Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ אוודי 80 1983

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עסקי הצינורות כמו טכנו-צינור, גומי תל אביב ודומיהם ימצאו לך צנרת ואקום לפי גודל וקוטר שתאמר להם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם ,

אני מחפש בעל מקצוע באזור הצפון וחיפה שיודע ומתעסק עם קרבורטורים ותאום מנוע.

המליצו חברי המועדון על אורי מלמד בחיפה האם מישהו מכיר או שמע.

שבוע טוב לכולם !

פורסם
סע עוד טיפה עד לנתניה ותקבל שירות מעולה מצביקה

+1 גם אני שפצתי את הקרבורטור אצל צביקה והשירות והמקצועיות שלו היא מעל לכל.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

שרשור מעורר נוסטלגיה

בשנת 89' או 90' כמדומני אבא שלי רכש אודי 80 1.3 CL משנת 1982, בצבע בז' חרא אופנתי, עם כ-70 אלף ק"מ. האוטו שירת את משפחתי בנאמנה כ-12 שנה, נסע לאורכה ורוחבה של הארץ ובשלב מסויים זכה למנוע 1.6 75 כ"ס אימתני. בין לבין ניג'סתי לו שישפצר אותה והיא קיבלה מד סל"ד (תוספת רק בדגמי ה-CD היוקרתיים) ופגושים בצבע הגוף.

בזמנים ההם היה ניתן לטפל במכוניות בשטחים בזיל הזול וזה מה שהוא היה עושה. פעם אחת האוטו עבר צבע ופחחות כללית במחיר מצחיק של כ-800 ש"ח בטול כרם.

החיסרון היחיד של האוטו היה שלא היה לו הגה כוח וההגה היה כבד באופן נוראי בחניה. בשנת 2001 אבי החליט להשתדרג סוף סוף ולבסוף האוטו נמכר לערבי תמורת 5,000 ש"ח. האוטו בטח הפך להיות היום לפחיות קולה אבל אני מקווה שאולי יום אחד יהיה לי את הזמן והכסף לשים יד על אודי 80 אחת משלי.

• תוכן חדש...