Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת התוכניות רכב המעניינות שנתקלתי בהם, מדובר ב fast n loud.

ראיתי את הפרק של הפרארי אף 40 שנרכשה לאחר תאונה, שופצה ושופרה.

מי שראה היה קטע מוזר שלאחר שיישרו הכל והחלו להרכיב את המנוע ברכב אחת מתושבות המנוע לא תאמה את המנוע בכמה ס"מ והם נאלצו לחתוך אותה ולרתך במקום אחר על מנת שניתן יהחה לחבר את המנוע עם כל התושבות.

צפיתי בזה והעניין נראה לי ממש מוזר, הרי יישרו את הרכב כביכול כמו שצריך, המנוע פורק מן הרכב וכאשר באו להחזיר אותו הוא לא התאים?!

רק לי זה נראה מוזר? והייתכן ויש לזה הסבר הגיוני חוץ מהשערה שמשהו שם עדיין לא במקום?

https://www.youtube.com/watch?v=wTavz7o-XxQ&feature=youtube_gdata_player

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מה שנאמר שם שסטיות עד 3 מ"מ (או 3 ס"מ, מה שלא נשמע הגיוני) מאושרות ע"י פרארי והם ישרו את השלדה לפי עד 1 מ"מ (או ס"מ). כל זה נאמר בקשר ליישור השלדה אבל לא כשהמנוע לא נכנס להם ואז הם התחילו לנסר תושבות מנוע ולבצע התאמות.

אני מאוד אוהב את התכנית הזאת, אבל השיפוץ הזה נראה לי די מפוקפק ואין לי ספק שהרכב לא חזר להיות מה שהיה מקודם. בכלל, F40 זה לא עוד מוסטנג שאפשר לשפר, לרתך ככה ולשנות שם...היא מעל זה. לא פלא לדעתי שהרכב נשאר אצל השותף שלו כי לא נראה לי שהם היו מצליחים למכור את הרכב בסכום שהם רצו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ראיתי את כל השיפוץ הזה,לא היה נראה לי כל המתיחות של השלדה,ברכב ספורטיבי הארדקור כזה הם היו צריכים להביא שלדה חדשה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לינק לסרט?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מה שנאמר שם שסטיות עד 3 מ"מ (או 3 ס"מ, מה שלא נשמע הגיוני) מאושרות ע"י פרארי והם ישרו את השלדה לפי עד 1 מ"מ (או ס"מ). כל זה נאמר בקשר ליישור השלדה אבל לא כשהמנוע לא נכנס להם ואז הם התחילו לנסר תושבות מנוע ולבצע התאמות.

אני מאוד אוהב את התכנית הזאת, אבל השיפוץ הזה נראה לי די מפוקפק ואין לי ספק שהרכב לא חזר להיות מה שהיה מקודם. בכלל, F40 זה לא עוד מוסטנג שאפשר לשפר, לרתך ככה ולשנות שם...היא מעל זה. לא פלא לדעתי שהרכב נשאר אצל השותף שלו כי לא נראה לי שהם היו מצליחים למכור את הרכב בסכום שהם רצו.

נכון

תכנית גדולה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...