רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
כבר עבר הרבה זמן מאז השיפוץ האחרון שלי : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=234283&highlight=%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%9F+%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A5+%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99 של ה TSW והגיע הזמן להשלים את הסט: סוזוקי TSX מבציר 86. האופנוע הגיע אלי כבר לפני שנתיים אבל רק עכשו התפנה לי קצת זמן לפרוייקט. הכלי במצב די אנוש אבל שלם ואפילו מניע!!
הודעה אחרונה מאת mario, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מישהו שמשפץ משאבותמים בחיפה או האזור הצפון תודה מישל 0258699832
הודעה אחרונה מאת אדמסקי, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4 אלף צפיות
טוב אז הרכב פורק קצת... היום בוצעו השלמות של חתיכות חסרות לדשבורד, ומילויי הסדקים, פירוק הפגוש לגורמים (הכנתו לבניה של תבנית על מנת ליצור אותו מקרבון/פייברגלאס תעשה קצת יותר מאוחר מסיבה של הורדת משקל הבהחלט מיותר שתלויי לו באוויר) כמו שאפשר לראות הפגוש כולו חלוד, יהיו גם שינויים במבנה שלו, את כל האמצע שלו אני יחתוך וירתח לשם פח חדש, לאחר מכן יעבור החלקה והשחזה. אם מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות יריעות של ניילון דק לציפויי הדשבורד אני ישמח מאוד, ראיתי ביוטיוב את הסרטון הבאה. http://www.youtube.com/watch?v=X-RvzK3UNtU דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. …
הודעה אחרונה מאת מרכוס, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 995 צפיות
ההורים שלי עומדים לחגוג יום נישואין 50. אנחנו מארגנים מסיבה צנועה אצלנו בבית, וחשבנו שלהחיזר לחייהם את הרכב הנוסטלגי שהם קנו בכספי החתונה לפני חמישים שנה יכול להיות קליימקס חזק לארוע. האם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא קטרה-שבו להשכרה, בעצם סה"כ לכחצי שעה נסיעה (או הסעה) מראשון לאזור גדרה? תודה, רועי
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 2 תגובות
- 711 צפיות
שלום לכולם. האם אפשר להחליף מחזירי שמן במנוע מטרו בלי לפרק ראש? בידיעה שהפסנתר מוחזק על ידי שורה שלמה של ברגי ראש. יש למישהו ניסיון?
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים שלום. הרכב זה קורטינה 79 אוטומטית. אני מחפש מישהו שעשה את זה כבר ושיש לו ניסיון מוכח בנושא. עייפתי מבעלי מקצוע שמתייחסים לאוטו שלי כאל תחביב/שפן ניסיון. באיזור המרכז. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 0 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום, סוגיית איתור בעל הרכב באמצעות מספר הרכב נדונה כאן רבות. יש לי שאלה הפוכה - האם יש כאן מישהו שיודע לסייע באיתור מס רכב באמצעות שם הבעלים (ודגם הרכב +שנה כמובן). למען הסר ספק, ברצוני לאתר מס רכב של קרוב שנפטר כדי לבדוק בהמשך מה עלה בגורלו. אשמח לקבל תגובות כאן או בפרטי.
הודעה אחרונה מאת דין007, -
היום הייתי במפגש רק רבע שעה ותוך כדי צילמתי כמה תמונות:
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
עברה כבר שנה מאז הסשן האחרון שהעליתי לכאן. יריד ווטראמה - הגדול מסוגו באירופה לחלפים נערך כמדי שנה במנהיים, בקרבת פרנקפורט גרמניה. רובו המכריע של היריד מציע חלפים לכלי רכב גרמניים ולאופנועים בפרט, אבל לא רק. גם השנה יצאה קבוצת "נהנתנים" ישראלית לשוטט בשוק, מי ברכש ומי בנפש, לא כולם צריכים חלפים, כולם פשוט רצו להיות שם, בלי התנצלויות. מצורפות תמונות מהחגיגה: מאחורינו חונה קאדי מטופלת היטב בחניית המתחם חונים מאות קרוואנים, זו כבאית שהפכה למגורון: צמיד כניסה שילווה אותנו 3 ימים, אפילו במקלחת... קבלת פנים חמה, הדוכן הראשון מציע סחורה לאיטלקיות, לא היו עוד רבים כמוהו:
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כמיטב המסורת של מועדון אלפא קלאסיק הטיול היה מדהים, 30 מכוניות מדגם אלפא רומאו "כבשו" את הצפון, הטיול היה בסימן מכוניות מדגם GTV, בעיקר אלו משושות הצילינדירים . למדנו המון על המגזר הדרוזי, אכלנו טוב ושרפנו המון דלק. את התמונות ניתן לראות בפייסבוק של מועדון אלפא קלאסיק בקישור הבא הפתוח לכל: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.220092864819477.1073741875.100004562944883&type=1&l=c3b3d2a92d
הודעה אחרונה מאת reuven, -
כמתווך נדלן הלכתי לראות מגרש באזור בית שמש וזה מה שמצאתי
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
בשבת הקרובה 19.10.13 מתארגנים חברי המפגש הדרומי של מועדון ה-5 לטיול ספונטני ראשון (בתקווה שאחריו יבואו עוד). ניפגש ונתחיל תנועה בשעה 10.00 מצומת אשקלון הראשית ליד מסעדת מיטמי. נקודת ההתחברות הבאה תהיה בשעה 10.30 בתחנת הדלק הנגב אלונית שבצומת מסמיה. בהמשך נקודת ההתחברות הבאה ב 10.50 אחרי צומת בילו בחניה שבכניסה לבסיס הצבאי. משם נמשיך לרמלה לביקור במוזיאון המשאיות של תעבורה. מוזמנים להצטרף חברים מכל המפגשים. לבירורים- צביקה מרגלית נייד- 050-2592839
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
מועדון החמש מזמין להשקת ג'יפ פורד עתיק משנת 1942, במפגש המרכזי בנוקיה ת"א- 18.10.13 1 2
מאת מועדון החמש- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת ג'יפ פורד משנת 1942 JEEP FORD 1942 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש – ראובן נזירי ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 18.10.13, בשעה 17:00. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי ג'יפים מכל הדגמים ושנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה, בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1361/%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95-504-%E2%80%93-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%94-1969-%E2%80%93-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
תהייתי באיזה פורום כדאי לפרסם את הפוסט הזה,אני חושב שאף על פי שהרכב אינו נחשב שקלאסי פר סיי,את התשובות אני אמצא בפורום אספנות מאשר בפורום יעוץ ברכישת רכב, ובכן,כבר מספר שבועות שאני שוקל למכור את ה330 שנת 2003 המדליקה שלי,לטובת משהו קצת פחות קונווציונלי כרכב משני, הלב חושב על פורשה 944 או 928 והראש נוטה לכיוון רודסטר יחסית מודנית (זד 4 כנראה). כאן העלילה מקבלת טוויסט,עלתה האופציה לקנות קורבט C4 שהיא אומנם כמעט "קלאסית",ומצד שני הייצור שלה נמשך עמוק לתוך שנות ה90 כך שגם אפשר להגיד שהיא מודרנית. נתקלתי לאחרונה בשתי מודעות מעניינות אחת מ84 במחיר מפתה ואחת מ94 מחיר שנראה לא רע. זה העלה אצלי מספר שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי, 1.תחזוקה?כמה מסובכת היא תחזוקה שוטפת,ה…
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי חברים. נתקלתי במוסך של חבר במוט טלסקופי לתמיכה במכסה המנוע כשהוא פתוח. היות ואני מבלה הרבה זמן מתחת למכסה, והרבה פעמים המוט המקורי דרעק או שפשוט מפריע באמצע, הייתי רוצה לקנות אחד כזה. לא כיף כשמכסה מנוע נסגר לך על הראש. במיוחד כשהידיים תקועות באלטרנטור ולא יכולות אפילו להגן על הראש!!! באיביי ראיתי כמה דוגמאות. http://www.ebay.com/itm/E-Z-Red-HH40-Telescoping-Hood-Holder-/331001566428?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item4d113b14dc&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/Lisle-45900-Universal-Telescoping-Hood-Prop-18-1-2-inch-to-46-3-4-inch-/400273206371?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item5d32246c63&vxp=mtr רק שלא מסתדר לי 200-250ש"ח. האם …
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני מעדכן באיחור של כמה ימים. בלילה שבין יום חמישי לבין יום שישי האחרון, בשעה 4.20 לפנות בוקר. מתוך שינה, אחי שומע פתאום את הרכב מניע, ומדובר ברכב אמריקאי ישן משנות ה-60, שלמי שמכיר, יש למנוע שלו צליל מאוד מיוחד וספציפי. בכל אופן, מתוך שינה הוא יוצא החוצה מהחצר, ורואה ערבי שלא רק שכבר יושב ברכב כשהוא מונע, אלא לאחר שהוא כבר הספיק לסובב את ההגה והתחיל לצאת החוצה מהחנייה!!! כלומר, עניין של עוד 15-20 שניות והרכב היה נגנב! מתוך אפיפות מסוימת, בכל אופן דברים מהסוג הזה תמיד תופסים בהפתעה, הוא ניגש לרכב ובקול רם פונה לגנב "מה אתה עושה"!? העניין הוא שבמקום שהגנב יעשה את "העבודה" שלו ורק ייתן מכת גז ויברח (למזלנו), או שהוא ייצא ויברח (חבל שלא), הוא יצא החוצה עם מברג…
הודעה אחרונה מאת daniel.r, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
להביא לארץ אופנוע שנת 80 של קרוב משפחה בפלורידה? בהנחה שאני מוציא ממנו אותו ב 3 אלף דולר? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת אלטו, -
- 3 תגובות
- 876 צפיות
שלום, מצאתי חלק שאני רוצה לייבא מגרמניה והמוכר מוכן לאיסוף עצמי בלבד ללא משלוח האם יש פתרונות לייבוא חלק שכוללים איסוף ומשלוח? מדובר על מכסה גוף בגודל מטר וחצי על מטר וחצי בערך תודה על העזרה חן
הודעה אחרונה מאת chen green, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
עקב הגשם ניפגש אצל בני במוסך, רחוב אלטלף 3 יהוד. כרגיל כולם מוזמנים.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 1 תגובות
- 688 צפיות
I had to perform a trivial task today - wheels off and car up on axle stands. nothing special. except the car was special. This DB3S was driven by some of the most famous racing drivers in the world during the mid 50's. Carol Shelby, Reg Parnell, Roy Salvadori just to name a few. It was driven on major tracks in Europe and America. As I hit those spinners with the Hide side of the mallet I couldn't help but thinking about all those mechanics taking wheels off this very car in pits and paddocks at Sebring, Goodwood, Lemans, and more. It was a simple job but a very special one for me. Of course this car received many changes over the years but someh…
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום מבקש המלצות למתקין כיסוי לגג באיזור המרכז .
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 49 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
קוראים לי רועי בן 16 מכרמיאל (אני מחובר בשם המשתמש של אבי) הכל התחיל לפני 9 שנים באירוע משפחתי,שאחד מבני המשפחה הרחוקים הגיע באוטו אפור מרובע עם הרבה חלודה וכתמים. מיד שאלתי את אבא שלי איזה אוטו זה אבא שלי הסתכל ואמר לי אוודי 80,מיד הלכנו להסתכל עליו.אחרי כמה דקות הגיעה הבעלים ואמר לאבא שלי קח אותו בחינם רק תיקח,היה אפשר לראת שהאוטו במצב גרוע נזילות שמן כולל שמן על המכסה מנוע שלולית מים מתחת לאוטו והכי גרוע שמן גיר על כל הרצפה,אבל זה לא מה שהרתיע את אבא שלי שלקח את האוטו ושיפץ אותו כמו "בספרים". נסענו עליו שנתיים עד מלחמת לבנון השנייה כמו כולם ברחנו לדרום ושארנו אותה בכרמיאל,כשחזרנו היא הייתה פרוצה לקחו את הרדיו דיסק ושברו את הקונסולה ואז אבא שלי התייאש החזיר את ה…
הודעה אחרונה מאת Gas Panic, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זו השנה הרביעית לקיומו והצלחתו של מסע מיני. שילוב של רכבי מיני קלאסי לצד דגמי מיני הצעירים, מקבץ תמונות ממקום הכינוס, מהמסע מחוף הצוק לגן אירועים שדות במושב בית יהושוע, מהפעילות החוויתית בהנחיית רון שחר, ומהופעה של עילי בוטנר וילדי החוץ. ארגון למופת !! מחכים לשנה הבאה !! רחפן לצילום אווירי והצוות צוות צילום והפקה מתדלקים אוקטן טהור (לימון-ערק)
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 860 צפיות
אין לי קשר וחצי קשר להפקה זו. מפרסם את העניין כשירות לציבור. לחברת הפקות סרטים דרושים בדחיפות מספר כלי רכב במצב נסיעה, עד שנת ייצור 1995. הצילומים בשעות הערב - לילה באשקלון. ביום חמישי 17.10.13 בעלי כלי הרכב יתוגמלו. לפרטים גורי 054-423-1271
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 6 תגובות
- 810 צפיות
חברים. כוון שסתומים למנוע מטרו 1.3 מה המידה המומלצת? טיפים יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת ברברון, -
- 4 תגובות
- 982 צפיות
בכותרת.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 44 תגובות
- 5 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה: מועדון החמש הוזמן שוב ע"י ארגון ידידי צה"ל להשתתף בשלושת ימי הכיף, שמארגנת האגודה למען החייללכאלפיים חיילים בודדים מהמערך הלוחם, בימים ב', ג' ו-ד' 07.10-09.10. ימי הכיף יתקיימו בחוף דור בצפון גם השנה. האירוע יתחיל כל יום בשעה 09:00 בבוקר ויימשך עד השעה 16:00 במשוער. שעות תצוגת רכבי האספנות: 10:00-14:00 יש להגיע לחוף דור בכל אחד מימי הכיף עד השעה 09:45 (לאלה שאינם יכולים להגיע בשעה זו- ניתן להגיע גם עד 10:30 ). אחראי האירוע יקבל את המציגים בשער הכניסה ותהיה כניסה מסודרת בשיירה למתחם התצוגה עד השעה 10:00. חברי המועדון ומלוויהם ברכב מוזמנים להשתתף בפעילויות המגוונות שמארגנת האגודה למען החייל לחיילים: הופעה של עינת שרוף …
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
שלום חברים וחברות זהו נגמרו החגים והתרוצים הבריקו את הניקלים בידקו מים ,שמן,אויר וצמיגים בתאריך 14-16.11 יורדים לאילת עלות לזוג 720 ש"ח לשני לילות חצי פנסיון אנא התקשרו לשריין מקום פרטים נוספים ומנהלות במשך להשתמע איציק דר 0522618051
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
מיני מיינור 1 2
מאת ברברון-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שאלה למביני המיני במיני שלי החישוקים הם 12"+ספייסרים של 1" ועדיין הצמיגים משתפשפים בחלק האחורי תחתון של בית הגלגל וזה רק בהגה ימינה\שמאלה עד הסוף. יש רעיון?
הודעה אחרונה מאת niro007, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 242 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Eyal Amzleg
- sperial
- הלוחש למכוניות
- gollu
- 3n
- yuvk
- Moshe c
- G. P. Magnus
- liads
- Nemesis
- llaavvii