רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כרגע אני נוסע על שני רכבים מסוג גולף mk2, אחת אוטומטית שקיבלתי מהמשפחה ואחת שקניתי לפני כחודשיים מיד ראשונה, האוטומטית תישאר אצלי בלי כל קשר, בגלל הערך הרגשי שיש לי לרכב, בקשר לשנייה חיכיתי שנתיים עד שבעל הרכב הקודם מכר לי אותה, אבל ההתלבטות הקשה היא שהחלום שלי הוא פורד קורטינה מהדור האחרון 80-82, בעצם מאז שאני זוכר את עצמי זה החלום שלי! אני זוכר את עצמי בתור ילד בן 3-4 נוסע בקורטינה שהייתה לדוד שלי ומאז חולם על אחת כזאת! מצד אחד זה חלום שמאז שאני זוכר את עצמי, אבל מצד שני אני צריך להיות הגיוני ולוותר על הגולף החדשה שלי שאני מאוד נהנה ממנה, ומאוד רוצה להישאר עם הרכב, אם הייתי יכול להחזיק את כל הרכבים הייתי מחזיק, לצערי אין ביכולתי להחזיק 3 מכוניות נוסעות, בגל…
הודעה אחרונה מאת Avi Yaakov, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
לאחר שסיימנו את נושא הצבע והפחחות התחלנו לשפץ מבפנים. קודם כל הוצאת כל פנים האוטו וניקיון . בשבוע הקרוב האוטו עובר לרפד רכב על מנת לעשות את ריפוד הכיסאות בסקאיי קוביות שחור +תקרה+דלתות. תמונות מהעבודה:
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
חברים יקרים, קצת הסתבכתי עם ה "פילים" של המצלמה אשתדל להעלות תמונות בהקדם גם התקליט נשרט ...
הודעה אחרונה מאת Moris, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
וולוו 244, מודל 83, גיר ידני. בגיר יש 4 הילוכים + כפתור שעליו רשום "5". מה זה ההילך החמישי הזה? ואיך זה עובד?
הודעה אחרונה מאת dedra, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למישהו יש נסיון עם חברה מסוימת?
הודעה אחרונה מאת אריק חצרוני, -
- 0 תגובות
- 746 צפיות
חבר טוב מחפש חניה לרכב אספנות שאולי יהיה אפשר גם לעבוד על האוטו. מועדף מחסן, חניה, לול נטוש או משהו בסגנון במשק חקלאי או במושב. אשמח לשמוע הצעות או אם מישהו מכיר פה או בה"פ.
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חלק מהתמונות לא נקלטו עקב תקלה במצלמה, כמו הקובייה של מוטי והמרצדס הלבנה עם בעליה הנחמד ואתכם הסליחה. אריק
הודעה אחרונה מאת golf mk2 92, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
סתם, ללא סיבה, נעלו ליונתן JMG את השרשור. מה יש? התמונות האלו אינן מתאימות לפורום הזה? ויש עוד תמונות ...
הודעה אחרונה מאת שימוניק, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 81 תגובות
- 15.2 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת טטרה טטרפלן 600 משנת 1949 TATRA TATRAPLAN 600 1949 הרכב העתיק היחיד מסוגו בארץ שופץ ע"י חבר מועדון החמש – אריק אשפיז ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 21.06.13, בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים 'מקוררי אוויר' כגון פורש וכ"ו מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה (גם אלה שאינם חברי מועדון). לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 731881…
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
המפגש הדרומי החודשי של מועדון החמש מתכנס למפגש נסיוני במלון גני-דן אשקלון בשבת-22.6 1 2
מאת מועדון החמש- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום רב, בשבת 22.06.13 יתקיים מפגש נסיוני לבדיקת מקום חלופי למפגש ביד- מרדכי. המפגש ייערך ברחבת החנייה של מלון גני-דן באשקלון, ליד חוף הים, בין השעות 10:00-12:30. מפגש זה אינו מבטל את המפגש החודשי הקבוע . לבירורים יש לפנות אל צביקה מרגלית בטל' 2592839- 050. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת markusg, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום קיבלתי שני דברים מעניינים. האחד זה מגבה ישן אולי מישהו יכול לזהות לאיזה רכב הוא שיך והפריט השני זה מכשיר ניצוצות לחיבור לכניסה האמצעית למפלג. פעם בניתי כזה אבל זה מכשיר יותר מקצועי ובדף כתוב שהוא הומלץ ע"י ג'ו קרייאדן בתוכנית על גלגלים בשנת 1990 . אריק
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
חיפושית 1974
מאת נועלה 28-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי חיפושית משנת 1974. ירוקה וחמדמדה. יש לי את כל החלקים המקוריים שלה. נכון להיום היא כבר 5 שנים עומדת באותו מקום בחנייה של הבית. היא לא מניעה, וכל צד ימין שלה מרוסק עקב תאונה שעשתה בזמן שלא הייתה תחת ביטוח. היא מאוד מוזנחת, אבל יש לה אופי טוב!!! מכיוון שאנחנו עוברים דירה, אין לי עוד מקום לשמור אותה ברשותנו. לכן כרגע ההתלבטות היא לגבי יחסינו - לאן. האופציות הן למכור אותה כמו שהיא, או לחילופין לשפץ אותה ואז למכורה. בהנחה ואנו מונעים משיקוליים רווחיים בלבד, מה לדעתכם הכי כדאי? אודה לעצתכם. נועה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברי המפגש הירושלמי מוזמנים לתצוגת רכבים בפתיחת תערוכת תמונות: "ענתיקה" של הצייר ושמאי הרכב הירושלמי - אריה זלטין ברחבת הכניסה של בניין י.מ.ק.א נפגשים ביום שישי ה - 21.6.2013 מהשעה: 13:45 בשער המרכזי של י.מ.ק.א מול מלון המלך דוד הכניסה לרכבי אספנות בלבד הקהל מוזמן לאחר התערוכה יכלו החברים המעוניינים לנסוע בשיירה להשקה בת"א או למפגש הקבוע בטוביה פרטים נוספים - אילן גורן, רכז סניף ירושלים טל' 5272562- 050.
הודעה אחרונה מאת אמריקן-פאוור, -
יוצא לי המון אבל המון באופן יום יומי להסתובב בשטחים, באזורים שלפעמים לא כ''כ נעימים (חוארה ועוד ועוד) ואני מתפלא לראות איך נוסעים רכבים פלסטינאים ישנים, שנות ה 70-80 במצב כ''כ שמור בד''כ כאשר אצלינו הרכבים האלה כבר כ''כ נדירים שקשה למצוא אותם! גולף דור ראשון (אומנם לא יצא לי לראות 2 דלתות) נוסעות שם כמו זבל, פיאט 127 ממש כמו זבל, אופלים למיניהם וב.מ.וו E30 ו E23 גם לא חסר בכלל! בביקור האחרון שלי באזור חוארה ראיתי אפילו רכב שיש אנשים שמחפשים אותו המון זמן בארץ, לנציה פריזמה סימבול ולידה פריזמה 1.3 במצב לא רע (רציתי לצלם אבל לא הספקתי). איך זה ייתכן שאצל הפלסטינאים הרכבים האלה כ''כ שמורים ואצלינו לא ניתן למצוא כמעט חתיכות מהדגמים האלו? רכב שם עולה מעט יותר מאצלינו וסוב…
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הגעתי היום באיחור ולזמן קצר ואלו התמונות מהמפגש. בין היתר הגיע טריומף ספיטפייר מקליפורניה יפה! מה שמזכיר לי שאני צריך לגמור לשפץ את שלי...
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1215/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%95%d7%92%d7%9f-%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%a3-%e2%80%93-%d7%9b%d7%9a-%d7%94%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 82 תגובות
- 17.6 אלף צפיות
שלום, התחדשתי לי בVW קאדי שנת 1986, מתוך כוונה לסדר אותה, להשמיש אותה ולהשתמש בפוטנציאל הארגז והוו גרירה של הרכב הרכב במצב טוב, מניע, לא נסע מספר שנים מה שאומר שאצטרך להביאו למצב שיעבור מעבדה מוסמכת, בכנף הימנית/קדמית יש כמה נקודות חלודה שידרשו טיפול או החלפת כנף (זהה לגולף MKI? מישהו יודע?), הארגז יוסר כמובן. פנים הרכב במצב טוב, אין חלודה בקורות צירי הדלתות, הכל קיים, אם כי מעט מפורק (רוב חלקי הדש מפורקים מהקונקטורים ומונחים על המושבים, אך כולם קיימים ולדברי הבעלים גם תקינים + חלקים ספייר...). מתחת לרכב ישנה חלודה שטחית ומספר נקודות רקבון שידרשו תלאים, לא משהו מורכב. התוכנית שלי היא להתחיל בכל מה שקשור לבטיחות, החלפת כל הגומיות ברכב, מתלים, ב…
הודעה אחרונה מאת GLF, -
-
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני זוכר שכנער חובב מכוניות הוקסמתי מהסרט שעלילתו הייתה החזון של אדם לבנות מכונית. לאחרונה יצא לי שוב לראות את הסרט. אפשר לומר כל מיני דברים על טאקר אולי גם שהוא היה מטורף וזאת בגלל החזון שלו לבנות מכונית עם חידושים מודרנים. אבל כמו הווארד יוז שהיה אגדה בפני עצמה בעולם התעופה, הרבה מהרעיונות המטורפים שהם הגו משמשים אותנו היום. אחד מהשגעונות של טאקר היה ייצור מנוע שנמצא בחלקו האחורי של הרכב, דבר שנחשב ללא מקובל בזמנו אם כי אחרים עשו זאת לפניו. במקביל לטאקר, בגרמניה עבדו על מנוע אחורי בפורשה. חלומו של טאקר נגדע. הוא מת מספר שנים לאחר המשפט שממנו יצא זכאי אבל ריסק לחלוטין את הגשמת החלום לייצור מכונית. כאמור, היו לו רעיונות מהפכניים שנחשבו מטורפים בתקופה דאז כמו בלמי דיסק,…
הודעה אחרונה מאת proxima, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אשמח לשמוע קצת פרטים על עלויות ייבוא רכב מחו״ל אני חובב מרצדס מושבע ומצאתי מכוניות יפיפיות בארה״ב בעלות סביב 10,000 $ מהם סדר גודל של עלויות נוספות שיש לשלם? מיסים,מכס,הובלה וכו׳ תודה גיא
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מישהו אמר טרקטור? 1 2
מאת fanmanuv- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
כל הטרקטורים במצב מכני נסבל... בהחלט יש תכניות לתת להם מחסה. זקן החבורה מ-1935 (נדמה לי).
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 1 תגובות
- 870 צפיות
יש קשר לסיילנט באשקלון? ואיך האיכות שלהם? תודה
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, במסגרת אחד השיעורים שאני לוקח באוניברסיטה (חיפה), עלי להגיש עבודה סמינריונית, הנושא הנבחר "חלקה של העבודה המאוגדת בפירוק תעשיית הרכב הבריטית". אני מנסה להבין מה היה חלקה של העבודה המאוגדת (האיגודים המקצועיים באנגליה) בפירוק החברות. קראתי כל מיני כתבות על שביתות המוניות כחלק מרוח התקופה באנגליה של תאצ'ר. מנגד אי אפשר להתעלם מרכבים שלא עמדו בדרישות/ציפיות ופשוט כשלו כלכלית. להלן רשימת היצרניות מהאי הבריטי- ומתוכם כמה עדיין פעילות... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_car_manufacturers_of_the_United_Kingdom וכן תוכנית ממש מעניינת של קלארקסון שעשה במיוחד לBBC. [YOUTUBEhttp://www.youtube.com/watch?v=dc7CtwKVuZ8][/YOUTUBE] אני מחפש את התוכן של הת…
הודעה אחרונה מאת אדמסקי, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, יש לי כבר המון שנים פולסווגן טראנספורטר שנת 1969 עם הגג הנפתח. בימים האחרונים התחלתי להשיב אותה לחיים ולשפץ אותה. אולי מישהו בפורום יודע או מכיר מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג את הבד שלה לגג?? מי שמכיר כל החלק הקדמי של הגג עולה ובמקור לרכב היה כמו בד שיוצר אוהל עם הגג של הרכב (אפשר לחפש בגוגל תמונות) רציתי לדעת האם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג בד כזה לגג? חיפשתי באיביי ולא מצאתי כלום. תודה.
הודעה אחרונה מאת אדמסקי, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כיצד ולמה יצאה, באביב 82, חבורת מדענים למסע דייג באוקיינוס השקט - באמבטיה דווקא. זה סיפור בו יופיעו - לסירוגין - קרייזלר ענקית וחבוטה, קדילק לבנה (מודל 82) שמכבה את האורות לבד, פיאט X1/9 יפיפיה וחולנית, ועוד יצורים מופלאים ביניהם בת השכנים זהובת השיער, להקה שלמה של צוללות גרעיניות, לווין, לייזר כחול ירוק, ושורה ארוכה של דגי סלמון מלכותיים. וזו רק ההתחלה: http://wp.me/pXLKy-1GG
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
בדיקת מעבדה
מאת itzikm21- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם רכב אספנות צריך לעבור בדיקה במעבדה מוסמכת
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
כבר כשהייתי ילד ממש רך בשנים כשהייתה עוברת אלפא רומאו ידעתי להבחין ולומר זאת לאבי, כשיצאה לעולם האלפא GTV 2000 עיצוב ברטונה בסוף 1971, הגיעה אחת כזאת לחולון וראיתי מד מהירות שמראה 240 קמ"ש, הייתי בכיתה ב', ברוב המכוניות המד הראה מקסימום 180, קראתי לאבי שיראה, הוא לא ממש האמין, לחצתי שיקנה והוא לצערי לא היה בעד, אמרתי לעצמי "יום אחד תהיה לי כזאת" וזה קרה... ניסיתי ללחוץ על אבי לרכוש אלפא ג'וליה, שוב הוא לא היה בעד, הכי קרוב שהוא היה מוכן הייתה 124 ספיישל, גם כזאת יש לי היום... בסוף 1981 תחילת 1982 קראתי בירחון טורבו על ה-GTV6, הייתי נער שקיבל צמרמורת מהתיאורים של רוני אהרונוביץ על האלפא המדהימה הזאת, 6 צילינדרים, צליל, מומנט, ביצועים, וואוו, היא לא יובאה לארץ כך שהחלטתי…
הודעה אחרונה מאת MosheAzovi, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברים שלום, תקלה כזאת עוד לא הייתה לי, מודה... החגורת בטיחות בקורטינה בצד הנהג התקלקלה, היא רק ״מושכת״ ולא מתגלגלת לכיוון השני. פירקתי והחגורה נמשכה עד הסוף וכעת היא תקועה וכך גם אני. החגורה בצד הנוסע גם ככה דפוקה מלכתחילה. יש סיכוי שמישהו מתקן? כמו כן למי שיש זוג חגורות שיתאימו לי אשמח לקבל. בברכה,
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
אני רוצה לחדש גלגלי מגנזיום. האופציה של הציפוי ניקל יקרה מדי - יעלה כבר יותר מקניית ג'אנטים חדשים. היה פה מישהו בפורום שהביא איזה מכונה מחו"ל שצובעת בצבע ניקל אם אני לא טועה. עדיין רלוונטי ? מישהו יכול לעזור למצוא את הפוסט ? האם צבעי רכב יכול לצבוע בצבע מתכתי אם אביא לו ? איפה קונים את זה ?מאיזה סוג וכו.. פעם רכשתי ספריי ניקל ביעקבי ב 30 ש"ח, אבל כל פעם שהייתי נוגע בצבע, גם אחרי שנה, זה היה משאיר סימן של תביעת אצבע על הצבע. בקיצור, אשמח להצעות יחסית זולות שלא עוברות את ה 500-600 ש"ח לצביעת 4 גאנטים בצבע שיהיה קרוב לצבע המקורי או דמוי ניקל/כרום
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום קיבלתי הצעה לקנות אופנוע בלי טסט מ2008 ,המוכר אמר לי שהוא שמע על החוק ששונה שלא משנה כמה זמן לא היה טסט,מה שצריך הוא לשלם על שנתיים ובדיקת מעבדה,האם המידע נכון או שגוי ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 17 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, אני בחיפושים אחר אוטוקארוון אספנות\גרומן, רצוי שיהיה במצב לפני שיפוץ אך לא סופני ובתקציב סביר. הרכבים שאני מדבר אליהם הם בסגנון הזה: או אוטוקארוון קלאסי בסגנון: יש מישהו שמכיר אחת למכירה או עם סיכוי טוב למכירה? אשמח לכל מידע. תודה לכל העוזרים. יהונתן
הודעה אחרונה מאת haimy,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 237 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- yoav911gt2
- לירון .ה.
- Gosser1860
- תמון
- farkash7
- גולדן191
- meir_gi
- shlomiko
- פול-טנק
- BRAVO_SX
- Supertigre