רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין שמשה של רכב בעל 4 דלתות לשמשה של רכב בעל 2 דלתות תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת london, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
משאבות הדלק החשמליות של S.U הם מכלולים אמינים למדי ומאריכי שנים, ולכאורה - גם פשוטים בתכלית. אבל כשבאה שעתם - והיא באה - דרוש ידע יחודי על מנת לשפצן. הרי הוא לפניכם: http://wp.me/pXLKy-1PT
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
לאחר חיפושים רבים בכול ארץ ישראל נמצא החלום מיני מיינור סטיישן דגם טרוולר MK1 שנת 65 אני יד 10 ואחרונה הרכב עמד 25 שנה עקב בוכנה מפוצצת והרשינות הופקדו משנת 85. קצת תמונות מהפירוק לפני העברת הבעלות ומציאת בעל הרכב ועברה להיות על שמי. תהנו.... פירוק מכסה מנוע והוצאת המנוע להזזת הרכב למקומו. ברכב זה לא במו שאר הרכבים הצריות הם מצלבים שמתחברים אחד לשני. פירוק רתמת חשמל של המנוע + משאבות ברק וקלאץ והצנרת פירוק דלתות חלונות וכול דבר אחר שאפשר לפרק כדי להגיע וליראות את הריקונות שנוצרו ב44 שנות קיום של הרכב . גם מיכל הדלק פורק פנים הרכב הכול היה שמור ומק…
הודעה אחרונה מאת karni shani, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם מישהו יכול למצוא לי סכימה כזו, אודה לו מאוד. תודה רביב,
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לברר מה השווי של מספרי רישוי ישנים דוגמה א 500 כנראה משנות החמישים תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת hai18IL, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מבקש המלצות וקישורים למוזיאונים באיזור לאס ווגאס וסן פרנציסקו .
הודעה אחרונה מאת תמיר מ, -
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
היי, מישהו כאן מכיר כמה כאלה שיוכלו לעזור לי אם חלקים לבמוו אי30 ויכול לתת לי כתובות שלהן בגרמניה? אני רוצה להגיע לשם פיזית ולקנות כמה דברים (גם חנויות אפטרמרקט שמוכרות קויילאוברים ודברים כאלה).
הודעה אחרונה מאת 123volvo, -
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
לחברי הפורום היקרים. יש לי ברכב מצבר בין שנה וחצי. בבקרים אין לי קושי להתניע אבל אם אני מנסה להתניע כאשר המנוע חם אני מרגיש שהסטרטר בקושי מסתובב בהתחלה ודווקא לאחר כמה ניסיונות הוא מתעורר. פרקתי את המתנע ושלחתי אותו לשיפוץ אבל זה לא פתר את הבעיה. על המצבר כתוב 60 אמפר בעוד שלפי היצרן נדרש רק מצבר של 50 אמפר. האם ייתכן שהמצברים של ימינו "מזייפים" בנתונים או שיש לי בעיה אחרת? חשוב לציין שהרכב לא נוסע הרבה (100 קמ בחודש) ולעיתים אני נאלץ להתניע בכבלים אם הרכב לא נסע שבוע. תודה
הודעה אחרונה מאת irork, -
- 0 תגובות
- 665 צפיות
חג שמח לכולם! אני מנסה לשחזר את הצבע המקורי של המיני שלי. במשרד הרישוי קראו לזה "ירקרק", בלוחית שעל השסי כתוב קוד צבע: HMW שזה אומר opaline green metalic. יופי נחמה! איך אני מסביר לפחח מה זה הצבע הזה? כלומר איך להרכיב את הצבע? לפחח יש קטלוג עם צבעים משלו, איך עושים התאמה? מצורף הצבע של הרכב כמטרו MG http://aronline.co.uk/images/peterborough_06.jpg האם יש דרך להשיג קטלוג של אוסטין עם התרכובת של הצבע? במחשבה שנייה, אולי זאת הזדמנות להיפרד מהצבע הבריטי הזה ולעבור למשהו אחר, מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת אדמסקי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
עוד מפגש מושלם עבר בשלום, נראה לי שמצאנו מקום חדש לעשות על האש. תודה לחברים שהגיעו. אני מגיע ומיד אחרי מצטרפים יהודה וסאלם אייל ויונתן מגיעים מוחמד וערן 2 טנדרים, נדב מהצפון הרחוק ודני מירושלים זה המקום להודות למיקה ולחברה של יונתן על תפעול המנגל, יצא אוכל מעולה! ה B3 צביעה מיוחדת של שומי מיכאל (justy1.2) סוף סוף מגיע למפגש עם הג'אסטי שלו, רכב במצב תצוגה אילן מגיע לגיחה קצרה הבנות בפעולה (מיקה עצבנית על המנגל כי היא מכרה כמה שעות לפני המפגש את ה B4, חודשיים האוטו היה למכירה ודווקא היום היא מכרה!) גיל וה GL רמי וההרד טופ
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, התהפך כשניסה לעלות את מעלה חורשן כואב הלב , היא הייתה מאוד מושקעת *הקרדיט לצלם "מלך החורשן"
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אתמול הייתי במפגש והיה ממש פצצה! ראיתי דודג' קורנט בצבע ירוק שממש אהבתי את הצבע. אשמח לזיהוי, אני בתחילת שיפוץ של ווספה עם סירה שניראה לי שאני רוצה לצבוע בצבע הזה. מצ"ב תמונות. תודה. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
הודעה אחרונה מאת LiranEyal, -
שלום לכולם, אמנם עדיין לא אספנות אבל בכל זאת.. קצת על הרכב: אצלי קרוב לשנתיים,במהלכן הוחלפו : בוקסות לפוליריתאן (כל הרכב),בולמים לקוני צהובים,שופצו קליפרים קדמיים+אחוריים + בוצעה הסבה לבלמים כפולים מקדימה (גם על הגיר וגם על הגלגל תוך כדי שימוש בחלקים מ33),הוחלף רדיאטור לחדש. כמובן בוצע גם טיימינג ועוד כל מיני דברים ששכחתי. בתוכנית : פחחות וצבע מהיסוד,מעבר לגיר של 145,סידור החשמל ברכב,התקנת חלונות חשמל,אזעקה ונעילה מרכזית,מערכת סטריאו,מיזוג אויר,ריפוד כללי,חידוש ג'אנטים,הכהיה של החלונות האחוריים ועוד כל מיני דברים שאני אזכר בהם בהמשך. כמה תמונות של הרכב לאחר שנשלפו המנוע והגיר ממתין לתחילת עבודה. אני אשדתל לעדכן מדי שבוע. צפייה מהנה והערות יתקבלו …
הודעה אחרונה מאת U-re, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעתד לייבא חלקים מארה"ב (בהשטה ולא במשלוח אוירי) אני מתכוון להשתמש בשיטת קונסולידציה - כלומר חברה המביאה מכולה הרשומה על שמה אבל מכילה מספר מטענים של מספר ישויות. את השחרור מהנמל אני מתכוון לעשות בעצמי. משהו יכול לפרט לי אילו עלויות נוספות עתידות להיות לי בארץ? (אני חושב רק על מכס ומע"מ אבל אני בטח טועה ) תודה
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמונות מהמפגש וחגיגת יום הולדת לטלי
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
מועדון החמש מזמין את חבריו לתחרות צילום חובבים נושאת פרסים :"רכבי אספנות מזווית אחרת" 1 2
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין את חברי המועדון לתחרות צילום חובבים נושאת פרסים בנושא "רכבי אספנות בזווית אחרת" הנכם מוזמנים להגיע לאירועים הרבים ולמפגשים האזוריים, לצלם את רכביכם ורכבי חבריכם – "בזווית אחרת" לפי פרשנותכם, ולתת ביטוי אומנותי מיוחד לרכבי האספנות, באמצעות הצילום. תקנון התחרות מצורף, אנא קראו. הורידו את טופס הגשת המועמדות, מלאו את הפרטים בצירוף תמונות, ושלחו למשרד המועדון בדוא"ל: [email protected] שימו לב להוראות הצילום בתקנון, תאריך אחרון להגשת התמונות 30 ביוני 2013 במהלך הקיץ תתאפשר הצבעה של הקהל הרחב. הכרזה על הזוכים באירוע סוף הקיץ. פרטים נוספים באתר המועדון ובפייסבוק. בהצל…
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
חידת זיהוי
מאת JuniorGT- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 988 צפיות
הודעה אחרונה מאת [פנדוב, -
ציפוי גחון בזפת
מאת Buki-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 711 צפיות
שלום, יש באוטו שלי צורך לחדש את ציפוי הזפת בגחון בכמה מקומות. בתור פתרון זמני ריססתי ספריי זפת, אבל הוא כמובן לא נותן שכבה עבה כמו שהייתה במקור (שכבה של 2-3 מ"מ). איזה חומר קונים, מאפה קונים ואיך מיישמים אותו? תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מדבקת מיכל דלק
מאת אושרי- 1 תגובות
- 877 צפיות
יש לי אופנוע שוודי בשםNV ,מצרף תמונה,אני מחפש עבורו מדבקות למיכל הדלק. מצרף כאמור תמונה שלו,תמונה מהרשת ואתר רלוונטי. האופנוע כנראה נדיר ולא מצאתי דבר באיבי,אשמח לעיצות מכם. צילמתי גם את המדבקה שהייתה לפני הצביעה. תודה מראש. http://mo-ped.se/nvel.htm
הודעה אחרונה מאת karni shani, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
דוד שלי התלווה אלי לאירוע סוף הקיץ בפארק הלאומי והתלהב מכל הדה-שבו שהיו ברונדו. לפני שנים בשנות ה-70 המוקדמות היתה לו דה שבו כמו בתמונה המצורפת (שלו בטוח לא שרדה כי הוא עשה איתה תאונה שגרמה כנראה לאבדן מוחלט) הוא שאל אותי אם עדיין קיימות כאלו בארץ ולא ידעתי לענות לו (נראה לי שלא) שלו היתה כנראה משנת 1962 או 1963 הדגם שבתמונה חדש יותר (מסוף שנות השבעים)
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, דרושה המלצה בדבר בעל מקצוע לציפוי/חידוש הפגושים לספיטפייר, הפגושים "לא ישרים" האם יש בעל מקצוע שיכול לעזור בנושא? תודה.
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ברכב שהבאתי לארץ (מוסטנג 66) היו מורכבים צמיגים במידה 17/ 235/45 .הצמיגים היו מורכבים על הרכב,ולא אני הרכבתי אותם,אלא מוכר הרכב (ולא אמרתי לא רוצה,למרות שרציתי להיות קרוב למקור שהוא 195/70/14) בעמדה מס' 1 נרשמו לי הצמיגים שהיו על הרכב. (זוכרים ? 235/45/17) אני מכיר מישהוא עם מוסטנג דומה,שברישיון הרכב שלו מופיע מידת צמיגים 195/70/14 .ואם הוא מעוניין לשים מידת צמיגים דומה לשלי 235/45/17.? ועכשיו לשאלת ההיגיון.מה דעתכם ,יש מצב ,חוקי,ואני מדגיש חוקי בלבד,שיאשרו לו את השינוי ברישיון? מי מוסמך לשנות אם בכלל?
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 7 תגובות
- 934 צפיות
לפני מספר ימים הזמנתי מספר חלפים מאנגליה(מיניספייר) מחזירי שמן ,אטמים ,ותפוחי פרונט.למיני שלי. היום אני מקבל טלפון מ D H L ונאמר לי שעלי להמציא אישור ממשרד התחבורה(בקשה לשחרור מותנה) משהו מכיר? אובד עצות. עזרה...
הודעה אחרונה מאת ברברון, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכב 4X4 הרמה מלאה, עם בעיה במתלה, אז דרוש גרריסט סבלני. אשמח להמלצות תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
האם ניתן ליבא ענתיקה מחול? איך ניתןלעשות זאת ולהישאר בחיים?
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 2 תגובות
- 971 צפיות
בחיפוש באי ביי אנגליה, על מנת לקבל תוצאות למכניות עם הגה בצד שמאל איך ואיפה אני רושם את ראשי התיבות ומהן - תודה-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני עובד לאט על שיפוץ ושדרוג אופנוע סוזוזקי GSX 400 מודל 84 (ותודה לישי על העזרה במציאת הכלים) התוכנית היא פירוק מלא ושיפוץ של כל המכללים תוך "בנייה" והתאמה של האופנוע לפי טעמי האישי. עד עכשיו עסקתי בעיקר בפירוק ואיסוף חלקים וביצוע שינויים שונים, בשבוע שעבר השלדה וחלקים נוספים חזרו מניקוי חול וצביעה והתחלתי בהרכבה,לאחר שאגיע למצב של "שלדה מתגלגלת" אעבור לטפל במנוע שאמור להיות במצב תקין בסה"כ. ניתן לתמונות לדבר
הודעה אחרונה מאת idodaniel, -
- 4 תגובות
- 849 צפיות
לקראת קו הסיום של שיפוץ האמבולנס. רקע האמבולנס המשתפץ הוא מדגם שברולט סברבן , חברה בארה"ב שזיוודה ואיפיינה את האמבולנס העניקה לו את השם FRANKLIN, בכל האמבולנסים מדגם שברולט שהובאו לארץ בשנות ה 60 -70 היו סמלי ה FRANKLIN ממוקמים על דופן קדמי ימין ושמאל של האמבולנס ולכן זה גם הכינוי שהודבק לו. ולמה אני מספר לכם את זה? אני מנסה חודשים ומחפש את סמלי ה FRANKLIN ולא מוצא. לא בארץ ולא ב EBAY אם מישהו מחזיק במקרה סמלים כאלה , אשמח מאוד לסגור עליהם את היד. בתקווה לבשורות טובות צביקה
הודעה אחרונה מאת הללי, -
היי לכולם. כמו שכולכם הבנתם מהכותרת קנית אלפא סוד. אבל... מאחורי סיפור קנית האלפא ישנו סיפור. לפני קצת יותר מ17 שנה גרתי בבניין מגורים גבוהה שחיו בו הרבה שכנים. מתחת לבניין כל יום היו מתאספים נערים בני 18-20 עם אלפות ספרינט ולרוב סוד. כל יום לפי הצליל של המנוע הייתי מזהה אותם ויורד למטה. מקשיב לדיבורים וחולם שיו אחד כשאגדל תהיה לי גם אלפא סוד. פעם כשאחד הנערים קלט אותי, הציע לעשות לי סיבוב באלפא שלו. הייתה לו אלפא סוד אדומה 1350 82. אני לא יכול לתאר לכם את ההרגשה עברו שני קנית כל מיני רכבים שאהבתי, אבל את רכב החלומות לא! לפני כשנה תופס אותי חברינו אהרון מעיין שגם במקרה מצא לי את ה131. ואומר לי יש לי בשבילך סוד יפה ורוצים אליה הרבה כסף. אז מצב הכלכלי ל…
הודעה אחרונה מאת fantic84, -
- 0 תגובות
- 673 צפיות
עשור למותו של ג'וני קאש. http://www.youtube.com/watch?v=rWHniL8MyMM
הודעה אחרונה מאת ירון פ,
-
מי מחובר 21 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 250 אורחים (הצג רשימה מלאה)