Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרבה הצלחה ומכל הלב,

הלוואי והיה לי זמן כמו שלך.

בברכת שבת שלום,

אודי.

ברשותי אוסטין A-35 1957 יד שלישית עם ספר רכב מקורי.

M.G מידג'ט 1962 - דגם נדיר בשיפוץ.

היו ברשותי המון רכבים ישנים ועתיקים בעבר הרחוק שפרקתי והרכבתי לכשהייתי "זאטוט".

בסה"כ כולנו "זאטוטים" שמשחקים בצעצועים - כייצרן אבי טיפוס לצעצועים.

052-3341802

[email protected]

www.maymad.com

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי

מתחילים לראות התקדמות

פרקתי היום מוטות מיצבים אחוריים, ציריות אחוריות, וציריה שמאל קדמית.

בתמונות - שתי הציריות בחוץ ומקום החיבור מוקף באדום, ציריה קדמית, הלוטוס, והרנו 16 שלי.

עכשיו הגיע הזמן להתארגן להוצאת המנוע. למישהו יש מנוף?

vvvvPCDV0034.JPG

bbbPCDV0009.JPG

mmmmmmmmmmmmmmmmmPCDV0008.JPG

nbhjgukyPCDV0038.JPG

nmmknuioy78tPCDV0032.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

תגיד לי משהו יובל? גנבת מהצבא מכשיר לראית לילה? איך אתה עובד בחושך הזה? אם נופל לך משהו על הריצפה, אתה יכול למצא אותו?

זה נראה ממש חשוך... כמו סצנה בסרטים ישנים :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היום, לאחר למעלה מחודשיים שלא נגעתי באוטו עקב עומס רב בעבודה (ואני יודע שזה נשמע תרוץ עלוב...), הרמתי את הכיסוי, הסתכלתי מעט סביב, צילמתי את הרכב מחדש, ואם הכל ילך כשורה, אחזור לעבוד עליו בימים הקרובים.

אני עדיין מחפש מנוף או גלגלת עם שרשרות להוצאת המנוע...?

aP1010019.JPG

bP1010008.JPG

cP1010006.JPG

dP1010007.JPG

eP1010004.JPG

fP1010012.JPG

פורסם

לדעתי, עם כל הפרוייקטים שלך, אתה פשוט חייב להשיג לעצמך את המיתקן להרמת המנועים- מין עגלה כזאת, עם הזרוע ובוכנה הידראולית, אתה בטח יודע, על מה אני מדבר! עם קצב סגירת העסקים של היום, אני מאמין שלא תהיה בעיה למצוא אחד כזה מפרוק של איזה מוסך, ובזול, לחילופין- תנסה במכרז ציוד צבאי בצריפין/אצל החברה, המוכרים עודפי ציוד שקנו/ציוד סיני זול, שיושבים ליד הצריפין! לו היה לי מקום עבודה כמו שיש לך, כבר מזמן הייתי מעמיד שם משהו כזה! אין, כמו לעבוד עם ציוד שלך! הכי כיף! מניסיון...

אה, וכמובן- בהצלחה בהמשך הפרוייקט- מקווה, שנראה את הלוטוס סוף סוף במציאות במפגשים!:yum:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אז מתקדמים

טנק דלק בחוץ, אלטרנטור בחוץ, מוטות מיצבים המחברים בין חגורות הבטיחות לשילדת הרכב, בחוץ, והמנע בדרך החוצה, מחר מחרתיים יהיו תמונות שלו בחוץ.

בתמונות טנק הדלק במקומו ובחוץ ותמונה של ההכנות להוצאת המנוע

P1010001.JPG

P1010008.JPG

P1010013.JPG

P1010006.JPG

P1010010.JPG

פורסם

הסיבה היחידה שהמנוע לא יצא היום החוצה היא בורג אחד בתושבת השמאלית שממאן להיפתח והגישה אליו מאוד קשה.

תושבת ימין ותושבת הגיר פורקו, המנוע מחובר לשרשרת על פי הוראות היצרן ותפוס עם כבל למעלה, את מכסה תא המנוע הוצאתי גם.

מקווה להצליח מחר עם הבורג הסורר.

11PCDV0012.JPG

12PCDV0015.JPG

13PCDV0016.JPG

14PCDV0008.JPG

15PCDV0011.JPG

66666666666666666PCDV0010.JPG

• תוכן חדש...