Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שהבאתי לארץ (מוסטנג 66) היו מורכבים צמיגים במידה 17/ 235/45 .הצמיגים היו מורכבים על הרכב,ולא אני הרכבתי אותם,אלא מוכר הרכב (ולא אמרתי לא רוצה,למרות שרציתי להיות קרוב למקור שהוא 195/70/14) בעמדה מס' 1 נרשמו לי הצמיגים שהיו על הרכב. (זוכרים ? 235/45/17)

אני מכיר מישהוא עם מוסטנג דומה,שברישיון הרכב שלו מופיע מידת צמיגים 195/70/14 .ואם הוא מעוניין לשים מידת צמיגים דומה לשלי 235/45/17.?

ועכשיו לשאלת ההיגיון.מה דעתכם ,יש מצב ,חוקי,ואני מדגיש חוקי בלבד,שיאשרו לו את השינוי ברישיון?

מי מוסמך לשנות אם בכלל?:cry:

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

לא, לא ניתן להביא 2 רכבים ולהגיד לו יש כזה אז גם אני רוצה. כל אישור ניתן פרטנית לרכב ספציפי ותקף רק אליו.

בשביל לקבל אישור חוקי לכל מידת צמיגים שתחפוץ אתה צריך לקבל אישור מהיבואן הרשמי (במקרה שלך דלק מוטורס) וממש לא מעניין אותם שהרכב שלך הגיע ביבוא אישי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הוא שואל על הרכב של החבר שרוצה לעלות למידה גדולה יותר...

אז לא, אין שום מצב חוקי שיאשרו לו דבר כזה, הדרך האפורה לא פחות חוקית רק דורשת בקשיש :twisted:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיף, אולי יש התקדמות מאז שנת 2010?

אני "תקוע" כרגע עם מידת צמיגים שנרשמה על הרכב שהוא עבר עמדה 1 לראשונה אבל אין להשיג את המידה הזאת יותר...

מה ניתן לעשות כדי לשנות מידת צמיג/ ג'אנט?

פורסם

אכן מידה בעייתית,

גם באתרים בחול אין את המידה.

אצלי הייתה בעיה דומה ומצאתי צמיגים של micky thomson ,

כנראה שתאלץ להעזר במשהו לשנות מידה...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כל מה שכתבת אני כבר יודע... בגלל זה השאלה המקורית הייתה אם משהו השתנה משנת 2010 או שעדיין צריך אישור יבואן (דלק מוטורס)?

פורסם

כמעט בטוח שדלק מוטורס הם לא הכתובת. מוסטנג 66 יובאה לארץ ע"י יבואן אחר, כנראה זה שישב ביגאל אלון פינת יצחק שדה.

פורסם

מה שאני עשיתי...

ראה כאן: http://www.rimsntires.com/specs.jsp , זה אתר שנותן לך אפשרות להשוות גדלים שונים של צמיגים. לקחתי את המידה 215/65/14 וחיפשתי שינויים מינימליים, למשל 205/70/14. ההפרש הוא 8 מ"מ בלבד בגובה, ניתן להשיג צמיגים בגודל הזה בארץ במחיר נוח:http://www.all-tire.co.il/tires.php?id=62

צילמתי והדפסתי את הדף מהנט, עם הנתונים של שני הצמיגים וניגשתי למכון טסטים לקבל אישור תיאורטי לגבי המידה החדשה ורק אחר כך קניתי וניגשתי למכון לאישור ברשיון.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
לא, לא ניתן להביא 2 רכבים ולהגיד לו יש כזה אז גם אני רוצה. כל אישור ניתן פרטנית לרכב ספציפי ותקף רק אליו.

בשביל לקבל אישור חוקי לכל מידת צמיגים שתחפוץ אתה צריך לקבל אישור מהיבואן הרשמי (במקרה שלך דלק מוטורס) וממש לא מעניין אותם שהרכב שלך הגיע ביבוא אישי.

לא צריך אישור יבואן ולא בטיח.

כל מכון קומפיוטסט לבוחן הראשי יש סמכות לבדוק ולתת לך אישור קבוע ברשיון רכב אם זה בטיחותי

לא בקשיש ולא נעליים .... מנסיון אישי לפני 10 שנים!!!

היה לי רכב לפני 10 שנים שכל חצי שנה בטסט הייתי מחליף את הגלגלים , בסוף לאחר בדיקה של הבוחן כאשר הגעתי למכון עם הגלגלים הרחבים התברר שהגודל שאני מחליף ניתן לשים על הרכב למרות שהם יותר רחבים מהמקור וממה שרשום במפרט של הייצרן !!!,

הבוחן הראשי בקומפיוטסט שינה לי את המידת הצמיגים ברשיון רכב ולאחר חצי שנה קיבלתי רשיון רכב עם המידה החדשה

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

ניראה לי שישתנו כמה דברים מלפני 10 שנים כאשר אז הצלחת לשנות מידה, היום קשה לשנות מידות לצמיגים לא רק בתחום רכבי האספנות כל הפרוצדורה שונה היום.

טל

• תוכן חדש...