רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מצרפת תמונות ממכירה פומבית שנערכה בהרשי כל מכונית הוצגה לפני המכירה לקהל בזמן המכירה המכונית עלתה לבמה בנסיעה ולאחר המכירה נדחפה ללא התנעה מהבמה להנאתכם
הודעה אחרונה מאת בועז סוזורוזו, -
-
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אתחיל בתודה על הידע הרב שקיים בפורום, אני עוקב אחרי הפורום בשקט כבר זמן רב. לעניין, לאחר חיפוש ארוך רכשתי לעצמי סוף סוף אופנוע בארה״ב במטרה ליבאו עוד כשנה לארץ כאופנוע אספנות (אני בארה״ב). להערכתי קראתי כבר את כל ההודעות בנושא בפורום ולכן לא אבקש שתחזרו עליהן, עם זאת יש לי מספר שאלות יותר ספציפיות על התהליך. בשרשורים דומים ראיתי שבעלי נסיון הציעו לסייע במתן תשובות באופן פרטי, אם יש בעל נסיון שמוכן לענות לי על מספר שאלות אודה לו מאד אם יחזור אלי בהודעה פרטית. הנושאים שמעניינים אותי הם: הערכה לגבי העלות הסופית של היבוא (כתלות בפרטים שאציג)? האם הוצאת טייטל על שמי תפגע בתהליך? (אם אני רוצה לרכב על האופנוע השנה אין לי ברירה..). האם כדאי ל…
הודעה אחרונה מאת Yuv12, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עם כול הכבוד ויש כבוד למכוניות! מה שווה הכול? איפה כול הכיף? בלעשות הכול לבד? זה קשה קשה מאוד! אני יודע! ואני בטוח ורואה בפורום ובתמונות שהרבה חברים יודעים! זה לפעמים הורס אפילו משפחות! וזה הכי קשה פיננסי! אבל איזה כיף לעבוד על המכונית לאט לאט ואחרי כול דבר שמסיימים איזה כיף! אבל היום! וכבר זה הרבה שנים שאפשר לטוס לחו"ל ולהביא כול מכונית אספנות מה כיף לבוא ל"השקת רכב אספנות":sleeping: ושוב אני אומר.. עם כול הכבוד ויש כבוד למכוניות! מה כול כך שווה הכול?
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אחת התוכניות רכב המעניינות שנתקלתי בהם, מדובר ב fast n loud. ראיתי את הפרק של הפרארי אף 40 שנרכשה לאחר תאונה, שופצה ושופרה. מי שראה היה קטע מוזר שלאחר שיישרו הכל והחלו להרכיב את המנוע ברכב אחת מתושבות המנוע לא תאמה את המנוע בכמה ס"מ והם נאלצו לחתוך אותה ולרתך במקום אחר על מנת שניתן יהחה לחבר את המנוע עם כל התושבות. צפיתי בזה והעניין נראה לי ממש מוזר, הרי יישרו את הרכב כביכול כמו שצריך, המנוע פורק מן הרכב וכאשר באו להחזיר אותו הוא לא התאים?! רק לי זה נראה מוזר? והייתכן ויש לזה הסבר הגיוני חוץ מהשערה שמשהו שם עדיין לא במקום? https://www.youtube.com/watch?v=wTavz7o-XxQ&feature=youtube_gdata_player
-
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצטער מראש אם הנושא כבר עלה- לא ראיתי... בכל מיקרה: היום התקשרו מסוכן הביטוח להזכיר שעוד מעט צריך לחדש את הביטוח לטרנזיט. להפתעתי כששאלתי כמה צריך לשלם- נאמר לי: 760 ש"ח (בערך)!!!:shock: אני זכרתי שזה לא היה כזה גבוה, ובתשובה לשאלתי נאמר לי שבאמת שנה שעברה זה היה כ-520 ש"ח ושעכשיו עלו מאד מחירים דווקא לאספנות ולכלי צמ"ה וכ"ד!!! הייתי בשוק- זו עליה של אחוז משמעותי!!! עוד מישהו נתקל בזה? לא מספיק שבכל שנה מעלים "בשקט" את העלות הרישיון השנתי- אז גם זה עכשיו?!?! מה הלאה- יעלה כמו רכב רגיל- אז מה עשינו בזה?!
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&RecordID=310843&Code=8778317a825b7a31dfe37b83e5d5214d ניסיתי להשיג את האיש מספר פעמים ללא הצלחה. לא ברור לי אם הרכב נוסע או לא
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לא ראיתי התייחסות לזה כאן בפורום. אולי פיספסתי? בכל מקרה, האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
הודעה אחרונה מאת ICM IS, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1405/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%93-%d7%92%d7%a8%d7%a0%d7%93%d7%94-%e2%80%93-%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%93%d7%aa-40-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה ושבוע טוב לכולם !
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 974 צפיות
שלום חברים, בחודש אוגוסט נגנבה מהחניה שלי בת"א פולקסוואגן גולף GTI, מודל 1988 אדומה. מנוע 1800 V16
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 1 תגובות
- 654 צפיות
מתגבש רעיון לטיול שבת למוזיאון המכוניות של חבר המועדון אורי סהר בקבוץ אייל. מתוכנן לשבת הקרובה 30.11.13 יציאה מאשקלון ב 9.00 מוזמנים גם חברים מהסניפים השונים. ע"מ לבדוק נכונות החברים הנכם מתבקשים להודיע לצביקה 050-2592839 (אנא לא ברגע האחרון כדי שנקבל תמונת מצב). פרטים נוספים בהמשך. אם יירד גשם הטיול יבוטל.
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קצת רשמים מתערוכה מה-זה-גדולה: http://wp.me/pXLKy-1SD
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים שלום, אני בן 24 וברשותי סקודה פאביה. אני בין שחרור מהצבא לתחילת לימודים שיארכו עד גיל 30. מאז ומתמיד התעניינתי במיני ועכשיו הגיעה ״הזדמנות״. שכן של אחי הציעה לו לקנות מיני שלא נסעה כ10 שנים ומעלה אבק בחצר במחיר ״מבצע״ של 10,000 ₪. א) האם המחיר סביר בעינכם? הרכב שלם לחלוטין ולמעט צבע ״שרוף״ (הרכב בצבע כתום כהה כשהצבע המקורי היה אדום). ב) מה סדר הגודל (הגס) שאתם מעריכים שיעלה להחזיר רכב כזה למצב אספנות בסיסי בו ניתן לנסוע ברכב אחת לשבוע?אני יודע שבשנים הקרובות אני אצטרך כסף, אבל מצד שני אני יודע שאני רוצה להגשים חלום ולהיות בעל מיני... (לא אלאה אתכם במצב הזוגי ובמשבר הדיור בארץ.. רק לדעת מה אתם הייתם עושים בגיל שלי ובהזדמנויות מסוג אלו, רוצה לשמו…
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
מי מאיתנו לא חשב על רכב מתוצרת הארץ? רכב שניתן יהיה להתגאות בו כי הוא הורכב כאן. אז נכון, יש לי למברטה שהורכבה כאן (אצלי במחסן), ולמרות שיוצרו בישראל כאלף למברטות (בשנים 58 - 57), עדיין זה לא הדבר האמיתי. רכב ישראלי - כחול לבן, כזה שמעולם לא עזב את גבולות הארץ (מישהו אמר טיול סוסיתות לחול?), גאווה ישראלית. אז נכון, הרכב אינו פאר היצירה, אז נכון, הרכב אינו הכי סקסי בעולם, אבל הוא שלנו, והחל מתאמול - אחד מהם גם שלי! לפני מספר חודשים, פניתי לרענן. אמרתי לו שאני מחפש כרמל דוכס. הזמן חלף עבר לו, והנה, בזמן האירוע בנוקיה של המכוניות הישראליות אני מקבל ממנו טלפון האומר "מצאתי לך כרמל". התרגשות אחזה בי. מייד הוחלפו פרטים, והורם טלפון לאותו בחור שסיפר לו שיש כרמל …
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר מעוניין לקנות רכב אספנות שבעליו נפטר לפני 15 שנה. לבעל הרכב היו 4 ילדים ובת אחת שגם נפטרה כבר. הרכב הורד מהכביש לפני 18 שנה ועדיין רשום על שם המנוח. מה התהליך שצריך לעשות על מנת להעביר בעלות במשרד הרישוי? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
-
מועדון החמש מזמין לאירוע השקת מרצדס 190SL משנת 62 במפגש המועדון בגעש ב-22.11.13 1 2 3
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 36 תגובות
- 8 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע השקה בגעש: מרצדס 190 SL משנת 1962 (התמונה להמחשה) MERCEDES 190 SL 1962 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש יהודה אליאס האירוע יתקיים במפגש מועדון החמש בגעש, במגרש הצמוד לצומת ספרים, 100 מ' מתחנת הדלק דור אלון, סמוך לקפה 'אספרסו', תחנת הדלק 'דור אלון', ביום ו', 22.11.13, בשעה 16:00. (אם ירד גשם האירוע ידחה למועד אחר). נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת מרצדס מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 15:30 לסידור התצוגה. לבירורים יש לפנות אל: אבי שרייבר, רכז מועדון החמש בשרון, טל' 5514465- 052 מתניה הלוי, אחר…
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
-
היפה שלי
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2510528/Eerie-remnants-Worcestershire-farmhouse-abandoned-20-years-ago.html
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. שמי מיכאל גילת ואני מעוניין לחדש את פעילות מועדון ה MG בישראל. מי שברשותו MG ומעוניין להצטרף או לסייע לי אנא צרו קשר. תודה.
הודעה אחרונה מאת אדמסקי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 713 צפיות
קהילת בעלי רכבי אספנות, המפגש הצפוני, שלום רב, ביום שישי הקרוב, ה- 29.11.2013, נפגשים בארומה במתחם "BIG קריות" להדלקת נר שלישי של חנוכה וסופגניות. התכנסות בארומה בשעה 16:00, הדלקת הנר הוהברכות ב- 16:30 בדיוק. המפגש מתקיים בכל מזג אוויר. פרטים יעלו לפורום וברשת המיילים. ביום שבת הקרוב, ה- 30.11.2013, ג' חנוכה, המפגש הצפוני מוזמן לאירוע "שבת של אור" עם רכבי האספנות לתצוגת רכבים ופיקניק במוזיאון ההתישבות בקיבוץ יפעת (עמק יזרעאל). למשתתפים עם רכבי האספנות, הכניסה חינם !! פרטים נוספים, תחזית מזג אוויר, שעת התכנסות, נסיעה בשיירה וכדומה, בפורום וברשת המיילים.
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
אחרי הרבה זמן שרציתי אבל התלבטתי, פחדתי וחששתי קניתי את האוטו הישן, ממש ישן, הראשון שלי. מדובר בגולף דור 1, שנת 82 - אספנות. מכאנית המצב טוב יחסית, המנוע בריא והגיר בסדר. מבחינה חיצונית הרכב התחיל להחליד בכמה נקודות ויש צורך בטיפול מקיף כדי למנוע רקבון והמשך חלודה במקומות נוספים. במסגרת היישור קו הראשוני יוחלפו כל הנוזלים, הקלאץ' שמחליק, כל חלקי המתלה יוחלפו לחדשים וכך גם הבושינגים לכאלה מפוליאוריטן. יש עוד לא מעט עבודה מעבר לזה כמובן אבל לאט לאט, זה הולך להיות ארוך. ככה ניראה הרכב ביום קניתו התחלתי עם ניקיון, בעיקר בתא הנוסעים, פורקו כל המושבים. מאחור, מתחת למושבים האחוריים הייתה חלודה שטחית, קניתי ממיר חלודה, צבע…
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום בשבוע הבא בשעה טובה מגיע לארץ אופנוע שרכשתי בארה״ב (גולדווינג 1982) האם אני מחויב לעמיל מכס לצורך השחרור? או שניתן להתמודד באופו עצמאי אם הטופסולוגיה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ranisa, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שנייה לפני שאתם הולכים וממש רגע לפני שאתם מדפדפים הלאה כנסו לקישור הבא, אם אתם קצת מעל גיל הארבעים וחמש תודו לי, ואם אתם צעירים מכך...גם! אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר? http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=123563 בשבילי שתיים ולא צריך לארוז-רן
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נתקלתי בתמונות של דגמי סובארו של שנות ה 70 מיפן ויש עליהן מין סמל כזה SEEC-T או ST. אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר מה זה מסמל ולמה על הסובארו הישראליות אין את הסמל הזה? http://www.goo-net-exchange.com/usedcars/SUBARU/SUBARU_OTHER/700020637020130903001/index.html http://www.goo-net-exchange.com/usedcars/SUBARU/LEONE/700060083420131024005/index.html
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ואני מחפש מקום(פירוקייה) שניתן למצוא בא פלסטיקה של הרכב הנל. יש כמה דברים שהייתי רוצה לסדר . כי הרכב במצב קוסמטי (ומכאני) ב95% מושלם! והייתי רוצה להשלים את ה5 % הנותרים אני גר בקרית גת אז מעוניין בפירוקיות באיזור הדרום , גם המרכז אפשרי , הצפון ואילת מחוץ לתחום
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מישהו יוכל לומר לי איך אוכל למצוא את הבעלים של רכב שהיה לי פעם? אני רוצה לרכוש אותו כיום ולא מצליח לאתר מי מחזיק אותו , כבר חודשים מה עושים? אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
זיהוי פונטיאק
מאת Unrated- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי היום במקרה נתקלתי בפונטיאק "זנוחה" בבאר שבע
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 1 תגובות
- 788 צפיות
שלום יש לי אלפא גולייטה שנת 1984 ב 20.12 אני צריך לבצע טסט אם אני מבין נכון בראשון לינואר אני יכול להפוך אותו לרכב אספנות וזה כרוך בתשלום אגרה חצי שנתית השאלה היא האם שווה לי להמתין עם הטסט לראשון בינואר ולבצע אחרי המעבר לרכב אספנות וכך לחסוך אגרה או שזה לא משנה תודה
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 4 תגובות
- 668 צפיות
שלום רב, אשמח לתשובה טכנית בנושא, בזמן הדלקת אורות שעון הטעינה ברכב יורד מ 12.3 לקצת פחות מ 11 וולט. רצועת אלטרנטור מתוחה. מכיוון שאין ברשותי וולטמטר להמשך בדיקות, האם הצעד הבא הוא פירוק אלטרנטור לשיפוץ ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Dan-idin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
אוסטין מיני מיינור 73 נגנבה מביתי בפ"ת ב08/07/12 בשעה 21:00-23:30 בערך תיאור הרכב צבע לבן פנינה ריפודים בצבע קרם מס רכב 329-574 כל היודע דבר על הימצאות הרכב מתבקש ליצור עמי קשר 054-6780310 אלירן או בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 963 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מור 1
- Tal7
- Camaro 92
- farkash7
- Stangg
- במבליק
- 3n
- SlowRide
- ברווז
- GTאי
- רכב פשוט ואמין
- mcaspi