Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

און, אני לא מומחה בפיבר, אבל בזמנו שייצרנו והזמנו כמה חלקים הזמנו אותם עם שיכבה של GEL COAT

שהיא אמורה לתת חיזוק וגימור , אולי תהיה לכם אופציה להשתמש בזה בשביל לחזק את הנקודות או בכלל על כל הבודי?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אף פעם לא אהבתי את עיצוב האירופה, אבל זו שבקישור ממש יפה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
ראיתי את זה: http://www.speedhunters.com/2013/01/rotary-buzz-re-amemiya-20b-europa/

וחשבתי שאולי זה יכול לתת קצת השראה...

בהחלט מעורר השראה והדיכאון. דיכאון - שאי-אפשר לעשות פרוייקטים כאלו בארצנו...

נראה טוב

און והצוות יש למה לכוון...:twisted:

ובכל מקרה, דורון, הלוטוס הזו משופצת למקוריות.

און, אני לא מומחה בפיבר, אבל בזמנו שייצרנו והזמנו כמה חלקים הזמנו אותם עם שיכבה של GEL COAT

שהיא אמורה לתת חיזוק וגימור , אולי תהיה לכם אופציה להשתמש בזה בשביל לחזק את הנקודות או בכלל על כל הבודי?

כעיקרון, גם אני לא מומחה גדול לפיבר ולא בטוח שאני מבין או מכיר את התהליך הזה שאתה מזכיר, אלא אם מדובר למעשה בפוליאסטר הנוזלי, בו אנו משתמשים על יריעות הפיבר. אם מורחים מהחומר הזה שכבה נדיבה, מתקבלים פני שטח חלקים וחזקים. בכל מקרה, הבודי עצמו מקבל כמה שכבות של פוליאסטר, המשמש כקדם יסוד.

אף פעם לא אהבתי את עיצוב האירופה, אבל זו שבקישור ממש יפה.

יכול להבין אותך. אין ספק שאירופה זו מכונית בעלת עיצוב יוצא דופן ומוזר. יחד עם זאת, לראות אותה במציאות, נמוכה-נמוכה - זו ללא ספק מכונית מעניינת.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• 8 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...