רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 723 צפיות
הלהן תמונות מהאירוע, מלל ותיאור האירוע ראו תחת הכותרת שבו המועדון מזמין אותנו לאירוע :
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1205/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a4%d7%99%d7%90%d7%98-131-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- 10 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הרכב הוא רכב נדיר בארץ? לא יצא לי לראות כזה אף פעם...מה שכן כשהוא נוסע יש לו רעש של חיפושית ישנה מקולקלת. אני תוהה כמה דבר יכול לעלות...
הודעה אחרונה מאת E-man, -
fantic motor
מאת v-boy- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכשתי אופנוע זה, אשמח למידע על רכישה של חלקי חילוף, המלצות לשיפוץ, ובמה להתחיל אחרי שהאופנוע שכב 20 שנה במחסן. תודה ויקטור
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אם תהיה בארץ סדנא שמתמחה ב Powder Coating ו Ceramic Coating האם הייתם משתמשים בשרותיה? אני יודע שיש מצבעות תעשייתיות שעושות צביעה באבקה אבל בד"כ הן לא מתמחות בכלי רכב ומבחר הצבעים/סוג העבודות מוגבל כמו גם כמות תשומת הלב הניתנת לעבודות קטנות.
הודעה אחרונה מאת St. Bob, -
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
טרקטור מדגם פרגסון 35 מנוע C23 דיזל 4 צלינדר זה טרקטור ישן משנות ה 50 של המאה שעברה שכב מפורק בחלקו בארגזים ביום שישי נסיון ראשון והמנוע עובד הבעיה עם המנוע הזה שאין סימני טימניק מדויקים במשך השנים כל מכונאי סימן לעצמו . על גלגלי הטימניג יש אין סוף קוים ונקודות במשאבת ההזרקה יש סימן אבל הוא מתיחס ל 17 מעלות DTC אז עשינו גלגל מזלות ( מעלות ) החלטתי להניעה ללא כל אביזרים במידה והטמינג לא במקומו אפשר לפרק מכסה בקלות וכל השאר בסרט https://www.facebook.com/#!/erezTractors איציק
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 2 תגובות
- 801 צפיות
היום רכשתי סובארו שנת 82 הרכב בסטטוס רגיל יש לרכב טבט עד אוגוסט. אם אני רוצה להעביר אותו לסטטוס אספנות מתי אני צריך לגשת עם הרכב לטסט? האם הרכב יהפוך לאספנות עד אוגוסט ? או מרגע שאני מעביר אותו לאספנות אני צריך לגשת לטסט מחדש.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
במסגרת חגיגות 50 שנה (1963-2013) לאלפא ג'וליה ספרינט GT, השיקו במועדון אלפא רומיאו ישראל IAROC בהרצליה 7.6.13, בהשקה רבת משתתפים, אלפא ג'וניור 1600 GT שנת 75 ששופצה ע"י חברי מועדון אלפא רומיאו וחברי מועדון ה-5 שי ורד וניר רוב. את האלבום המלא מההשקה ניתן לראות בפייסבוק המועדון הפתוח לכל בקישור הבא: https://www.facebook.com/iaroc.org?ref=hl#!/media/set/?set=a.493065814100135.1073741856.143046289102091&type=1 תמונות המשיפוץ ניתן לראות בשרשור שמתנהל כאן בפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=462389&highlight=IAROC בהזדמנות זו נרצה להודות לכל החברים הרבים שהגיעו מהצפון ומדרום הארץ, לאורחים ולצלמים וכמובן לכל מי שעזר להפיק את האירוע.
הודעה אחרונה מאת alfashay.v, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לא מעט מהמיאטות האמריקאיות נשמרות בגראז' סגור ובעלות אלפי מיילים ספורים.. מצב תצוגה זה לא מושג גס למיאטה אמריקאית. בעוד כ7 שנים NA 1990 תהיה זמינה ליבוא על תקן אספנות.. למישהו זה קורץ? רודסטר ספורטיבית אמינה עם לוק קלאסי והטייטל המפואר של רכב אספנות. כרגע ניתן למצוא מיאטות במצב מעולה במחירים שנעים סביב 4-5K. מה יהיה בעוד 7 שנים? God knows.. אבל הן בטח לא יהיו יותר מדי יקרות.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לחברי פורום האספנות שאלתי בעבר לגבי עלויות אחזקה של רכב אספנות וקיבלתי מידע רב בפורום הזה. עכשיו הגיע הזמן להתקדם וחשבתי לרכוש מרצדס E קלאס בודי W124 מודל 1986 אוטומטית דגם E230. רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה, אם האחזקה שלו יקרה מבחינת חלפים כמו שמצופה ממרצדס או שבגלל שהיו הרבה מוניות כאלה קל למצוא חלקים, איך מבחינת אמינות באופן כללי? הגיר בעייתי? ובכלל האם זה רכב מהנה לנהיגה ששווה להשקיע בו ולהפוך אותו לאספנות בעוד שלוש שנים. תודה מראש, אביב
הודעה אחרונה מאת avivsi, -
-
הקדמה: הדברים התחילו להתבהר בערך בגיל 12 כשהחדר שלי התחיל להתמלא בפוסטרים (עם לייסטים) של כל מיני מכוניות ואופנועים, אמנם היו ניצוצות כבר לפני כן כשבגיל מוקדם ביקשתי מאבא לבדוק מהירות סופית בכל הילוך בפיאט 131 סופרמרפיורי שהייתה לו אבל הבעיה התחילה להתפתח, כאמור, באזור הגיל הנ"ל... גולת הכותרת בחדרי הקטן הייתה פורשה 911 שהתנוססה מול עיניי כל ערב כשעצמתי וכל בוקר כשפתחתי אותן. כל לילה נרדמתי כשראשי מלא בחלומות ומחשבות על איך תהיה לי בעתיד 911,איך זה ירגיש, מתי ואיפה אקנה אותה ואיפה אסע בה, אז עדיין לא ידעתי את כל סיפורי האימה על היגוי היתר המטורף, האחזקה היקרה וכן הלאה. בהמשך כבר התחלתי לקרוא כתבות ומאמרים שרק הדליקו אותי…
הודעה אחרונה מאת irork, -
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת שברולט סאבאורבן משנת 1961 Chevrolet Apache Carryall Suburban C1406 1961 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש – זאב שולמן את ההשקה יארח מפגש השפלה ברחבת החנייה של ה"קניותר" בנס- ציונה (החנייה בגב ה"קניותר"), הכניסה מרחוב ביל"ו, ביום ו', 7.6.13, בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. בעלי רכבים מתוצרת שברולט מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל קובי בן- ניסן, רכז המועדון בשפלה, בטל' 6785688- 054 בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]…
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- 1 תגובות
- 680 צפיות
ביום שישי הקרוב 14/6 חוגגים בי-ם פורמולה 1 אז כל מי שרוצה לנשום את אותו האוויר שנושם בי-ם מקס ביאג'י ושאר אלופי F1 מי שרוצה לצנן את ההתלהבות על כוס שנאפס צונן עם חברה על הכיפק (כשהם ישנים) והמון מצב רוח, מוזמן להגיע. אנחנו שם החל מ-14:00 ועד שנמאס, יהיו נקניקיות וכרוב כבוש ועוד הפתעות כיד הדמיון של קובי. להתראות-רן
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 1 תגובות
- 792 צפיות
התגלגלו אלי מנגנונים כאלו מ-DEAD STOCK של חברת המזרח. מדובר על מנגנונים חדשים שפשוט שכבו במחסן. אין לי ממש מה לעשות איתם, יש פה מישהו שצריך כאלו? אם כן הוא מוזמן ליצור איתי קשר: 054-7988744 צחי מקווה שזה הפורום הנכון להעלות את העניין, מצ"ב תמונה
הודעה אחרונה מאת ishc, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אכן כן אתמול היה מפגש נחמד ואתן לתמונות לדבר בעד עצמןף האנשים והצלם המתחרה
הודעה אחרונה מאת shaig, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אני יודע שבעבר נשאל על כך האם קיימת אחת בארץ מקורית מתחילת שנות ה-90, וגם היה איזה קישור ליד 2 של אחת למכירה, שלא הספקתי ממש לראות. במפגש של ה-10.06 הייתה איפלה שחורה עם כיתוב וג'אנטים של ה-SS, האם היא מקורית ? האם מישהו שהיה במפגש צילם אותה ? חנתה בחנייה מימול ארומה, בחניון הגדול . אשמח לתמונות, או מעט פרטים, היות וזה רכב מיוחד וללא ספק נדיר במחוזותינו. בתודה, עומרי
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
היום נכנסתי למשפחת סוברו GSR 1600 גיר רגיל משנת 1973 יד ראשונה עם 81000 ק"מ בלבד עם צבע מקורי הרכב נשמר בקנאות !!! מחר תמונת של היצירה
הודעה אחרונה מאת GLF, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי, מעוניין לגרור רכב מחד נס ברמת הגולן למרכז (אני צריך לאיזור חדרה)- אשמח להשתתף עם עוד אחד/שניים שצריכים ולהשתתף בעלות ...גרריסטים מבקשים 1200 ש"ח לפחות כרגע (אם יש המלצה על גרריסט אמין שיעשה בפחות- גם מצוין) זמין ב0507404821 מבחינת לו"ז- גמיש לשבועות הקרובים, עדיף בשישי/שבת בברכה, גרצמן
הודעה אחרונה מאת גרצמן, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני יודע שזה המקום הנכון ואשמח לקצת עזרה, אם למישהו יש את מספר הטלפון של רון, בזמנו הוא היה הבעלים של CX GTI ושל מרצדס S משנות ה80 וסובארו GL , הוא גר בבת-ים, בחור חביב גבוה עם שיער ארוך וכרס ה"פ אם אפשר. תודה רבה, בנצי.
הודעה אחרונה מאת mean streak, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בזמן האחרון עולה בי מחשבה לרכוש רכב אספנות בנוסף לפיז'ו החדשה שלי שאני אוכל להנות ממנו בנסיעות פה ושם. מכיוון שהעניין הכלכלי כאן משחק תפקיד, חשבתי לרכוש רכב אספנות "למתחילים" במחיר נמוך יחסית ולא מאוד נדיר שיהיה לי קל לתחזק. מהמידע שהצלחתי לאסוף הבנתי שהביטוח חובה זול יחסית (400 שקל?) אבל השאלה היא כמה עולה צד ג' ואם עושים מקיף. הבנתי גם שטסט עושים פעם בשנה ולא כמו פעם שעשו פעמיים בשנה. כמה עולה טסט? צריך עדיין אישור בלמים של מוסך? ושאלה נוספת, מה לגבי נסיעה בין 7 ל-9 בבוקר, הבנתי שאסור אבל אוכפים את זה בכלל? יש עם זה בעיה? בקיצור, מה שמעניין אותי הוא כמה כסף בשנה עולה להחזיק רכב אספנות בלי לקחת בחשבון תיקונים וטיפולים? תודה מראש לעונים, אביב
הודעה אחרונה מאת avivsi, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת LION-MAN, -
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
שבוע טוב חברים וחברות ביום חמישי 13.6.13 בשעה 05:00 ניפגשים בתחנת דלק דור אלון הצפונית בכביש 6 החברים מהמרכז יחכו לנו בתחנת הדלק דור אלון דרום בכביש 6 בשעה 06:30 אנחנו נצא במחלף שורק לכיוון אשקלון בצומת כפר סילבר דרומה ליד מרדכי. בגדול ניסע מיד מרדכי דרך שדרות אופקים צאלים למיצפה רמון עצירה לתידלוק ויורדים לאילת דרך עובדה כל אחד אחראי לבדוק את תקינות אופנועו לבדוק מים ,שמן אויר בגלגלים כמו כן להצטיד במים קרים לשתיה נותרו עוד חדרים בודדים למעונינים. להתראות ביום חמישי איציק דר 0522618051
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין- 08.06.13 נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת IAROC, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש יד - מרדכי החודשי בדרום כל שבת שנייה בחודש המפגש הקרוב יתקיים בשבת – 8.6.13- בקפה ג'ו, מפגש ' יד- מרדכי', צומת יד- מרדכי, בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש תינתן הנחה של 10% בהזמנות בקפה ג'ו, כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. לפרטים נוספים יש לפנות אל: דובי שטרנברג- 2715049- 052 צביקה מרגלית- 2592839- 050 התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 5 תגובות
- 967 צפיות
לאחרונה התחלתי לסדר את החשמל בקורטינה שלי, הכל עבד טוב ויפה אבל נעשו קומבינות לא ברורות ואני רוצה להחזיר הכל למקור, השאיפה היא להבין למה עשו את הקומבינה לפני שאני מבטל אותה כדי לא לעשות נזק, כמובן שיש כמה קומבינות לא ברורות אבל אני אתחיל באחת, בתמונה תוכלו לראות שחוט מס 1 בצבע שחור/ירוק שמגיע מידית האיתות/צופר היה מחובר לחוט מס 2, משום מה חתכו את חוט 1 וחיברו ישירות לחוט האדום בסוויטש מס 3 שמקבל מתח קבוע, מה הסיבה לכך ?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים אני מחפש גגון ישן מסוג סלסלה שמתחבר למסילות הרכב הישנות אם מישהו מכיר שמע ראה אשמח לקבל מידע בברכה אבי 0529201988
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
מחפש המלצה למזגניסט 1 2
מאת ערן rob-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הקיץ הגיע ובהמשך לשירשורים שכבר נפתחו בנושא מזגנים ועוד כאלה שיפתחו, הפעם תורי לבקש עזרה והפנייה. המזגן לא מתפקד כמו שצריך ואני מחפש המלצה למזגניסט שעדיין שולט בכל נושא הגז הישן ויכול להחליף פולי למדחס הקיים או להמליץ בכלל על מדחס אחר. אם יש דבר אחד שהאמריקאיות מפורסמות בו - זה המזגן המקפיא! וכזה בדיוק אני רוצה!
הודעה אחרונה מאת ערן rob, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 755 צפיות
שלום חברים. היום התפניתי להחליף את שמן המנוע במיני שלי. התכנון היה שיחד עם החלפת הזמן יוחלפו גם פילטר שמן ובורג קארטר שמן לסוג עם מגנט ארוך יותר מהסוג המקורי. אחרי שהרמתי את המיני למעלה בשביל גישה לקערה שתקלוט את השמן הישן שמתי לב שהבורד המקורי היה עם ראש גדול יותר מאשר זה שנקנה דרך MiniSpares החדש היה עם ראש 13/16" והקיים עם ראש 15/16" אמרתי לעצמי שלא נורא ואשתמש בבורג הקיים כי כנראה שהזמנתי חלק לא נכון (שטויות). הצלחתי לפתוח את ההברגה די בקלות (יותר מידי בקלות) ותוך כדי שהשמן הישן השחור יוצא לו החוצה אני שמתי לב שהתבריג של הבורג הישן מכוסה סיליקון וטפלון. השמן הישן רוקן, שייבה נחושת חדשה הורכבה, וניסיתי לסגור את הבורג.... הבורג המתברג פנימה אבל…
הודעה אחרונה מאת adidas_il, -
האם למישהו יש מושג מה אמורה להיות עלות שיפוץ קרבורטור לגולף MK2 ? והמלצה לבעל מקצוע אלוף
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 49 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
מציע שרשור המשתף חברים במידע עדכני על מכוני הרישוי: מי ידידותי יותר לרכבי אספנות ובכלל, ומאיזה מכון עדיף להתרחק. ממליץ על מכון היימן (ידוע גם כ"סהר") באשדוד. יחס ידידותי, אדיב, מקל. עברתי טסט ב-10 דקות עם חיוך. חפשו את יוחנן. רח' הקידמה 1, אזור התעשייה הצפוני באשדוד, כניסה דרך צומת ניר גלים.
הודעה אחרונה מאת noon, -
-
מי מחובר 75 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 295 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורן שרותי רכב
- מייק24
- guy.a
- mikyl
- שחר 1
- Yuvalino
- WE988244
- Avia
- chrono
- orankohn
- tan tan
- shlomiko