Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון החמש בנשר 18.10.2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב חברים יקרים לא ידעתי שאסור להשתמש ב3 נקודות ככה שהפוסט שלי לא עלה.

רק רציתי להגיד שלמרות שאין לי רכב אספנות ואפילו רכב רגיל או רישיון אין לי ולמרות שהייתי רק פעם אחת במפגש וגם זה דיי במקרה

בפורום הזה אני באמת מרגישה שייכת מסיבה כזאת או אחרת ואתם הם אלו שנותנים לי את ההרגשה הזאת!

תודה רבה לכולכם שפשוט קיבלתם אותי אליכם!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דרך אגב חברים יקרים לא ידעתי שאסור להשתמש ב3 נקודות ככה שהפוסט שלי לא עלה.

רק רציתי להגיד שלמרות שאין לי רכב אספנות ואפילו רכב רגיל או רישיון אין לי ולמרות שהייתי רק פעם אחת במפגש וגם זה דיי במקרה

בפורום הזה אני באמת מרגישה שייכת מסיבה כזאת או אחרת ואתם הם אלו שנותנים לי את ההרגשה הזאת!

תודה רבה לכולכם שפשוט קיבלתם אותי אליכם!

קטיה שלום רב !

ראשית ברוך בואך , למועדוון ה5 למפגשים, ולפורום אספנות.

שנית אני מתנצל על שיבוש שמך בפוסט הקודם.

שלישית את לא חייבת להיות בעלת רכב אספנות, או בעלת רכב או רשיון רכב בכלל!

ברוכה הבאה לכל המגשים בנשר ובצפון, ומוזמנת גם למפגשי מועדון ה5 במרכז (נוקיה) בשפלה ובגעש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...