Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בק פייר וולוו 121

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למקצוענים

זקוק ליעוץ מקצועי!!

יש לי וולוו 121 קרבורטור,כשאני נוסע ברכב אני שומע בק פייר והמנוע מגמגם קצת בהילוך שלישי בלבד,כאשר אני עובר להילוך ארבע הבעיה נעלמת,האים זו בעיה מהקרבורטור ?או שיש עוד סיבות?תודה לעונים

פורסם

לי למשל, אם יורשה לי להתעלק בנדון, יש מידי פעם בק פיירים, דווקא בירידות ועם הילוך נמוך

על מה זה מצביע

אילן

פורסם

נראה לי שאתם מדברים על "אפטר ברניג", כלומר פיצוץ באגזוסט ולא על "באק פייר", שהוא פיצוץ בקרבורטור ונשמע רם יותר ויכול להעיף את פילטר האויר.

רעש פיצוץ מהאגזוסט בירידה הוא סימן לתערובת עשירה מידי ודרוש כיוון קרבורטור ואם לא עוזר אז אפילו שיפוץ.

אם הקרבורטור תקין דרך קלה לכיוון קרבורטור היא בעזרת שעון ווקום כשהשאיפה היא להשיג קריאה מקסימלית בסרק.

מכיוון שכיוון קרבורטור הוא דבר שרצוי לדעת איך לעשות ויש קרבורטורים בהם ניתן לגרום נזק ע"י סיבוב בורג הכיוון וגרימת נזק למחט, רצוי

שמי שיכול יעזר במומחה.

אם יש רעש רק במהלך שלישי תיתכן גם בעיה בהצתה. אבל לא נראה לי סביר שזה לא יופיע במהלך שני או ברביעי.

האם בנסיעה תחת מאמץ יש "גימגומים"קצרים? אם כן סביר שזו בעיה בהצתה. אם יש "גימגומים" ארוכים כנראה בעיה של אספקת דלק.

אני בטוח שצביקה יפרט יותר.

שלמה דן גדרון

פורסם
בעיית חשמל. כויל, דיסטריביוטר, פלטינה, קבל,כבלי הצתה, פלאגים. אם אין תקלה באחד מאלה - כיוון הצתה.

שלום

ומה למשל אם יש בעיה של תערובת דלק עניה מידי???

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום

הבעיה יכולה להיות גם מהצתה מאוחרת ולא כול הקישקושים שכתבו.

אגב אם פלטינה סגורה מעט זה גם הצתה מאוחרת

בנוסף תערובת דלק עניה תגרום לבק-פרייר בקרבורטור.

פיצוצים בהילוך שלישי בירידה בזמן בלימת מנוע מצביע אל תקלה בשסטומים

בדרך כלל קפצים חלשים ואולי תערובת עשירה מידי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
נראה לי שאתם מדברים על "אפטר ברניג", כלומר פיצוץ באגזוסט ולא על "באק פייר", שהוא פיצוץ בקרבורטור ונשמע רם יותר ויכול להעיף את פילטר האויר.

רעש פיצוץ מהאגזוסט בירידה הוא סימן לתערובת עשירה מידי ודרוש כיוון קרבורטור ואם לא עוזר אז אפילו שיפוץ.

אם הקרבורטור תקין דרך קלה לכיוון קרבורטור היא בעזרת שעון ווקום כשהשאיפה היא להשיג קריאה מקסימלית בסרק.

מכיוון שכיוון קרבורטור הוא דבר שרצוי לדעת איך לעשות ויש קרבורטורים בהם ניתן לגרום נזק ע"י סיבוב בורג הכיוון וגרימת נזק למחט, רצוי

שמי שיכול יעזר במומחה.

אם יש רעש רק במהלך שלישי תיתכן גם בעיה בהצתה. אבל לא נראה לי סביר שזה לא יופיע במהלך שני או ברביעי.

האם בנסיעה תחת מאמץ יש "גימגומים"קצרים? אם כן סביר שזו בעיה בהצתה. אם יש "גימגומים" ארוכים כנראה בעיה של אספקת דלק.

אני בטוח שצביקה יפרט יותר.

מסכים לחלוטין עם התשובה שלך, אך כאשר אני מכוון קורבורטור ועד כמה שזכור לי מהלימודים(עברו יותר משני עשורים) חייבים להחזיר שני אינץ כספית מהקריאה המקסימלית!

אני צודק?

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם
מסכים לחלוטין עם התשובה שלך, אך כאשר אני מכוון קורבורטור ועד כמה שזכור לי מהלימודים(עברו יותר משני עשורים) חייבים להחזיר שני אינץ כספית מהקריאה המקסימלית!

אני צודק?

לא. אתה כנראה מבלבל עם הרעיון שכאשר מרכיבים קרבורטור לאחר שיפוץ סוגרים את בורג הסרק עד ההסוף ופותחים שני סיבובים.

כמה שיותר ווקום כך התערובת יעילה יותר.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...