Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבי חן

תודה על הסקירה המא(ע)לפת

הייתי בעליה של אחת כזו כשנתיים, 1600 שנת 1976 למיטב זכרוני. כשאני קניתי אותה היא הייתה בת 10 לערך. שום בעיה מכאנית אפילו לא היו בה סימני חלודה.

איתה זכיתי לקבל את שלילת הרשיון הראשונה שלי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
האם השתמרו בארץ בטא-ות רגילות (לא HP ולא ספורט) ?

הן סבלו מרקבונות נוראים ונעלמו מהכבישים כבר בשנות השמונים ....

אני מכיר בעלים של אחת. יד ראשונה מאמצע שנות ה70. הגברת מחזיקה גם זוג תאמות אחת ידנית והשניה אוטומטית. גם הן יד ראשונה.

הבטא עומדת כבר מספר שנים והתאמות נוסעות להן ובשימוש יום יומי.

פורסם
אני חולם על לנצ'יה בטה 5 דלתות (ברליה ) במצב יפה, לצערי הסיכוי למצוא אחת בארץ הוא אפסי:cry:

מישהו יודע האם יש בארץ בטא טריווי?

היו טרווי בארץ בזמנו. זכורה לי אחת כחולה כהה שחנתה ליד בית הספר היסודי (סוף שנות השמונים).

כמו כן נצפתה לפני כמה שנים בטא ברלינה בז' או לבנה נוסעת ברמת אביב.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

חברים , נא לא להיסחף עם הנוסטלגיה, אתם מחפשים בנרות מכוניות לנציה - והן אינן - חלפו מן העולם המוטורי

והסיבה או הסיבות ?

רבות

חברה עם עבר מפואר, כלי רכב עם טכנולוגיה מתקדמת - אבל, והאבל הוא גדול - צריך גם לדעת למכור תוצר אמין וטוב שיבנה את החברה ויחזיק אותה כנכס - וכאן הם נכשלו, וכמו שכתב כאן מישהו בסוף הם עושים פיאטים מצועצעים.

לי הייתה אלפא סוד, מכונית שהייתה לשימוש ליום יום, אבל תקלות אקראיות במערכת החשמל והחורים בפח גרמו לאי הביטחון באפשרות לשימוש יומי והרכב נמכר, ובכל נעלם מעל במת ההיטוריה, האם נשארו שרידים שנוסעים כיום?

אמינות, אמינות, השקעה מתמדת בפיתוח, התאמת המוצר לשוק ולקהל היעד - היא אחת המשימות של יצרני הרכב

ראו את התפארת הבריטית, גם היא נעלמה .

ראו תוצרת בוואריה BMW 2002 שורדת עד היום ותמשיך גם הלאה ויש עוד הרבה עותקים ממנה בכל העולם שאפילו ממשיכות להתחרות במרוצי אספנות.

מצא משה

פורסם

504 שמרון כתב:

דווקא עיתונות הרכב התקופתית לא השתגעה על ה-132 וציינה במפורש את ההגה לשלילה.

שמרון ידידי,

העיתון כותב למי שמשלם לו לכתוב...

אני יכול לומר לך בוודאות כי לטעמי ה-132 שנת 1979/80 עם מנוע 2000 שהיו לי, היה אוטו כייפי שידע לנשוך חזק. נכון לעומת היום הוא די אנמי אבל לעומת מה שהיה אז הוא היה שד קטן.

הבעיה עם ה 132 שנת 78 ואילך היתה שהתקינו בה הצתה אלקטרונית ובארץ לא ידעו את פיאט בענין. למזלי קראתי אז מאמר באיזו חוברת רכב על ההתמודדות עם הבעיה של ההצתה האלקטרונית ומצאתי כי החלק המתאים נמכר בארץ כמודל הצתה לטרקטור. במוסך פיאט בחיפה לא ידעו על המודול והראו לי את השקף שמראה את הפלטינות והכבל אבל לא מצאו אותם באוטו.

הם היו מחליפים את מערכת ההצתה למערכת ישנה יותר.

לכן הייתי קונה 132 תקוה בזול ומחליף את המודול ומוכר ברווח.

פעם היה ניתן להרוויח כסף ממכוניות.

וחוץ מזה יש לי חיזוק מאסף בקר...

שלמה דן גדרון

פורסם

חן, תודה על הסקירה המעניינת והמהנה לקריאה.

מצא, בוא נספור יחד כמה ב.מ.וו 2002, 1602 1802 וכו' נותרו בארץ וכמה ג'וניורים, ג'וליות, ספיידרים, התוצאה ברורה מראש לדעתי :-)

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

חכמה גדולה, תעשה פילוח של כמה מכוניות שרדו מתוך כלל המכירות של היבואן (פיאט/אלפא/לנציה) ותגלה שהיחס הוא אולי 1000:1 (לטובת הב.מ.וו כמובן).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...