Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא נראה לך שזה בארץ?

זה בתהליכי שיפוץ לפי התמונות

אולי פרויקט שהופסק.?

אולי החום הקטלני של אילת המיס את הצבע :lol:

פורסם

הסיפור של הרכב הנ"ל שהתמונה נלקחה מהאינטרנט ואין רכב כזה באילת ומי שראה היתה עוד קרמנן גיה לבנה ב45000 ש"ח של אותו היוצר שלא אפרסם את שמו ,הפטנט שלו זה לפרסם תמונות פקטיביות ביד 2 עם מחירים מצחיקים בכדי לקנות אחת אמיתית ולהראות לבעל הרכב הינה תראה איזה מבחר יש ובמחירים נמוכים. המספר שפורסם הוא של יד 2 דרך מכשיר שלא פעיל וזרוק בטח בבית ללא שימוש .אמיתי לחלוטין!!!!

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
הסיפור של הרכב הנ"ל שהתמונה נלקחה מהאינטרנט ואין רכב כזה באילת ומי שראה היתה עוד קרמנן גיה לבנה ב45000 ש"ח של אותו היוצר שלא אפרסם את שמו ,הפטנט שלו זה לפרסם תמונות פקטיביות ביד 2 עם מחירים מצחיקים בכדי לקנות אחת אמיתית ולהראות לבעל הרכב הינה תראה איזה מבחר יש ובמחירים נמוכים. המספר שפורסם הוא של יד 2 דרך מכשיר שלא פעיל וזרוק בטח בבית ללא שימוש .אמיתי לחלוטין!!!!

או במילים אחרות סוחר לא ישר

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מצאתי את הקישור האמיתי

זה מוסך בבריטניה : http://www.bughaus.co.uk/examples.php#

תסתכלו EXAMPLES OF WORK

הנה צילום מסך.... איזה רמאי ! נראה FISHI מלכתחילה.

הכרמן שלי באותו מצב כמו בתמונות והיא עלתה לי כבר מעל 50 אלף ווזה עוד לפני הצבע הריפודים וכל מיני ניקלים.

karmann.jpg

פורסם

הכרמן שלי באותו מצב כמו בתמונות והיא עלתה לי כבר מעל 50 אלף ווזה עוד לפני הצבע הריפודים וכל מיני ניקלים.

כמובן בלי לפגוע חס וחלילה אבל אתה רציני או שאתה קצת מגזים ???כי לי נראה שהתלהבת קצת :shock:

במצב של הרכב בתמונה לפני ריפודים צבע והסלט שאמרת אפשר למצוא כרמן ב ארצות הברית " barn find " ( מציאה בתוך אסם או מחסן לאחר אחסנה של שנים ) ב1000 דולר

פלוס ייבוא משלוח ומיסים ואני מוסיף עוד 1000 דולר למחיר רכב ככה בשביל הכייף ואתה עומד על 35000 ש"ח

ואם נוריד את ה1000 שהוספתי בשביל הכייף , הרכב בארץ אצלך בבית ב 28000 ש"ח

2000$ מחיר רכב

2500$ משלוח

כ 116 אחוז על המחיר פלוס משלוח

וקצת מס נמל מס זובי וקצת ניקנוקים של ניקוי מכולה בונדד שמונדד

כמובן שהמחיר משלוח שנתתי בהמשך כולל גרירה בתוך ארצות הברית ,

משלוח מנמל בארה"ב לנמל בארץ יכול להיות משמעותית יותר זול כך שהמחיר יכול לרדת פלאים לכוון ה 23000 ש"ח

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

בגדול אתה צודק, שלי עלתה 2400$ (תשכח מלמצוא אחת קבריולט ב 1000$ עם מנוע נוסעת במצב סביר) - מה עם גרר לנמל 500$ ? והמיסים ? חושב שהם מאמינים שזה עלה לך 2400$ ? בארץ לבד היא הגיעה ל 37,000 ש"ח

המס מארהב על רכב אירופאי לדעתי גבוה מ 116%, הוא קרוב יותר ל 136%

בלי קשר, רכשתי חלקים מיכנים וגג ברזנט וכו וכו ב 10,000 ש"ח ועשיתי פחחות כולל החלפת רצפות, פאנלים רבים של פח וכו.

כבר עברתי אתה 50. אמנם היא מוכנה לצבע, אבל רחוקה מלהיות גמורה.

פורסם

גיה קופה במצב טוב מאוד באמריקה עולה באזור $4-5k

באזור $1500-$2000 היום אתה יכול לקנות רכב לשיפוץ כללי

גיה קבריולט במצב טוב זה לפחות $7000

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

יש מדי פעם מציאות , לפני שנה וחצי בערך שחיפשתי רכב באיביי היתה קבריולט ב1000 דולר ,

כמובן שהרכב היה זקוק לשיפוץ כללי ,

יש גם הבדלים במחיר אם אתה מחפש באינטרנט או מוצא לבד .

בכל מקרה עם סבלנות אפשר למצוא , מה שכן המחירים עולים כל שנה בגלל החשיפה הרבה באינטרנט מה שגורם לביקוש יותר גבוה,

פעם לפני עידן האינטרנט היית יכול לקנות אחת ב500 דולר רק תעשה טובה ותקח אותה מהחצר של המוכר.... זמנים השתנו

לגבי מיסים רכב אירופאי מארצות הברית כ 116% (מס קניה , מע״מ ומכס)

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תוכן חדש...