Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים יקרים,

אירוע מיוחד לאיש מיוחד עם רכב מיוחד!

מעטות ההזדמנויות שבהן אנו משיקים רכב נדיר שאין כמוהו בישראל. החברים הוותיקים שהגיעו ללחגוג את הארוע ומכירים את הגרוטאה שהיתה, עמדו נפעמים למראה הרכב המיוחד ששופץ בידיים אוהבות ובאיכות ראוייה להערכה במשך שנים רבות. חשוב להזכיר כי לרכב אין חנויות חלפים ברחבי העולם...

תודה לחברים הרבים שהגיעו לאירוע וכיבדו אותו בנוכחותם, מזל טוב לאריק ולרוחל'ה, ואיחולי בריאות טובה!

תמונות רבות נוספות מהאירוע המרשים והמרגש ניתן לראות בדף הפייסבוק של מועדון החמש:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.533281590068109.1073741838.412442508818685&type=3

וגם באלבום המרשים של חברנו שלומי יצחקי, שטורח להגיע מהצפון הרחוק כל השקה ואירוע כדי לצלם ולשתף:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200170794858144.1073741828.1399600475&type=1

שלכם,

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

היתה השקה יוצאת מן הכלל- הרעיון של לתחום את הרכב המושק במקום משלו מוצלח מאד- תשקלו לבצע את זה עם כל הרכבים שמשיקים ולא רק עם הטאטרה, שקיבלה כבוד ראוי ומוצדק לחלוטין. מזל טוב לבעלים וכל הכבוד לכל מי ששם את ידו בשיפוץ והשיקום של הרכב המיוחד הזה- יישר כח, באמת.

טוב, הנה התמונות שלי, הכל בגלריה פה- נוח יותר לצפות מאשר לגלול בפורום והאיכות טובה יותר.

קחו כאן כמה תמונות שלא העליתי לגלריה:

20130621_161342.jpg

P6214574.jpg

P6214577.jpg

P6214582.jpg

והנה כמה תמונות מהגלריה:

9107784121_5bfa605409_b.jpg

9110017926_afb1015eae_b.jpg

9107811303_21fa06413e_b.jpg

9110067254_ac10ef2426_b.jpg

9107855991_af55f558e5_b.jpg

וקחו גם אותי- הטאטרה כל כך נוצצת, שלא התאפקתי:

P6214491.jpg

וצילמתי כמה אופנועים, הכל פה.

פורסם

ברכות לאריק היקר שהשיק מכונית יוצאת דופן, הן בנדירותה והן ברמת השיפוץ מעוררת הערכה.

שמחתי לראות בין המישתתפים חברי מועדון ותיקים שלא נראו זמן רב.

תודה גדולה, כרגיל, לקובי הגדול שהחכים אותנו והרביץ בנו תורה. :lol:

נוכחות מרשימה במיחוד נצפתה במגרש החנייה, שהיה גדוש במכוניות מכל הסוגים והצבעים, חגיגה לעיניים !

שרק ירבו ימים כאלו.

שבוע טוב לכולם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום

מזלה של הטטטטטטטטטטטררררררררררה הזו

שנפלה לידים הנכונות ולא למכונאי המתמחה אם חוטי ברזל.

אריק אנחנו חברים שנים רבות ! ושנינו ידענו שרק אחד אם הידע, עקשנות, סבלנות ,והתמדה, כמו שיש לך יוכל לשקם את הרכב.

שיחקתה אותה בגדול .

הרבה בריאות ותמשיך כך

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

נהגת ויוחאי, מה הקשר בין התמונות שהעליתם לנושא השרשור ?

מי צריך לראות פיאט 127 בוורוד מזעזע ואלפות בשרשור שנושאו יצירת המופת של טטרה ?

הבנתי, יש לכם מצלמת DSLR והאצבע קלה על הקליק אז שופכים הכל לשרשור בלי קשר לנושא.

המנהג הנלוז הזה נקרא בעברית חטיפת שרשור.

פורסם

הבנתי, יש לכם מצלמת DSLR והאצבע קלה על הקליק אז שופכים הכל לשרשור בלי קשר לנושא.

אל תרתח...!!

הטטרה אכן יצירת מופת וללא ספק כוכבת האירוע. אך בוא לא נשכח שסביב ההשקה מתקיים מפגש קבוע של רכבי אספנות, ממגוון דגמים שכל אחד הינו יצירה בפני עצמו - על הטאץ' הייחודי של בעליו, לטוב ולמוטב. ה127 הורודה אינה בדיוק לטעמי... אך נראה שבעליה סבורים אחרת.

התמונות שהועלו משקפות את ההתרחשות ואת האווירה במפגש כולו, מעבר למה שקורה במרכזו. עבורי כחובב התחום שלא הגיע לאירוע מדובר בהזדמנות מצויינת ליהנות ולהתרשם מהאירוע בכללותו.

יוחאי וליטל, תודה רבה לכם על שאתם מגיעים לאירוע אחר אירוע, מצלמים תמונות מקצועיות ומרהיבות וטורחים להעלות אותן כאן לפורום. אנא המשיכו בכך... לדעתי רוב מוחלט של החברים כאן נהנה ומעוניין. :-) :-)

פורסם

אני לא יודע כמה זמן אתה מסתובב בפורום אספנות, אבל חפש שירשורי השקות קודמים ותגלה שפרסום תמונות של רכבים נוספים חוץ מהרכב המושק הוא עניין שבשגרה- לא נהגת שודים ולא אני המצאנו את זה. אנשים (בעיקר כאלו שלא היו באותו מפגש) רוצים לראות גם את הרכבים האחרים שהיו במפגש, ואין שום טעם לפתוח שרשור מיוחד לעניין, להפך- מי שנכנס לפה, רואה הכל- גם טאטרה וגם רכבים אחרים. במקרה שלי, בוודאי שלא אפתח שרשור כשממילא את הרוב המכריע של התמונות אני מעלה לגלריה חיצונית. בשביל מה לפתוח שרשור שעיקרו: "הייתי בנוקיה, קחו חמש תמונות לדוגמא ולכו לקישור חיצוני"?

חטיפת שרשור, באמת... לאחר החטיפה השרשור גם נרצח וגופתו הועלתה באש.

אל תרתח...!!

הטטרה אכן יצירת מופת וללא ספק כוכבת האירוע. אך בוא לא נשכח שסביב ההשקה מתקיים מפגש קבוע של רכבי אספנות, ממגוון דגמים שכל אחד הינו יצירה בפני עצמו - על הטאץ' הייחודי של בעליו, לטוב ולמוטב. ה127 הורודה אינה בדיוק לטעמי... אך נראה שבעליה סבורים אחרת.

התמונות שהועלו משקפות את ההתרחשות ואת האווירה במפגש כולו, מעבר למה שקורה במרכזו. עבורי כחובב התחום שלא הגיע לאירוע מדובר בהזדמנות מצויינת ליהנות ולהתרשם מהאירוע בכללותו.

יוחאי וליטל, תודה רבה לכם על שאתם מגיעים לאירוע אחר אירוע, מצלמים תמונות מקצועיות ומרהיבות וטורחים להעלות אותן כאן לפורום. אנא המשיכו בכך... לדעתי רוב מוחלט של החברים כאן נהנה ומעוניין. :-) :-)

+1

בדיוק.

פורסם

מזל טוב אריק

הרכב מדהים ביופיו :shock::shock::shock:

שיפוץ מושלםםםםםםםם

הרבה בריאות הנאה והנעה

היתה השקה מרשימה רבת משתתפים

תודה לכל המארגנים

ולכל הצלמים

שבוע טוב

שלי