רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שימו לב למספר הטלפון...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין- 02.11.13 נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. אם ירד גשם המפגש יתבטל. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני שוקל לשדרג את מערכת ההצתה במורד אנגליה למערכת הצתה אלקטרונית ולשלב קויל של 40000 וולט וכבלים איכותיים. ראיתי את המוצרים שמוצעים בקישור הבא http://www.ramp.co.il/category.asp?catcode=250&AdCat=4&parentid=106 האם למישהו יש ניסיון עם המוצרים הנל? האם המחירים סבירים? האם אכן צפוי שיפור בצריכת הדלק ו/או בביצועים? תודה מראש לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת udical, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 868 צפיות
שלום לחברי הפורום. אני מעוניין לעבוד בתיקון ושחזור רכבי אספנות. מעולם לא עבדתי במוסך באופן מקצועי אך מאז ומתמיד התעסקתי בתחום הרכב כתחביב. אם יש כאן מישהו בעל מוסך, סדנה או פחחיה או מכיר מישהו שצריך עובד, אשמח לקבל פרטים. עדיפות לחצי משרה בשעות הבוקר באזור נס ציונה אך פתוח לכל הצעה כולל עבודה של כמה חודשים בחו"ל. אני לא תמיד זמין אז אפשר להשאיר הודעה או SMS או ה"פ ואצור קשר. טל': אפס חמש שתיים-שתיים שש חמש שש שבע חמש ארבע. אסי
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 775 צפיות
שלומות, יש קיט לכמה חברות (לוקס המקורי של מיני בניהן) לשינוי בית הנורה לתקן H4 המודרני, חסכוני ואיכותי יותר מהנורות ליבון הישנות. א. האם חוקי לייבא אותם? זה לא יושב תחת אביזרי בטיחות. אני מתעניין בעיקר בלוקס כי שם אני בטוח שיהיה רשום כל המק"ט, מפרט, חברה וכל החרטה שצריכים במשרד הרישוי. ב. מעבר לבדיקה שבתי הנורה הם LHD יש עוד משהו לדאוג לפני שאני קונה? ג. איך מביאים אותם לארץ אפרופו פדקס? מישהו עשה הסבה כזו? יש ממליצים? אשמח לשמוע את דעתכם. דוגמה: http://www.ebay.co.uk/itm/MGB-MINI-LAND-ROVER-LHD-LUCAS-H4-HALOGEN-7-HEADLAMPS-/370523349331 נתראה בשישי!
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
מסע הצדעה של מועדון החמש לעיר ערד- בחסות 'צים סנטרס' ערד ועיריית ערד-אוקטובר 2013 1 2 3 4 7
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 91 תגובות
- 12.4 אלף צפיות
מסע הצדעה של מועדון החמש לעיר ערד בחסות 'צים סנטרס' ערד ועיריית ערד בתאריכים 25-26 באוקטובר 2013 –שישי-שבת - העיר הדרומית הקסומה ערד פותחת את שעריה בפני מועדון החמש, בדגש על פעילות משפחתית וחברתית . לשם הצלחה מירבית של האירוע, ולשימור המסורת היקרה של מפגשי המועדון הגעתכם חשובה מאוד – בואו בהמוניכם. על-מנת לאפשר שהות נוחה לרווחתכם דאגנו להשיג הטבות שונות ביניהן : לינה במחיר אטרקטיבי במלון " מרגוע ערד " - 600 ₪ לזוג לחצי פנסיון. הנחות בחנויות המזון ובתי "הבורגריה" " שניצליה" " פיצ'ריה " ובבתי הקפה - "קקאו " ו"ארומה " בהנחה של 15% על המחירון. כמו כן, בכדי שתיהנו ממגוון האטרקציות שהעיר מציעה מתוכננות פעילויות מגוו…
הודעה אחרונה מאת עמיצור, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3 אלף צפיות
5.5 ק"מ של דוכנים משני צידי המסלול באימולה, גן עדן לאיטלקיות: מכוניות ואופנועים. הקישור לתמונות: בעוד שלושה שבועות מתקיים יריד החלפים בפדובה, נציגים שלנו יהיו שם.
הודעה אחרונה מאת shais01, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
וואו, המפגש הצפוני הוצף ברכבי אספנות, תמונות ראשונות, קטיה הצלמת החדשה שלנו, בפעולה. קורבט נוספת הצטרפה למפגש הצפוני הצפרדע קפצה לביקור השלט כבר אספנות !! 6 ארנבים במנוע אחד !! הנכדה "תפסה" טרמפ על אריה קפה ארומה - בטעם של פעם בעלי הזקנים בשיח חברים הבוקסר של סובארו תמונות נוספות יעלו בהמשך הערב, סוף שבוע נעים לכל האספנים, הצלמים וחברי הפורום.
הודעה אחרונה מאת katya88, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 665 צפיות
בקרוב!!!
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש את הלוח של רכבי אספנות למכירה איפה זה?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 31.3 אלף צפיות
היי ובוקר טוב (: מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ צבע לחידוש עור וסקאי דהוי ? אני זקוק לגוון בז׳ בהיר / קרם , לגבי השחור הסתדרתי עם משחת נעליים נוזלית , האם זה יחזיק ? איכותי לזמן ארוך ? משהו מכיר מקום שמוכר ? באיביי זה קצת בעיתי כי הם לא מוכנים לשלוח לי למרות ששלחתי להם תמונות של הגוון הם אומרים שמתמונות קשה לעשות התאמה ואין לי מושג איך אני יודע את הקוד צבע של החלקי פנים ברכב שלי . תודה (:
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מלך אנגליה אדוארד השמיני התפרסם לאחר שוויתר על המלוכה כדי להתחתן עם ווליס סימפסון, גרושה אמריקאית בה התאהב. כעת נמכרת לימוזינת הפאר של הזוג שיוצרה ב-1941 מכונית היוקרה שעוצבה ב-1941 במיוחד עבור הדוכס מווינדזור צפויה להמכר ב-800 אלף דולר במכירה פומבית שתערוך חברת RM בחודש הבא בניו יורק. מכונית היוקרה, אחת הקדילאקים המפורסמות בעולם, הייתה ידועה כ"דוכסית". היא שימשה את הדוכס ואישתו ווליס סימפסון, כאשר שהו בניו יורק, שם בילו את רוב זמנם בסוויטה במגדל וולדורף באווניו פארק. כלי הרכב ששימש את הדוכסים במשך 11 שנים, לא נראה מאז שנת 1952. הוא יימכר במכירה פומבית של דברי אומנות ומכוניות ב-21 בנובמבר. "המכונית הזו היא חלק חשוב בהיסטוריה הממונעת כמו גם בהיסטוריה החברתית"…
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 748 צפיות
באפריל 1964 נולדה האגדה. באפריל 2014 נחגוג לה יובל. ציר החגיגות והאירועים יהיו בארה"ב ובשני מקומות: לאס ווגאס ושרלוט (במזרח ארה"ב). שלושה ימי חגיגות, מרוצים, תצוגות, שוק ומה לא... התאריכים: 17 - 20 אפריל. לפני כן יהיה מסע כלל ארצי תחת השם Pony Drive, ברחבי ארה"ב שיסתיים בשרלוט ובלאס ווגאס ויתחיל שבועיים קודם מנקודות שונות בארה"ב. כל הפרטים מרוכזים כאן http://www.mustang50thbirthdaycelebration.com/index.html
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
להיות בלי, להרגיש עם. בשידור חי לערד קיבלתי את ההוכחה שאני ממש לא נחוץ במפגש, הכל עובד ופועל ומתקיים ואני יכול ולהעדר... כמה תמונות מהמפגש, שימו לב איזה בלגן ברחבה כשאין אחראי תודה רבה לחברים שהגיעו ולמי אם לא שצילם ושלח. שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני שנה וחצי קניתי HOLDER A12 מודל 61' וזאת התוצאה היום
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם. הקורטינה שלי (79 אוטומט) תקועה במוסך למעלה משבוע. היו לי רעידות בהחלפת הילוכים והממצאים היו - דריישפט לא תקין. יותר נכון אנחנו מחפשים ״צלבים״ לדרייבשפט. או דריישפט שלם תקין. בנוסף אם מישהו יודע על בקאקס תקין או משופץ אשמח לדעת. הקורטינה מחכה לגאולה - עזרתכם!!!!
הודעה אחרונה מאת פורוצ, -
-
- 4 עוקבים
- 151 תגובות
- 50.1 אלף צפיות
אז ככה... לפני זמן מה, לאחר שניםםםםםםם שבהם חלמתי על הגוץ עם גלגלי הבלון הזה, קניתי אחד במצב סביר (-) כדי "להגיע לזה יום אחד"... שלשום התקשר אליי חבר ואמר לי שחבר שלו מחפש אופנוע כזה למכירה, ניסיתי לחבר אותו לכמה שאני מכיר ואף חטאתי לרגע במחשבה על מכירת האופנוע שלי, בכדי לשפץ אחד אחר... ובכן... רק הדיבור על האופנוע גרם לי לחוסר שקט והיום בבוקר שלחתי את הגרריסט להביא לי את האופנוע הביתה, לא אכפת לי אם יש מקום, אין מקום, אני את האופנוע הזה משפץ ובמהרה האופנוע הגיע בשעות הצהריים, צילמתי אותו כמה תמונות והופ... למעלית () והביתה. האופנוע כרגע בסלון, מחר בבוקר יפורק לרמת הבורג. המטרה היא בתחילת השבוע להכין את כל הברגים, חלקי המתכת וכו' לגילוון, חל…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 63 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שימו לב למועדים שהם קצת מאוחרים ביחס לחגים! האירוע יתקיים במזרח ארה"ב בתאריכים 9 - 12 אוקטובר 2013. זה יוצא כשבועיים אחרי סוכות שני! אז נא להתארגן בהתאם.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
שלום לכולם האם מישהו מזהה לאיזה רכב שייך הסרן האחורי שבתמונות ?. נראה לי של איזה פורד משנות החמישים. אם מישהו צריך אוכל לקשר למוכר שדורש עליו מחיר סמלי 250 ש"ח. בברכה אריק
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
רצוי באזור תל אביב
הודעה אחרונה מאת danש, -
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ראיתי בלא מעט אתרים אנשים שחיברו חיישן נקישות שעולה 7$ באיביי למגבר ולמחשב על מנת לעשות כיוון הצתה. למישהו כאן יש כזה? הבניה והשימוש צריכים להיות קלים ביותר.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 892 צפיות
היום בבוקר ניגשתי עם הקמארו לטסט השנתי ולצערי נכשלתי על חופש בתפוחיי ההגה,מכיוון שיום שישי והיה לי לחץ בעבודה לא היה לי זמן לחפש תפוחים כאלה עזבתי את העניין לשבוע הבא,מהיכן ניתן להשיג זוג תפוחיי הגה חדשים עבור קמארו 92? אגב,התפוחים הללו עם פיטמת גירוז ולא "רגילים". תודה רבה מראש והמשך סופ"ש נעים ושקט לכל חבריי הפורום המכובד. בברכה,יוסי
הודעה אחרונה מאת much, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב אז הגולף הזאת עדיין לא ממש אספנות אבל תגיע בעוד כמה שנים! הרכב מודל 90 מנוע 1.6 וגיר אוטומט! את הרכב אימי קנתה לפני יותר מ7 שנים, חיכיתי לרכב כ5 שנים עד שהוצאתי רישיון, מן הסתם לאימי נמאס להחזיק את הרכב, לפני כשנתיים קיבלתי הצעה "או שאתה לוקח את הרכב או שהוא הולך לברזל עוד השבוע" כמובן שלקחתי אותו, בסיבוב הראשון הרגשתי שיש המון עבודה, הבלמים חלשים הרכב לא סוחב ומקרטע הכל רועש רעידות וכו', חלונות שלא נפתחים פלסטיקה שבורה, הגעתי עם הרכב למוסך בו עבדתי והעלתי את הרכב על הליפט המצב היה הרבה יותר גרוע משחשבתי, רשימת הריג'קטים עלתה על מעל 40 ליקויים, התגובה של כולם הייתה "יש גריטה תקבל את הכסף ותגמור עניין", אני החלטתי "לגמור עניין" בדרך שונה וחיסלתי לאט לאט את כל הליקויים.…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
אפשר לקבל המלצות?
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 4 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88968
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
עברתי היום במקרה ברחוב המסגר 8, קומפלקס החנויות בו מוקמה גנרל ברקס נהרס. יום עצוב עבורי, אני הייתי לקוח נאמן יותר מעשרים שנה. מישהו יודע עוד פרטים ? אורן
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נהיה לי כתם דלק באזור פתח המילוי כנראה ממילוי יתר. ניסיתי לנקות עם מגבון אבל זה לא עזר. למישהו יש הצעה לחומר טוב יותר שלא יפגע בצבע? תודה
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלה: האם אני יכול לייבא לישראל רכב מסוג באגי (שילדת חיפושית גוף מפייבר) עם מנוע מסוג פורש 356? הרישיונות משנת 1967 ובהן רשום במפורש מספר וסוג המנוע כתואם? יש לכם מושג? אלעד
הודעה אחרונה מאת Gal R1, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 94 תגובות
- 26.4 אלף צפיות
אקדים ואומר שאמנם לוטוס אירופה הייתה גם חלום ילדות שלי - את שרשור זה אני כותב עבור עודד, חבר ילדות אמיתי (אנחנו מכירים מגיל 7) שחלק איתי את החלום על הלוטוס אירופה. אמנם הוא מאשים אותי בכך שאני הדבקתי אותו בחלום הזה, אבל בגילי יש דברים שאני כבר לא זוכר... בכל מקרה, אני מודה שקצת ירד במהלך השנים מלוטוס אירופה והעברתי את אהבתי לבת משפחה אחרת - לוטוס סופר 7, אבל פינה חמה בלב למכונית המיוחדת הזו תמיד נשארה לי. אלא שבניגוד אלי, עודד לא בגד בחלום הילדות שלו ובמשך שנים רבות המשיך לטפח אותו, לחלום עליו ולחכות ליום בו הוא יהיה הבעלים הרשמי של אירופה כזו. חשוב לציין שהחלום הזה כמעט וקרם עור וגידים כבר לפני שנים רבות. המדובר היה באותה לוטוס אירופה הישראלית (המשופצת עכשיו בידי חב…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הסיפור הזה מתחיל ב- 1955 ונמשך עד לאחרון ה- CJ-8, שיוצר 35 שנים אחר-כך. אז איך הופכים ג'יפ אזרחי לצבאי, ומה היה הרקע לשינוי המדיניות של משרד הבטחון לטובת רכש ג'יפים מיצור מקומי? קראו כאן - http://israelmotorindustry.org/jeep-cj-5-israel-1955
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- kagan217
- Avia
- `Infinity
- David32
- ELI001
- danbr
- Matan1515
- PASHUT
- sperial
- jpex
- hans