רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מנוע שירד מרכב אחרי תאונה לפני 5 שנים, הרכב הורד מהכביש, לבעלים של המנוע יש את המספר רכב (לוחית רישויי) אוקיי, איך אני ממשיך מכאן? למי פונים? מה עושים? פשוט הולכים למשרד הרישויי ואומרים שצריך להוציא שטר מכר למנוע? לא כך כך מבין בזה אבל אשמח לדעת מה התהליך.
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 919 צפיות
הקרדיט לתומר הדר: https://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/tomer.hadar.5?hc_location=stream חברים בעלי רכבי אספנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: אחרי מבצע מתיש לפינוי המוסך של סבא של חבר התגלה אוצר של שמשות לרכבי אספנות משנות החמישים עד השמונים. חלק ניכר מן השמשות האלה כבר אינו ניתן להשגה בקלות. תרגישו חופשי לשרשר הלא...ה - בין השמשות (אה? ביטוי ספרותי) התגלו השמשות האלה: טרנספורטר אחורי טרנספורטר קדמי מרצדס w123 קדמי ואחורי פורד קורטינה קדמי אופל אסקונה 85-87 קדמי אלפה 75 אחורי פיאט 131 קדמי פיאט 127 צד (לא בטוח) ואחורי רנו 12 קדמי פורד פיאסטה אחורי סופה קדמי פג'ו 304 קדמי פג'ו 504 אחורי פג'ו 305 סטיי…
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 667 צפיות
חברים וחברות, אספנים אספניות, רוכבים ורוכבות. ביום שישי הקרוב, נצא בשיירה מאורגנת להתארח באירוע "ישראלי על הבר", המתקיים במסעדת "זינגר'ס" ליד קיבוץ גן שמואל בשעה 16:00. האירוע הינו ביוזמה וארגון של קבוצת "פיברקלאב" האמא והאבא של רכב ישראל. ובשיתוף עמותת "גדולים מהחיים", המסייעת לילדים חולי סרטן. השיירה תצא מהטוביה בשעה 14:00 בנסיעה מאורגנת לכיוון המסעדה ובחלוקה לאופנועים ומכונית. חברים המעוניינים לצאת בשיירה מתבקשים ליצור איתי קשר בהקדם. פאב הטוביה יישאר פתוח לטובת אלה שיבחרו להישאר בי-ם כרגיל. להתראות-רן
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 6 אלף צפיות
לידיעת אספני הטרקטור: על היתרונות הבולטים שבאחזקת טרקטור (חקלאי) כבר כתבתי בעבר: - פטור מאגרת רישוי שנתי - מבחן רישוי רק אחת לשנתיים - פטור מאגרת העברת בעלות אך זה עתה מצאתי שניתן גם להעביר בעלות על טרקטור ללא טסט בתוקף, אפילו אם מדובר בשנים רבות. (שלא כמו ברכב פרטי עד שלושה חודשים ללא טסט). במוקד המידע *5678 לא יודעים מכך. אבל ניתן להעביר בעלות לטרקטור רק במשרד הרישוי (לא בדואר) והפקידים מודעים לתקנה זו. תמיד נעים לשמוע על פשטות בירוקרטית.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 0 תגובות
- 682 צפיות
הרמת כוסית במפגש המרכזי בנוקיה הטקס יתקיים ברחבת החנייה המרוצפת של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 30.08.13, בשעה 17:30. החברים מתבקשים להקפיד על כניסה מסודרת לרחבת החנייה בנסיעה איטית. אין להחנות את הרכבים באזור בית הקפה. יש להציג כרגיל תעודות חבר בתוקף בכניסה למתחם. לבירורים ניתן לפנות אל מתניה הלוי, רכז נוקיה , בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הרמת כוסית לראש השנה ביום שישי-30.08.13 יתקיים טקס הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה, במקומות המפגש השונים של מועדון החמש ברחבי הארץ: בת"א, השפלה, נשר השרון וכרמיאל הטקס יתקיים בשעה 17:30. בירושלים הטקס יתקיים בשעה 14:30. וועד המועדון מאחל שנה טובה לחברים ולבני משפחותיהם שנת עשייה פורייה, שנת אספנות מוצלחת ונהיגה בטוחה שנה טובה! סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
- 1 תגובות
- 644 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין עקב החגים המפגש הוקדם לשבת 31.08.13. בספטמבר לא יתקיים מפגש. נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לינק לכתבה שפורסמה היום, אני נהנה מאוד לראות את השיפוצים שלך ליאור ואת הרכבים המדהימים שאתה מחזיר לחיים בתור רוכב לשעבר ואחד שאוהב לתקן לבד... אני עוד לא יכול לפרסם קישורים אז חפשו ליאור ברוך או שתדביקו בכתובת של האתר של כלכליסט local/articles/0,7340,L-3611163,00.html/
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
ביום שבת הקרוב, 24.08.2013, נצא לטיול בנופים המקסימים בין כרמי יוסף לעין כרם. נפגשים בצומת רעננה (לכוון דרום), בשעה 9:30. הטיול תחת הכותרת של "נופי אירופה בישראל" כפי שמתבטאים בכביש 44, 386, 395 וכד'. בית שמש, נתיב הל"ה, כרמי יוסף, צובה, נס הרים וכד'. נוף מדהים ומקומות מעניינים. להלן האתרים בהם אנו אמורים לבקר. נבקר במרכז החקלאי אורגני "מלוא הטנא" הנמצא בסמוך לכרמי יוסף: http://www.weekend.co.il/mishorh/tene/ נמשיך בדרך המקסימה המובילה למנזר יוחנן במדבר: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A0%D7%96%D7%A8_%D7%99%D7%95%D7%97%D7%A0%D7%9F_%D7%91%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A8 ונשב לשתות קפה, להנות מעוגה, (ומי שרו…
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 4 תגובות
- 877 צפיות
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה במציאת זגג באזור הצפון שמסוגל להתקין שמשות עם קאדר (פס פלסטיק בצפוי כרום אשר נכנס לחריץ בתוך הגומייה). לאחר כשלון של זגג אחד תוך יצירת נזק לגומייה. אשמח לעזרתכם, בתודה, גל
הודעה אחרונה מאת shugon29, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לשתף אתכם בהתלבטות גדולה שיש לי, מה כדאי לי לעשות עם הרכב שלי/ מדובר (למי שלא מכיר) בסובארו רקס 1983, שהצלתי מאבדון לפני שבע שנים בערך, שהיתה במצב מוזנח ובכיוון אחד להפוך לפחית קולה בסין, טיפלתי בה לאט לאט, קודם מבחינה מכאנית, אחר כך גם פחחות וצבע, מאז היא שימשה אותי כרכב היומיומי שלי באמינות סבירה לרכב בגילה לפני פחות משנה, מעט לפני שהגיע הזמן שאפשר להעביר אותה לסטטוס אספנות אחרי כל השנים שחיכיתי לכך, נגשתי למשרד הרישוי מהסיבות הלא נכונות... להקפיא את הרישיונות... בנסיעה שגרתית החל הרכב להתחמם וכשעצרתי בצד גיליתי "טחינה" בשמן, הלך הראש מנוע... הבלוק פסול ולמצוא אחר זה בלתי אפשרי... (לרכב הזה בעיה חמורה של מחסור בחלקי חילוף ), אז קיבלתי החלטה לחפש לאט …
הודעה אחרונה מאת asafamir, -
חלקי חילוף
מאת odednn- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 665 צפיות
במסגרת שיפוץ סיטרואן פאלאס ; רציתי לשאול האם יש בתי עסק שמתמחים בסוג מסויים של חלקי חילוף ; לדוגמא בית עסק שמתמחה בתפוחים/תותבים או אפילו בית עסק שמחזיק פילטרים שמן/אוויר. פניה לחנויות חלקי חילוף רגילות לא מניבות תוצאות.
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
אז חזרנו ... מזה מספר חודשים , אני נובר ונובר- מחפש אחת , כמובן מהישנות , אחת בסגנון של איך שהבאתי-הצלתי את הספרינט בעבר שמאילוצים נעשה הבלתי יאומן מבחינתי ופשוט מכרתי . הכל התחיל לפני כשבוע לערך - הגיע לי מידע לגבי הסטטוס בו נמצאת הספרינט שנמכרה במצב תצוגה - בוהקת ורועמת . אך לא כך היה הסטטוס המעודכן שקבלתי . לא יכולתי להישאר אדיש ומיד הרמתי את הכפפה כפי שהרמתי אז לפני מספר שנים כששכנעתי את הבעלים למכור לי וזאת בטענה כי הגעתי להצילה . תהליך החזרה היה מהיר וללא כל קושי שכן על הדרך היו כמה שממידע שהודלף - זממו גם הם עליה ובצדק. שמח שחזרה לחיקי וכבר בימים אלו , בידיי אני מחזיר אותה לרעום . מבטיח לעדכן וגם בתמונות המתבקשות כאן . הנה טעימה קטנה מתהליך החזרתה : שבוע טוב …
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 0 תגובות
- 751 צפיות
מישהו יודע את המידות של מחזיר שמן של סובארו מודל 82 ? מחזיר שמו שיושב על הבקקס והציריות נכנסות אילו. הגיר הוא אוטומט . אני יודע שיש R ו L . ומידות של אורינג .
הודעה אחרונה מאת eran9494, -
מס חדש הולך להיות מוטל על בעלי הרכבים "מס יגבה עבור כל נסיעה, ויחושב לפי מדדים כמו זמן ביצוע הנסיעה והאיזור הגיאוגרפי. ישראל מחולקת לשלושה איזורים גיאוגרפיים בהתאם לעומסי התנועה, וכל יום מחולק לכמה "תקופות" - מ-06:45 עד 09:00 ("אגרה גבוהה"), מ-09:30 עד 15:00 ("אגרה נמוכה"), מ-15:30 עד 18:30 ("אגרה גבוהה"), ומ-18:30 עד 20:00 ("אגרה נמוכה"). בשאר שעות היום לא תיגבה אגרה" מכאן - כל בעל רכב אספנות שירצה להיכנס לת"א שלא בשעות העומס, אלא בשעות הבוקר המוקדמות ולהגיע ליעדו עד השעה 0700 יצטרך לשלם מס נסועה, על מנת לחמוק ממס זה - יהיה עליו להגיע ליעדו עד השעה 06:45. בשלב זה יש פיילוט אבל בקרוב מאד המס יושת על כלל הרכבים במדינה - בדרך זו רוצים להקל על הפקקים. האמור לעיל …
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. החלטתי לקחת את הכותרת שליאור ברוך כתב בזמנו. קניתי את הרכב היום מהבחור הנחמד שקנה ממנו את הרכב. קישור לשירשור של ליאור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=457774 אגב, בהזדמנות זו תודה לליאור על העזרה הטלפונית. המטרה: שיפוץ ארוך (עד לאספנות-כשנתיים וחצי). עוד בתכנון, החלפת כל החזית לחזית של gti mk1. החלפת המנוע למנוע של gti, בעצם בזה אני צריך את עזרתכם, איזה מנוע ניתן לשים תחת מגבלות החוק? כרגע אני מחכה פה לגרר, תמונות בהמשך. המשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת LiranEyal, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במסגרת עלילות ממשלת ישראל והמס המחוספס איפה נרכיב את הקופסה ברכב אספנות? האם יהיה גם מקורי של היצרן? ועד כמה זה יפגע באוטנטיות של הרכב? - רן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4422687,00.html
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ככה באמצע שיפוץ (לקראת הסוף) פתחתי היום מנוע וחשכו עיני. בשניים מתוך 4 הצילינדרים יש שריטה בעומק של 3 ממ באחד מהם ובשני פחות. מדובר על מנוע 1147 סמ״ק. אשמח לעזרה בעניין בעלי מקצוע שיכולים לחרוט/להתקין סליב או לחילופין אשמח לשמוע עם יש למישהו מנוע כזה (בלוק) למכירה. אני גר באיזור השרון ואשמח להמלצות לבעלי מקצוע אמינים ובעלי מכירים סבירים. כרגע המנוע מפורק ונמצא על עגלה לצורך שינוע. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת LiranEyal, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
בצער רב אני נאלץ לבשר על פטירתו של עמוס שלדובסקי, חבר מועדון החיפושיות וחבר מועדון החמש. אדם יקר, כולו חיוכים ושמחת חיים. עמוס נפטר בעת חופשה בחו"ל לפני מספר ימים, לוויותו תתקיים היום בבית עלמין ירקון בשעה 16:45,שער הגאולה. יושבים שבעה בבית ברחוב הראשונים 21 ר"ג.
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 101 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
אז ככה... לצורך שיפוץ ה-RV החלטתי להחליף את כדוריות מיסבי הכידון לחדשות, עגולות ונוצצות. נשמע פשוט וקל, עד שהתחלתי "לטייל" ולחפש אחר כדוריות.. שמתי פעמיי לת"א, ל2-3 חנויות מיסבים מוכרות שמתעסקות בעיקר במה שאני מחפש - מיסבים, על כל המשתמע מכך. מעבר לעובדה שעד שהתייחסו ל"לקוח" בכל אחת מהחנויות לקח זמן וכשהתייחסו, התגובה הייתה "כן" מחוסר התייחסות לאדם שממול אלא תחושת "נו מה אתה רוצה"... באותו רגע ממש התחשק לי לבקש סליחה, אבל ממש סליחה שהפרעתי לכם לעשות את מה שאתם עושים, שזה מכירת מיסבים והחלקים שלהם... כי.. באתי לקנות את מה שאתם מוכרים.. בכל אחת מהן, כשנכנסתי וביקשתי לקנות כדוריות במידה שציינתי, כ-50 מכל סוג (סה"כ 100 כדוריות), קיבלתי פרצופים של אתה ממש מ…
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים, אני מבקש את עזרתכם במציאת קרב לפילטר של הקונטסה 900 או תחליף שיתאים במקומו . יש לי תמונה שלו מפורק שאני מצרף וגם את המידות: גובה : 86 מ''מ, קוטר חיצוני 66 מ''מ , קוטר החור 12 מ''מ. בינתיים טבלתי אותו בסולר וניערתי ידנית (בלי לשטוף חלילה). רק השריה , ניעור קל , השריה וושוב ניעור קל כדי להסיר בעדינות את השמן והלכלוך הישן כמה שאפשר מהפילטר עצמו. כמובן שייבשתי בשמש לפני ההחזרה למקום. אבל אני מאד אשמח אם מישהו יוכל לזרוק כיוון היכן אוכל למצוא משהו דומה או תחליף כלשהו חדש שייכנס למקום של הקרב פילטר הזה. תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא מצליח להשיג מידת צמיגים 235\55\16 אשמח לרעיונות תודה.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
פחח מאזור המרכז
מאת dkn1- 0 תגובות
- 825 צפיות
מבקש המלצה לגבי פחח מאזור ראשון לציון ,אזור המרכז , יותר חשוב איכות העבודה ולא המחיר הזול ביותר ! בתודה מראש .
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תרגיל של סטודנטים לקולנוע על מרצדס עם מערכת שצופה סכנות עתידיות - http://www.youtube.com/watch?v=MZGPz4a2mCA דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
חבר מועדון החמש יוסי כהן משיק אלפא רומאו ספיידר משנת 1980 במפגש נוקיה ביום ו' 23.8.13
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת אלפא רומאו ספיידר משנת 1980 ALFA ROMEO SPIDER 1980 (התמונה להמחשה) הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש – יוסי כהן ההשקה תתקיים באופן חד פעמי ברחבת החנייה המרוצפת של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 23.08.13, בשעה 17:30. החברים מתבקשים להקפיד על כניסה מסודרת לרחבת החנייה בנסיעה איטית. אין להחנות את הרכבים באזור בית הקפה. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית- חן פרחי. בעלי אלפא רומאו מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256…
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
בתור בעלים של סופר טנרה, וחבר בפורומים של הטנרה, נרשמתי למפגש אשר התקיים בבונדוץ (BONADUZ) בשוויץ. המפגש הוא לציון 30 שנה לדגם הנ"ל, וגם למועדון. המפגש נערך כ4 ימים, מיום חמישי ועד היום, בכל יום יוצאים לרכיבה משותפת, ובערב נפגשים לבירה אוו והיה הרבה מאוד בירה, והלינה היא באוהלים. הגיעו בעלי יאמאהה מכל אירופה (אנגליה, צרפת, הולנד, בלגיה, רומניה, גרמניה רוסיה, צ'כיה ועוד). התבקשתי לשמש בתור צלם שם, במשך ה4 ימים רכבתי כ550 ק"מ של שבילים, יש לציין שאף יאמאהה לא נתקעה למרות הגיל
הודעה אחרונה מאת gluk, -
צביעת גנטים
מאת youval11- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
אשמח לקבל פרטים לגבי צביעת גנטים מגנזיום,הגאנט מתקלף ולכן יש לדעתי לעשות ניקוי חול או סודה וצביעה מחדש. מחפש מקום שיצבע לי אותם ,אני יודע שיש מקום בבאר יעקב שמתעסק בזה,אבל דרשו שאני יביא רק את הגאנטים בלי הצמיגים ולצערי את זה אני לא יכול לעשות.
הודעה אחרונה מאת CUCV M1009, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. יש לי כמה שאלות בקשר להסבת קורטינה מאוטומט לידני. יש לי סיירה פינטו 2.0 ידנית ויש לי קורטינה 74 פינטו 1.6 אוטומט אני רוצה להעביר את ה 2.0 עם הגיר הידני לקורטינה. כמה שאלות: הדוושות של הסיירה יתאימו? התושבת גיר של ה אוטומט יתאים לגיר הידני? דרייבשאפט קופלונג והיוק יתאימו מהסיירה לקורטינה? תודה
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול (שבת) יצאתי מבית שמש בסביבות השעה 4 לכיוון כביש 1 דרך כביש עוקף בית שמש. בכביש ראיתי שיירה של 6 מכוניות מדהימות (קלטתי רק סיטרואן טרקסיון אוונט אדומה-שחורה, סיטרואן דה שבו ומרסדס 300E) דבר ראשון היה מחזה מדהים! וממש פחדתי לנסוע ליד השיירה שלא תקפוץ לי איזה אבן מהכביש או משהו. דבר שני, ממש קשה להתרכז בכביש במצב כזה! נהנתי!
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- 2 תגובות
- 966 צפיות
The jury is still out on that question. but for me on Friday after pulling it out from storage, part of the preparation for delivery included a 40 mile test drive. well it was good fun. Although its an Auto its still quick. the V12 sounds fantastic and illegal speeds are very easy to get to...the motoring press doesn't regard this car too highly and at my garage everyone seems to think its slow. well it isn't slow. and the interior isn't too horrible although a bit for in its feel. one thing though - there isn't a lot of room to move your left foot around and the BMW auto transmission transfers a lot of heat through the tunnel into the cabin. the seat isn't very com…
הודעה אחרונה מאת oldcar,