Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי המון אבל המון באופן יום יומי להסתובב בשטחים, באזורים שלפעמים לא כ''כ נעימים (חוארה ועוד ועוד) ואני מתפלא לראות איך נוסעים רכבים פלסטינאים ישנים, שנות ה 70-80 במצב כ''כ שמור בד''כ כאשר אצלינו הרכבים האלה כבר כ''כ נדירים שקשה למצוא אותם! גולף דור ראשון (אומנם לא יצא לי לראות 2 דלתות) נוסעות שם כמו זבל, פיאט 127 ממש כמו זבל, אופלים למיניהם וב.מ.וו E30 ו E23 גם לא חסר בכלל!

בביקור האחרון שלי באזור חוארה ראיתי אפילו רכב שיש אנשים שמחפשים אותו המון זמן בארץ, לנציה פריזמה סימבול ולידה פריזמה 1.3 במצב לא רע (רציתי לצלם אבל לא הספקתי).

איך זה ייתכן שאצל הפלסטינאים הרכבים האלה כ''כ שמורים ואצלינו לא ניתן למצוא כמעט חתיכות מהדגמים האלו? רכב שם עולה מעט יותר מאצלינו וסובארו DL פשוטה עולה כ 18K בשטחים. כנראה שבגלל המצב הכלכלי של חלק מהאוכלוסיה האנשים למדו לשמור בצורה טובה על המועט שזה הרכבים הכ''כ ישנים האלה.

ואשמח אם מישהו יעזור לי לאתר גולף דור ראשון :)

אם יצא לי בעתיד אצרף קצת תמונות...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם מתוחזקים טוב משתי סיבות עיקריות - 1. יש להם בעלי מקצוע שלא בוחלים בתיקון של כלי רכב ישנים. 2. הם דואגים למאגר חלקי חילוף בזול...ממש בזול (רכבים ש"נעלמו" בישראל).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אז העניין הוא שלא נותרו לנו רכבים לגנוב, וקשה לי להאמין שבשנים האחרונות גנבו גולף דור ראשון, אולי פעם לפני 20 שנה...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עכשיו אני מבין לאן נעלמו כל ה127!

ואם אפשר לשאול מה כל כך מיוחד בגולף MK1 שכולם מחפשים אותה בזמןן האחרון?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תתפלא מה מסתובב בשטחים.

עוד בשירות הצבאי שלי, זכור לי המוניות מרצדס הארוכות (הדגם שלפני ה-6 דלתות) שעוד היו נוסעות שם, כמו כן גם מלא פיג'ו ישנות שכבר נעלמו אצלנו.

אגב...גם אצלם רוב אלה שהחזיקו טנדרים של פיג'ו כבר התחילו לעבור למגנום ודי-מקס.

חוץ מזה ברש"פ אין הגבלה לשנת הרכב, היה יוצא לי לראות מוביליות של רכבים שהגיעו מירדן לשטחים שהיו עליהם גולפים MK4 (בשנת 2007) ועוד רכבים שכבר הפסיקו להמכר אצלנו.

לפני כמה חודשים ראיתי גם מובילית שלקחה רכבים ישנים מנמל אילת (סראטו, טוסון), המובילית היתה של חברת "תמימי" שזו חברה שפועלת באיזור א-ראם.

אגב ניתן לראות רכבים שעוברים לרש"פ במגרשים באיזור התעשיה עטרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה כ''כ מיוחד בגולף דור ראשון?

קודם כל כנס לקישור הזה: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1127465-MK1-pic-post.....coolest-thread-ever אם אתה רואה בכל העמודים עם התמונות שני רכבים זהים כנראה זה בכוונה. בעצם אני בא לומר שניתן לשפץ את הרכב במגוון סגנונות ולפי טעמך האישי.

דבר שני כנס לאיביי וחפש golf mk1 ותראה איזה כמות של חלקים וחלקי אפטרמרקט (פנסים ועוד) במגוון סגנונות ובמחירים שפויים!

דבר שלישי תשפץ ותבחר איזה מנוע בא לך, 1.1? 1.3? 1.6? 1.8? 1.8T? הכל אפשרי.

דבר רביעי, שוק אפטרמרקט מטורף שלא חסר בו דבר והכל יחסית זול לרכב הזה.

דבר חמישי, אחד מרכבי ההנעה הקדמית הכיפיים (GTI בפרט אך גם עם הרגילה ניתן למצוא סט אפ כיפי)

דבר שישי, לאחלד שלא נוסע הרבה יכול להיות אחלה רכב לפרוייקט ממושך (חוץ מזה שאני מעוניין ברכב אספנות מבחינת התואר או יותר נכון השנה)

אגב בזמן האחרון אני דווקא רואה הרבה גולף GTI דור 5-6 דנדשות.

מספיק סיבות?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תראה, לא עדיף לך כבר לייבא אחת? ועוד GTI? במקום לשבור את הראש בחיפושים. אם תייבא[למרות שזה כאב ראש לא קטן] GTI זה עדיף על 3 דלתות רגילה.

אגב אני יכול לחסוך לך בחיפושים, בבאר שבע יש מגרש מכירות רכב, ראיתי שמה גולף דור ראשון 5 דלתות, היא נימצאת ליד אסקורט XR3i קבריולט צהובה. אני ינסה לצלם לך, כואב לי לראות אותה שמה בצד.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

שוב אשמח לטלפון!

כמו כן אם הרכב במצב סביר כולל טסט והמחיר מעט גבוה ממחיר גריטה אז זה שווה לי (כמובן לרכב במצב נסיעה בלבד + טסט).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
זה כמו עם הקורטינה כולם זרקו אותם ואחר כך חיפשו כאלה. אתה תראה שבעוד כמה שנים אנשים יחפשו פיאט ריטמו ורגטה ואפילו טמפרה

באמת - לאן נעלמו הריטמו? :-D אני זוכר עד היום לטובה את שתי הריטמו שהיו למשפחה ולי (הרכב הראשון שלי) 1100 ו- 1300 בגימור L המדהים... (פחות או יותר אין כלום).

בכל מקרה - רכב ממש נחמד שזכור לי רק לטובה. פשוט מאוד לאחזקה ולתיקונים לבד ובעל התנהגות סבירה למדי, בוודאי יותר ממה שנהג ישראלי היה מוכן להסתכן איתו.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם
אשמח למספר טלפון של המגרש.

ליבבא בשלב הזה בחיים נראה לי קצת כבד!

כן ייבוא זה קצת כבד, אבל אל חשש, היום עברתי ליד המגרש, קוראים לו א.נייס קאר, הינה מספר שלו: 0544026000 ועוד אחד: 086237111 שמחתי לעזור :-)

פורסם

נא לשבת לפני קריאת הודעה זאת! התקשרתי למגרש! 15 אלף ש"ח! אגב בד"כ אני אומר תודה ולהתראות כאשר אני שומע מחיר הזוי אבל פה נפתחתי ואחרי שיחה קצרה על כך שהוא הזוי הוא טען שעל הרכב בכלל נוסעת הבת שלו והוא לא למכירה! בכל מקרה שנת 82

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
נא לשבת לפני קריאת הודעה זאת! התקשרתי למגרש! 15 אלף ש"ח! אגב בד"כ אני אומר תודה ולהתראות כאשר אני שומע מחיר הזוי אבל פה נפתחתי ואחרי שיחה קצרה על כך שהוא הזוי הוא טען שעל הרכב בכלל נוסעת הבת שלו והוא לא למכירה! בכל מקרה שנת 82

הבת שלו נוסעת על זה?! במיקום שראיתי את הרכב, צריך לפחות יום להוציא אותו, הוא ממוקם בפינה שמה ליד האסקורט. מחיר מאוד הזוי לגולף :shock: אני זוכר גם שראיתי ביד 2 גולף דור ראשון כתומה ללא טסט. תחפש שמה אתה תימצא הוא מוכר ב7 אלף.

• תוכן חדש...