Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון החמש בנשר 18.10.2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו עוד תמונות מהאלבום של קטנה בפייסבוק:

https://www.facebook.com/katya.baranov#!/katya.baranov/media_set?set=a.10202112066100086.1073741827.1140835313&type=1

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והנה התמונות של קאטנה במפגש מועדון ה5 בנשר באדיבותה של קטנה, כל הזכויות שמורות לקטנה:

https://www.facebook.com/katya.baranov#!/katya.baranov/media_set?set=a.10202112066100086.1073741827.1140835313&type=1

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קטיה, ממליץ מאוד על האתר picasa.com, שייך לגוגל, ומאפשר לעלות המון תמונות בבת אחת לרשת, ואז נותן לך אפשרות לתת לינק לכל תמונה, או לכל האלבום ביחד.

אם יש לך חשבון גוגל - אז בעצם כבר יש לך מנוי באתר, רק לטעון את התמונות.

הנפח הוא בערך 5-7 ג'יגה אם אני לא טועה, וזה אמור להספיק להמון תמונות.

לגבי הקטנת תמונות - אם את מחפשת משהו מקצועי, אז פוטושופ, או lightroom - שזו בכלל תוכנה מעולה לעיבוד תמונות.

אם את מחפשת משהו פשוט מאוד - faststone photoviewer - יש שם אופציה מובנית להקטין תמונות, להוסיף מסגרות, וגם להוסיף חתימה על התמונות. את כל הפעולות אפשר לעשות בפעם אחת על כל התמונות.

בברכה!

יונתן.

פורסם

תודה רבה חברים!

הייתי רק פעם אחת במפגש ולא רק שאין לי אוטו אספנות אין לי רישיון בכלל אבל איך שהוא בפורום הזה אתם נותנים לי ממש הרגשה של בית...

תודה רבה על הטיפ יונתן להקטין תמונות אני יודעת אבל להקטין כמות גדולה זה יותר מידי כאבי ראש אז פעם הבאה או שאניישחק עם ההגדרות או שאני יעלה מהקישור ששמת לי..

ותודה רבה לצביקה על פרסום הקישור לאלבום תמונות !

פורסם

מבטיחה להגיע ? :-)

טוב אז אבוא עם המוריס שנת 1939 ויהיה גם עתיק יותר

מוריס 1935 ,

תהיי חמושה במצלמה , יהיה לך מה לצלם !!

דרור .

תודה רבה בעזרת השם שישי הזה יהיה יום בהיר ונבקר עוד פעם :)

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...