Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

לפני זמן מה, לאחר שניםםםםםםם שבהם חלמתי על הגוץ עם גלגלי הבלון הזה, קניתי אחד במצב סביר (-) כדי "להגיע לזה יום אחד"...

שלשום התקשר אליי חבר ואמר לי שחבר שלו מחפש אופנוע כזה למכירה, ניסיתי לחבר אותו לכמה שאני מכיר ואף חטאתי לרגע במחשבה על מכירת האופנוע שלי, בכדי לשפץ אחד אחר...

ובכן... רק הדיבור על האופנוע גרם לי לחוסר שקט והיום בבוקר שלחתי את הגרריסט להביא לי את האופנוע הביתה, לא אכפת לי אם יש מקום, אין מקום, אני את האופנוע הזה משפץ ובמהרה 8)

האופנוע הגיע בשעות הצהריים, צילמתי אותו כמה תמונות והופ... למעלית (:roll:) והביתה.

האופנוע כרגע בסלון, מחר בבוקר יפורק לרמת הבורג.

המטרה היא בתחילת השבוע להכין את כל הברגים, חלקי המתכת וכו' לגילוון, חלקי האלומיניום לליטוש, חלקי הכרום לציפוי וחלקי הפח. אם אצליח לסחוף אחרי את האמן ארז דרור, האופנוע ייצבע תוך כמה ימים ואמשיך משם :-)

האופנוע הזה לא יהיה אופנוע "מדף". הוא ישופץ למצב חדש ומשם ישמש כאופנוע כיף נטו, כביש, שטח וכל מה שבאמצע!

האתגר הרציני עד-כה היה להכניס את האופנוע למעלית.... :twisted:

תמונות "לפני":

attachment.php?attachmentid=313939&stc=1&d=1352489552

attachment.php?attachmentid=313940&stc=1&d=1352489552

attachment.php?attachmentid=313941&stc=1&d=1352489552

attachment.php?attachmentid=313942&stc=1&d=1352489552

attachment.php?attachmentid=313943&stc=1&d=1352489552

attachment.php?attachmentid=313944&stc=1&d=1352489552

attachment.php?attachmentid=313945&stc=1&d=1352489552

attachment.php?attachmentid=313946&stc=1&d=1352489552

P1070378.JPG

P1070401.JPG

P1070383.JPG

P1070384.JPG

P1070403.JPG

P1070405.JPG

P1070406.JPG

P1070379.JPG

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למעשה מה שחסר לך זה שני דיבלים גדולים.

פשוט תחליף אותו עם התמונה שעל הקיר , והוא הרי לא היחידי שתלוי על הקיר......

שמח לשמוע שזה היגיע 8)

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
ממש יפה .

אני יודע שאני מציק אבל מה עם סוף שיפוץ ההונדה ?

מחכה לסטרטר חדש ורגלית קיק חדשה.... ברגע האמת, הרגלית הלא מקורית פשוט לא תפסה כמו שצריך (הגיעה עם האופנוע, התבררה בהמשך כלא מקורית ונוסתה רק בשלב הזה....).

החלקים בדרך, צריכים להגיע ממש כל יום, השיפוץ הסתיים ב-100%. נותרה התנעה, נסיעת מבחן (רישוי זמני) והופה לטסט :-)

למעשה מה שחסר לך זה שני דיבלים גדולים.

פשוט תחליף אותו עם התמונה שעל הקיר , והוא הרי לא היחידי שתלוי על הקיר......

שמח לשמוע שזה היגיע 8)

ישי

הקיר כבר תפוס... עוד אופנוע על הקיר זה כבר להתגרות בגורל (או באשה :lol:)

attachment.php?attachmentid=313952&stc=1&d=1352490739

134690_10151250133253307_134453259_o.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אתה מלך.

הכי כיף לראות אחד כזה במצב "טרום שיפוץ" ובמקרה שלך גם להצליח לדמיין בוודאות איך הוא יראה אחרי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

היי ליאור,

יש לי גם rv אומנם במצב יותר טוב ונוסע, אבל גם זקוק לשיפוץ.

אשמח לשמוע על עלויות צפויות ועל מקומות לקנות חלקים. יש כמה דברים שאני זקוק להם כמו כיסוי למושב, מדבקות והמשאבה המפורסמת ;) .

אבירם

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם

והמשאבה המפורסמת ;) .

אין.

גם לא בחברה.

גם לא ביפן.

גם לא...

ראיתי באיביי צרפת רפליקה . עבה כמו של RV . פלסטיק בכמה אפשרויות צבעים.

ראיתי אצל מישהוא אחת מצופה ניקל ומבריקה. שווה.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

תתחדש.

איזה כיף של כלי. פשוט אין דרך אחרת להגדיר אותו.

היה לי אחד כזה לתקופה קצרה לפני הרבה שנים...בסביבות גיל 16 "תור הזהב" תקופה בה החלפתי הרבה אופנועים ו.... קראתי לו ידידיה בגלל שהוא היה כל כך ידידותי נוח ונעים לרכיבה. (לא "חורך אספלט" בין ה 50 סמ"ק לתקופתו) צריך להתרגל לסדר ההילוכים ההפוך אבל מרוב שהוא ידידותי זה פשוט שינוי שמתרגלים אילו בטבעיות.בנוסף לזה החזקתי לתקופה עוד יותר קצרה גם בגרסא האוטומטית FN קראו לו אם אני לא טועה.

לגבי המשאבה המפורסמת. זה ממש משימה בלתי אפשרית למצא אחת כזו (גם בסוף שנות ה 90 זה היה קשה מאוד להשיג) אבל אני בטוח שאם יש מישהו שמסוגל לעשות את הבלתי אפשרי ולהשיג אחת, זה אתה.

שיפוץ מהנה

ותהנה מהכלי

FAN FAN

פורסם

ליאור- עלה והצלח!

כרגיל אתה מקדים אותי.

כל אופנוע שבדמיוני אני מפנטז כי אולי אמצא יום אחד זמן לשפץ - אתה כבר מתחיל והופ - זה נגמר.

בהצלחה!

(ושוב כמובן יהיה שרשור מרתק לפתוח איתו את הבוקר + מדריך כתוב ומצולם למי שעוד עתיד ללכת בדרך. ד"א חשבת על לעשות Restoration manual book לכל דגם שאתה משפץ? ..:lol: )

הנה הפרוייקט העתידי (מאוד עתידי :bigcry: ) שלי:

DSC_0102.JPG?gl=IL

פורסם

דיי נמאס לי כבר,עוד אופנוע שיעבור התעללות עד לרמת הבורג. מישהו צריך להתלוננן עליך... :lol:

אין שרשור שאתה פותח ואני לא קורא ומחכה לעוד עדכונים.

כל הכבוד ושיהיה בהצלחה כרגיל.

יוסי

פורסם

תהנה מהשיפוץ וכל הכבוד על פתיחת השירשור ושיתוף החברים, אני מניח שהRV שלך מודל 86 נכון?

ברשותי RV מודל 86 גם בצבע אדום ולאח שלי יש RV כחול מודל 84. לשמחתנו גם לRV שלי וגם ל RV של אחי יש משאבה מקורית , לצערנו המשאבות שמורות בבית ולא על הכלים מחשש שיגנבו.

יש לי ספר רכב מקורי של האופנוע , סכמות חשמל והרבה חומר טכני שהורדתי מהאינטרנט ומודפס אצלי, אתה מוזמן לקבל את כל החומר בהשאלה ולצלם אותו.

בהצלחה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
המשאבה המשאבה שיטות קצר ב EBAY נמצא זה לא בטוח שזה מתאים או מקורי אבל שהיה למי שירצה ...

תגיד ת'ה עושה צחוק?

זאת משאבה לסילוק אבק... מה לקחת על הבוקר??

• תוכן חדש...