רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 939 צפיות
ברחבי שיטוט ברשת מצאתי את הלינק לאלבום הזה, תמונות ממפגשי מועדון ה-5 ותמונות של רכבי אספנות בשיטוט ברחוב קרדיט לצלם אילייה בור על התמונות http://www.flickr.com/photos/ilya_bur/page1/ מקווה שתהנו כמו שאני נהנתי מדפדוף באלבום
הודעה אחרונה מאת irork, -
- 3 תגובות
- 729 צפיות
תמונה המסבירה פעולת הA B S
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
שיפוץ רכב
מאת ran100arnon- 1 תגובות
- 907 צפיות
היי ברצוני לשפץ רכב אספנות לאחר שישפצתי כבר כמה טוסטוסים ישנים האם שיפוץ של פורד אנגליה מסובך להתחלה או שיש הצעה אחרת בתודה חלו
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 5 תגובות
- 988 צפיות
עברה שנה ושוב מתקיימת תערוכת הרכב הקלאסי בפרידריכסהאפן שבגרמניה. מעט מהתמונות ניתן לראות מצורפות והרבה יותר בקישור למטה. השנה כבכל שנה הית ההשתתפות ערה ומגוון רחב מאד של כלי רכב, סירות ומטוסים. אך ישנו חידוש והוא התחלת המיקוד בכלי רכב חשמליים, ניתן לראות בקישור אופניים, אופנוע, רכב ואפילו מנוע למצנחי רחיפה וכולם חשמליים. תהנו לפחות כמו שאני נהנתי, דביר https://picasaweb.google.com/106222031129925222847/KlassikweltBodensee2013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMyVt6GK_9iOzwE&feat=directlink
הודעה אחרונה מאת mdvir, -
מועדון החמש מזמין להשקת קאדילק לימוזין 60 נדירה בנוקיה-14.6.13-בחסות ובשיתוף חב' UMI 1 2
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע השקת קאדילק לימוזין נדירה משנת 1960: CADILLAC LIMOUSINE 1960 התמונה להמחשה הרכב נרכש כגרוטאה ושופץ במשך כשנה שיפוץ מאסיבי ע"י חבר מועדון החמש - אלי ברכה . ההשקה בחסות ובשיתוף חב' UMI המשווקת את המותג קאדילק: חב' UMI תציג באירוע לצד הלימוזין העתיקה את הקאדילק ATS החדשה – מכונית סדאן יוקרתית קומפקטית, שנבנתה מן היסוד , כדי לנצח את הטובות ביותר. ה-ATS תוכננה ונבנתה תחת דרישות מחמירות ויוצאות דופן במסלולי המבחן בגרמניה ועוצבה על בסיס ארכיטקטוני חדש לחלוטין, כדי להעניק לנוהג בה סביבת נהיגה נוחה ושליטה מושלמת. החל ממנוע טורבו חדשני רב עוצמה, דרך עיצוב פנים מעודן ויוקרתי, רמת אבזור הגבוהה בקטג…
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רשימה חדשה של תחנות בהן נתגלה דלק לא תקין :אל תתפלאו אם משאבת הדלק "תישרף"והממיר הקטליטי יתקלקל. 1. אור חן, כפר מנדה 2. אלוןנתב'ג , פעם נוספת 3. אלעד שמנים, תלפיות ירושלים 4. דור אנרגיה - קבוץ הזורע 5. דור בקעה אל גרביה 6. דור סגולה, פתח תקווה, שוב פעם 7. דור קדמה, מעלה אדומים 8. דור שעריים, רחובות 9. דור , גן התעשייה תפן 10. דיאלוג 2000, דימונה – קבועים ברשימה 11. דיאלוג 2000, רחובות 12. דלק אבן יהודה 13. דלק הסדנא, תלפיות ירושלים , שוב פעם 14. דלק קריית משה, רחובות , שוב פעם 15. דלק שועפת , שוב פעם 16. סונול בית שאן 17. סונול דרך יריחו 18. סונול מלי, באר שבע דרום 19.…
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
- 1 תגובות
- 791 צפיות
שלום, מחפש טרמפ על גרר מזכרון לאיזור המרכז. נא להשאיר הודעה בפרטי. תודה.
הודעה אחרונה מאת אסף הופמן, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 678 צפיות
במסגרת החגיגות 40 שנה לגולף, ובקרוב גם לGTI אני מצרף קישור להיסטוריה של מכוניות Hot Hatches מאתר טופ גיר. חסר לי שם אוטביאנקי אברט , פיאט 127 ספורט ,בטח הדור הראשון . בנוסף שימו לב לרנו 5 אלפיין שזוכה לכבוד גדול ופה בארץ ידידנו ערן לנסקי לא מצליח למכור את שלו במחיר יחסית לא יקר כולל רכב נוסף לחלקים,כמו פונוגרפיה גם אספנות כנראה קשור לגאוגרפיה . מי שחסר לו שם רכב מוזמן לצרף מה לדעתו חסר . http://www.TOPGEAR.com/uk/photos/history-of-hot-hatches-in-ten-cars-2013-06-14
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שברולט אימפלה שנת 59 בל אייר שנת 65 ועוד 398 מכוניות קלאסיות 0 קילומטר. http://www.topgear.com/uk/photos/classified-ad-of-the-week-survivor-special-2013-06-14 רשימת המכוניות: http://www.vanderbrinkauctions.com/auction_images/135/documents/Inventory_Preliminary.pdf
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, בצעתי הזמנת חלקים לטריומף כולל משלוח לארץ- הכל שולם, ואז קבלתי את המייל הבא: Good Morning Thank you for your recent order no I029795100014 I can confirm that it is now ready in our warehouse. The dimensions are 72x50x41 12.5kg There are 2 options for shipping Expedited at the cost of £171.57 UPS Express saver at the cost of £204.69 you have already paid the amount of £100.08 therefore we would require an extra amount of £71.49 for expedited and an extra amount of £104.61 for Express saver. Could you please confirm if you wish to proceed with the order and which method of shipping you would prefer. …
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 3 תגובות
- 813 צפיות
בארץ או בחו''ל שמוכרים חלקים לסוזוקי RV50. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת AVIRAM_M, -
ישור גאנטים
מאת natan5- 5 תגובות
- 917 צפיות
מי יודע על מקום רציני שיודע ליישר גאנטים מגנזיום באיזור המרכז ? תודה לעוזרים !!!
הודעה אחרונה מאת natan5, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בעיירה קרלייל שבמזרח ארה"ב מתקיים כל שנה סופ"ש המוקדש לפורד. באירוע שותפה גם חברת פורד כך שלצד המוסטנגים ושאר הירקות יש נוכחות לרכבים חדשים וברוח האירוע למוסטנגים מכל הסוגים והמינים. אבל היו פורדים אחרים החל ממודל T דרך אדסל הזכורה לרע, פיירלנים, פלקונים, ומיטב שנות החמישים והששים. שימו לב: בשנה הבאה בתחילת יוני יתמקד האירוע ב 50 שנה למוסטנג! שווה להגיע וגם קל להגיע. שלוש וחצי שעות נהיגה מניו יורק ו"הגעת ליעד". אז קודם כמובן המלכה הפרטית שלי.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 791 צפיות
האם ניתן ליבא רכב אספנות שהוסב ל-4*4 (אפילו שמעולם לא יוצר רכב כזה מקורי),או שהוחלף מנוע ליצרן אחר עם נפח גדול יותר. סתם לשם דוגמא חיפושית עם מנוע פורשה או כל דבר בסגנון... האם הדבר אפשרי ליבוא? ומה הם האפשרויות במידה וכן. תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היה ביקור מרתק, למדנו על כל אמצעי האכיפה של המשטרה, תוכניות ומטרות אגף התנועה, ביקור ב-"מרכז העצבים" וקיבלנו הרצאה מאלפת מאת בכיר באגף. המון תודות למארגני הביקור ולמשטרת ישראל. תמונות ניתן לראות בקישור הבא: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.182247885270642.1073741849.100004562944883&type=1&l=4aaa048e9e
הודעה אחרונה מאת asafk, -
מועדון החמש מציג תערוכת רכבי אספנות במסיבת הסיום של ביה"ס אורט ידין ביום ד'-12.06.13 1 2
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
תערוכת רכבי אספנות במסיבת הסיום של בוגרי ביה"ס אורט ידין, צריפין ביום רביעי, 12.06.13 , בין השעות 19:30-22:00, יתקיים טקס הסיום של בית בוגרי ביה"ס אורט ידין, צריפין. בית הספר "אורט ידין" נמצא בתוך מחנה צריפין ומיועד לתת לילדים ונערים הזדמנות להשתלב בצה"ל ובחברה הישראלית. בהמשך לקשר הפורה בין מועדון החמש לביה"ס חברי המועדון מוזמנים להשתתף במסיבה ולהציג בה כ-10 רכבי אספנות במצב תצוגה. רישום מוקדם במשרד המועדון חובה במייל/ טלפונית, עד יום א' 09.06, לקבלת אישור כניסה למתחם הצבאי . יש למסור את שם החבר, מס' תעודת זהות , סוג רכב ומס' רישוי . הכניסה לאירוע תהיה בשעה 18:30 בדיוק משער ראשון ! יקבל את החברים נציג מטעם ביה"ס ב…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
ברגים שמחזיקים את החלק החיצוני והפנימי ביחד על הכנפיים הקדמיות. הקליפסים עם האומים חלודים לא יושבים בתוך החור בכנף. ואין לי מושג איזה מידה הם? אני מתכוון לקליפסים האלה. http://www.ebay.com/itm/25-Qty-Buick-Cadillac-Chevy-Olds-Pontiac-Fender-Nuts-5-16-Shrt-/111018271010?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AOldsmobile&hash=item19d9346122&vxp=mtr הקליפסים שמחזיקים את החיפויי פלסטיק מעל הגלגל לא מעניינים אותי כי הוא לא יהיה שם במקומו יהיה משהו מעניין יותר.
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 799 צפיות
אהלן חברים, אומנם לא קשור לרכבי אספנות, אבל לא נראה לי שמותר למישהו שהוא חובב מוטוריקה בישראל לא לראות לפחות כמה תמונות. אני מניח שהרבה מכם שמעו על האירוע, אבל מי שלא, ומי שלא ניגש לפורומים האחרים כאן באתר, מצרף לינק לגלריה שלי בשרשור המרכזי של פורמולה 1 ירושלים, כמובן יש שם תמונות וסרטונים של אנשים אחרים, מומלץ מאוד! היה מדהים!! http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3936223#post3936223
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
החזקתי רכבים יחסית ישנים אבל לא אספנות ולא בני 30 פלוס, האמתי אני רוצה לדעת אם במבדק השנתי מחמירים עם הזיהום אויר? הרי מדובר ברכבים ישנים שכאשר הם יוצרו לא היה את כל הדברים שיש היום. השאלה היא אם הרכב במצב סטנדרטי ודיי תקין האם יש סיכוי שבגלל החמרה של הנהלים רכב לא יעבור טסט ואז בעצם צריך לחפש שדרוג לא מקורי לרכב ישן על מנת להוריד לו את רמת הזיהום אויר?
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
שלום לכולם . שיפוץ הטריומף התחיל רשמית, הרכב פורק(על-ידי) לרמת הבורג,הבודי +השאסי נשלחו בגרר (250 ש"ח) למחסום ארז, לפחחות +צבע, בעלות של 4000 ש"ח ,ותאמינו לי הפחח עבד קשה. ( מצטער התמונות לפני כנראה אבדו ,עדיין מחפש אותם) מצב תמונות אחרי בברכה שחר.
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 934 צפיות
שלום. אני מהמרכז ומחפש עסק שיודע לחזק מגנט עבור מגנטו אופנוע. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הייתי היום אצל איזה אספן גרוטאות, חיפשתי כל מיני מציאות בשביל שהשריטה האישית שלי לא תלך ותידרדר על הדרך, מצאתי אצלו שני פריטים מעניינים, האחד הוא גלגל חישורים ישן, מעניין אם מישהוא יזהה אותו. השני, עפ"י המידות ועפי הצורה הכללית, ברור לחלוטין שמדובר בשבכה קידמית של רכב, יש מקום לסמל של הרכב, למספר הרישוי, לפנסים וכו'. אבל לא משהוא מקורי, אלא בשבכה קידמית שמישהוא ייצר בבית, מין מגן חזירים של שנות ה 40? יש למישהוא רעיון לאיזה רכב? על הדרך העמקתי את השריטה, סוף כל סוף מצאתי מאענצ'לך!
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, האם מישהו מזהה את כלי הרכב שבתמונה? לצורך קנה מידה, מכיוון שלא היה בהשג ידי אבטיח, מונח לידו האופנוע שלי - מדובר באופנוע בגודל רגיל לחלוטין, אפילו קצת קטן. תודה
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
לפני כ 15 שנה מכרתי את הפיאט 128 קופה שהיית לי לאחר מערכת יחסים מורכבת עם עליות וירידות שנימשכה שבע שנים. לאחר המכירה הרגשתי את האושר בלהיות רווק וברחתי אל רכבי השטח אך הגעגועים תקפו אותי לאחר כשנה אבל זה כבר היה מאוחר מידי, הרכב הורד מהכביש ואבדו עיקבותיו לנצח. שנים חיפשתי אך לא מצאתי את התחליף המספק. בשבוע שעבר מצאתי איטלקיה חמודה שראתה ימים טובים יותר. כאשר התיישבתי בתוכה הניחוח של הרכב החזיר אותי מיד לאותו ריח בלתי נישכח של אהובתי הישנה. לאחר שיחה עם בת זוגתי ניתן האור הירוק להכניס אותה לחיינו. מדובר בפיאט 128 4 דלתות שנת 72 . הרכב ללא טסט כ 8 חודשים, המנוע עובד אך יש צורך בישור קו , מבחינת קוסמטיקה כל החלקים קיימים ושלמים אבל ישנם מספר נקודות של ריקבונות ובועות בפח. …
הודעה אחרונה מאת irork, -
שווה?
מאת dani peugeot-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 896 צפיות
שלום! רציתי לדעת אם החלק הזה שווה 100 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום, כאחד שנושא איכות הסביבה חקוק בליבו, אך עם זאת האהבה לרכבים ישנים, שאלתי את עצמי מדוע לא נפוץ עניין התקנת הממיר ברכבים ישנים. הרי זהו משתנה משמעותי בהבדל שבין רכב מודרני לחדש בהיבט פליטת מזהמים, ועם זאת ההליך אמור להיות פשוט אך לדעתי לא מקובל(תקנו אותי אם אני טועה והתקנת ממיר היא אכן נדבח בחלק משיפוצי הרכב). אשמח לשמוע דעתכם בנושא- האם יש מקום שמתמחה בין היתר בעניין? האם להוספה כזו ישנה השפעה שלילית על סעפת הפליטה או על פעולת המנוע בהיבט שינוי זרימת גזי הפליטה. בתודה, ברי.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
שלום לכולם, מי שמכיר אותי יודע שיש לי חיבה למכוניות ספורט משנות ה-80-90, ופוזל גם לשנות ה-70. יש ברשותי פיאט קופה, 205 GTI 1.9 וב.מ.וו 3.0 CS. בקיצור אני מחפש צרות . לצערי אני אצטרך בקרוב כנראה למכור אחת מהן ולפנות קצת מקום בחניה בעקבות הרכש החדש. אז בוא ניגש לעיקר, לרכש. חשבתי לעצמי, איזה רכב בעיתי נוסף חסר לי לאוסף, אז התשובה הייתה אלפא רומיאו. הרכב הוא אלפא רומיאו מילאנו, מנוע 2.5 V6, ידנית, הנעה אחורית , למיטב ידיעתי היחידה בארץ. הרכב כרגע לא במצב נסיעה ונגרר להתחלת טיפול, חסרה לו איזה משאבה נדירה יחסית, אז בימים אלה עורך חיפושים אחרי המשאבה הזאת, ולאחר שתמצא, יש לי לטפל בכל הדברים שצריך, ללכת לבדיקה של מכון התקנים ואז טסט. אני מאוד מאושר מהרכש החדש.…
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 695 צפיות
שלום, האם קיים קטלוג של LUCAS, ברצוני לברר האם צמת החשמל הנ"ל מתאימה לטריומף ספיטפייר 1969. http://www.ebay.co.uk/itm/300911640020?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
הודעה אחרונה מאת יורם, -
בוקר טוב חברים (: כמו שחלקכם יודעים קניתי את אינגה בארצות הברית בנובמבר ואני מתכנן לייבא אותה אחרי אוגוסט שימלאו לה 30 , למי שלא זוכר מצורף השרשור של אינגה , http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=453851 אני פותח שרשור חדש כי השאלה שלי היא כללית יותר וגם שיהיה לאחרים שימוש קל יותר בתשובות שלכם , בקיצר אני מתכננן לעשות חודש הבא טיול עם אינגה בארצות הברית חוף לחוף לפני שאני מייבא אותה אבל יש לי קצת בעיה , כשקניתי אותה הבעלים הקודם השאיר לי את הביטוח שלו בתוקף כדי שאני אוכל לנהוג בה ולטייל איתה אך זה היה בנובמבר שנה שעברה וכרגע הביטוח נגמר הטייטל על שם המוכר והשם שלי חתום עליו כבעליו החדשים ואני לא אזרח ואני מעוניין לעשות ביטוח חובה וצד שלישי כדי…
הודעה אחרונה מאת daniel190, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נתקלתי בנ"ל (לא היתה אפשרות לצערי לזיהוי מקרוב) וחשבתי שכאן יהיו מספיק מומחים ע"מ לזהות. מה זה הדבר הזה ? ענתיקה ? רפליקה ? או משהו חדש דמוי-ישן ?
הודעה אחרונה מאת orenuchx,
-
מי מחובר 13 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 146 אורחים (הצג רשימה מלאה)