Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב

אז כל האילתורים שנעשו ברכב שלי לאורך השנים מקשים מאוד על תהליך הפרוק.

יומיים של עבודה מאומצת הביאו את המנוע לשחרור מלא מכל התושבות שלו. התחלתי להרים את המנוע וכלצערי ותדהמתי כל הרכב עלה איתו, משהו לא שוחרר. בתהליך ההורדה הסתבר שהרכב לא מיוצב יותר על הבוקים ואכן פתאום הלוטוס צנחה (מגובה של 25 סנטימטרים) ונחתה כשצד ימין אחור על הריצפה. לא נגרם נזק כי זאת הנקודה בה מונח הטנק דלק כך שהיא די חזקה. בעזרת חבר הרמתי את הרכב חזרה לבוקים וייצבנו אותו ואז, לאחר בדיקה מעמיקה וחקר בספר הרכב הסתבר כי מישהו ריתך פס ברזל משלדת הרכב אל הגיר. בתמונות תוכלו לראות את פס הברזל משני צדדיו, וכן שילדה של לוטוס ריקה על מנת שתראו היכן היה הריתוך.

היום הבאתי דיסק וניסרתי את אותו פס ברזל.

מקווה שהמנוע יצא כבר בקרוב...

bb0387f.JPG

0387f.jpg

ימיןPCDV0005.JPG

שמאלcPCDV0001.JPG

שמאלPCDV0001.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחחחח, כמה שאני שונאה מכונאים/חשמלאים "מאלתרים"! לא רק, שזה פוגע ב"מקוריות" של האוטו, זה גם גורם לכאלה סיבוכים, שלוקח ימבה זמן אחר-כך להבין מה זה מה!

באוטו, שאני "צד" :wink: לאחרונה, כל החשמל כל כך "מאולתר", שלא נשאר שום דבר מקורי, ועוד בצורה כ"כ מגעילה- למשל, במקום הידית ווינקרים שנישברה, שמו איזה מפסק גדול, שתקעו עם הברגים על הדש-בורד!!!!:snipersmi:loco::drinking: לא פחות מעניין- כשבאתי להניע, לתדהמתי האוטו נסע (וזה אוטומט)- נכון, ביטלו מיקרוסוויץ של הגיר! :silly:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יובל חבל שאתה לא כותב מעל כל תמונה, איזה חלק של הרכב רואים בה. (לא כולנו מכונאים שיכולים לזהות את המכלולים).

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

מה יש מאחורי המנוע?

בהמשך לבקשתו של hatzkel אז מאחורי המנוע יש מיני צינורות שנכנסים לתוך השילדה ומגיעים אל חלקו הקדמי של האוטו לפי הפרוט הבא בתמונה הממוספרת.

1 - צינורות מים של המנוע המובילים אל הרדיטור ששוכן בקדמת הרכב

2 - מוט ההילוכים

3 - צינורות של מערכת החימום

4 - השילדה של הרכב

5 - חתיכת מתכת המחוברת לתושבת המנוע האוחזת את מוט ההילוכים.

כמו כן ניתן לראות את צמת החשמל וצינורות דקים של הבלמים.

בלי ספק - היה כיף להוציא את המנוע.

P1010013.JPG

Pbbb1010013.JPG

P1010014.JPG

P1010011.JPG

P1010017.JPG

P1010018.JPG

פורסם

החשוב מכל שהגג לא קרס עליך...

ויפה מאד,שמת את המנוע המטונף על שטיח האיקאה של אחותי!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עכשיו שמתי לב עד כמה היא דומה מקדימה לתנין

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

טוב

הפרוק כמעט ונגמר

הוצאתי היום מהאוטו את כל מה שהסתתר מאחורי המנוע:

שני צינורות מים מהרדיאטור שבקדמת האוטו אל המנוע

צמת חשמל

ידית ומוט הילוכים קדמי

מוט ההילוכים אחורי כולל החיבורים לתושבת המנוע, לגיר, ולידית ההילוכים בגיר

כבל קלאץ'

P1010079.JPG

P1010075.JPG

P1010067.JPG

P1010035.JPG

P1010066.JPG

P1010061.JPG

פורסם

מדהים עד כמה הרכב הזה בנוי באופן פשוט וחכם. כל הצינורות שעוברים לאורך הרכב נמצאים כולם בתוך שילדת הרכב בצינור מרובע 10X 15 בערך , לכל דבר יש תופסנים או נקודות עיגון, הכל מסודר מאוד. בתמונה תוכלו לראות את בלם היד שעובר שם, עדין לא הוצאתי אותו. כמו כן גיליתי שבכל צד של האוטו, יש חיזוק ממתכת בגודל של 4X10 ס"מ לחיזוק הנקודה בה יש תפסן לחגורת בטיחות.

הדברים שעדיין לא פורקו מהאוטו הם:

מערכת החימום - רדיאטור ושני צינורות

מנוע הוישרים

צינורות השמן של הבלמים

כבלים של בלם היד

דוושות - שלמרות שיש לי שרטוט מאוד מפורט איך הם מורכבות במציאות זה לא ממש דומה

מסרק הגה

וזהו...

הטמבונים נשארים לשמירה על חוזק הפיברגלס.

אם הכל ילך כשורה, הרשימה הנזכרת תפורק עד סוף השבוע ואני מקווה להעביר בקרוב את הרכב לעבודת הפיברגלס וניקוי השלדה.

וסתם תמונה של הסקורפיו, שלא תתגעגעו אליה יותר מידי.

P1010046.JPG

P1010099.JPG

P1010093.JPG

P1010055.JPG

P1010056.JPG

P1010092.JPG

פורסם

לפי מה שנראה תושבות המנוע שלך לא במצב מזהיר,בלשון המעטה.

אתה מצפה שמישהו יעזור לך בנושא?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...