Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של רכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מרכבים שראיתי במחסן ליבוא/יצוא בצפון

1942l2.jpg

35d87dd.jpg

אורך כל הטיול שעשיתי בארה"ב(חוף לחוף), יצא לי להיות בכמה מוזיאונים ותערוכות.

40 מדינות, 3 מחוזות קנדים, 27,317 מייל, 1014,42 גלונים של דלק ואאוטבק אחת מדהימה!

הטובה ביותר לפי דעתי, היית GOOD-GUYS בקליפורניה.(מעל 3500 רכבים) היו גם את The national automobile museum reno

, LeMay – America’s Car Museum

, warner brothers

דגש על רכבי אספנות (האהבה האמיתית שלי(נקווה להגשים חלום))

נפתח שרשור גם בכללי.

8wlimv.jpg

j10wpf.jpg

2cg0a4k.jpg

סורי על האיכות..

s4ngjc.jpg

ou45k5.jpg

e197cz.jpg

2dj768h.jpg

33kx46e.jpg

14mbats.jpg

25t7o6o.jpg

2zfiqet.jpg

27y6alz.jpg

11mclcm.jpg

1zwnlew.jpg

2zoi644.jpg

1gj7tk.jpg

מזהים??

j0w485.jpg

2i8gm1i.jpg

10i83sn.jpg

Lancia Delta 1.8 200HP

פורסם

איזה יופי!!!:shock:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אין על אמריקה!

תודה על התמונות.

הייתי במוזיאון ברינו והייתי באוסף לה מאי והיה נעים לראות פיסה מהם שוב.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...