רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום למקצוענים זקוק ליעוץ מקצועי!! יש לי וולוו 121 קרבורטור,כשאני נוסע ברכב אני שומע בק פייר והמנוע מגמגם קצת בהילוך שלישי בלבד,כאשר אני עובר להילוך ארבע הבעיה נעלמת,האים זו בעיה מהקרבורטור ?או שיש עוד סיבות?תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
טעימה קטנה מה"בוק" - קרדיט ענק לאריאל קרו התותח!!!
הודעה אחרונה מאת dorian1212, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפעמים כל מה שצריך בחיים זה קצת מזל. זה יכול להיות ההבדל בין ששון לאסון. נסיעת סופ"ש רגועה, את הרכב מאכלסים בת הזוג והילדים. הכביש פתוח, שני נתיבים, רכב נהדר ומהירות שיוט נינוחה של 90 -100 קמ"ש. תענוג. משאית בנתיב שלצידי 40 מטר לפני ... פתאום אני קולט אבן בגודל 10-15 ס"מ, מתנתקת מהמטען של המשאית , פוגעת בכביש, קופצת -מקבלת תאוצה - וטסה ישר אלי למרכז הרכב! שבירה שמאלה בנסיון לחמוק מהאבן - קול נפץ גדול מקדימה ודופק בשמיים!!! החדשות הטובות - האבן לא פגעה בשמשה וכולם בסדר. החדשות הפחות טובות - מכה בפגוש ופנס קדמי מרוסק. מה אני אגיד לכם - סעו בזהירות! ולחלק הפרקטי של ההודעה - האם יש למישהו עדשה (זכוכית בלבד) מקורית (bosch או Hella), צד ימין למר…
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 0 תגובות
- 658 צפיות
שלום האם לרכב שרשום כאספנות יש הקלה ביבוא של חלקים שבד"כ אסור ליבא? אני מתכוון בעיקר לדודי אגזוז, עם הדרישה המצחיקה לתקן E.
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ברשותי פורשה שנת 76 מנוע2.7 הזרקה, לאחרונה מצאתי מערכת הצתה אלקטרונית מותאמת לרכב, מה אומרים? לבצע או לא?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 3 תגובות
- 820 צפיות
אז כמו שכתוב יש לי בעיה של ברקסים. לאחר נסיעה של 15 קילומטר מתחילה הבעיה בעת לחיצה על דוושת הברקס נישמע רעש של בריחת אוויר רק מתוך האוטו שומעים את הרעש. וכאשר הבעיה מתחלה במצב עמידה הרכב ממש רועד. מדובר מסגור רכב גולף 1.6 ידני שנת 1979. תודה רבה והמשך יום טוב .
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אתמול ניסיתי להוריד ראש מנוע 2 ברגים לא רצו להיפתח ואז עם קצת יותר כוח הם נשברו מה הבעיה שהחלודה טיפסה על הבורג עד למעלה ותפשה אותו לראש מה הבעיה? איך מרימים את הראש מהמנוע ? אני מעריך ששני הברגים נשאר להם משהו כמו 10 סנטים בפנים או לחילופין החלפת מנוע אבל איפה משיגים כזה.
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התגלגל לידי באדיבות רענן אבי הפיברקלאב, הפנס הבא: הפנס מברזל יצוק מה שמעיד על יצור בשנות החמישים, איכות מרשימה, זכוכית אמיתית, וכנראה נורת 6V. בסיס יצוק מתחבר בשני ברגים. הגודל קצת יותר גדול מפנס אופנים של פעם וקצת פחות מפנס מכונית, אולי שייך לאופנוע כלשהו. מישהו מזהה? -רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 1 תגובות
- 736 צפיות
היי פתחו את הלינק סרטון- לשנות לרזולוציה מאקסימלית HD לפתוח רמקולים לגלגל למטה- תצלומי אוויר מהאירוע http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1922431 GUY
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 934 צפיות
אולי משהו יכול לזהות את הפריטים הבאים: 1) ג'ק ישן שעובד עם שיניים , מוטבע עליו FORD ומספר 71BB-17080-D2B 2) דינמו לחומרי נפץ (כמו בסרטים). מעניינת ההסטוריה שלו. על התוית מנחושת מוטבע- EXPLODERS DYNAMO MK V 11 1940 SERIAL NO B 5543 3) מנואלה בתודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חברי פיברקלאב נענו להזמנה וערכו מסע לנשר כשהמוביל בראש הוא מוטי קובייה . מקום יפה ואחלה חברים תודה לכולם. אריק
הודעה אחרונה מאת y9853, -
נתחיל עם טיזר:
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
איך מנקים משטח מאלומיניום? צמר פלדה או חומר כימי שעושה את העבודה? אשמח להמלצות. תודה, מאיר
הודעה אחרונה מאת nfoffman, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1225/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%95%d7%92%d7%9f-%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%a3-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכל חבר הפורום.. אני דיי חדש בפורום הזה ולכן אני מבקש מהמנהלים שאם פתחתי את האשכול הזה במקום הלא נכון להעביר אותו למקום המתאים וסליחה על הבילבול. ברשותי רכב אודי A100 מודל 92, ולאחרונה התגלתה תקלה במיכל הדלק שלו. הרכב כבר הפסיק להתניע ובמוסך בו מטופל הרכב (מוסך פולקסווגן אודי) דורשים 4500 שקל עבור מיכל דלק; בטענה שהם מביאים אותו בהזמנה אישית מגרמניה תאמת שאני לא מוכן להשקיע כזה סכום כרגע ברכב ומחפש אופציות להיפטר ממנו.. אמרו שיש את האופציה למסור רכב לגריטה דרך המדינה אבל עצרו כרגע את התכנית למישהו יש מושג מה עושים במקרה הזה? האוטו תקוע כבר חודשיים מול הבית ולא עושה כלום ואני לא מוצא שום פתרון.. אני אשמח לקבל עצות והכוונות למי שמכיר/יודע מה עושים במקרה ה…
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 13 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
יש אצלי ברכב (קמארו שנת 90 דור 3)שעון לחץ שמן מקורי בלוח שעונים שאיני סומך עליו במיוחד וברצוני לדעת כמה באמת צריך/אמור להיות לחץ השמן במצב תקין כשהמנוע קר לגמריי וכמה כשהמנוע חם בטמפרטורת עבודה? כרגע המצב הוא כזה, השעון בלוח השעונים בנוי כך,בצד שמאל למטה של הסקלה מופיע 0 ,באמצע למעלה(90 מעלות)30 ובצד ימין למטה 60 כשאני מניע את הרכב כשהמנוע קר לחלוטין בסרק ללא גז בכלל המחוג עומד בערך על ה30 ולאט לאט כשהמנוע מתחמם המחוג יורד שמאלה לכיוון האפס מעט מעל הקוו האדום ושם הוא "רוקד" ואינו יציב. חשוב לציין שהמנוע גם במצב קר וגם בחם מתנהג ממש יפה ונשמע טוב ועגול ללא שום רעידות, קירטועים או רעשים חריגים ואף סוחב ונוסע מצוין אך בכל זאת השעון בלוח השעונים קצת מדאיג אותי למרות שא…
הודעה אחרונה מאת ערן rob, -
בשנת 1987 ראיתי אותה במוסך בתל אביב. לאחר משא ומתן קניתי אותה,שיפצתי אותה למצב נסיעה, הכל בעצמי כולל פחחות וצבע(אז הייתי צעיר ומלא מרץ) המכונית נשארה איתי כמה שנים ואז החלפתי אותו בבי.אס.אי לשיפוץ,עם ינאי,משפץ הרכבים שאז גם הוא היה "בחיתוליו" כמשפץ. הבי.אס.אי עדיין איתי.
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשישי הקרוב נעשה משהו קצת שונה. נפגשים כרגיל החל משעה 14:00 בטוביה מתארגנים לשתי קבוצות הרוכבים הנועזים והמסוקסים ונהגי המכוניות העתיקות הוותיקים. ונצא בסביבות השעה 16:00 לכיוון נוקיה תל-אביב לתצוגת מועדון ה-5 של הרובר הישנה והמיוחדת (מאד) של ישראל. הנסיעה תהיה בשירה מאורגנת אופנועים לחוד ומכוניות לחוד בקצב רגוע מאד. ב-17:30 נשתתף בהשקה ומשם חזרה לי-ם או כל אחד לביתו. הפאב בי-ם ישאר פתוח לטובת אלה שיחליטו להישאר, כך שבפועל כל אחד יוכל לבצע את הבחירה שלו מבלי לפספס דבר. כך הרווחנו מפגש, נסיעה ושיירה לת"א וחזרה וכל אחד ימצא בקלות את מקומו. אז להתראות בשישי בטוביה, לא לאחר-רן
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
היי כולם! ברשותי מרצדס 230E שנת 87 אין בארץ כל כך חלקים אליה מישהוא מכיר מקום טוב בארץ שיכול להיות לו חלקים של הרכב?
הודעה אחרונה מאת אורן123456789, -
לפני כשנתיים, קבלתי מתנה מחבר קרוב: סובארו DL מודל 1983, יד ראשונה, 70,000 ק"מ. אין מזגן והכל מקורי (כולל רדיו). הרכב היה של קרוב משפחה שלו, שנפתר לפני כ - 6 שנים. לאחר מותו, אשתו הכניסה את הרכב למחסן סגור והפקידה את הניירות. הבעיה היחידה והגדולה בכל הסיפור היא, שהמחסן בו הרכב אוחסן, ממוקם קרוב מאד לים ולכן הרכב היה אכול חלודה. הדבר לא מנע מטל, בני הצעיר, להשתמש ברכב ולצבור עוד 20,000 ק"מ במד המרחק שלו. למרות שמדובר ברכב בן 30 שנה, מנוע 1,300 סמ"ק, ללא הגה כח וללא מזגן, ההרגשה בנהיגתו היא כמו של "רכב חדש". הכל הדוק, הכל עובד מצויין וממש נעים לנהוג בו. כעת טל נמצא בדרום אמריקה אז זוהי הזדמנות טובה לשפר את חזות הרכב. הנה כאן בתמונות נראה הרכב כשהבאתי אותו ממקו…
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
שיפוץ רדיאטור
מאת shahar7- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, דרושה המלצה לבעל מקצוע לצורך שיפוץ רדיאטור מקורי של טריומף ספיטפייר באיזור המרכז. הרדיאטור עשוי מנחושת. ד"א נאמר לי שיש מפעל (בנחשונים נדמה לי) שמשפץ או יכול להחליף את הרשת, יש למישהו ניסיון בנושא? תודה
הודעה אחרונה מאת zvir, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם חברה טובה פרסמה תמונה ישנה שלה בתור ילדה כשהיא נשענת על וספה 400 אדומה. כמחווה של רצון טוב ואולי אף לנסות לשחזר את התמונה הנוסטלגית, אשמח לקבל מידע אם הרכב עדיין חי ונושם... מספר הרישוי הוא: 44-444 תודה רבה לעונים ויום רביעי שמח.
הודעה אחרונה מאת ford84, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. אני כבר הרבה זמן מחפש אונו דור ראשון. המטרה הייתה לקנות כמה שיותר ישן, יותר לכיון 83-84-85. לפני כמה זמן נתקלתי במודעה הזאת הרכב שנת 90 נוסע ללא טסט חודשיים. ההתלבטות שלי היא שנה!! (רחוק מאספנות). מה אתם אומרים? http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=338&FromYear=1990&UntilYear=1990&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
שלום לכולם ושבת שלום,הייתי בפעם האחרונה בשוק עתיק שהיה במוזיאון אגד ואני חייב לציין שממש נהנתי! הייתי מעוניין לדעת מתי אמור להערך אחד שכזה נוסף ? ואם יש מקום שאאני יכול להתעדכן לגבי תאריכים? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ראובן נזירי, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי חברים מישהוא מכיר מקום לחלפים למרצדס ישנות?
הודעה אחרונה מאת אסף22, -
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
ברצוני לחבר משאבת ברקס מרכזית של פורד פיאסטה דור ראשון לרום כרמל, השאלה הנשאלת היא אלו צינורות מתחברים לגלגלים הקידמיים ? למשאבה יש ארבע יציאות. תודה מראש לעונים ולעוזרים.
הודעה אחרונה מאת izikh, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן היום בבוקר בשיטוט רגיל בפייסבוק ראיתי תמונה של אודי 100 קופה בפורום אספנות הבן אדם שלא ידע בככל איזה רכב לא מעוניין לתת פרטים עליה אני חייב לקנות אותה או לדעת עליה פרטים לפי מבט בתמונה יש סיכוי גדול שזה הרכב הראשון של אבא שלי שהוא מחפש אותו כבר קרוב לעשרים שנה או יותר בשביל להחזיר אותו אליו תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, בקרתי בסוף השבוע במוזיאון המכוניות במולהאוז שבצרפת ונהנתי. אין לי ספק שרבים בפורום בקרו לפני, אבל לאלו שטרם ביקרו אני מצרף קישור לתמונות של חלק ניכר מההיצע. https://picasaweb.google.com/108881303242081228903/June242013 להנאתכם, דביר
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
נתחיל בגילוי נאות, כלל לא מדובר ברכב, מדובר בארכובה ישנה של מכונת תפירה, היא הולכת לפירוק, ניקוי חול, צביעה והפיכה לבסיס למנגל. אבל מאחר והמצב מאוד חלוד ומאחר וחשובה לי השמירה על שלמות הצורה של הברגים, פה זה המקום הנכון ליעוץ. כל המבנה מוחזק ע"י אותם ברגים ואומים, הבעיה היא שראשי הברגים הם עגולים ושטוחים ונראים כמו מסמרה, ברגע שנתתי חצי סיבוב לאום מיד הראש של הבורג התחיל גם כן להסתובב ומאחר והוא עגול ושטוח, אין לי איך לתפוס אותו. ברור שאני יכול לאחוז בו עם ג'אפקה (יאללה, חידון, מה מקור השם?) ו לתת קונטרה אבל זה 100% יפגע בצורה שלו. אז אפשר לעשות את זה ולקנות ברגים חדשים אבל הייתי שמח להשתמש באותם ברגים (בעיקר כי על ראש המסמרה יש את שם מכונת התפירה.…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי להזהיר את הציבור הרחב - היום במהלך המפגש בנוקיה כוייסתי ע"י מה שבדיעבד ואחרי ששיחזרתי בראש - הסתבר לי ככייס מקצועי. הנ"ל ניגש אלי (לייד פיירבירד שחורה יפיפיה - אולי מישהו שם לב??) , התחיל לדבר איתי כאילו אנו מכירים שנים על הפיירבירד שעמדה שם, וככל הנראה ומבלי ששמתי לב הצליח לשלוף לי את הארנק מכיס מעיל הרכיבה שלי. ההתנהגות שלו היתה אובר-ידידותית- חשודה ומלכתחילה הרגשתי שמשהו לא בסדר- אבל לא נדלקו אצלי מספיק נורות אדומות... הבחור גבוה מבוגר עם שיער אפור עיניים כחולות, דיבור קולח. משיחזור נוסף בראש כנראה לווה בבחור נוסף שתפקידו היה להשיח את תשומת הלב עם תמונות של שקר כלשהו בטלפון. מה שכן הייתי רוצה לראות את הפנים שלו כשהתבונן בתכול…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 196 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Loder
- גולדן191
- עדי-אל
- Camaro 92
- GTאי
- FROGIE
- Tal7
- אודי זק
- David32
- point of view
- Supertigre
- מור 1