Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ דופן דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חלק מאוד נדיר, כי האורך שלו לא מתאים לדלת של ליאונה רגילה.

אני אישית הייתי ממליץ לך לחפש בפירוקים דיפון דלת של הליאונה הרגילה (על הדרך תרכוש גם ידית חלון שלא דהה ממנה הצבע) - זה ישמש אותך בחיפוש אחרי סקאי בגוון זה במדויק. אח"כ לרפד את החלק שלך יהיה יותר קל.

בכל מקרה, מקוריות זה דבר חשוב ברכב כ"כ ייחודי, אבל חבל להרוס עם צבעים אחרים.

כמו כן - אתה חייב להשיג את החלק שמקיף את כפתור פתיחת הדלת כי הוא במצב סופני אצלך וכשתרצה להוציא את הדיפון הוא יתפורר לך ביד.

פורסם
זה חלק מאוד נדיר, כי האורך שלו לא מתאים לדלת של ליאונה רגילה.

אני אישית הייתי ממליץ לך לחפש בפירוקים דיפון דלת של הליאונה הרגילה (על הדרך תרכוש גם ידית חלון שלא דהה ממנה הצבע) - זה ישמש אותך בחיפוש אחרי סקאי בגוון זה במדויק. אח"כ לרפד את החלק שלך יהיה יותר קל.

בכל מקרה, מקוריות זה דבר חשוב ברכב כ"כ ייחודי, אבל חבל להרוס עם צבעים אחרים.

כמו כן - אתה חייב להשיג את החלק שמקיף את כפתור פתיחת הדלת כי הוא במצב סופני אצלך וכשתרצה להוציא את הדיפון הוא יתפורר לך ביד.

המליצו לי על רפד רכב בפ"ת בשם גבי, נלך אליו ונראה מה יש לו להציע..

לגבי הפלסטיק פתיחת דלת, הזמנתי כאלה 2 חדשים מ ebay והם שוכבים אצלי עד לסיום השיפוץ

פורסם

חברים לא מדובר בעבודת רפדות פשוטה.

החלק העליון בדיפון הדלת של הסובארו לאונה הוא חתיכה אחת של חומר ספוגי מצופה בסוג של ציפוי ויניל והם אינם ניתנים להפרדה.

ניתן למתוח בד אריג על החלק הנ"ל, אך לדעתי זה יתחיל להיפרד כעבור זמן מה ויעשה יותר נזק מתועלת.

כבעלים של סובארו אני יכול לומר לך איך אני מתמודד עם אותה בעיה בדיוק בימים אלה.

רכשתי צבע רכב בגוון כחול מט שאותו התאמתי לדיפון, קניתי צבע בסיס לפלסטיק והתכנון הוא לצבוע את הדיפון.

הבעיה שהחומר של הדיפון קצת רך ואני עדיין חושש ודי בטוח שאני אצטרך לשים סוכך שמש כל הזמן על מנת שהצבע לא יסדק עם הזמן.

אם יש למישהו ניסיון בכך, זה הזמן לשתף.

בהצלחה

פורסם

לאחרונה ראיתי הגה של סובארו שנצבע בפלסטידיפ, יצא מעולה. בינתיים עומד בשמש בלי סוכך ואין כל סימן לסדקים.

פורסם

הפלוס בפלסטידיפ זה שניתן לקלף אותו מהדיפון אם תרצה בעתיד

המינוס העקרי הוא שהפלסטידיפ לא מגיע בכל גוון והגוונים הקיימים לא מתאימים לסובארו

אלה אם לא אכפת לך לצבוע את הדיפון בשחור.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...