רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בשישי הזה התכבדנו לארח נציגות של הפיבר קלאב בנס ציונה. לכבוד האורחים התמלאה הרחבה עד 0 מקום. מסתבר שמרבית עלמות הפיבר מתכוננות למסיבת סוף הקיץ ולא נוסעות, אלו שכן - התייצבו לבחינת הקהל ברחבה, הייתי אומר בחינה מדוקדקת:
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
כונס לרדיאטור
מאת e_r- 2 תגובות
- 868 צפיות
אני מחפש כונס לרדיאטור אבל המחירים בחו"ל+משלוח+מיסים לא יוצא משתלם בעליל לחלק כ"כ פשוט... יש המלצה איך אפשר להימנע מיבוא של שהחלק מחו"ל?
הודעה אחרונה מאת e_r, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 62 תגובות
- 14.1 אלף צפיות
שלום חברים, יו"ר המועדון החמש נחום קדמיאל קיים החודש פגישה עם משה ימיני, ראש תחום ייצור סחר וייבוא במשרד התחבורה. נושא הפגישה היה ייבוא אישי של חלקי חילוף, בדגש על שחרור מהיר ללא צורך באישור רשמי ממשרד התחבורה, לאותם פריטים שאין להם שום משמעות בטיחותית. ראו בקובץ המצורף את הרשימה המלאה של הפריטים לשחרור מהיר (הוקלד בוורד בגלל גודל הקובץ; את הנייר הרשמי אפשר לקבל במשרד המועדון). להלן סיכום הפגישה: 1. הנחיות משרד התחבורה בנושא שחרור מהיר ברורות. על כל חבילה העונה לדרישות "שחרור מהיר" מוטבעת חותמת ע"י פקח משרד התחבורה: "לא נדרש אישור רשמי ממשרד התחבורה", בציון תאריך מתן ההיתר לשחרור. מכאן הדואר צריך לשלוח את החבילה לנמען במקביל למילוי טופס פרטים בלב…
הודעה אחרונה מאת kuala_lumpur, -
-
ערכתי סדר במחסן שלנו,מישהו מזהה מה זה?
הודעה אחרונה מאת סטרו81, -
שלום! אני מנסה לסייע למכר שלי בשיפוץ של אלפא סוד 83'. כפי שאפשר להתרשם מהתמונות, הרכב זקוק לפחחות כללית אך בסה"כ יש לו פוטנציאל. ברכב נמצא כרגע חלק תחתון של בוקסר 1200 ללא סעפת וקרבורטורים במצב לא ידוע. מהי האפשרות הפשוטה ביותר להחזיר את הרכב למצב נסיעה? - האם יש אפשרות למצוא סעפת כזו או מנוע אלפא 1200 שלם? לא ראיתי כזה הרבה זמן. - האם ניתן מבחינה חוקית להשתיל מנוע 1500/1700 של אלפא 33? האם אז יש צורך גם להחליף את הגיר? אם למישהו יש חלקים כאלו או יודע היכן ניתן למצוא- אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 111 תגובות
- 32.5 אלף צפיות
קצב הפרוק של היורופה שלי איטי משהו, אבל קבוע. לפני מספר שבועות עלה בידי לשחרר סוף סוף את הגלגלים, 4 חודשי WD40 ומכות פטיש עדינות שיחררו לבסוף את הברגים שהסתובבו רובם ככולם בשמיניות. היום הוצאתי את האגזוז ואת צינורות המים הנמצאים באזור המנוע (מוקפים בלבן). כל בורג עולה לי במאמצים רבים, הכל תפוס, חלוד, עדין ושביר, אבל לאט לאט הכל יפורק ואני מקווה למצוא עד הקיץ מישהו שידע לעשות את עבודת הפיברגלס. התמונה הרביעית נותנת מבט אחורי של המרכב מאחור של הרכב כפי שזה אמור להיות בסופו של דבר. אצלי, נכון לעכשיו, הכל שבור שם. מספר תמונות להנאתכם, המנוע עם הצינורות שהוצאתי, הרכב מאחור והרכב מלפנים עם ספר הרכב על הפרונט.
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם. נתקלתי יותר מפעם אחת על מודעה למכירה של רכב, שמרבית הפרטים לא נכונים[בצורה עדינה] שאלה כיצד ניתן להעביר את המסר לחברים מה החוק לגבי פרסום האמת בפורום לאחר ביקור במקום. כל זאת מתוך כוונה לחסוך זמן לחברים ונסיעות מיותרות. רעיונות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, ברצוני לבנות אגזוז לספיטפייר, יש לי ידע נרחב בריתוך כולל CO2 ומכופף צינורות- מעולם לא בניתי מערכת אגזוז. היכן ניתן לרכוש צנרת יעודית בארץ? האם ניתן לרכוש מחברים מוכנים או שצריך להכין לבד? טיפים יתקבלו בברכה. תודה שחר.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני שאני מרכיב את המשאבה החדשה הייתי חייב להבין מה שונה בה. למה שהיא תהיה טובה יותר מהישנה שמורכבת על הבלוק. אז פירקתי את המכסה שלה, ופירקתי את המכסה של המשאבה החדשה. ואולי באמת יש איזה הבדל בין האימפלרים, אבל את האימפלר של החדשה אי אפשר לראות. כבר כמעט וסגרתי את כל המכסים בחזרה ואז פתאום ראיתי משהו מוזר בתוך המשאבה הישנה. תמונות של הפירוק כבר מגיעות...
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך לגשת עם הרכב לבדיקת מעבדה לקאדי 86. הטסטים שולמו במלואם והרכב לאחר ביצוע יישור קו. השאלות שלי: 1. מכיון שמדובר בטנדר/מסחרית, אז בחלק האחורי יש לרכב קפיצי עלים ולא קוילאוברים. העניין הוא שלרכב יש עלה אחד יותר והוא מעט מוגבה כתוצאה מכך (זה נחשב לשינוי?). האם יכשילו את הרכב בבדיקה על דבר כזה? 2. מה עוד בודקים? 3. חוץ מבדיקת מעבדה צריך לבצע גם טסט לרכב או שהבדיקה כוללת גם טסט? 4. מאיפה לוקחים את הטופס של האגרה (בערך 800 ש"ח)? 5. באיזה מכונים אפשר לבצע בדיקה כזו? מישהו יודע או יכול להפנות אותי למקום מדויק/מומלץ?
הודעה אחרונה מאת naorn, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כשהרכבתי חזרה את המנוע לוונטורה נשבר הכיסוי של המפלג ,חבר טוב השאיל לי את המפלג שהוא הוריד מהרכב שלו . המפלג הורכב אבל המנוע לא מניע. האם מישהו מכיר איזה חשמלאי/מכונאי אלוף,שיכול להגיע ולבדוק לי במקום מה הבעיה ולסדר אותה במידת הצורך?(בתשלום כמובן) הרכב נמצא במושב ליד העיר לוד ובאותה נשימה,מה ההבדל בין מפלג HEI 65K מחברה לא מוכרת שנמכר באיביי ב 35-65$ לבין מפלג מחברה מוכרת שעלותו 150$?
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
- 2 תגובות
- 840 צפיות
שלום רב, קראתי בתגובות לבחור בשם שי יש אופנוע כזה מפורק ,אם הוא למכירה נא לצור קשר בשרשור. אם למישהו יש אופנוע כזה למכירה מפורק אני מעונין לקנות.
הודעה אחרונה מאת ismael, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1279/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%9c%d7%a0%d7%a6'%d7%99%d7%94-%d7%91%d7%98%d7%90-%d7%97%d7%95%d7%92%d7%92%d7%aa-40-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa מוקדש לכל חברי אוהבי האיטלקיות. קריאה מהנה ושבוע טוב !
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
-
אשמח אם מישהו מכיר סיטרואן מופלאה כזאת למכירה-עדיף לא הדגם הסטיישן ובמצב נסיעה בני- 0509114010
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 895 צפיות
התחלתי היום בהחלפה של משאבת המיים אצלי בג'ימי (SBC350) ואחרי פירוק של הישנה ופירוק בית הטרמוסטט גיליתי לא מעט משקעים גבישיים צמודים לדפנות. אם אני מגרד אותם עם האצבע הם נופלים ומשאירים גוון של חום (כנראה מזכרות משנים של שימוש במיי ברז). איך כדאי לנקות את הבלוק?
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היום למרות החום היה מפגש מוצלח.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביום שישי 30.08.2013 באופן חד פעמי, מפגש השרון יקיים את המפגש השבועי במסעדת "זינגרס" בחדרה, וישתתף באירוע "ישראלי על הבר" של חברינו ממועדון הפיבר קלאב. בימי שישי הבאים המפגש יתקיים בגעש כרגיל. ערב טוב, אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 11 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
נתחיל מרכבים שראיתי במחסן ליבוא/יצוא בצפון אורך כל הטיול שעשיתי בארה"ב(חוף לחוף), יצא לי להיות בכמה מוזיאונים ותערוכות. 40 מדינות, 3 מחוזות קנדים, 27,317 מייל, 1014,42 גלונים של דלק ואאוטבק אחת מדהימה! הטובה ביותר לפי דעתי, היית GOOD-GUYS בקליפורניה.(מעל 3500 רכבים) היו גם את The national automobile museum reno , LeMay – America’s Car Museum , warner brothers דגש על רכבי אספנות (האהבה האמיתית שלי(נקווה להגשים חלום)) נפתח שרשור גם בכללי. סורי על האיכות.. מזהים??
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 1 תגובות
- 680 צפיות
מדובר ב 4 פריטים קטנים יחסית כמובן שהכל תמורת תשלום. אפשר לפנות אלי בפרטי תודה רביב
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מקורי?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם! מאיפה מביאים משאבת דלק למרצדס 1983 דגם 280E? כמה הדבר הזה צריך לעלות? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
בן 111 http://en.wikipedia.org/wiki/Felix_Wankel
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אם לסכם את התגשמות חלום הילדות שלי, פלקון 1960, ניתן לעשות את זה במילה קצרה, עמוקה, "פולנית", ידיששיסטית, אוי.... בחיים לא גרמה לי מכונית אספנות לשברון לב כזה. ממש אהבה נכזבת. מסתבר שההתעללויות שהפלקון 1960 שלי עברה בחייה דומות למה שקורה לכלב שהתעללו בו. גם אחרי שהכלב נאסף למשפחה אוהבת הוא מגיב בתוקפנות על כל נסיון להתקרב אליו. כך גם הפלקון שהיא בעצם אילתור אחד גדול, קומבינה על גבי קומבינה. לכן כל פעם שניסיתי להבליח איתה למפגשים, היא, כמו פרד עקשן נעצרה אחרי פחות מק"מ. מיטב מכונאי הממלכה לא יכלו לה. ואז מתניה הבין שכדי להתיר את סבך הקומבינות, קיצורי הדרך, החלקים הלא מתאימים ולפעמים הלא מזוהים שהושתלו במנוע/גיר/מתלים/ תושבות (נדמה שכל תעשית הרכב האמריקאית רוכב…
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 751 צפיות
לא נכון. לא יתכן. ואולי כן? הרי האמת, רק האמת וכל האמת לגמרי: http://wp.me/pXLKy-1Ng
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש עבור חבר פחח וצבעי טוב עם המלצות לרכב אספנות יוקרתי (לא סוסיתא ) כזה שאפשר לראות עבודות שלו. חשוב שתהיה עבודה טובה בתודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 3 תגובות
- 930 צפיות
שישי בשפלה כבר סיבה למסיבה, רחבה רוחשת והמון חברים ומבקרים:
הודעה אחרונה מאת קובי קליין, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך לחדש סנדלי בילום לאופנוע, יש מקום מומלץ?
הודעה אחרונה מאת nati54, -
שלום לכולם לאחר שהיה לי חיפושית 71 כמה שנים שנאלצי למכור (לפעמים גם האשה היא חלק בפרוייקטים ) וטרנספוטר דבל קבינה 72 1600 מי שזוכר (כחול גג לבן ) החלטתי לחזור לחיפושית חמודה עם חיוך ואופי שאין שני לה לא יודע למה אבל קשה להגדיר איך ולמה אבל הרכב הזה נותן לך תחושת חופש חיוכים קריצות וליפעמים גם ליטופים "פחונית"(כך הילדה שלי בת 6 קראה לה) המנומשת והחלודה כמה תמונות לחימום הקנה ... ו.... מ ת ח י ל י ם
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום מישהו יודע אם אפשרי להסב פרצוף של קאפרי MK2/1 לשל MK3? אני מיתכוון להחליף את הפרצוף של השתי פנסים מרובעים ב4 פנסים עגולים. השאלה אם זה אפשרי ואם כן מה נדרש לעשות? החלפת חלקים בלבד או שינוי שיכלול עבודת פחחות פנימית יותר? לצורך העיניין מדובר בקאפרי 1976 כזו: וזה התצורה עם ארבעת הפנסים שאני מדבר עליה:
הודעה אחרונה מאת gluk, -
מחלקת תקינה 1 2
מאת zng21- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מישהו יודע מה התהליך להוצאת רשיון רכב אחריי ייבוא? הרכב הגיע מלפני שנה וחצי בערך והוא שופץ ביסודיות
הודעה אחרונה מאת zng21,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- kagan217
- Avia
- `Infinity
- David32
- ELI001
- danbr
- Matan1515
- PASHUT
- sperial
- jpex
- hans