Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:roll::oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני אומר תמכור :lol::wink:

למה למכור שיתן במתנה...

עלה והצלח בשיפוץ האירופה. בעבר הרחוק היתה אחת אפורה מטלית בחיפה שהיתה גם בטבעון. רציתי אז (שנות השבעים) לרכוש אותה ולא הסתדר. רכב יפה !

שלמה דן גדרון

פורסם
למה למכור שיתן במתנה...

עלה והצלח בשיפוץ האירופה. בעבר הרחוק היתה אחת אפורה מטלית בחיפה שהיתה גם בטבעון. רציתי אז (שנות השבעים) לרכוש אותה ולא הסתדר. רכב יפה !

למיטב ידיעתי היא נתקעה באוטובוס ונהרסה כליל

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היום

בשעה טובה ומוצלחת

הגיע אלי לא אחר מאשר מר ל הנכבד

לקח את הרנו 18 שלו שעמדה אצלי

ואיתה נסע אף המנוע של הלוטוס לשיפוץ

הנה תמונות של המנוע, מועמס לתוך תא המטען של ה 18

וה 18 עצמה ומר ל הנכבד והגרריסט המצויין

DSC01704.JPG

DSC01705.JPG

DSC01706.JPG

DSC01708.JPG

DSC01700.JPG

DSC01715.JPG

DSC01716.JPG

DSC01717.JPG

פורסם

אני חייב להעיר שאתה באמת מתקדם מאוד לאיטך.. רק עכשיו שמתי לב שאת השרשור הנ"ל פתחת ב2005 ורק עכשיו שלפת את המנוע? חישוב פשוט מראה שהאוטו יסע רק ב2076...

פורסם
היום

בשעה טובה ומוצלחת

הגיע אלי לא אחר מאשר מר ל הנכבד

לקח את הרנו 18 שלו שעמדה אצלי

ואיתה נסע אף המנוע של הלוטוס לשיפוץ

הנה תמונות של המנוע, מועמס לתוך תא המטען של ה 18

וה 18 עצמה ומר ל הנכבד והגרריסט המצויין

שלום.

מה שיקרא תכלס בשטח זה השתלת המנוע של הלוטוס ברנו 18 מאחורה ויהיה לי רנו 18 בעלת שתי מנועים :lol:.

אחרי שהכניס לי את המנוע נישארו לי קצת חיבורים והכול יהיה בסדר איזה שיפוץ לוטוס ואיזה נעלים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אני חייב להעיר שאתה באמת מתקדם מאוד לאיטך.. רק עכשיו שמתי לב שאת השרשור הנ"ל פתחת ב2005 ורק עכשיו שלפת את המנוע? חישוב פשוט מראה שהאוטו יסע רק ב2076...

התכנון הוא ללקראת שנת 2068 כשהאוטו יהיה בן 100

פורסם

חבר, אתה קצת מצחיק, אתה יודע?

מה לעשות, אבל לא כל אחד יכול לשפץ רכב, ובמיוחד רכב כזה, מא' ועד ת' תוך שנה וחצי. יש גם דברים אחרים בחיים שמעכבים את השיפוץ.

ההערה שלך הייתה ממש לא במקום

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה לא במקום יש לי רכב אני כבר משפץ 8 שנים ורק סימתי חשמל ומנוע

זה לוקח זמן שזה לבד ולא במוסך

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

• תוכן חדש...