Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ אוודי 80 1983

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ותמונה אחרונה להיום

היא נראת מצויין בתמונות רק שים לה סמל מקדימה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
יש לי ראש מנוע שירד מג'טה 1300 83 + סט פקום ראש

למי שצריך במחיר סמלי בקרית ים.

זה לא מתאים לאודי. אלה שני מנועים שונים לגמרי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

והאאודי שהוא משפץ היא בכלל 1.8.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים מזמן שלא עדכנתי את השרשור מבטיח לעדכן בקרוב,אבל לפני כן היום נסעתי הביתה אם האוטו אחרי שעבר טיפול וטסט

וכ קילומטר לפני הבית האוטו נכבה באופן פתאומי אחרי בדיקות נראה שהיה מדובר בהצתה השאלה שלי היא האם למישהו יש רעיון מה הבעיה (חשמל מגיע לכויל וגם יוצא ממנו ומגיע לדיסטרביוטור אשמח לקבל חוות דעת .

תמונות בקרוב !!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכבה בעמידה, באמצע נסיעה, בהעלאת הילוך, בסל"ד גבוה/ נמוך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שלום חברים מזמן שלא עדכנתי את השרשור מבטיח לעדכן בקרוב,אבל לפני כן היום נסעתי הביתה אם האוטו אחרי שעבר טיפול וטסט

וכ קילומטר לפני הבית האוטו נכבה באופן פתאומי אחרי בדיקות נראה שהיה מדובר בהצתה השאלה שלי היא האם למישהו יש רעיון מה הבעיה (חשמל מגיע לכויל וגם יוצא ממנו ומגיע לדיסטרביוטור אשמח לקבל חוות דעת .

תמונות בקרוב !!!

תבדוק דלק.

תבדוק משאבת דלק.

אם אני לא טועה לקרבורטור יש שסתום חשמלי תראה שהוא מחובר.

פרק את מכסה הדיסטריביטור ותראה אם מסתובב כשמנסים להניע. אם לא או שהוא שבור או שהלכה שרשרת טיימיניג.

האם החלפת פלטינה וכבל? אם לא החלף כולל פלגים.

האתם מרווח הפלטינות מכוון כראוי?

שלמה דן גדרון

פורסם

בדקתי יש דלק המשאבה שואבת,הקרבורטור מעביר לסעפת יניקה,בקשר לדיסטרביוטור זה הצתה אלקטרונית הפיק אפ הוחלף

גם הרוטור הכל מסתובב אין פחם בין המכסה לרוטור,הכל צריך לעבוד אבל האוטו לא מניע לפי מה שבדקתי פשוט לא מגיע הצתה

השאלה היא האם למישהו קרה ויודע מה הבעיה?

האוטו לא מניע לא בניוטרל ולא בפרקינג.

והטיימינג תקין!

והפלגים חדשים של בוש .

אין פלטינות(הצתה אלקטרונית).

פורסם

בדוק קוייל.

התנגדות בין חיבור (-) לבין יציאת מתח גבוה אמורה להיות 2.5-3.5 קילואוהם.

בין (-) ל (+) 0.64-0.66 אוהם. (לפי ספר אחר 0.5-0.7).

הבדיקה כשהכל מנותק כמובן.

מאחורי תא כפפות למעלה יש "מודל הצתה" (יחידה עם מחבר 7 מגעים, מוברגת עם 2 ברגים) שגם הוא יכול לגרום לבעיה.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...