Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אירוע ענק לטובת החיילים/לות

היה כף אמיתי, שמחתי לקחת חלק בתרומה למענם.

מגיע גם מחר.:ok:

תודה לעדי על התמונות

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
attachment.php?attachmentid=356254&d=1381150584

attachment.php?attachmentid=356255&d=1381150584

attachment.php?attachmentid=356256&d=1381150584

attachment.php?attachmentid=356257&d=1381150584

attachment.php?attachmentid=356258&d=1381150584

attachment.php?attachmentid=356259&d=1381150584

attachment.php?attachmentid=356260&d=1381150584

תודה על התמונות היפות .וגם לחברים הצפונים על יום מיוחד לאנשים מיוחדים.

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

פורסם

היום השתתפתי בתצוגה, היום היינו 5 רכבים וקבוצת חברים נהדרת.

כמובן שהיה כיף ובהחלט נעים לפגוש חיילות וחיילים שהעריכו מאד את נוכחותנו ואת תשומת הלב שהקדשנו להם בעצם הגעתנו לאירוע שקוים לכבודם.

מתוך 5 החברים נתי היה בפעם השנייה (היה גם אתמול) - כל הכבוד על המאמץ.

חסרו לי הרבה חברים מהמפגש הצפוני שהיו עמי לפני שנתיים ושלוש ושיחד אתם העמדנו כל יום כ - 10 רכבים, הפעם הכמות הייתה דלה, לגבי המזמינים, זה היה עולם ומלואו, אבל אני חשתי לא בנוח עם כמות כה קטנה של משתתפים - חבל.

מקווה שמחר, היום האחרון תהייה היענות גדולה יותר.

תודה לגדרון, נתי, איתמר, אריה ויהודית שבילו עמי את היום.

מצא משה

פורסם

השתתפות באירועים שתכליתם תרומה לקהילה בין אם הקהילה היא ילדים עם מוגבלויות , בתי ספר או חיילים בודדים

היא ערך וחינוך לערכים לא מתחיל בשרשור בקארספורום אלא בבית . מי שבינקותו למד לשאול "מה אני מרוויח מזה?" (למשל מחברות במועדון) בבגרותו לא ידע לענות :"חשוב מה אני נותן ולא מה אני מקבל" .

אנחנו מוכנים לנסוע עד להרשי כדי לקנות חלק ב 1$ נזמין ב EBAY חלקים במאות $ אבל כשמדובר בנסיעה של 50 ק"מ מתחילים חישובים של כמה דלק זה יעלה לנו , נו באמת חברים .

הגיע הזמן שנפסיק להתייחס ל"כוחות האופל" "וידידו של עדי" מאחד השרשורים כנראה לא ממש ידידו. דרך אגב עדי , מכיר את הפתגם :" שמור אותי מאוהביי ,משונאיי אשמר בעצמי"? על אותו משקל :" שמור אותי מידידיי ..

הדרך הנכונה היא להתעלם מהם ומי שרוצה להתחזות תחת ID אחר שיבושם לו הרי כולם יודעים במי מדובר ובמה עסקינן אז מה "הביג דיל".

לסיכום .

אוכלוסיית החיילים הבודדים בצה"ל הם דוגמה ומופת לרוח ההתנדבות למען המדינה והמולדת. מרביתם עזבו חיים נוחים ונעימים על מנת לשרת כלוחמים ביחידות צה"ל השונות ואילו אנחנו "הצברים" חברי מועדון ה 5 לא הצלחנו להעמיד תצוגה ראוייה לחיילים הללו.

בזיון.

איתמר

(שאף אחד לא יתבלבל ויחשוב שמישהו אחר כתב את זה)

IMG_1.JPG

IMG_2.JPG

IMG_3.JPG

IMG_4.JPG

IMG_5.JPG

IMG_6.JPG

IMG_7.JPG

פורסם

היה ממש כייף. טוב שהחלטתי לבוא למרות שיש לי לחץ במשרד.

כבר בכניסה התלבשו עלינו חילות וחיילים עם שאלות ובקשות.

המשמעת של הקהל היתה צבאית ולמרות שרוב החברה היו צעירים הם התנהגו בנימוס.

P1160181.JPG

P1160185.JPG

P1160184.JPG

P1160182.JPG

P1160186.JPG

P1160178.JPG

P1160188.JPG

P1160191.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם

השתתפות באירועים שתכליתם תרומה לקהילה בין אם הקהילה היא ילדים עם מוגבלויות , בתי ספר או חיילים בודדים

היא ערך וחינוך לערכים לא מתחיל בשרשור בקארספורום אלא בבית . מי שבינקותו למד לשאול "מה אני מרוויח מזה?" (למשל מחברות במועדון) בבגרותו לא ידע לענות :"חשוב מה אני נותן ולא מה אני מקבל" .

אנחנו מוכנים לנסוע עד להרשי כדי לקנות חלק ב 1$ נזמין ב EBAY חלקים במאות $ אבל כשמדובר בנסיעה של 50 ק"מ מתחילים חישובים של כמה דלק זה יעלה לנו , נו באמת חברים .

הגיע הזמן שנפסיק להתייחס ל"כוחות האופל" "וידידו של עדי" מאחד השרשורים כנראה לא ממש ידידו. דרך אגב עדי , מכיר את הפתגם :" שמור אותי מאוהביי ,משונאיי אשמר בעצמי"? על אותו משקל :" שמור אותי מידידיי ..

הדרך הנכונה היא להתעלם מהם ומי שרוצה להתחזות תחת ID אחר שיבושם לו הרי כולם יודעים במי מדובר ובמה עסקינן אז מה "הביג דיל".

לסיכום .

אוכלוסיית החיילים הבודדים בצה"ל הם דוגמה ומופת לרוח ההתנדבות למען המדינה והמולדת. מרביתם עזבו חיים נוחים ונעימים על מנת לשרת כלוחמים ביחידות צה"ל השונות ואילו אנחנו "הצברים" חברי מועדון ה 5 לא הצלחנו להעמיד תצוגה ראוייה לחיילים הללו.

בזיון.

איתמר

(שאף אחד לא יתבלבל ויחשוב שמישהו אחר כתב את זה).

איתמר, כל הכבוד! :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

שלמה דן גדרון

פורסם

בהערכה רבה לכל המשתתפים והמארגנים,

כל הכבוד!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

גם השנה

הייתי כה גאה,

להיות עם כל אותם החיילות והחיילים,

שאת הצבא בנאמנות ובאהבה משרתים.

בעידן שיש כה הרבה משתמטים,

יש כאלה שאת ביתם עוזבים,

את המדינה לה הם רגילים,

את ההורים והאחים,

את הכלב/ה שהם אוהבים,

את החברים הטובים

ובכלל את החיים הנוחים.

עוזבים הכל ולכאן באים.

לכל אחד ואחת מצדיעה

ומאחלת המון המון הצלחה.

שירות של סיפוק והנאה

והמוןןן אהבה:

למדינה

אבל גם את זו עם הפרפרים...

שתגרום לכם להישאר אתנו לנצח נצחים.

המון תודה לכם / לכן

עידית בן הרוש

פורסם

זה ממש כך מרגש,לצפות בתמונות ולראות שייש חברים שנרתמים ומציגים את המכוניות משתתפים בימי פעילות למען הקהילה,כן ירבו

ברכות למועדון ולחבריו על שיתוף הפעולה ,תמונות יפות המדברות בעד עצמן,כוחות האופל גם לצערנו קיימים אך להתעלם מהם כדאי,ולהמשיך במסורת כל שנה ותרומה של כל אחד ואחת מהחברים במועדון,לקהילה בדרך שניבחר.עלו והצליחו.

עופר בן צבי

פורסם

גם אתמול היום השני לאירוע היה מדהים, התעניינות ופירגון מכל עבר.

שמחנו בשימחת החיילים/לות ביום כף אמיתי גם לנו המציגים.

תודה למארגני האירוע שהזמינו וארחו אותנו במקום.

תודה לחברים שהגיעו למען מטרה חשובה זו הציגו צילמו והביאו דעתם.

עושה טעם של עוד. :wave2:

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

לסיכום .

בזיון.

איתמר

(שאף אחד לא יתבלבל ויחשוב שמישהו אחר כתב את זה)

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

שאחד שהשתתף שנתיים ברציפות - מחזק את כל המשתתפים !

אכן הרגשה מעולה להטיב עם חיילים אלו !

כל הכבוד למציגים !!!

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

היי כולם!!!

תודה ענקית לכל מי שטרח,השקיע מזמנו וכספו והשתתף בארוע מאוד משמעותי וחשוב.

מהרשי הגשומה, התמונות מרגשות ומשמחות.

שוב תודה אישית.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

ארוע קהילתי רב חשיבות, שהיה אמור להיות מורם ע"י המועדון ברמה הארצית, גולגל במתכוון לפיתחו של הצפון.

בעלי התפקידים הרלוונטים במועדון נאלמו ונעלמו באירוע זה ("רכזי קשרי קהילה" ? "אחראי אירועים" ?).

את מיעוט המשתתפים באירוע, הפילו על מה שכונו "קסמו של הכח האפל", "לחצים מאיזור החושך" (וואו !! עד כמה חזקים ומאגיים כוחות אלו שיכלו למועדון הגדול, העוצמתי !!), ועוד נוספו הטפות מוסר לאותם חברים שהעזו להעדיף להתייצב בעבודתם, לפרנסתם, בימי האירוע.

אכן, צ'ופר רציני ונפלא לאריסטוקרטיה, זו שנשארה בארץ וזו שיצאה לשלוחה בארה"ב, כשהגלדיאטורים בזירה משתלחים אלו באלו ("ישחקו הנערים לפנינו" !!).

וכך, לעתיד, מייצרת האריסטוקרטיה לעצמה, מלאי של שליחים-מטעם מאוכזבים, ושעירים לעזאזל-אשמים.

כל הכבוד למי שהגיע לאירוע !!

בברכה ושבת שלום,

ליאת דור (אשת חבר המועדון אמוץ דור)

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

שלום לכולם

היה כיף לראות אתכם בארוע למען החיילים

מאחר שהמשלחת מארהב חזרה

נבקש מהעוסקים בדבר לא לגלגל יותר

את הארוע בחוף דור על הצפונים כי יש אנשים שזה

מפריע להם אולי בגלל הסוציאציה של השם של המקום

• תוכן חדש...