטנג החדשה שלה בהשקה גלובלית ראשונה בתולדותיה, לרגל יום ההולדת ה-50 של המוסטנג. המכונית החדשה עברה עיצוב מחדש חלק יותר שנועד לחזק את המותג גם מחוץ לארה"ב. פורד, יצרנית המכוניות השנייה בגודלה בארה"ב, מהמרת כי שדרוגים יוקרתיים יקסמו לקונים באירופה ובאסיה, שם תשווק המכונית לראשונה ב-2015. "זו הייתה הזדמנות לקדם את מוסטנג ואת יתר המותג יחד עימה", אמר המעצב העולמי הראשי של פורד, ג'יי מייז, בהשקה ביום חמישי. שינוי העיצוב "עוזר לנו לקשור את המכונית הזו ליתר המכוניות שלנו", הוסיף. מותג מוסטנג מהווה רק 3% ממכירות פורד ב-11 החודשים הראשונים של השנה, אך יש לו השפעה גדולה על עיצוב האופן בו נתפשת פורד ברחבי העולם, לדברי סמנכ"ל התפעול ש…
הודעה אחרונה מאת Liadz55, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 926 צפיות
שלום לכולם לפני 13 שנה (בשנת 2000) הייתי בטיול בהולנד וראיתי שם לא מעט מיני וואן מוזר של רנו משנות ה80! הרכב נראה על בסיסי רנו 9 (בדומה לרנו סניק שדומה למגאן רק גבוהה וגדולה יותר) מישהו יודע מה הדגם של הרכב הזה? והאם יש או היו כאלה בארץ?
הודעה אחרונה מאת drlaster, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 867 צפיות
בסט פורמולה משיקה בסניפי אוטו דיפו את קו המוצרים האיכותי של חברת Meguiar's החל מהיום ניתן לרכוש את המוצרים בסניפים הבאים: חוצות המפרץ, גן שמואל,צומת בילו, בני ברק ,ירקונים,יהוד,באר שבע,אשקלון,אשדוד ושפיים. בימים הקרובים בכל שאר הסניפים. תמונות מוקטנות שצורפו
הודעה אחרונה מאת Meguiar's Israel, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא בדיוק כלי רכב ממונע אבל מפה התחיל הכל. ב14.11.2013 תפתח במוזיאון העיצוב חולון תערוכת אופניים של פעם. יוצג שם אוסף אופניים שיגיע מאוסטריה וגם חברנו אלון וולף יציג שם 12 זוגות אופנייםתוצרת ישראל. יוצגו שם גם אופניים של יצרניים עכשויים וגם פריטי אופניים לדוגמה. לוחיות רישוי,רשיונות לאופניים,חלקי אופניים. מצורף קישור לאתר התערוכה. http://www.dmh.org.il/heb/exhibition/exhibition.aspx?pid=27&catId=-1 מומלץ להגיע.
הודעה אחרונה מאת UFD41,