Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב אני נאלץ לבשר על פטירתו של עמוס שלדובסקי, חבר מועדון החיפושיות וחבר מועדון החמש.

אדם יקר, כולו חיוכים ושמחת חיים.

עמוס נפטר בעת חופשה בחו"ל לפני מספר ימים, לוויותו תתקיים היום בבית עלמין ירקון בשעה 16:45,שער הגאולה. יושבים שבעה בבית ברחוב הראשונים 21 ר"ג.

1_155577535.jpg

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יהי זכרו ברוך.

שלא תדעו עוד צער.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

יהי זכרו ברוך.

שלא תדעו עוד צער.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איש יקר, היה לי הזכות להכיר אותו, אובדנו כאב גדול , הוא יחסר מאדלמשפחתו, ולמועדון החיפושיות.

תנחומי למשפחה, שלחא תדעו יותר צער.

יהי זכרו ברוך.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עצוב לשמוע כשמישהו נפטר, אפילו אם זה אדם שלא מכירים יותר מידי.

את עמוס לא הכרתי אישית, אבל הוא זכור לי כדמות צבעונית ושמחה ממפגשי החיפושיות, אליהם הייתי מגיע מידי פעם.

מגיע עם בנו, בטרנספורטר העליזה המדהימה, שולפים כסאות, מגבירים מוזיקה ומכינים קפה.

עצוב לשמוע שאדם כל כך צעיר נפטר.

יהיה זכרו ברוך.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הכרתי את עמוס ז"ל לפני כ 3 שנים, כשימשתי כשופט בתחרות הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל.

הוא הגיע עם הטרנספורטר הכתום-לבן שלו, וכשהערתי לו שהיא לא ממש מקורית בפרטים רבים, ענה לי - "המכונית משקפת אותי בדיוק, שמחה ומלאת חיים".

תנחומי למשפחה, שלא ידעו צער עוד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...