Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחת התמונות נראים החלקים "יושבים" על מצבר ( נראה כמו תא מטען של הרכב ). תשים לב לכך היות ומגע של החלקים המתכתיים בשני הדקי המצבר עלול להביא עד לכדי שריפה.

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באחת התמונות נראים החלקים "יושבים" על מצבר ( נראה כמו תא מטען של הרכב ). תשים לב לכך היות ומגע של החלקים המתכתיים בשני הדקי המצבר עלול להביא עד לכדי שריפה.

תודה, לצערי את המצבר שברכב אפילו קסאם לא יצליח להטעין... אני מחפש מקום למחזור מצברים בו אוכל להשאיר אותו ולכן הוא בתא המטען :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אתרי גריטת מתכות ישלמו לך עליו כמה גרושים. יש כזה בראשל"צ , אם תרצה אברר מחר כתובת מדוייקת.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

ו.. עוד משהו קטן...

הפלסטיק היה שבור באופנוע בחלקו הקדמי הימני-קדמי וכן ב"אוזניים" האחוריות, כפי שניתן לראות בתמונה למטה.

attachment.php?attachmentid=315489&stc=1&d=1353616534

ארז דרור (הצבעי שצובע את האופנוע) ביצע שחזור של הפלסטיק לפי הצורה המקורית והחלק בשלבים אחרונים של הכנה לצביעה.

attachment.php?attachmentid=315490&stc=1&d=1353616534

attachment.php?attachmentid=315491&stc=1&d=1353616534

ו.... אם כבר עצרתי לרגע... אז הנה תמונות טריות :)

attachment.php?attachmentid=315492&stc=1&d=1353616534

attachment.php?attachmentid=315493&stc=1&d=1353616534

P1070436.JPG

IMG_2861.JPG

IMG_2862.JPG

P1070620.JPG

P1070622.JPG

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
אל תאיים, בוא.

:lol:

אני מתכנן "מסע" בין שפצים (כמו נפצים) שפיציים שיכלול תמונות, תיעוד וסיפור רקע...

כמו פינוקי מבקר חברים...רק של אופנועים...

אתה בין הראשונים ואני מתכוון להגיע על המפלץ לכל קצוות הארץ מהצפון עד לדרום

כל ביקור כזה יהיה פרק!

רק המפלץ יחזור מבית ההבראה ונתחיל לתאם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שיפוץ מחוון -

attachment.php?attachmentid=315554&stc=1&d=1353672749

attachment.php?attachmentid=315555&stc=1&d=1353672749

attachment.php?attachmentid=315556&stc=1&d=1353672749

תחילה, ניקיון של החלק עם סמרטוט נקי ולח.

את גוף המחוון אני משייף עם נייר שיוף עמיד במים, P400, עד להגעה לשטח חלק לגמרי, לאו דווקא הסרה מלאה של הצבע הישן - החשוב הוא להגיע לשטח חלק ואחיד.

טבעת הכרום (יכולה להיות אלומיניום מלוטש או מתכת מצופה כרום) תנוקה עם חומר ייעודי לניקוי והברקת כרום, זאת על ידי מריחת החומר עם מטלית, המתנה עד לייבוש, הרטבת צמר פלדה עם חומר הניקוי ו"קרצוף" עדין של הטבעת, במטרה לנקותה. לאחר מכן, הסרת החומר באמצעות מטלית לחה והברקה.

attachment.php?attachmentid=315557&stc=1&d=1353672749

השלב הבא הוא צביעת המחוון ומכיוון שמאוחר מדי לרקוח צבע היום, הצביעה תחכה ליום ראשון...

השלב הבא, חלקי פלסטיק -

חלקי הפלסטיק השונים התלכלו עם השנים, הן מחול, בוץ ואבק והן משמן, גריז, דלק וכל מה שבאמצע...

attachment.php?attachmentid=315558&stc=1&d=1353672749

attachment.php?attachmentid=315559&stc=1&d=1353672749

בכדי לנקות אותם, אני ממלא קופסת פלסטיק במים חמים, בנוסף לבלילת חומרי ניקוי, כשלכל אחד מהם חומר פעיל קצת אחר, להסרת שומן, הסרת כתמים, קצת אקונומיקה (אם לא היה בתכשיר, הייתי מוסיף חצי פקק) ואפילו נוזל כביסה...

attachment.php?attachmentid=315560&stc=1&d=1353672749

את החלקים אני שם בקופסא ומשאיר אותם שם לכחצי שעה, שבה רוב הלכלוך מתרכך ורק מחכה לליטוף שיסיר אותו.. עם סקוטש אני עובר על החלקים עצמם בייסודיות עד שלא נשאר שום לכלוך, שמן וכו', כשהכל עדיין טבול במים.

attachment.php?attachmentid=315561&stc=1&d=1353672749

המשך, מיד...

P1070625.JPG

P1070626.JPG

P1070627.JPG

P1070629.JPG

P1070632.JPG

P1070634.JPG

P1070635.JPG

P1070637.JPG

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

כרגיל שיפוץ מדהים, כפי שהרגלת אותנו.

הערה והארה : ערבוב חומרי ניקוי שונים בכלי אחד עלול להיות מוסכן וקטלני במידה ונעשה בחדר שאינו מאוורר דיה. יש לנקות, להשרות את החלקים עם כל חומר ניקוי בנפרד.

קיימים סירטונים בתחום הבטיחות, אשר מפרטים יותר אלו חומרי ניקוי מותרים במגע אלה עם אלה ואלה האסורים.

הערה זו נכונה לחברי הפורום, כן אתם, אשר שותפים מלאים באחזקת הבית.

לסיכום, אין לערבב חומרי ניקוי יחדיו , לא בעת ניקוי אסלות ולא במיכל לניקוי הקופלום של הדרייבשיפט.

פורסם
כרגיל שיפוץ מדהים, כפי שהרגלת אותנו.

הערה והארה : ערבוב חומרי ניקוי שונים בכלי אחד עלול להיות מוסכן וקטלני במידה ונעשה בחדר שאינו מאוורר דיה. יש לנקות, להשרות את החלקים עם כל חומר ניקוי בנפרד.

קיימים סירטונים בתחום הבטיחות, אשר מפרטים יותר אלו חומרי ניקוי מותרים במגע אלה עם אלה ואלה האסורים.

הערה זו נכונה לחברי הפורום, כן אתם, אשר שותפים מלאים באחזקת הבית.

לסיכום, אין לערבב חומרי ניקוי יחדיו , לא בעת ניקוי אסלות ולא במיכל לניקוי הקופלום של הדרייבשיפט.

אתה צודק בכל מילה ומילה וללא ספק עברתי בכל אחד מהחומרים הנ"ל על הוראות היצרן שאומרות שאין לערבבו עם שום חומר אחר.

אך בכל זאת... שמע.. זה מנקה פלאים :lol::shock::roll:8)

תודה, באמת :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...