Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני מחפש מקום(פירוקייה) שניתן למצוא בא פלסטיקה של הרכב הנל. יש כמה דברים שהייתי רוצה לסדר .

כי הרכב במצב קוסמטי (ומכאני) ב95% מושלם! והייתי רוצה להשלים את ה5 % הנותרים :smile:

אני גר בקרית גת אז מעוניין בפירוקיות באיזור הדרום , גם המרכז אפשרי , הצפון ואילת מחוץ לתחום :)

פורסם
ואני מחפש מקום(פירוקייה) שניתן למצוא בא פלסטיקה של הרכב הנל. יש כמה דברים שהייתי רוצה לסדר .

כי הרכב במצב קוסמטי (ומכאני) ב95% מושלם! והייתי רוצה להשלים את ה5 % הנותרים :smile:

אני גר בקרית גת אז מעוניין בפירוקיות באיזור הדרום , גם המרכז אפשרי , הצפון ואילת מחוץ לתחום :)

יפה,

אז הבחור הצליח למכור בסופו של דבר, האודי הלבנה האוטומטית...

תתחדש

NSU Club Israel

פורסם
יפה,

אז הבחור הצליח למכור בסופו של דבר, האודי הלבנה האוטומטית...

תתחדש

לא יודע מי זה הבחור :) צר לי בשבילו אבל כנראה שלא הצליח למכור עדיין, כי שלי אדומה.

פורסם

תתחדש! מה עם תמונות???

עם תרצה יש לי סט מגנזיום 15" מקוריים של אאודי 80 צור איתי קשר בפרטי!

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

אם אנחנו כבר בסביבה...

מציעים לי אודי 80 95 ידנית, שאמורה להיות במצב טוב במיוחד (160,000 ק"מ, או משהו כזה).

המחיר לא אמור להיות בשמיים, ולא השיקול. מה שמעניין אותי כמה קשה יהיה לתחזק רכב כזה?

תודה,

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
אם אנחנו כבר בסביבה...

מציעים לי אודי 80 95 ידנית, שאמורה להיות במצב טוב במיוחד (160,000 ק"מ, או משהו כזה).

המחיר לא אמור להיות בשמיים, ולא השיקול. מה שמעניין אותי כמה קשה יהיה לתחזק רכב כזה?

תודה,

דב

המחיר אמור להיות ברצפה, כי זה רכב די גרוע עם ביקוש אפסי.

חלקים תחליפיים- חוץ מחלקי מנוע אולי- לא תמצא לדעתי בארץ, והמקוריים יקרים.

פורסם

המחיר ההתחלתי הוא 5,000... אם הרכב מקורי ושמור כמו שטוענים, זה לא מה שמטריד אותי.

"רכב גרוע"... זה יותר מטריד ומשמעותי. אודה אם תפרט?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אוטו טוב מאוד באחריות,דורש החזקה הגיר האוטומט דורש תשומת לב בהחלפת ההילוכים אבל הוא הרבה יותר משוכלל ממה שרוב האנשים חושבים ,יש לו שני תאי שמן אחד של הגיר והשני של הסטיליטים חשוב מאוד בבדיקה לבדוק ששניהם מלאים בגלל שהוא רגיש מאוד.

המחיר צריך להגיע במקסימום ל5000 ש״ח מכיוון שהאוטו ישן ודורש תחזוקה .

אני ממליץ בחום על אוודי אבל אלו מכוניות רגישות שצריכות תשומת לב.

פורסם

בוקר טוב,

התגובות כאן 'עושות סלט' משני דגמים:

לגבי פותח השרשור - מדובר בשנת הדגם האחרונה של הצורה השלישית (87' - 92'): מכונית יפיפיה בעיצוב, איכותית מאוד בהשוואה ליתר הרכבים בסגמנט שלה ומהמודל שלה - ולדעתי אתה יכול בסכום נמוך למצוא אוטו שלם נוסף לחלקים (מי שהציע לך ג'נטים של 15'' - תגיד לא יפה תודה, אבל זה לא מתאים כיוון שאצלך זה 14'').

אין כל בעייה עם הגיר האוטומאטי: 3 הילוכים, זריז, פשוט, וותיק ואמין.

דוב קרדו - כאן מדובר על הדגם האחרון של ה-80 (93' - 95') שהוחלף אח"כ ע"י ה-A4.

אין לי שמץ של מושג לגבי הידע של יתר 'היועצים' כאן, אבל בתור אחד שהיתה לו מכונית כזו - יופי של רכב בחריג אחד בלבד (ולירוי צודק): הגיר האוטומאטי הארור: מדובר בדור הראשון של גיר 4 הילוכים, שסירס בצורה רצינית את הביצועים בכל הדגמים בהם הוא הורכב (אודי 80/100 ופולקסווגן פאסאט), והיה בעייתי מאוד - וכיום יקר לשיפוץ. לגביך זה בכלל לא רלוונטי כי ציינת שמדובר על רכב עם גיר רגיל. הרכב הגיע כסטנדר עם מע' פרוקון טן (בתאונה, חגורות הבטיחות נמתחות, וההגה נמשך לכיוון תא המנוע, להרחיק אותו מהנהג), מרכבב מגלוון (כמו באודי 80 הקודמת). זמינות חלקים טובה מאוד ב-אי.ביי.

הרכב עצמו היה 'אבולוציה' של הדגם הקודם, בתוספת של תא מטען אמיתי (בקודם זה פשוט היה בדיחה). רכב עם איכות בניה וגימור גבוהים, מבנה חזק, שנמכר בארץ בשתי גרסאות 2.0 ליטר (הזרקה חד נקודתית 90 כ"ס, ורב נקודתית 115 כ"ס), גרסת 1.6 ליטר (מוזרק 102 כ"ס). גירסאות 5/6 צילינדר וטורבו דיזל לא נימכרו בארץ.

נ.ב.: אם אתה עדיין מתלבט, והגירסה הידנית היא S2 אוואנט - קניתי!

פורסם

אסף- אין מצב שאותו גיר היה מותקן בפאסאט, יען שלפאסאט מנוע רוחבי ולאודי מנוע אורכי... מה גם שבפאסאט גיר 4 הילוכים כבר הופיע 5 שנים קודם.

היו ביקורות גרועות על הדגם האחרון, גם ב"אוטו" וגם בעיתונות בחו"ל.

זכור לי מבחן שעשו ב"אוטו" לדגם הקודם (מ-87) עם מנוע 1.6 מול אופל וקטרה, שגם לא שיבח אותו...

לדעתי הדגם של 87 לפחות יותר יפה מזה שאחריו, אבל אם אודי 80 אני הייתי הולך על דגמי 85-86.

פורסם
אסף- אין מצב שאותו גיר היה מותקן בפאסאט, יען שלפאסאט מנוע רוחבי ולאודי מנוע אורכי... מה גם שבפאסאט גיר 4 הילוכים כבר הופיע 5 שנים קודם.

היו ביקורות גרועות על הדגם האחרון, גם ב"אוטו" וגם בעיתונות בחו"ל.

זכור לי מבחן שעשו ב"אוטו" לדגם הקודם (מ-87) עם מנוע 1.6 מול אופל וקטרה, שגם לא שיבח אותו...

לדעתי הדגם של 87 לפחות יותר יפה מזה שאחריו, אבל אם אודי 80 אני הייתי הולך על דגמי 85-86.

אני זוכר טוב מאוד את המבחנים של אוטו באותה התקופה. כמעט הפלתי את אבא שלי עם רכישת סיטרואן BX (היא והפיג'ו 405 היו הרכבים המצטיינים אז).

הן נכשלו במבחנים ב-87 בגלל מנועים יותר חלשים שהפיקו 75 כ"ס בגרסאת 1600 (80/316/פאסאט/אסקונה/ליאונה) לעומת כ-90 כ"ס לצרפתיות וכ 100 כ"ס לאיטלקיות - אם אני זוכר נכון, הייתה תוספת מיסוי לרכבים בעלי נפח גבוה יותר

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...