Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוקר טוב.

rv 50 ולא 5.....ובקיצור ערבי....

שיפצתי את שלי לפני כ 3 שנים, הנה כמה תמונות. https://picasaweb.google.com/ilanster4311789/SuzukiRv50

אשמח לעזור, יש לי כמה חלקים שנשארו.

אילן 054-4311789

תודה אילן, יש לי עוד אחד שמתעתד להתחיל שיפוץ מיד לאחר הנוכחי וחלקים הם בהחלט דבר שאזדקק לו :)

ראיתי את התמונות שלך, ה-RV נראה מצוין!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
הייתי שמח לדעת אם אפשר להצטרף לתהליך השיפוץ ביחד עם שלי?

אבירם

בשמחה! למעשה בנוכחי אני כבר בשלב מתקדם מאוד, אך אני מתחיל אחד נוסף ממש בקרוב, אפשר לשפץ צמד ביחד בכיף :lol:

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאור, ניראה פגז! כרגיל..

רציתי לשאול, אני רוצה גם לשלוח כמה דברים לניקל, איך זה הולך? אני צריך להכין את החלקים? מבחינת גימור והכל ולהביא אותם מוכנים לטבילה? או שהמפעל סוגר את זה כבר?

ותמשיך לעדכן! :-)

תודה.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
בשמחה! למעשה בנוכחי אני כבר בשלב מתקדם מאוד, אך אני מתחיל אחד נוסף ממש בקרוב, אפשר לשפץ צמד ביחד בכיף :lol:

שלחתי לך ה"פ

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם

עם שלישייה תוכל להתמודד?

אשמח להצטרף גם עם הRV שלי לשיפוץ הבא הקרוב.

ד"א מה העלות של שיפוץ כזה ל RV? אשמח לקבל תשובה לפרטי.

תודה רבה

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אחרי התמונות האלו כל מילה מיותרת

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
עם שלישייה תוכל להתמודד?

אשמח להצטרף גם עם הRV שלי לשיפוץ הבא הקרוב.

ד"א מה העלות של שיפוץ כזה ל RV? אשמח לקבל תשובה לפרטי.

תודה רבה

כל המוסיף הרי זה משובח :) לדעתי יהיה מהנה, מועיל וזול יותר לשלושתנו אם נשפץ ביחד את הכלים (משלוחים, ציפויי וכו').

לגבי עלות השיפוץ, הכל שאלה של מטרה ורמת גימור, העלות יכולה לנוע בין 3000-5000 לשיפוץ מלא שנראה מצויין ועד לכ-10,000 לשיפוץ פסיכי.... עלות הצביעה של הכלי שלי לדוגמא הגיעה ל-2,000 ש"ח, אפשר לצבוע לבד, אפשר לצבוע גם בחצי מהמחיר הזה. עלות חלקים חדשים ש"אין ברירה" אלא להחליפם תגיע ל-1,000-2,000 ש"ח בשקט. ציפויים וכו', עוד כמה מאות שקלים... צמיגים וכו' עוד כמה מאות... וכשסוכמים את הערימה, מגיעים למחירים הנ"ל...

אגב... את ה-RV הנוכחי אני מביא מבחינתי למצב חדש. את הבא, אני עושה בכיוון אישי ואחר... כשזה הקונספט:

attachment.php?attachmentid=316974&stc=1&d=1354475968

ליאור.

3795441580_565c65d532.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
כל המוסיף הרי זה משובח :) לדעתי יהיה מהנה, מועיל וזול יותר לשלושתנו אם נשפץ ביחד את הכלים (משלוחים, ציפויי וכו').

לגבי עלות השיפוץ, הכל שאלה של מטרה ורמת גימור, העלות יכולה לנוע בין 3000-5000 לשיפוץ מלא שנראה מצויין ועד לכ-10,000 לשיפוץ פסיכי.... עלות הצביעה של הכלי שלי לדוגמא הגיעה ל-2,000 ש"ח, אפשר לצבוע לבד, אפשר לצבוע גם בחצי מהמחיר הזה. עלות חלקים חדשים ש"אין ברירה" אלא להחליפם תגיע ל-1,000-2,000 ש"ח בשקט. ציפויים וכו', עוד כמה מאות שקלים... צמיגים וכו' עוד כמה מאות... וכשסוכמים את הערימה, מגיעים למחירים הנ"ל...

אגב... את ה-RV הנוכחי אני מביא מבחינתי למצב חדש. את הבא, אני עושה בכיוון אישי ואחר... כשזה הקונספט:

attachment.php?attachmentid=316974&stc=1&d=1354475968

ליאור.

10 אני לא אשים (יש סמוראי שמחכה ליומו...)

אבל עד 5 עם עדיפות לכיוון ה3 אני מוכן להשקיע. :wink:

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם
10 אני לא אשים (יש סמוראי שמחכה ליומו...)

אבל עד 5 עם עדיפות לכיוון ה3 אני מוכן להשקיע. :wink:

כאמור, הכל תלוי בכך... ולדעתי גם בטווח הנ"ל תוציא אופנוע יפייפה שיסע נפלא ואפילו נוכל לארגן טיול RV המוני :lol:

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
כאמור, הכל תלוי בכך... ולדעתי גם בטווח הנ"ל תוציא אופנוע יפייפה שיסע נפלא ואפילו נוכל לארגן טיול RV המוני :lol:

אז אם תוכל להתמודד איתי ועם אבי (אם יחליט להצטרף) :-)

אשמח להצטרף לשיפוץ עם שלי וללמוד ממך בשיפוץ של הRV הנוסף.

אני שולח לך את המייל שלי בפרטי.

אבירם

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם
אז אם תוכל להתמודד איתי ועם אבי (אם יחליט להצטרף) :-)

אשמח להצטרף לשיפוץ עם שלי וללמוד ממך בשיפוץ של הRV הנוסף.

אני שולח לך את המייל שלי בפרטי.

אבירם

אני בפנים בתקווה לכיוון ה - 3K (יש תינוק חדש בדרך). lior_baruch המייל שלי ומספר הנייד אצלך בפרטי.

תודה

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...