Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצורך העניין ההגיון שלך עקום - היבואן חושב: "זה מלאי ישן ונדיר - שיגיד תודה שיש לנו אותו בכלל..."

* נאמר כמובן בציניות.

ציניות בצד, בעופר אבניר על חלקים ישנים דווקא כדאי לגשת ולבקש הנחה ולציין את המודל של האופנוע. אם זה אכן מלאי ישן הם שמחים למכור גם בהנחות גדולות. הם אומנם מונופול אבל עדיין עסק כלכלי.

ערן המיסב היגוי הזה הוא מקורי? מיסב סיכות או שבמקור הגיע מיסב כדורים ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המיסב הוא מיסב גלילים קוני, כך הגיע במקור (בכל זאת מודל 84 - לא ממש ענתיקה)

אתה צודק בקשר לעופר אבניר, על חלקים לפיאג'ו Si שעוד הצלחתי למצוא אצלם מדי פעם תמיד קיבלתי איזו הנחה.

פה מדובר על חלקים שנמצאים בשימוש בהרבה דגמים חדשים יותר.

פורסם

סוף סוף אחרי הרבה חודשים והתקדמות איטית האופנוע חזר לעמוד על הגלגלים,היום מילאתי שמן בבולמים הידקתי את כל הברגים והרכבתי את הגלגל הקדמי

20130918_003236.jpg

20130918_004909.jpg

בקרוב עובר לשלב הבא:המנוע

לילה טוב וחג שמח

פורסם

עוד פרטים

קליפר מורכב (בלי רפידות עדיין)

20130918_154030.jpg

כידון, מיקום ראשוני של מפסקים וכו' - רק כדי לראות איך נראה

20130918_154131.jpg

אחד הנושאים שהכי מלחיצים אותי, מערכת החשמל. פחות מחוסר ידע ויותר מרצון לשפר ולעשות דיאטה רצינית למערכת, רוצה מראה "נקי" עם מינימום חוטים גלויים.

אני מנסה לחשוב איך לסדר את הרכיבים של המערכת מתחת למושב. החלק הלבן הוא מודל מקרטון של המיישר שאני אשתמש בו - (עוד לא הגיע)

20130918_160158.jpg

20130918_160332.jpg

פורסם

התקדמות יפה מאוד.

לדעתי יש לתת את הדעת לנושא הקירור של רכיבים מסוימים אם קיים חשש שיתחממו במקום סגור.

אשמח גם אם תוכל לשתף ביותר פרטים אודות העסק שביצע את הצביעה באבקה ,כתובת ומחירים לדוגמה.

חג שמח

אריק

פורסם

היום התחלתי לעבוד על המנוע, בגדול המנוע אמור להיות תקין (הניע והחזיק טורים לפני שהתחלתי).

אני אפרק מנוע עליון כדי לבצע ניקוי פיח, לרענן אטמים וכללית לבדוק שהכל באמת בסדר. גם שהחלקים מפורקים יותר קל לנקות יסודי ולצבוע.

מתחיל מפירוק הראש - סה"כ נראה בסדר.

20130919_162500.jpg

הבא בתור בלוק המנוע, הצילינדרים נראים טוב ללא שריטות או חלודה

20130919_162401.jpg

הבוכנות מפויחות אבל לא משהו בלתי צפוי, מה שכן נראה שהמנוע עבר חריטה מתישהו - הבוכנות באוברסייז 0.5

20130919_162608.jpg

החשש העיקרי שלי הוא ששרשרת הטיימינג זקוקה להחלפה,היא הייתה די רפוייה כשהמותחן היה בפנים עד הסוף ובנוסף יש סימני חיכוך ברורים על כל המותחנים, ממש ברה של חריצים.

האם אפשר להחליף שרשרת טיימינג בלי פתיחת מנוע תחתון?

בנוסף אשמח לטיפים לגבי ניקוי טוב של חלקי המנוע מבחוץ

פורסם

בוקר טוב

1. תתייעץ עם מישהו שמכיר היטב את המנוע הזה יתכן והבעיה היא במותחני שרשרת הטיימניג

והחלפה שלהם תפתור את הבעיה של השרשרת הרפויה.

אם אני זוכר נכון (עשיתי את זה פעם אחת מזמן) אפשר לחבר לשרשרת הישנה שרשרת חדשה

ע"י חולית החיבור הצמדה של החדשה וגילגול עד שרק החדשה יושבת ואז לשחרר את הישנה.

שים לב היטב לכיוון!

2. שקול קדיחת כמה חורים באזור התחתון של המגש שהתקנת לטובת קירור אויר למערכת החשמל

המוסתרת, כפי שציינו כבר איוורור נאות דרוש, ובדוק איזה חלקים יצטרכו לשבת מבודדים מהגוף (-).

3. במידה ואתה המתקין את אבזרי החשמל "שוכבים", משטח גומי בין המגש לחלק ימנע רעידות וזמזומים

מיותרים ויבודד בין סוגי המתכת השונים וימנע ראקציה וחמצון.

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...