Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו גיבשתי מחיר למספרי רישוי 1000 ש"ח למספר מי שמעוניין בשמחה ותחסכו ממני את התגובות תחנה מרכזית וכדומה זה המחיר המספרים ימכרו כחבילה לא בודדים תודה מראש עודד

פורסם

בהתייחס לנדירותם של המספרים המחיר סביר,אבל יהיה קשה למצוא קונה שיעדיף המספרים על הממון בכיסו.:-(

תוכל לספר איך הגיעו אליך,המספרים הכל כך נדירים?

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

מה זה 4000 שח לכזו היסטוריה יש משפט באנגלית שאומר No money no honey דרך אגב A110 הציע לי עזרה בפרטי אבל אני לא יכול לחזור אלו אין לי מספיק הודעות יש דרך אחרת ליצור איתו קשר

פורסם
מה זה 4000 שח לכזו היסטוריה יש משפט באנגלית שאומר No money no honey דרך אגב A110 הציע לי עזרה בפרטי אבל אני לא יכול לחזור אלו אין לי מספיק הודעות יש דרך אחרת ליצור איתו קשר

מבלי להעליב יש לי הרגשה קלה שאתה חי בסרט...

פורסם

קבל עצה שלפעמים גם אני לא מצליח לנהוג לפיה.

פרסם את המספרים בכל מדיה אפשרית ואל תגיב לתגובות מרגיזות.

מי שהמספרים חשובים לו, כן ישלם המחיר שבקשת.

לדעתי הם נדירים ביותר.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
תודה על התגובה בעלת העומק והתבונה חבר אמר לי שמורה טוב הוא מורה לחיים

לא היתה כוונה להרגיז ואם אכן כך קרה אז קבל את התנצלותי.

יחד עם זאת ניסיתי להגיד לך בקלילות שהמחיר שאתה דורש נראה (לי) "קצת" גבוה בשביל לוחיות רישוי.

אגב גם אתה קצת לעומתי בתגובות שלך וזה כנראה "מזמין" כאלו תגובות - אבל זה בסדר.

אני חושב שמשהו שווה בדיוק את מה שמוכנים לשלם עליו - יש כאן מליון דוגמאות לכך בשרשורי "ענתיקות בחצרות".

מאחל לך בהצלחה.

אורן

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא בארץ אספן שמוכן לשלם את הסכום שאתה דורש.

בחו"ל הסיכוי עוד יותר קטן. אני יודע כי בשנים האחרונות קניתי כמעט כל לוחיות ישראלית מענינת שהוצעה אינטרנטית למכירה או החלפה. את האחרונה קניתי ב $99.95 , והייתי המציע היחיד:

http://www.ebay.com/itm/281119013259

אבל, זכותך כמובן לבקש כל סכום שתרצה. ההצעה שלי אגב, עדיין עומדת.

בהצלחה,

נמרוד

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...