רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
זהו, השיפוץ הסתיים וגם טל הבן שלי שהיה 7 חודשים בדרום אמריקה, חזר. הסובארו של טל אינה נראית כעת כפי שהייתה כשהוא נסע... ביום ששי הקרוב ה-12/07/2013, בשעה 16:00, אנחנו משיקים את הסובארו, במוסך דרך השטח שבקיבוץ שפיים. מתארחים אצלינו: מועדון סובארו ומפגש השרון. כולכם מוזמנים, יהיה מעניין. והנה תמונות לפני השיפוץ:
הודעה אחרונה מאת AutoCool, -
ישנם ברגים שמחברים בין הכנפיים הקדמיות לבין בית הגלגל ומסגרת הרדיאטור באמריקאיות שנות ה 70 למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג בארץ?
הודעה אחרונה מאת yaly, -
שלום לכולם! קודם כל, אציג את עצמי בגלל שאני חדש כאן. שמי עדו, בן 14 מהמרכז. אני אוסף לוחיות רישוי (מכל העולם), ואני גם אוהב מאוד מכוניות אספנות (הייתי בכמה מפגשים של מועדון ה-5 כצופה, ונורא נהנתי). בגלל שאני לא מכיר הרבה אנשים שאוספים לוחיות רישוי, אני אשמח לדעת על עוד אנשים כאן בפורום שאוספים. אני יודע שזה לא המקום הכי מתאים, אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים מפה לשאול את זה. תודה בכל מקרה, עדו
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע מה עם הפונטיאק פיירו שהייתה בקורס לשוטרים בשפרעם ,השחורה ? ואפשרתמונות
הודעה אחרונה מאת SDELINOR, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בשעה טובה מצאתי בגרמניה מושב אחורי ומשענת גב אחורית, אצלי ברכב העור כבר יבש ויש סדקים בכמה מקומות. המוכר הודיע לי שהחבילה גדולה מדי ושאין באפשרותו לשלוח את הכל, רשמתי לו שאין בעיה, פשוט שיפרק את הכיסויים וישלח רק אותם וכך הוא עשה. החבילה הגיעה, בתוכה יש כיסויים יפים והכל טוב ויפה. ניגשתי לאוטו, פירקתי את המושב התחתון במטרה לפרק ממנו את הבד הישן ולהלביש עליו את הבד החדש. בבית גיליתי שהמשימה לא כל כך פשוטה כמו שהיא נראת, הכיסוי באוטו מוצמד לספוג עם ווים בצורת עיגול, לא מספיק שלחצו אותם פנימה גם עשו יותר מסיבוב אחד! כמו מחזיק מפתחות. ועכשיו נשאלת השאלה, איך פותחים את זה? אולי כדאי לתת את זה לרפד? ואם כן יש למישהו המלצות על אחד עם ידיים טובות שאפשר לסמוך עליו?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 1 תגובות
- 770 צפיות
מה דעתכם לשנות את שעת המפגש,ל 5 בערב? היתרונות הם ברורים מבחינת מזג האויר,מה לדעתכם החסרונות?
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 764 צפיות
שלום לצערי משאבת הקלאץ׳ המשנית שלי שבקה חיים הזמנתי משאבה חליפית עם צינור הגומי שמתחבר אליה ואני רוצה להחליף אותם אחת בשנייה כשאני מנסה לשחרר את צינור הגומי שמתחבר מהמשאבה אל צינור המתכת שמגיע מכיוון המשאבה הראשית אני לא מצליח לשחרר אותה מהאום שמחבר בין שני הצינורות. האום הזה יושב על תושבת בבית המנוע ולא זז אפילו אחרי השקייה ארוכה בזז קל יש לכם עיצות בנושא? מצורפת תמונה של מקום החיבור תודה מראש! עדי
הודעה אחרונה מאת adidas_il, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני בכוונה פותח את הנושא הזה כאן, כי אני כמעט בטוח שהרבה אנשים פה מכירים ועברו את התהליך הזה בשיפוץ רכבי אספנות אז כך, אתם בטח יודעים את הפלסטיק השחור של הרכבים הישנים, שעשו ממנו את הפגושים וידיות הדלתות, למשל כמו זה: עכשיו, לרכב שלי יש את הפלסטיק הזה בפגוש וידיות הדלת וידית הבגאג', ואני מעוניין לחדש את הצבע כי בחלק מהמקומות דהה. אבל אני לא יודע באיזה חומרים יש להשתמש על מנת להגיע לאותם תוצאות ולאותו "מרקם", והכי חשוב שלא יתקלף לי בחורף הבא. צבעתי בעבר חלקי פח, (שיוף\ פריימר\ צבע\ לקה), אך בחלקים האלה אין לי מושג איך התהליך ומה החומרים המיוחדים, אשמח אם תוכלו לכוון אותי. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
טוב חברים אז הרגע הגדול הגיע היום החיפושית נכנסה מוקדם בבוקר לפחח לאחר המתנה גדולה,הרכב יעבור שיפוץ כללי חיצוני בעיקר ומכני,החלונות פורקו וכבר הפחח התחיל לעבוד על הנקודה הבעייתית בצורה יסודית מאוד.
הודעה אחרונה מאת דניאל לוי, -
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
אז... הנה החברה החדשה שלי,חיפושית 1302 מודל 71 די מקורית במצב מכני מעולה,תודה רבה ליוסי דניאל,אפי אפריים,ויעקב ירדני על העזרה,התמיכה והרצון לעזור,טוב שיש אנשים כמוכם במועדון. כפי שאתם יודעים אני בן 14 וחצי וכנראה אצטרך להפרד מהחיפושית האהובה והיקרה שלי(למי שלט מכיר,חיפושית 1980 ירוקה) זאת התלבטות קשה מאוד לאחר כל מה שהשקעתי וגם מאוד התחברתי אליו אבל לפעמים בחיים צריך לדעת להפרד גם אם זה כואב
הודעה אחרונה מאת דניאל לוי, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש יד מרדכי החודשי נפגשים בשבת- 13.07, בקפה ג'ו, מפגש ' יד מרדכי', צומת יד- מרדכי, בין השעות 12:30-10:00 בבוקר. לחברי מועדון החמש תינתן כרגיל הנחה של 10% בהזמנות בקפה ג'ו, כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. מוזמנים למפגש בעלי כלי רכב אספנות מאזור הדרום . לפרטים נוספים יש לפנות אל: דובי שטרנברג- 2715049- 052 צביקה מרגלית- 2592839- 050 בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, לצורך צילומים בתחילת שבוע הבא, אני מחפשת לשכור רכב תקופתי: מדובר ברכב עבודה ואן שיכול להיות מסוג: GMC/ פולקסווגן טרנספורטר/ פורד או כל דבר דומה בין השנים 1970-1985. חשוב שיסע אך לא יראה חדש ומטופח. מצרפת דוגמאות. אשמח לכל עזרה. 054-4719301 תודה רבה! שלי
הודעה אחרונה מאת Shelly123, -
- 4 תגובות
- 868 צפיות
איך אפשר אצלנו בלי חגיגות? הפעם יום ההולדת של עופר סגל סיפק את הסיבה למסיבה. הצלם ק.מ שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
תהיה תזמורת (אמתי לחלוטין) שתנגן מקצבים שנות השישים שבעים שמונים. תהיה עוגת יום הולדת גדולה. יהיו חברה על הכיפאק. המון אופנועים ומכוניות מיחדות. ויהיה שמח! מי שלא יגיע יצטרך לתת דין וחשבון! נפגשים בטוביה החל מ-14:00 רח שושן 4 י-ם להתראות.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 3 תגובות
- 892 צפיות
לצורך פרוייקט ללימודים. אם יש כזה, אשמח אם יצור איתי קשר במייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת reshef199, -
היי שלום לכולם, נתקלתי ברכב למכירה שנת 88 יד ראשונה מדובר בבמוו E 30 אוטומט, 4 דלתות, 316 קרבורטור מנוע 1800. אני אוהב את הרכב הזה, אך לא מכיר אותו היטב, חסרונות / יתרונות . המחיר הוא 6500, ועם טסט לחצי שנה מלאה. צריך לתת החלטה תוך מספר שעות כי יש קונה נוסף. אנא חברים תרשמו מה נראה לכם מבחינת הכל.. הרכב שמור יחסית אבל צריך קצת חום ואהבה. תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת noamh23, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לעדכן אתכם חברי היקרים שמי שקיבל בעבר מכתב לגבי חידוש רשיון רכב כמו בתמונה שצרפתי לא צריך לשלם את האגרה מהיום שפג תוקף הרשיון , פקודה זו לא חלה על רכבי אספנות שרשומים כרכבי אספנות במשרד הרשוי. השבוע הייתי במשרד הרשוי וקיבלתי רשיון רכב חדש לרכב שעמד כ 5 שנים ולא שולמה האגרה והפקידה אמרה לי שברכב אספנות לא צריך לשלם רטרואקטיבית ... קיבלתי רשיון רכב חדש ואני מבסוט אש !!! הייתי בטוח שאני משאיר להם חבילה יפה שם אז מי אמר שמדינת ישראל רעה ליהודים ?
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
-
נגיד והרכב עולה לי 30 אלף דולר,כמה בערך ייצא לי אחרי מיסים?
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 0 תגובות
- 670 צפיות
אני מעוניין לצאת לאירופה עם הרכב, למישהו יש ניסיון בנושא? למיטב הבנתי יש את רוזנפלד שמוכן להסיע מכוניות ב"מעבורת" יחד עם הנהג, אולם מבדיקה איתם עולה שהם הפסיקו עם המעבורת ומוכנים להסיע את הרכב על הסיפון, ואותי איתו (באוניית מסע) מישהו ניסה? באירופה אני מעוניין להגיע לאיטליה, שוב, מישהו ניסה להגיע ישירות לאיטליה או שאי אאלץ לקחת מעבורת מיוון לונציה? משהו על ביטוחים? הליך המעבר בארץ בהלוך ובחזור בקיצור כול מידע יתקבל בברכה הרכב שיסע, רנו מגאן קבריולט 1998 מועד הנסיעה - החגים (מראש השנה עד סוכות יחד איתי בקוקפיט שלושת ילדיי - אין מקום נוסף מטען ....
הודעה אחרונה מאת מגאן קבריו, -
- 6 תגובות
- 825 צפיות
שלום היום לאחר 20 יום קיבלתי משלוח חלקים מגרמניה עלות החלקים 900ש"ח כשהגעתי לדואר נאמר לי שאני צריך לשלם מכס 350 ש"ח אם לא יחזירו את המשלוח באן ברירה שילמתי את הסכום השאלה אם אפשר לבקש החזר ואך עושים את זה?
הודעה אחרונה מאת omri617, -
נגנב מפתח-תקווה.כל מי שיודע,ראה או שמע משהו אשמח לקבל עדכון על מקום הימצאו.תודה על שיתוף הפעולה לכל החברים. טלפון: 050-5868184 ניתן לשלוח SMS או הודעות בפרטי. משה
הודעה אחרונה מאת moshe011, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
התחדשתי ברכב לפני כשבוע ,הדגם הוא MG MIDGET קונברטבל שנת יצור 1962 נפח המנוע 948 במקור מצוייד בשני מאיידים הרכב הגיע אלי מופשט לחלוטין (בעבר התחיל שיפוץ הבעלים נפטר והרכב עמד כעשור מנוע עבר שיפוץ ,החלפתי את משאבת המים ,משאבות ברקס פורקו ונשלחו לשיפוץ כנ"ל משאבת הקלאץ התחתונה העליונה מחוברת יחד עם משאבת הברקס ,ברדיאטור הוחלפה הרשת , אגזוז פורק ותוקן פנסים חדשים גריל חדש טסות שהוזמנו מאנגליה (תודה לקובי מילוא) חסרים כרגע כיסאות נוסע ונהג שכנראה אצטרך להתאים משהו דומא רעיונות יתקבלו בשמחה תמונות לבינתיים ... סורי שלא צילמתי לפני הרכבת החלקים
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים רציתי להיתייעץ אתכם לגביי הזמנה של בוקסות פוליאריטן לקורטינה שלי. בעיקרון כבר מורכב אצלי סט של בוקסות מפוליאריטן אבל הוא כמעט מושלם ורק חסרים לי את ה-4 בוקסות שמעגנות את הגשר הקידמי לשילדה (יש 2 עליונות ו 2 תחתונות) הבעיה היא שאני לא בטוח שאלו הם הבוקסות שאני צריך לצורך כך אני מפרסם את קישור המכירה שב- EBAY כדי שאולי מומחי הפורום ישפכו מעט אור בנושא. http://www.ebay.de/itm/MK4-MK5-Ford-Cortina-Front-Axle-Mounting-Bushes-in-Polyurethane-/390381019720?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5ae485a248 ולמי שלא יודע הינה תמונה של הגשר הקדמי (סימנתי בעיגולים אדומים את המקומות של הבוקסות):
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 848 צפיות
כדיי להיות נאמן למקור אני מחפש מהדקים כאלה כדיי לסיים חיווט של לנד רובר 1953 למישהו יש סוג כזה או יודע אם יש כאלה פה בארץ? תודה יובל נב ישראל תודה רבה!! באמת נתת לי "חכה במקום דג"
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו ראה/ שמע על אחד?
הודעה אחרונה מאת asafamir, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לצבוע שלדה,גלגלים ועוד כמה חלקים (אופנוע) מישהו עבד איתם ויכול להמליץ? האם הם קשובים ללקוח הקטן? תודה ערן
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו יודע ? מזכיר את ה 404 של פיזו.. אבל לא..
הודעה אחרונה מאת A110, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 989 צפיות
אז איך קוראים לגמל תל-אביבי, שנולד בכלל כנמר בריטי, ונמצא כיום בנגב? קראו כאן על האוטובוס האחרון ששרד בסדרה יחודית שהוזמנה ע"י דן תיור ב- 1964, ומחכה למושיע: http://israelmotorindustry.org/leyland-tiger-dan-tours-1964
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני יודע. מדחס כזה עולה גרושים. אבל בהתחשב בזה שקיט שיפוץ עולה 10$ החלטתי להשתעשע. קודם כל פירקתי לגורמים וסידרתי על השולחן אח"כ ביצעתי הונינג לצילינדרים. הקיט הגיע מחו"ל. בצירוף גלויה שימנתי בשמן מזגנים והכנסתי את הבוכנות שעברו ניקוי יסודי. לוח שסתומים ושסתומים עברו ניקוי יסודי משאריות אטם ישן ונבדקו שהם לא מעוותים בעזרת פילר גייג' סוגרים ראש מדחס עם ידית מומנט למידה הנכונה צד שני (הצד של הציר) סגירות שעשיתי לבדיקת אטימות הוואקום הזה מחזיק כבר 24 שעות כשארכיב ברכב אעדכן.
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, צפיתי הרגע בתוכנית והתמוגגתי מכמות המכוניות האמריקניות סטייל שנות ה 50 וה 60. במיוחד נקרעתי מהקטע שבו קורל (מצמד האחיות) שברה את הידית הילוכים של הרכב האדום. עוד דבר ששמתי לב הוא כי לאחר מכן החליפו להן את הרכב לכזה עם גיר אוטומטי. האם עוד מישהו קודם כל צפה בתוכנית ושם לב לפרט הלכאורה שולי הזה? שיהיה שבוע טוב! נתן
הודעה אחרונה מאת adig1971,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 300 אורחים (הצג רשימה מלאה)